Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

נשאר אנשים כמו דוד זיני,

עד לפני דקה לא ידעת מי הוא. פתאום הוא נהפך לקדוש של המחנה. מזל שלא אמרת "נשאר אנשים כמו ביבי".

שמשום מה הצד שלכם (ואם אני טועה בשיוך שלך למחנה הליברלי, קבל את התנצלותי הכנה) ניסה לסכל את המינוי שלו בכל הכח

אני כבר מבלולבל, מי זה "הצד שלכם"?
בגצ? כי הוא הכשיר את המינוי. היועמשית? כי גם היא הכשירה את המינוי..
מי זה בדיוק הצד שלכם? אפילו באופוזיציה אמרו שהאיש ראוי. אמרו שההליך לא היה ראוי והוא זה ששם סימן שאלה גדול מעל הראש שלו.

מדובר באדם ללא רבב, לוחם אמיץ ומפקד תותח

אדם ללא רבב לא "מתראיין" ללא רשות מאחורי הגב של הבוס שלו בספסל אחורי של רכב. שמעתי על אנשים שעושים דברים בסוד במושב אחורי של רכב, ראיון עבודה לא היה אחד מהם.
להזכירך הוא היה בצבא, לובש מדים. לא עובד הייטק שיכול להתראיין איפה שבא לו ולדבר עם מי שבא לו. יש פקודות ברורות בנושא, לא סתם הוא הודח מצה"ל מיד.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, Pika007 כתב:

עכשיו גם ההסתדרות נכנסה לחגיגה, בוא נראה מה יקרה הלאה. מה לעאזל עוד נשאר בישראל. בתור צופה מהצד זו פשוט הזויה

לכאורה חקירה וחשיפה של שחיתות זה דבר טוב.

נקווה שזה באמת מה שקורה ולא עוד פרק בהצגה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, Pika007 כתב:

נשגב מבינתי:

למה זה שהפצ"רית פשעה (ובגדול), צריכה להיחקר ולעמוד לדין, צריך לנגוד את זה ששלל חברי כנסת/שרים/נושאי תפקידי ציבור אחרים/החלאה שבראש השרשרת ירום הודו הקיסר צריכים גם כן להיחקר ולעמוד לדין?

תלוי את מי אתה שואל- ומי מרכיב ובונה את הנרטיב. 

לפני 1 דקה, Pika007 כתב:

כמו הכל, גם את זה איכשהו הביאו למשחק המחנות המטומטם.

"מטומטם"? "מטומטם"?!?! יש לך מושג כמה מדהים זה עובד לטובת אלו שהמציאו את זה ומשחקים בזה?! 

לפני 1 דקה, Pika007 כתב:

כמויות הג'יפה שזורמות גם במערכת הפוליטית וגם במערכת הצבאית זה דבר שקשה לעכל, את כל המושחתים וחדלי האישים האלו צריך להעלות על טיל ויפה שעה אחת קודם.

אבל כמובן שבמקום להתעסק ב "מה", ממשיכים להתעסק ב "מי", כמות הפוסטים של "קפלניסטים רואים לכם" שמציפה את הרשתות החברתיות בימים האחרונים זו פשוט עדות למצב המייאש של מדינת ישראל.

מישהו, לא נאמר מי אבל השם שלו מזכיר משהו שעושים בשירותים (וגם של רעייתו, תאכל'ס), הגדיר את כל מי שנגדו כ"0מולNי". זה כולל "קפלניסטים". סליחה, הם ידועים יותר בקרב אנשי הימין כ"קפלנוחבות" [הלכתי להקיא רגע, תיכף אשוב].

מה שאנשי הבייס לא מבינים זה שלא מדובר על ימין או שמאל, מדובר על פשעים. 

הראש האחראי דאג לסדר להם את המחשבות ככה שכל מה שקשור לפשיעה לא קשור לראש, הכל תפור, הכל כלום, אבל אם מישהו אחר (במיוחד בשיוך אחר) עשה משהו קטן? איזה שימפנזיון (סימפוזיון המורכב מקופי-אדם, עם סימן שאלה לגבי "אדם" בחלק מהמקרים).

לפני 1 דקה, Pika007 כתב:

למי איכפת לעזאזל מהשיוך הפוליטי של פושע??

