Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, David32 כתב:

על זה שהוא אמר בשיחת בירור שלא קיבל תמורה כשבפועל כן?

אני לא מבין מה הביג דיל האמת. אני לא חובב לווינסון, לא קורא אותו, לא עוקב בטוויטר. ההאשמה היא שהוא קיבל כסף קטרי כי האיינהורן הזה קיבל כסף קטרי? 

השני מאמרים האלה הם פרו-קטארים ולכן יש חשד שאיינהורן היה רק מתווך?

לא יודע אם קיבל או לא קיבל כסף קטרי. בפועל הוא המעיט בערך של חשיפת הקשרים הקטרים ללשכה ואאלט גם פרסם איזה טור או שניים שהתלכדו עם התעמולה הקטרית. מבחינתי הוא שרוף גם אם עשה את זה בחינם.

ואם הוא שיקר למעסיק שלו, ביחס לדבר מהותי כזה, אני לא מאמין לשום דבר שיגיד.

קשה לי להאמין שהוא כתב את זה בחינם:

image.thumb.png.500ab81eaa5ec0cf45b298ad6c4e54c2.png

image.thumb.png.f2175bcc3620ee3c2c1b7c8dfc8e81ce.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אהה כי הוא אמר?

גם קצב ובני סלע אמרו שהם חפים מפשע.

לגבי שאר התגובה שלך - זה הם עשו את זה בעצמם, בערוצים המובילים שאתה קראת להם "אובייקטיבים".

וזה התחיל עוד מהימים שכל מילה שנאמרה בשעה 2 בחדרי חקירות פורסמה במהודרה של 8.

זה לא משנה אם קיבל מקטאר או לא. הוא קיבל תשלום מגוף בבעלות אדם שנמצא במרכז פרשה מסוקרת ולא הודיע לבוסים שלו וזה מספיק כדי שיעוף.

אם הארץ הגיב מיד כשנודע לו אז הוא פעל נכון.

זה לא מספיק כדי שאמחל על ההגנה שסיפקו לכתב שלהם שהחזיק חומר מסוטג בפרשת ענת קם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 47 דקות, פינדר כתב:

קשה לי להאמין שהוא כתב את זה בחינם

זה לא רק הוא. לא חסר "משפיענים" בטוויטר שהפיצו את הסיפורים האלה בליווי סרטונים ותמונות.

ההשקעה של קטאר בתקשורת השתלמה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

חיים לוינסון, עיתונאי שומר סף, קיבל 200 אלף שקל מקטאר.

מה זה בכלל "עיתונאי שומר סף"? הוא מבקר המדינה? היועמ"ש? זה רק עיתונאי שמצא את הנישה שלו.  תראו את איילה חסון, פעם “בר-און חברון”, היום נציגת בית המלוכה בערוץ 11. בניגוד ליועצים הקרובים של מי שמנהל פה את המדינה, אלה עם הגישה לכל המידע הרגיש באקווריום.
לא אתפלא אם יש עוד כאלה.

ולפחות ב"ארץ" לא ניסו למכור לנו שהוא "בחור מצוין, ציוני נלהב" ולא טוענים שקטאר היא בסך הכול "מדינה מורכבת".

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 דקות, mikyl כתב:

זה רק עיתונאי

עבורי זה אחד ההישגים הכי גדולים של אישים ותנועות אנטי דמוקרטיות.

בעיניי, הנזק של עיתונות לא אתית ומושחתת היא לא פחותה מנבחר ציבור שמועל בתפקידו. לא בכדי, לעיתים, העיתונות נקראת הרשות הרביעית. וכמובן הביטוי האל מותי "הון-שלטון-עיתון".

😢

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעתיים, MiniMiz3r כתב:

https://www.facebook.com/share/v/1B5H4enFfV/

חבל שלא עבר מעליהם זיק. 

ו-יויו גם!

לפני שעה, פינדר כתב:

קשה לי להאמין שהוא כתב את זה בחינם:

image.thumb.png.500ab81eaa5ec0cf45b298ad6c4e54c2.png

היו בתקשורת כתבות על כך שהקטארים ניסו לתקוע טריז בינינו לבין המצרים, כדי להנמיך את ההשפעה האזורית שלהם ולהעצים את זו הקטארית. 

מקווה שהנושא ייחקר לעומק.

לפני 15 דקות, Gosser1860 כתב:

לא בכדי, לעיתים, העיתונות נקראת הרשות הרביעית. וכמובן הביטוי האל מותי "הון-שלטון-עיתון".

