Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, SlowRide כתב:

יום אחד יחליטו לעשות לך בדיקת יהדות ויגלו שאתה צאצא של האפיפיור סילבסטר הראשון. זה עילה לביטול אזרחות? 

לי זה נשמע קונספירציה מארץ הקונספירציות.

אז יחוקקו חוק שמי שהוא לא יהודי ועלה לכאן מכוח חוק השבות יהיה ניתן בהחלטה של שר הפנים לגרשו. אבל הם לא באמת צריכים את זה, עבור הפוליטיקים זה פשוט  יהיה כלי ניגוח פוליטי בו הם יעשו שימוש כדי שהאדיוטים השימושיים שלהם יצעקו כאשר ירצו למנות "לא יהודי" לתפקיד בכיר זה או אחר. ודרך אגב, כן, יש כאן בהחלט גם גזענות מובהקת כלפי העולים מחבר העמים שברור לכל שהחוק יפעל בעיקר עליהם. לא ממש סוד שחברי ש"ס מאוד גזענים כלפי העולים מחבר המדינות. 

הטירוף של הממשלה הזו כבר מזמן עלה על הגדות והכל כדי להשכיח מהציבור את האחריות שלהם לשחיטה, האונס, השריפה והחטיפה. זו ממשלה שכל המהות שלה הוא ביצור שילטונה ולא דאגה לאזרח. 

