Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

לא שזה לא יכול להיות, הכל יכול להיות, ובכל זאת..

למי מאינתו שלא חושב שיש מסדר סודי של אנשי דיפ סטייט פרקליטות קרן אהוד ברק וקסנר - זה לא נשמע קצת הזוי שאלופה בצהל תפברק סרטון התעללות בעצורים?

למה שתעשה את זה?

למה שעובדים בלשכת ראש הממשלה יעבדו עבור מדינה אחרת?

$$$

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 15 דקות, MiniMiz3r כתב:

הם כן בושלו,

לא בושלו ולא טוגנו. זו עוד דוגמה לפייקים שמפיצים בתקשורת הימנית וחוזרים עליהם עד שהם הופכים לעובדה מוצקה אצל הציבור.

יש קפיצה ב timestamp במהלך הסרטון בגלל בעיה טכנית כלשהי.

ובלי קשר לזמנים רואים בבירור התעללות בעציר.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ויקיפדיה היא "תקשורת ימנית"? ךםך, כמה מביך אפשר להיות? 

העריכה היא לא הקפיצות בזמנים אלא העובדה שחוברו שני קטעים שונים מימים שונים לסרטון אחד. החלק שרואים אותם עומדים מסביב לעציר זה חלק אחד, יש גם חלק אחר שצולם במקום שונה בבסיס ובתאריך אחר ופורסם כביכול כחלק מאותו רצף אירועים. 

פורסם
לפני 56 דקות, MiniMiz3r כתב:

ויקיפדיה היא "תקשורת ימנית"?

ויקיפדיה משמשת כר פורה להנדסת תודעה. גם בידי הימין הישראלי בויקי העברית וגם בידי השמאל האנטי ציוני בויקיפדיה באנגלית.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, madmaxx כתב:

אותם חיילים אכן התעללו, על זה אין וויכוח, הוויכוח כרגיל הוא בין שומרי חוק לבין ביביסטים וערסים שעבורם החוק הוא המלצה.

אהה כי אתה אמרת? 

ככל שהזמן עובר אני מתחיל להרגיש שאתה איזה בן 70 שכועס על זה שאין לו יותר את הקומבינות של מפאי של פעם ורוצה להרוג פה את כולם.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

דפוק מאד שגורמים בצבא מדליפים חומרים שפוגעים במדינה וכל מה שמעניין אנשים זה אם עשו את זה כדי לפגוע בביבי או לא. 

ראיתם את ההפגנה אתמול? אם רק חצי מהם היו בצבא היה אפשר לכבוש את עזה בשבוע...

מצד שני, כמות כזאת של אנשים אי אפשר לעצור או לכלוא במיוחד שחצי מהם כנראה קטינים.

פורסם
לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

אהה כי אתה אמרת? 

ככל שהזמן עובר אני מתחיל להרגיש שאתה איזה בן 70 שכועס על זה שאין לו יותר את הקומבינות של מפאי של פעם ורוצה להרוג פה את כולם.

אם הם לא היו מתעללים זה היה קו ההגנה. לא התעללנו.

במקום זה היה קו התקפה, וכל ביביסט שפגשתי נלחם על זה שהפרקליטות רודפת חיילים והתובע הראשי הוא נוחבה.

כחלק מהקו הזה חברי כנסת מהצד שבז לדמוקרטיה וממשל תקין ורוצה לקדם פה את שלטון משפט התורה פרצו לבסיס צבאי ותקפו חיילים.

על ראש הגנב, בקיצור.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

חומרים שפוגעים במדינה

זה הקו של הימין: לנו מותר לעשות הכל. אבל אם תדברו על זה בתקשורת נאשים אתכם שאתם פוגעים במדינה.

אתה יכול לבדוק המה התעסקו יותר בעולם, בסרטון הזה או בתמונות של ילדים מעוכים בעזה.

