Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 46 דקות, יבגניפ כתב:

תגלה שלמיינסטרים הישראלי לא איכפת בשיט כמה נבחרי הציבור שלו מושחתים או מקדמים מקורבים או ״רק מקבלים בובות של באגס באני״.

זו חלק מהבעייה. 

כולנו רק בוכים כל הזמן- "יקר" וכדומה, אבל ממשיכים לעשות את זה מהסלולרי מודל הכי חדש, בטרמינל של הנמל תעופה בדרך ליעד רחוק ונחשק. 

גם כשאכפת, לא מספיק אכפת כדי להתאגד ולעשות מעשה. 

בזה דווקא החברה החרדית אלופים- הם מתאגדים בצורה חסרת פשרות.

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לא, זה לא אמיתי הדבר הזה: 

שר המשפטים יריב לוין הודיע הבוקר (שלישי), חרף התנגדות היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב-מיארה, כי החליט למנות את נציב התלונות על השופטים, השופט בדימוס אשר קולה (71), למנהל חקירת הדלפת הסרטון משדה תימן שבמרכזו חשודה הפרקליטה הצבאית הראשית יפעת תומר ירושלמי. לפי הודעתו לממלא מקום נציב שירות המדינה, הפרופ' דניאל הרשקוביץ, השופט בדימוס הסכים לבקשתו. המינוי הזה, אם ייצא אל הפועל, צפוי להיתקל בהתנגדויות ולהגיע להכרעת בג"ץ.

פורסם

אני בכנות לא יודע מה לחשוב על זה. 

מאחר והחשודה היא בכירה במערכת החוק במדינה, אולי יש צורך לערב משהו מחוץ למערכת. 

החשדות עולים וקופצים רק בגלל יוזם הרעיון (לוין). 

אני לא יודע אם זה בהכרח דבר רע, במלא הכנות. אודה לכל מי שיוכל לסבר לי את האוזן לכאן או לכאן.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 2 דקות, ברווז כתב:

אני לא יודע אם זה בהכרח דבר רע, במלא הכנות. אודה לכל מי שיוכל לסבר לי את האוזן לכאן או לכא

אחד ממטומטמי הליכוד כבר פלט את התכנית.

ימנה חוקר במקומה, החוקר יזמן אותה לחקירה באזהרה ואז יפטרו אותה כי נחקרה באזהרה.

והנקודה הכי בסיסית היא שללוין אין שום סמכות לעשות את זה. את החקירה בכלל מנהלת המשטרה ואם הוא חושב שהיא מחבלת בחקירה שיעתור לבגץ.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 דקות, ברווז כתב:

אני בכנות לא יודע מה לחשוב על זה. 

מאחר והחשודה היא בכירה במערכת החוק במדינה, אולי יש צורך לערב משהו מחוץ למערכת. 

החשדות עולים וקופצים רק בגלל יוזם הרעיון (לוין). 

אני לא יודע אם זה בהכרח דבר רע, במלא הכנות. אודה לכל מי שיוכל לסבר לי את האוזן לכאן או לכאן.

מתוך דף ויקיפדיה של השופט אשר קולה:

ב-8 במאי 2025 נבחר על ידי שר המשפטים יריב לוין לתפקיד נציב תלונות הציבור על שופטים.[14] קולה הוא הנציב הראשון שנבחר לתפקיד על ידי הוועדה לבחירת נציב תלונות הציבור על שופטים, ועדה ייעודית שהוקמה בהתאם לתיקון חקיקה שיזם שמחה רוטמן, וששינה את אופן בחירתו של הנציב. נגד עצם שינוי החוק עומדת עתירה לבית המשפט הגבוה לצדק, בה קבע בית המשפט כי מינויו של קולה יעמוד על כנו ללא קשר לתוצאות הדיון. [15]

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

1- אין להם אפשרות לפטר אותה בכל מקרה כי, לא יודע, עברה על החוק? 

2- האם לא צריך לפטר אותה בכל מקרה, כי, לא יודע, עברה על החוק???

3- אם כבר מפטרים אנשים שנחקרו באזהרה. יש עוד כמה שצריך לפטר אותם, לא? 

לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

והנקודה הכי בסיסית היא שללוין אין שום סמכות לעשות את זה. את החקירה בכלל מנהלת המשטרה ואם הוא חושב שהיא מחבלת בחקירה שיעתור לבגץ.