ג'קי לוי Jacky Levy

"אבקש סליחה מכל מי שנקלע לטקסט הזה. הייתי חייב להוציא. 
ובכן במוצש האחרון, סיימתי מופע מוצלח במרכז ירושלים. היה כיף גדול. מה שאומר פרגון מחבק, ומחמאות מוגזמות, שמטבעם מרככים את הלב, וגורמים לו להעיף לעזאזל את כל מגננותיו. מהלך שעלול להיות חסר אחריות בימים אלו.
ביציאה לרחוב, ניגשות שתי נשים מבוגרות ושואלות בנימוס אם אפשר להפריע לרגע. 
גם אני מחייך ומניח לרגע את הציוד. בבקשה, למה לא?. באותו רגע נעלם החיוך, וגם הנימוס, שתי הנשים מטיחות בי כמה הן מאוכזבות ממני. בלי קשר להופעה. הן מדברות על טלוויזיה ועל אקטואליה. "נהיית שמאלני, נכון?". לא. דווקא לא נכון. זאת טענה מטופשת שכבר התרגלתי לשמוע. תכף אבקש דוגמא אחת קטנה להתבטאות "שמאלנית" מצדי. אחת. דוגמא כזאת לא תהיה להן כמובן. לא שזה פסול להיות שמאלני. אבל לא תהיה להן, והן יעברו לתוכנית ב'. תקיפה מחזית אחרת. אין לי מילים לתאר כמה נמאסו עלי השיחות הרעילות האלה. ובכל זאת, זהו ערב מוצלח ורוחי טובה עלי.
כשהן תוקפות מהחזית האחרת, המרצע מגיח מן השק. כבר שנתיים מסתבר ש"שמאלני" הוא שם קוד ל "לא מרוצה מהממשלה הנוכחית". בלי קשר לאידיאולוגיה, או לאופן שבו אתה מביט בסכסוך, או בדרכים לפתרונו. השמאלני החדש הוא המנוול שלא מרוצה. ואיך, למען ה', אפשר שלא להיות מרוצה מהממשלה הנוכחית?! -אמרתי "מרוצה"? תיקון. "מאוהב". איך אפשר שלא להיות בה מאוהב. הנה זה תכף מגיע. 
פשוט לא כיף לשמוע אותך. אומרת התוקפנית שביניהן. למה אתה לא אוהב את ביבי? היא זועמת. מה הקשר לאהבה, אני אומר לה. ולמה את חושבת שמתפקידי לעשות לך כיף? 
אני עובר לניסיון נואש: כשאמרתי את האמת שלי בעניין אולמרט, זה לא היה כיף לתומכי אולמרט. כשאמרתי את האמת שלי בעניין האבות הגרושים, זה לא היה כיף לארגוני נשים. ועכשיו, גברתי, זאת את שלא כיף לך. אני ממש מתנצל. אבל הכיף שלך הוא באמת לא גזרת האחריות שלי. יש לך אולי בכל זאת דוגמא קטנה למשהו שאמרתי והקפיץ אותך כל כך? אני משתדל להטות את השיחה האומללה לפסים שיש בהם פירור של ענייניות. ואז זה קורה. שוב היא מחליפה חזית. עוד מרצע, עוד שק.
תגיד, אתה עדיין עם כיפה?
היא אומרת כיפה במלעיל, כמו הפרחחים שהתנכלו אלינו בילדותנו. "כיפה" כמילת גנאי. כמילת טלאי. אני מודה שבשלב הזה אני טיפ טיפה בהלם. לא ראיתי את זה בא. אני ממלמל שכמובן, ובטח, ומה זתומרת. אבל הגברת כבר שולחת אצבעות לעבר ראשי. היא אשכרה הולכת לחטט לי.
קטנה נורא!! היא מקוננת בלעג. קטנה!!
וזהו זה. נשכחה ההופעה. נשכחו התשואות והמחמאות והאדרנלין. עייפות גדולה ומרה יורדת עלי. כל מה שאני רוצה זה ללכת משם. עדיין אני מצליח לומר לה שאין לה זכות. שאמונה היא עניין אינטימי. שמה שאני בוחר ללבוש או לחבוש הוא ענייני האישי. שלא הייתי מעז לומר לה מילה על מה שהיא בוחרת לשים על עצמה, ושאני לא מבין. למרות שנדמה לי שאני מבין טוב מאוד. הדבר הנורא שאנחנו שרויים בו התיר סוג חדש, חסר כללים, של ויכוח. הכל מותר. היא הולכת משם מצחקקת. ואני מתחיל להבין, אט אט, את מה שמשותף לכל כך הרבה מקרים מקוממים שידענו בתקופה הזאת. המתעלמים. המסרבים לענות. המתבטאים שכבר היה עדיף שיתעלמו. אושיות הפוסטים התוקפניים. המשותף לכולם הוא "אם אתה לא תומך בנו, אתה מיותר. אין בך צורך. 'סתלק." כאילו ההצדקה היחידה שיכולה להיות לאדם בישראל, לעצם קיומו, היא האפשרות שהוא יתמוך בשלטון. לכן גם החיטוט בשאלה "האם טרחת להודות לראש הממשלה" שליווה כמה מעמדים מרגשים של שחרור חטופים, וכמעט הצליח להרוס את ההתרגשות. יש ישראלים שכבר מאמינים שלא השלטון הוא שצריך לתמוך בעם, אלא העם בשלטון. לא תומך? איך לא תומך?! יאללה יאללה, חפש מקום אחר.
אני חושב שמכל הרעות החולות של התקופה האחרונה, הקטע הזה הוא הכי מקומם, מסוכן, ולכן גם בלתי נסלח בעיני. שגיאות ומחדלים אפשר להבין, אפשר לסלוח עליהם, גם כשהם חמורים, ואפשר לצמוח מהם. אבל ההסתה כלפי כל מי שמעז לחשוב אחרת היא סיפור אחר. התיוג השקרי "שמאלן" הוא מהלך זדוני ומתמשך. עבור מי שתהליך אוסלו הוא הטראומה שלו, שמאלן הוא טריגר. ההגדרה הגורפת של מתנגדי הממשלה הנוכחית כ"שמאלנים" אומרת שכל מי שלא מאושר ממאי גולן, מחנוך מילביצקי, או מיוסי שלי – מביא עלינו בהכרח אוטובוסים מתפוצצים בלב העיר. כל מי שחושב שחרדים צריכים לשאת בנטל, שוועדת חקירה צריכה לקום, או שיצחק עמית הוא נשיא בית המשפט העליון, הוא לא רק טועה, הוא גם "שובר שמאלה", כלומר ממשיך להחזיר לכאן טרוריסטים מתוניס שיחזרו לפוצץ את אפרופו ואת מומנט. למעלה מכך, כל מי שלא כורע ברך לרעיון המדינה המורכבת והמדינה הנרקבת ולא סוגד אפיים לכל תעלול או ספין, מינוי, או סתם פוליטיקה קטנה, הוא לא רק סכנה למדינה, הוא גם לא יהודי. הוא מומר. הוא משתפ. זה חצוף כמו שזה הזוי, וזה אפקטיבי כמו שזה מטומטם. ומה צפוי, הגיוני וטבעי מכך ששיחה שמתחילה בנימוס מתגלגלת בתוך פחות מחמש דקות לאצבעות שמטיילות על ראשי ומנסות למדוד מה באמת קורה לכיפה של מי שמעז, לא להיות בה מאוהב. בממשלה. איך הוא מעז למען ה'"

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • אהבתי 2
  • מבאס 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם

בלי שום קשר לאשמה של הפצ"רית ויש אשמה, הממשלה חיפשו סדק הכי קטן במערכת המשפט בשביל לדחוף את הרפורמה המשפטית ולדעתי עכשיו יש להם לא סדק אלא כביש מהיר בלי רמזורים.

המשפט שדה שעושים למי שאיננו מזוהה עם השלטון מזעזע בעיניי. 

זאת עוד אבן בדרך למדינת הג'ובים והקומבינה.

• אהבתי 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מקווה שכל ההקצנות שאנחנו רואים זה סימנים של פחד מהסוף אצל הכת שבשלטון.

צריך לזכור שעד הבחירות הטעם המתוק של שחרור החטופים יתפוגג מהר יחסית והציבור ישאר בעיקר עם הטעם המר של השלכות המלחמה על יוקר המחיה והרבה תיעודים מאותו יום שחור.

שלא לדבר על זה שעד סוף השנה כנראה החזית הצפונית הולכת להידלק שוב, ואיתה יתעוררו התימנים והאיראנים.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

אני מקווה שכל ההקצנות שאנחנו רואים זה סימנים של פחד מהסוף אצל הכת שבשלטון.