בינתיים יש פה עדיין אנשים שחושבים שלדחוף מקל לתחת של עציר זה פסול. גם אם הוא חמאס. כי אנשים שדוחפים מקלות לתחת של מחבלים הם לא אנשים שאתה רוצה שיהיו בסביבה שלך.

ואולי, רק אולי, הפצרית הרגישה שמנסים לטייח ולקבור את התיק הזה, אז היא הוציאה את הסרטון. אין לי בעיה שידיחו אותה. יש לי בעיה גדולה עם זה שמסובבים את זה ככה שכאילו הבעיה הכי גדולה הסיפור הזה, היא הדלפת הסרטון.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אהה כי אתה אמרת? 

בוא נצא מנקודת הנחה שהסרטון ערוך מגמתית משני מקרים שונים. זה רק אומר שיש שני מקרי התעללות.

וכמו שהם נקיים לתפיסתך כי המשפט עוד מתנהל אז קל וחומר הפצרית שאפילו לא נחקרה באזהרה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 28 דקות, פינדר כתב:

זה הקו של הימין: לנו מותר לעשות הכל. אבל אם תדברו על זה בתקשורת נאשים אתכם שאתם פוגעים במדינה.

זה לא הקו של "הימין" (מי זה הימין בכלל?), זה הדמיון הפורה שלך וחוסר היכולת לקבל דעות שאינן בינאריות. אפשר להיות גם נגד התעללות בעצירים וגם נגד זה שהפרקליטות הצבאית משבשת בעצמה חקירה ומשקרת לבג"ץ, זה לא אם ורק אם.

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

בוא נצא מנקודת הנחה שהסרטון ערוך מגמתית משני מקרים שונים. זה רק אומר שיש שני מקרי התעללות.

לא רואים שום מקרה התעללות בחלק השני של הסרטון, סתם רואים חיילים עומדים מעל עצירים שוכבים (זה צולם ביום שלישי) ואז הסרטון חותך לתיעוד ההתעללות המדוברת שאירעה ביום שישי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 דקות, MiniMiz3r כתב:

אפשר להיות גם נגד התעללות בעצירים

בגלל זה אתה מתפתל פה בנסיונות להסביר שלא היתה בכלל התעללות?

לפני 7 דקות, MiniMiz3r כתב:

משבשת בעצמה חקירה

ההדלפה היתה בגלל הטענות אצל שופרות הימין שתופרים תיקים לחיילים.

לפני 8 דקות, MiniMiz3r כתב:

ומשקרת לבג"ץ

על זה היא הולכת הביתה

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 42 דקות, פינדר כתב:

בינתיים יש פה עדיין אנשים שחושבים שלדחוף מקל לתחת של עציר זה פסול. גם אם הוא חמאס. כי אנשים שדוחפים מקלות לתחת של מחבלים הם לא אנשים שאתה רוצה שיהיו בסביבה שלך

כי אם אתה חושב שזה רע שהפצרית או מי מטעמה הדליף חומר שפגוע במדינה בעיצומה של מלחמה, לא אכפת לך בכלל שחיילים יתעללו בעצורים. אני מבין נכון?

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, פינדר כתב:

בגלל זה אתה מתפתל פה בנסיונות להסביר שלא היתה בכלל התעללות?

תמצא ציטוט שלי שמתייחס בכלל להאם הייתה או לא הייתה התעללות, או שתתנצל. יש גבול לחוצפה ורמת השקרים שאפשר לסבול.

לפני 16 דקות, פינדר כתב:

ההדלפה היתה בגלל הטענות אצל שופרות הימין שתופרים תיקים לחיילים.

אההה, אוקי, אז זה בסדר. 

לפני 16 דקות, פינדר כתב:

על זה היא הולכת הביתה

אני מקווה שהיא תגיע בסוף לכלא, יש פה רצף של עבירות פליליות וזה באמת הזוי לדעתי שמי שעומד מאחורי כולן הוא הגורם הבכיר ביותר שאחראי על אכיפת החוק בצבא.

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...