לגבי הסמכות, מקבל. זה ידוע שה[הכנס כינוי חיבה כאן] הזה חורג כל הזמן מסמכותו (גם לגבי אי ביצוע דברים שבסמכותו). לא חדש. לא האישיו פה לדעתי...

זה נכון, את החקירה מנהלת המשטרה. השאלה מה קורה כשהמשטרה מסיימת את החקירה וממליצה להתקדם להגשת כתב אישום. זה כבר נופל במקרים של בכירים בשירות הציבורי על היועמ"שית, לא? 

והם רוצים את פפסי שינהל את החקירה, שלפחות יסבירו מי אמור להיות החוקר לפי המצב כיום. 

לפני 5 דקות, `Infinity כתב:

מתוך דף ויקיפדיה של השופט אשר קולה:

למיטב זכרוני הוא כבר פעל נגד האינטרסים של הממשלה בכמה הזדמנויות. אחת שאני חצי זוכר (לך תזכור עם כל מה שמסתובב ופוגע במאוורר בחודשים האחרונים). 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

ואשתו של אלוביץ שהכלב קפץ עליה והפיל לה את הטלפון לבריכה, בדיוק כשנחקרה על הקשר לנתניהוז.

ואוריך, שהמשטרה התמהמהה עם המעצר שלו ובזמן הזה הוא בדיוק החליט לשדרג את הטלפון, ולהתחיל ממכשיר נקי, בלי להעביר את מה שנמצא על הטלפון הישן.

גם הדס קליין השליכה 5 טלפונים לבריכה.

ועדיין הייתי מצפה מהפצרית שהיא חלק משלטון החוק להתנהגות יותר הולמת...

תמיד יש אינטרס ציבורי למצוא כל פושע מאוריך אלוביץ וכו' אבל שמדובר בחלק משלטון החוק - אנשים שמרשיעים שופטים וכו' האינטרס הציבורי גדול בעשרות מונים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

אם להתעלם שניה מפרשת שדה תימן ולהתייחס להתנהלות של הפצ"רית - מדובר בסמכות המשפטית (?) העליונה בצה"ל. אדם שהוא דרגה אחת מתחת לרמטכ"ל.

זה אדם שעומד בראש היחידה שאחראית על "הטמעת שלטון החוק בצה"ל". והאדם הזה מתנהל כמו אחרון הפושעים - משקר לבית המשפט ולממונים, מזייף ומשבש חקירות, מעלים ראיות, ועוד ועוד.

אז אחרי שנתתם לזה לשקוע, כדאי להבין דבר פשוט - מי שמקווה שהשופטים או הפרקליטים "יצילו" אותו מפוליטיקאים מושחתים, צפויה לו אכזבה. מערכת המשפט, הפרקליטות, המשטרה, כולם מושחתים ו"עבריינים" לא פחות. אפילו השב"כ ומערכת הבטחון הראו את הצד האמיתי שלהם בתקופה האחרונה.

ויש עוד הבדל אחד - אם פוליטיקאי סרח, רוב הסיכויים שזה יתגלה בבוא העת. פוליטיקאי הוא דמות ציבורית, והוא נתון לביקורת, הן של הציבור, והן של רשויות החוק והמשפט השונות.

לעומת זאת, אם פרקליט בכיר, או שופט, או סגן ראש השב"כ לדוגמה, סרחו, יש סיכוי שאף אחד לא ידע על כך לעולם, פרט לקומץ מצומצם (כמו במקרה הפצ"רית - אם לא הפקודה שלה שהתחילה לזמר במקרה, אף אחד לא היה מגלה את זה לעולם כנראה).

ויסלחו לי כל מי שלא דובר רוסית.

!Шеф, всё пропало

snimok-ekrana-2024-04-24-v-173000_050.thumb.webp.0839a914e0ff7f55ffa6348b560d8f0e.webp

פורסם
לפני 43 דקות, Night Driver כתב:

החוק מאפשר לו.

הוגשה התירה לבגצ ע"י ארגון לביא.

המשטרה חוקרת והיועמשית מלווה ומעורבת בחקירה וצריכים את אישורה.

הרמטכל הלך קודם ליועמשית לא למשטרה.