לממשלה. לראש, בעיקר. 

אם זה הוא, זה הימין, והימין לא פושע, הימין תופרים לו כל אלו מהמחנה השני. 

אם זה לא ימין, זה פשע חמור ביותר שלא היה כדוגמתו מעולם וצריך לתת למערכת המשפט (שבימים כתיקונם לא אפקטיבית, לא ראוייה, לא ניתן לסמוך עליה, לא עושה את העבודה שלה, תופרת תיקים ומה לא) למצות את הדין עם הפושעים האכזריים האלו (שכמובן, הם פושעים, כי כבר הוכחה אשמתם המלאה ורק צריך לקבוע את גזר הדין לשיטתם של אישים מסויימים). 

לפני 1 דקה, Pika007 כתב:

ביצע פשע? שיחקר, יעמוד לדין ויענש. זה אמור להיות עד כדי כך פשוט.

בדיוק בגלל זה הפכו את זה לסופר מסובך, כדי שזה לא יהיה פשוט.

לפני 1 דקה, Pika007 כתב:

מה לעאזל עוד נשאר בישראל. 

חרדים.

לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

אנשים כמו דוד זיני

Just now, farkash7 כתב:

אנשים כמו ביבי".

נתפשר, ניפגש באמצע? 

"אנשים כמו זי-בי"

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

נשאר אנשים כמו דוד זיני, שמשום מה הצד שלכם (ואם אני טועה בשיוך שלך למחנה הליברלי, קבל את התנצלותי הכנה) ניסה לסכל את המינוי שלו בכל הכח, בין אם זה בגלל שביבי רצה למנות אותו ובין אם בגלל שיש לו איזה משהו על הראש שנקרא כיפה, אבל בטח שלא מסיבות אובייקטיביות.

מדובר באדם ללא רבב, לוחם אמיץ ומפקד תותח.

אז כשאתה מפנה כלפינו אצבע מאשימה שאנחנו מתעסקים ב"מי" ולא ב"מה", אל תשכח שיש 3 או 4 אצבעות שמופנות חזרה אליך.

מעולם לא הבנת ואתה עדיין לא מבין.

אתה יורה "הצד שלכם" ואז מכין התנצלות למקרה ששייכת אותי לא נכון.

אתה לא קולט שעצם פעולת השיוך והחלוקה המלאכותית המטומטמת הזו למחנות זה חלק גדול מהבעיה?

ואיפה אתה רואה שהפניתי "כלפי מישהואצבע? כתוב פה בביטים #000000 על FFFFFF# שפשע הוא פשע, בלי קשר לשיוך פוליטי, וצריך לזרוק את כל המושחתים לעזאזל בלי קשר לאיזה אליל הם סוגדים. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

מדובר באדם ללא רבב, לוחם אמיץ ומפקד תותח

רק חסר שתוסיף ח-תיך כמו החיקוי של גלית דיסטל.

אם נשים אותו בצד לרגע, בהליך המינוי שלו יש רבב גדול מאוד.

עצם העובדה שאחיו הוא מנהל העסקים של פאליק, שלו יש עסקים בארץ והוא מקורב (ברמה של בוא תגור אצלי בבית בלי כסף) לראש הממשלה, שהמקורבים האחרים שלו ואולי הוא בעצמו אמורים להיחקר על ידי ראש השב״כ זיני, אמורה להוות בעיה.

וזה עוד לפני שדיברנו על העובדה שהוא מועמד חיצוני ושני ראשי שב״כ נדמה לי העידו שרוה״מ דרש מהם לבצע מעשים לא חוקיים.

למה זה לא נחקר, אגב?

אה, בעצם אני יודע למה… ראש ממשלה מכהן מהימין הוא תמיד בסדר.

• אהבתי 5
פורסם
לפני 5 דקות, Pika007 כתב:

#000000 על FFFFFF#

למה אתה מתקמצן עלינו על הRGBA?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

עד לפני דקה לא ידעת מי הוא. פתאום הוא נהפך לקדוש של המחנה. מזל שלא אמרת "נשאר אנשים כמו ביבי".