זה לא. 

זה חלק מהתכנית הסדורה. 

ניבאתי את זה כבר לפני אי-אילו עמודים... שכמות ההטרלות ומכונת הרעל יעבדו שעות נוספות על סטרואידים ושעוד לא ראינו כלום. זה עבד להם עד עכשיו, ועכשיו הם צריכים שזה יעבוד להם הכי חזק שרק אפשר. 

הם יירו לכל הכיוונים האפשריים, ולצערי זה יעבוד על כמות גדולה מאד של אנשים. כמו שזה עבד עד היום. 

זה לא לחלוטין בהכרח הסוף, עוד יותר לצערי. 

יותר כמו הסוף שלנו.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 7 דקות, ברווז כתב:

זה לא. 

זה חלק מהתכנית הסדורה. 

ניבאתי את זה כבר לפני אי-אילו עמודים... שכמות ההטרלות ומכונת הרעל יעבדו שעות נוספות על סטרואידים ושעוד לא ראינו כלום. זה עבד להם עד עכשיו, ועכשיו הם צריכים שזה יעבוד להם הכי חזק שרק אפשר. 

הם יירו לכל הכיוונים האפשריים, ולצערי זה יעבוד על כמות גדולה מאד של אנשים. כמו שזה עבד עד היום. 

זה לא לחלוטין בהכרח הסוף, עוד יותר לצערי. 

יותר כמו הסוף שלנו.

יש אדם רואה הכל באור ורוד ורוד
זה לא טוב אומרים כולם אפילו רע מאוד
יש אדם רואה הכל באפלה קודרת
זו אותה המחלה רק בצורה אחרת

אל תרכיבו משקפיים
לא קודרות ולא שמחות
הסתכלו נא בעיניים
בעיניים פקוחות..

אל תאמרו אנחנו עוד בארץ רק מיעוט

דווקא פה אולי מוצדקת האופטימיות
אל תאמרו ציון רקדי ומזמורים הנעימי
דווקא פה מוצדק מעט הרגש הפסימי..

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני ריאליסטי, ליין-מן. 

לא פסימי, לא אופטימי, ריאלי. 

יש שרואים שהכוס חצי מלאה, יש שרואים אותה חצי ריקה, 

אני מנסה לראות אותה כמו שהיא: 50% אוויר, 50% שתן. 

לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

שלא לדבר על זה שעד סוף השנה כנראה החזית הצפונית הולכת להידלק שוב, ואיתה יתעוררו התימנים והאיראנים.

סבירות בינונית - נמוכה לדעתי. 

60% של לא יותר מ"תחזיקו אותי!!!!".

10% של "טראמפ, בוא רגע בבקשה".

30% סיכוי אמיתי שכן, זה יכול לקרות. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

והציבור ישאר בעיקר עם הטעם המר של השלכות המלחמה על יוקר המחיה והרבה תיעודים מאותו יום שחור.

לאיזה ציבור אתה מתכוון? 
ולמי אתה חושב שהוא יצביע?

• אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 1 דקה, שביט כתב:

לאיזה ציבור אתה מתכוון? 

בוא ונראה רגע, 

היה אחד שאמר "למי רע פה?". 

הייתה אחת שב-8 לאוקטובר, פתחה ראיון ב"קודם כל חג שמח". 

להם לא רע פה, הם לא מרגישים את הטעם המר של יוקר המחיה. 

רגע. 

איבדתי את חוט המחשבה. 

לא חשוב. 

• אהבתי 1
  • מבאס 1

פורסם
לפני שעה, asix כתב:

בדרך

מתי היא לא היתה, בראייה היסטורית כמובן?

הליכוד, קרי מפאי v2, עושה מפאי בעצמה וזה כמובן לא מפתיע. 

עד שהאזרח הקטן יחליט שמספיק זה מספיק.

פעם שעברה, הספיק מוטי אשכנזי אחד ולא בטוח שהפעם צריך הרבה יותר. 

כבר עכשיו יש מחאה מבעבעת בקרב חיילים שנפגעו ונפצעו במלחמה, שמחריפה עם כמות ההתאבדויות שהולכת וגדלה. לא צריך הרבה כדי להדליק את החבית הזו.

• לא הבנתי... 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

image.thumb.png.1de38556cd8e6b4ef704615837f833e3.png

• מצחיק 3

פורסם
בתאריך 30.10.2025 בשעה 07:44, madmaxx כתב:

מדינת ישראל הפכה למדינת פח אשפה בחסות ביבי והליכוד ברמה שכן, נדרשת כאן מלחמת אזרחים לאיפוס פח האשפה הזה. 

נראה לך שאני אלחם בשביל המדינה הזו? אני אלחם מול נהגי מוניות ומקבלי ביטוח לאומי. להם אין מה להפסיד..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ישראל בלי החרדים יכלה להיות כמו:

https://www.facebook.com/reel/1202866101678355

פורסם

ברור, אם אפשר גם לנצל את הגופה שלה מה טוב. "היא לא רצתה שהתגלה שהיועמש"ית הייתה בסוד העניינים לכן התאבדה"

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...