לפני 59 דקות, madmaxx כתב:

לא, זה לא אמיתי הדבר הזה: 

שר המשפטים יריב לוין הודיע הבוקר (שלישי), חרף התנגדות היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב-מיארה, כי החליט למנות את נציב התלונות על השופטים, השופט בדימוס אשר קולה (71), למנהל חקירת הדלפת הסרטון משדה תימן שבמרכזו חשודה הפרקליטה הצבאית הראשית יפעת תומר ירושלמי. לפי הודעתו לממלא מקום נציב שירות המדינה, הפרופ' דניאל הרשקוביץ, השופט בדימוס הסכים לבקשתו. המינוי הזה, אם ייצא אל הפועל, צפוי להיתקל בהתנגדויות ולהגיע להכרעת בג"ץ.

היועמשית גם התנגדה שרוהמ ימנה ראש שבכ ואח"כ פנתה לועדה שזיני לא יכול להתמנות כי הוא נפגש עם א מהשבכ ואז הוא בניגוד ענינים.

בגצ והועדה זרקו אותה מכל המדרגות ולא רק בזה.

ואם זיני לפי חוות דעתה בניגוד ענינים קל וחומר שהיועמשית בניגוד ענינים.

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 6 דקות, avi 1234 כתב:

תמיד יש אינטרס ציבורי למצוא כל פושע מאוריך אלוביץ וכו' אבל שמדובר בחלק משלטון החוק - אנשים שמרשיעים שופטים וכו' האינטרס הציבורי גדול בעשרות מונים.

זה ברור, נשמה. רק שכל אלו שמתפחלצים עכשיו על הטלפון של פצרית, יושבים בכיף עם ראש ממשלה שהיועץ הקטרי שלו העלים טלפונים ואשתו של זה שחשוד ששיחד אותו, הכלב הפיל לה את הטלפון לבריכה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, mikyl כתב:

!Шеф, всё пропало

אל תלכלך את הסרט המעולה הזה עם הפוליטיקה הישראלית 😅

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 9.10.2023 בשעה 13:23, avi 1234 כתב:

כל הזמן ביבי ביבי

אם הוא אשם הוא יתן את הדין על כך ומהר

אבל לגבות מטכל כושל?!

היה פה מחדל צבאי ברמה פסיכית

אל תדאג תקום ועדת חקירה ממלכתית ומי שאשם ייתן את הדין

ושוב אני שואל, איך מתקדמת הקמת ועדת החקירה?

עברו למעלה משנתיים ואמרת שהוא יתן את הדין מהר...

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, פינדר כתב:

זה ברור, נשמה. רק שכל אלו שמתפחלצים עכשיו על הטלפון של פצרית, יושבים בכיף עם ראש ממשלה שהיועץ הקטרי שלו העלים טלפונים ואשתו של זה שחשוד ששיחד אותו, הכלב הפיל לה את הטלפון לבריכה.

כי אנשים מצפים שהפצרית היא לא עוד עסקנית או עברינית אלא נקיה מכל רבב.

תאר לך ששופט נחשד בזה זה כמו אוריך הדס קליין או אלוביץ?!

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

ושוב אני שואל, איך מתקדמת הקמת ועדת החקירה?

עברו למעלה משנתיים ואמרת שהוא יתן את הדין מהר...

אני מחכה בדיוק כמוך.

פורסם
לפני 20 דקות, avi 1234 כתב:

גם הדס קליין השליכה 5 טלפונים לבריכה.

וואלה? 

יש לך סימוכין לזה? 

אם ככה- זה עוד יותר מטריף אותי שכל המאמצים למצוא טלפון נעשים רק כשהנאשם "מסומן" מראש ודינו נחרץ כבר. או משהו כזה.

הלכתי שוב פעם להקיא קצת. 

בתאריך 2.11.2025 בשעה 15:01, ברווז כתב:

10% של "טראמפ, בוא רגע בבקשה".

הוא שמע ובא רגע.

לפני כשעה, Night Driver כתב:

נתקלתי בכתבה שהסבירה את זה, הבנתי. תודה. 

פורסם
לפני 53 דקות, avi 1234 כתב:

ומה עם אלא שלפני שנייה שלחו מאות חיילים אל מותם? אלו שאחראים על אסון מירון ואף אחד לא שילם בתפקידו? אלו שעדיין משלמים כסף לסוכן קטארי בלשכת ראש הממשלה? אלו שאחראים לטבח? זה שגונב כסף ציבורי למדינת יהודה? זה שמאפשר לצעירים חרדים לא להתגייס? 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...