אישי הטוב, גוזמאות רבות בדבריך אלו. 

עבורי העיתונות מתה אי שם בתחילת שנות האלפיים, דומני, כאשר קורא אני בעיתון נפוץ מאד באותם ימים (כנראה הנפוץ ביותר במדינה), והתחזית קרצה לי משום מה- בניגוד למנהגי, התעניינתי וקראתי:

"התחזית: מחר יהיה חם ומגעיל". 

תחזית. 

בעיתון. 

בעיתון הגדול במדינה. 

מי העורך שאישר את זה, לכל הרוחות? באמת? זה מה שאתם רוצים לעשות? לרדד את השפה והמקצוע בצורה שכזו? 

ואחרי זה אתם מתפלאים שפתחתי פה את שרשור הכותרות העלובות מהעיתונות

לאט לאט עם הזמן גם שאר הכתבות החלו לאמץ את ה"סגנון" הזה. 

אז כן. 

כו-לה עיתונאי. 

לא אחד מהעיתונאים הדגולים של פעם. 

סתם אחד שעובד במקצוע הזה. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

תשמע אני לא זוכר את הכותרת בעיתון, אבל נדמה לי שהמקור בכלל בטלויזיה, כשמגיש התחזית דני רופ היה צעיר ומגניב. וגם זכה בפרסים בינלאומיים על הגשת ״שבשבת״. אני לא בטוח שזו היה ב״שבשבת״ או בגירסה אחרת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, SlowRide כתב:

ובעניין אחר, מה נסגר עם הפרקליטות הצבאית? גם שם יש סוכנים של קטאר?

מהומה רבה על לא דבר. כלומר יש דבר, הדלפת סרטון שהיה חלק מחומרי החקירה ומי שהדליף גם הוסיף אקסטרה חשד שבסוף לא היה מבוסס (אינוס באמצעות חפץ). זה כמובן אסור ומי שהדליף צריך להענש (בניגוד כמובן להדלפות ישירות מהקבינט שזה "מותר"). אותם חיילים אכן התעללו, על זה אין וויכוח, הוויכוח כרגיל הוא בין שומרי חוק לבין ביביסטים וערסים שעבורם החוק הוא המלצה. מי שלמעשה הפך את זה לסיפור אלו החיילים עצמם. אם אותם חיילים היו פשוט אומרים סליחה, טעינו, זה היה חלק מסערת הרגשות בעקבות ה-7, היו במקסימום יושבים איזה שבועיים בכלא והולכים הביתה (למעט אולי אחד מהם שהשתמש בסכין), אבל הם, התנהגו כמו ביביסטים, מותר להם כי אלו ערבים. העבירו את זה לחברי הכנסת והתקשורת של הימין ומשם כל הבלאגן עם הפריצה לבסיס וכו'. 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כשבכירים בצבא מדליפים זה יותר מדאיג מאשר פוליטיקאים שמשחקים בקקה. הרי מהם כבר אין ציפיות לכלום, אבל מהצבא? רע מאד.

גם את זה שלא עוצרים את מי שפרץ לבסיס, מה נסגר?

לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

עבורי זה אחד ההישגים הכי גדולים של אישים ותנועות אנטי דמוקרטיות.

בעיניי, הנזק של עיתונות לא אתית ומושחתת היא לא פחותה מנבחר ציבור שמועל בתפקידו. לא בכדי, לעיתים, העיתונות נקראת הרשות הרביעית. וכמובן הביטוי האל מותי "הון-שלטון-עיתון".

😢

כל אחד שמסוגל לחבר שתי מילים עם גישה לאינטרנט וזמן פנוי יכול להיות היום "עיתונאי". ע"ע אבו עלי אקספרס.

כדי להבין מה קורה צריך לעבוד יותר קשה, למרות שלכאורה אנחנו נמצאים בעידן המידע. כמעט כל מי שיש לו פלטפורמה מנצל את זה בצורה כזו או אחרת להנדסת תודעה, בין אם זה בלוגר שעלה לגדולה או ערוץ טלויזיה וותיק. אם מדינה כמו קטאר קנתה השפעה בחברות תקשורת עם שם עולמי, מה זה כבר לקנות פה את השיט המקומי עבור מי שרוצה להשפיע?

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 34 דקות, SlowRide כתב:

כשבכירים בצבא מדליפים זה יותר מדאיג מאשר פוליטיקאים שמשחקים בקקה.

אל תשכח שחלק מהפוליטיקאים הם אלה שנותנים את הפקודות לצבא.