עד לפני דקה אולי אתה לא ידעת מי הוא. אני הכרתי אותו עוד כשהיה מג"ד גולני לפני כ-20 שנה. כל מי שהיה פקוד שלו, או שירת איתו, אומר עליו את מה שאמרתי.

הוא לא קדוש, הוא פשוט אדם ערכי ותותח. כמו מנכ"ל שהעובדים מסתכלים עליו בהערצה.

לא סתם הרפש עליו זה ברמה של:

לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

אדם ללא רבב לא מתראיין ללא רשות מאחורי הגב של הבוס שלו בספסל אחורי של רכב. 

לפני 3 דקות, Pika007 כתב:

אתה יורה "הצד שלכם" ואז מכין התנצלות למקרה ששייכת אותי לא נכון.

אתה לא קולט שעצם פעולת השיוך והחלוקה המלאכותית המטומטמת הזו למחנות זה חלק גדול מהבעיה?

ואיפה אתה רואה שהפניתי "כלפי מישהואצבע? כתוב פה בביטים #000000 על FFFFFF# שפשע הוא פשע, בלי קשר לשיוך פוליטי, וצריך לזרוק את כל המושחתים לעזאזל בלי קשר לאיזה אליל הם סוגדים. 

כמובן, רק במקרה כל ההודעה שלך עוסקת רק בימין - ינון מגל, עמית סגל הנחש (או איך שלא קראת לו), זה שהרשת מלאה על "רואים לקפלניסטים" וכדומה.

אתה נגד חלוקה למחנות, אבל אתה תמיד יוצא נגד מחנה מסוים, בלי קשר לשיוך פוליטי כמובן.

ההתנצלות זה היה סתם נימוס בסיסי. אני יודע מצוין לאיזה צד אתה שייך.

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

כמו שכתבתי, ההאשמה הראשונית הייתה על התעללות מינית, זה גם מה שהדהדו בכל העולם.

https://www.ynet.co.il/news/article/sydalgrk0

לעצם ההתעללות זה לא משנה, אבל זה מאוד משנה כשמפרסמים סרטון מבושל כדי לתמוך בהאשמה חמורה יותר, לכאורה.

מה ב"בישול" (והמרכאות כי זה לא בישול אלא עריכה) תומך בהאשמה חמורה יותר?

לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

כמובן, רק במקרה כל ההודעה שלך עוסקת רק בימין - ינון מגל, עמית סגל הנחש (או איך שלא קראת לו), זה שהרשת מלאה על "רואים לקפלניסטים" וכדומה.

אתה נגד חלוקה למחנות, אבל אתה תמיד יוצא נגד מחנה מסוים, בלי קשר לשיוך פוליטי כמובן.

לבוא בטענות לאדם ספציפי על מעשים ספציפיים והתבטאויות ספציפיות זה לא מחנות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

אם להאמין לפרופ' אלון פיקרסקי

זאת באמת שאלה טובה.

זה הרופא שניתח את ביבי ואת שרה, ולאחר מכן מונה כדירקטור בחברת רפאל. 

ובנוגע לחוות הדעת לגבי המחבל, קרא פה https://www.calcalist.co.il/local_news/article/hy6z00pwqr :
"בחוות דעת שפיקרסקי חיבר עבור עו"ד אפרים דמרי, שמייצג את אחד מהחיילים החשודים בפרשה, הוא כתב כי קיים סיכוי נמוך שקרע בחלחולת של המחבל נגרם בשל החדרה בכוח של חפץ וכי יתכן שחבלה זו נגרמה באופן עצמוני. מאוחר יותר נטען כי פיקרסקי לא עשה בדיקה גופנית למחבל וביסס את חוות דעתו על חומר רפואי שהוצג לו."

באופן עצמוני? רילי?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 6 דקות, SurfHigh כתב:

באופן עצמוני? רילי?

על מה התהייה בדיוק?   אתה מטיל ספק בכך שאפשר להגיע לפגיעה רקטלית עקב החדרה עצמית של חפץ?

זה שרשור פוליטי, לא פרוקטולוגי, אבל הדבר בהחלט אפשרי.

פורסם

אתה סתם משמיץ, יש מלא נשים מוכות שנופלות במדרגות, זה אותו דבר.

אגב, צריך לחכות להכרעת הדין - כתבו את זה פה משני צידי המתרס רק שכחו לציין שפרצו לבסיס וקבעו שזו רדיפה (כולל ח״כים) ישר כשזה קרה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יש הבדל בין אם הפילו אותו על משהו חד לבין דחפו לו משהו חד לשם. אחד זה התעללות והשני זה תקיפה מינית בגלל זה לומדים את הראיות, כדי לדעת במה להאשים את התוקפים.

הדיון בזה כ"כ חסר משמעות למרות שזה ממש ממכר האנחנו ואתם הזה. ככה הם 15 שנה שולטים בנו. הביאו עלינו אסון מטורף ובמקום זה אנחנו מתווכחים על רקטום של איזה מחבל, שאם אסיר אחר היה מנסה לדחוף לו חפצים חדים אף אחד כאן לא היה מזיל עליו דמעה או אפילו שומע על זה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 45 דקות, gadik6 כתב:

ההתנצלות זה היה סתם נימוס בסיסי. אני יודע מצוין לאיזה צד אתה שייך.

ביום שקושמרו/אברמוביץ'/גיא פלג יחככו ידיהם בהנאה וישחררו ציוץ כמו "אפשר להמשיך בלינץ' " עם קריצה להמון עוקביהם, תראה אותי קוראה להם חלאה בדיוק באותה צורה.

הבעיה שלי היא עם מעשים, לא עם אנשים.

עמית סגל הוא נחש בגלל מה שהוא עושה, לא בגלל שהוא עמית סגל.

ינון מגל הוא חלאה בגלל שורה ארוכה, ארוכההההההההההה של מעשים (וציוצים, כאשר זה המובא פה הוא רק האחרון בשרשרת), לא בגלל שהוא ינון מגל.

אגב, למעט אברמוביץ' נאלצתי לחפש בגוגל "אנשי תקשורת שמאל" כי אני לא יודע אפילו מי לעזאזל אמור להשתייך ל "מחנה" הזה מבחינת התקשורת.

בא לך להתעורר מהאשליה הדבילית שאתה כלוא בה או שנמשיך לשייך עד מחר?

וכן, הרשת אכן מלאה ב "רואים לקפלניסטים". התייחסתי למה שכתוב. אתה רואה שם משהו שקשור למי שכתב? אני לא ממש.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, stx כתב:

אתה סתם משמיץ, יש מלא נשים מוכות שנופלות במדרגות, זה אותו דבר.

אגב, צריך לחכות להכרעת הדין - כתבו את זה פה משני צידי המתרס רק שכחו לציין שפרצו לבסיס וקבעו שזו רדיפה (כולל ח״כים) ישר כשזה קרה.

הייתה אחת, צעקנית, טלי גוטליב שמה, שצעקה ממש בתחילת הפרשה שזאת הפצ"רית שהפיצה את הסרטון, ועוד דרשה לקבל את הטלפון שלה, כי לטענתה יש שם הוכחות.

ועכשיו מה אתם יודעים, מסתבר שטלי גוטליב צדקה לחלוטין.

כנ"ל לגבי הנשים המוכות שלך - כל הפרשה התפוצצה בגלל התעללות מינית, בדגש על התעללות מינית, במחבל חמאס. מהתעללות מינית זה ירד למכות שהוא חטף, לכאורה. לא התעללות מינית, לא מעשה סדום.

אז אם לסכם, זה יותר קרוב לרדיפה, או לתפירת תיק, מאשר לטיעון הנגדי.

לפני 4 דקות, Pika007 כתב:

ביום שקושמרו/אברמוביץ'/גיא פלג יחככו ידיהם בהנאה וישחררו ציוץ כמו "אפשר להמשיך בלינץ' " עם קריצה להמון עוקביהם, תראה אותי קוראה להם חלאה בדיוק באותה צורה.

הבעיה שלי היא עם מעשים של הימין, לא עם אנשים.

אה-הא. לשחרר ציוץ עוקצני זה מאוד חמור, אבל לפרסם סרטון עם טענות שקריות על התעללות מינית, להשחיר את חייל צה"ל, להרוס להם את החיים, ואז עוד להתנהג כאילו כלום לא קרה, זה בקטנה.

תיקנתי לך את המשפט.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 1
  • משעמם 1

• תוכן חדש...