פורסם
לפני 55 דקות, madmaxx כתב:

מהומה רבה על לא דבר. כלומר יש דבר, הדלפת סרטון

זה לא הדבר. 

הדבר הוא שמי שהדליף את הסרטון (זה למעשה סרטון ערוך של שני סרטונים מתאריכים שונים) הוא בכיר בפרקליטות הצבאית - ייתכן שזו אפילו הפצ"רית בעצמה, שאחר כך אמרה לבג"ץ (דרך היועמ"שית) שאין לצבא מושג מי הדליף את הסרטון. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

כשבכירים בצבא מדליפים זה יותר מדאיג מאשר פוליטיקאים שמשחקים בקקה. הרי מהם כבר אין ציפיות לכלום, אבל מהצבא? רע מאד.

אתה יודע, הדג מסריח מהראש, ואז אנחנו מגיעים למצב שמישהו מדליף סרטון, נג"ד חושב שזה סביר להעביר מסמכים ואיש שב"כ פועל נגד השב"כ יחד עם עמית סגל. 

פורסם
לפני 6 שעות, MiniMiz3r כתב:

זה לא הדבר. 

הדבר הוא שמי שהדליף את הסרטון (זה למעשה סרטון ערוך של שני סרטונים מתאריכים שונים) הוא בכיר בפרקליטות הצבאית - ייתכן שזו אפילו הפצ"רית בעצמה, שאחר כך אמרה לבג"ץ (דרך היועמ"שית) שאין לצבא מושג מי הדליף את הסרטון. 

לא שזה לא יכול להיות, הכל יכול להיות, ובכל זאת..

למי מאינתו שלא חושב שיש מסדר סודי של אנשי דיפ סטייט פרקליטות קרן אהוד ברק וקסנר - זה לא נשמע קצת הזוי שאלופה בצהל תפברק סרטון התעללות בעצורים?

למה שתעשה את זה?

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, MiniMiz3r כתב:

הוא בכיר בפרקליטות הצבאית

עדיין מהומה רבה על לא דבר. המסמך של הבילד, סתם לדוגמה, לא מעניין את הביביסטים, ההתעללול בפועל, גם לא.... חברות אנשים עם אפס מוסר. וכן, מי שהדליף צריך לשלם כי אסור להדליף חומרי חקירה, למרות שבשלב ההדלפה זו כבר הייתה חקירה גלויה כך שאין כאן איזה עניין גדול. הסרטונים לא בושלו ולא בטיח.

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

לא שזה לא יכול להיות, הכל יכול להיות, ובכל זאת..

למי מאינתו שלא חושב שיש מסדר סודי של אנשי דיפ סטייט פרקליטות קרן אהוד ברק וקסנר - זה לא נשמע קצת הזוי שאלופה בצהל תפברק סרטון התעללות בעצורים?

למה שתעשה את זה?

מי שהודה בהפצת הסרטון בפועל זה לא היא אישית אלא בכירה אחרת מהפרליקטות (אישה), כנראה אל"מ. השאלה מה הייתה המעורבות של הפצ"רית עצמה, אני מניח שהיא לכל הפחות ידעה וכסתחה את זה.

למה לעשות את זה? לא ברור לי, כנראה כדי להצדיק ציבורית את החקירה והמעצרים שהיו אז בפרשה.

לפני שעה, madmaxx כתב:

למרות שבשלב ההדלפה זו כבר הייתה חקירה גלויה כך שאין כאן איזה עניין גדול. הסרטונים לא בושלו ולא בטיח.

א) הם כן בושלו, למה אתה סתם כותב דברים שאתה יודע שהם לא נכונים? פורסם סרטון אחד שמראה לכאורה רצף אירועים שקשור לעציר מסוים, כשבפועל מדובר בחיבור של שני סרטונים ממועדים שונים, כשבאחד מהם הוא בכלל לא היה בשדה תימן.

ב) כאמור, זה חמור כי מדובר על הדלפה של חומרי חקירה *מזויפים* על ידי הגוף החוקר עצמו. בערך כמו שמיארה תדליף לתקשורת תמליל מזויף מחקירת נתניהו.

ג) מי שהדליף את הסרטון ומי שפרסם אותו (גיא פלג המטומטם) טען שמדובר בהוכחה להתעללות מינית שיטתית בעצורים, שזה שקר מוחלט (גם בהקשר של הסרטון הספציפי וגם בכלל), אין מה להרחיב על הנזק שזה עשה למצולמים ולמדינת ישראל בכלל.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...