Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, ezuf כתב:

^^

אני רק שאלה

הרי אחרי טילים אי אפשר לעקוב,כלי יותר מהיר מכתבמ

אחרי כטבמ כן אפשר,אז למה לא להוריד מיידית כל דבר כזה שיוצא מלבנון? מן הסתם זה לא בדרך לחלק פרחים\משלוחים מאמזון לבנון

מוזר לי כל ההצהרות שעוקבים\מאבדים מעקב וכו

ההסברים ניתנים בעיתונות האינטרנטית בממוצע 3 פעמים בשבוע. בקצרה - מדובר בכלים עם חתימת מכ"מ קטנה מאוד שטסים במהירות נמוכה ובתוך ואדיות, ולכן קשים מאוד לגילוי וקל לאבד את המעקב אחריהם. חוץ מזה, המסלול שלהם נקבע בתכנות מראש או בניהוג מרחוק, כך שאין לדעת לאן מועדות פניהם. זאת לעומת הרקטות שמרגע ששוגרו אפשר לחשב את מסלולן ולדעת היכן יפלו. זה גם מאפשר את היירוט.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

א יפתיע אותי אם בערב הוא גם יופיע בחדשות

הוא אפילו לא חיכה עד הערב. כבר הוציא סרטון.

שרה לא יכלה לחכות לצאת השבת.

• מצחיק 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

כטב"ם לכיוון בית נתניהו זה החלום הרטוב שלו.

זה שווה גם מנדטים (המנהיג החזק שהאויבים מנסים לחסל) וגם כסף (חייבים למגן את הבית ועל הדרך להחליף ריהוט ולשפץ את הבריכה).

אם הבית שלו נפגע, הדבר הראוי (וכמובן שלא יקרה) זה שהוא לא יעמוד שלם עד שכל העוטף והצפון לא חוזרים לשלמותם.

לפני 4 שעות, פינדר כתב:

כטב"ם לכיוון בית נתניהו זה החלום הרטוב שלו.

זה שווה גם מנדטים (המנהיג החזק שהאויבים מנסים לחסל) וגם כסף (חייבים למגן את הבית ועל הדרך להחליף ריהוט ולשפץ את הבריכה).

אם הבית שלו נפגע, הדבר הראוי (וכמובן שלא יקרה) זה שהוא לא יעמוד שלם עד שכל העוטף והצפון לא חוזרים לשלמותם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 דקות, EliC25 כתב:

אם הבית שלו נפגע

אני מבטיח לך שגם אם הבית לא נפגע, עצם הירי ישמש עילה לשיפוץ.

• אהבתי 1
  • משעמם 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לפי טמקא זה לא בית הנתנייהו'ז

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, Potato כתב:

מישהו יודע להסביר מה קורה בצפון הרצועה?

מה מטרת הפעילות האינטנסיבית שנמשכת שם כבר שבועיים?

ככל הנראה, אחרי ניתוח שטחי שלי וברשתות:

ישראל ניסתה להתחיל את התוכנית של גיורא איילנד - מצור על צפון הרצועה, פינוי ה"אזרחים" וחיסול 5000 המחבלים שמתחבאים שם.

ארצות הברית "ההומניטרית" נתנה לנו ברקס וחיזקה את התובע האנטישמי בבית הדין הפלילי.

לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

אני כבר מדמיין את כל החולים של מכונת הרעל משמיצים את חיל האוויר הקפלניסטים שבכוונה לא ירטו את הכטבם הספציפי הזה.

יש סרטון שמסוק, לדעתי לא קרב, יחסית קרוב לכטבמ, כבר רשמו שם "הוא מלווה אותו לבית של ביבי". לא יודע אם זה מהיום או לא אבל.

אהבלים.

לפני 3 שעות, sperial כתב:

ההסברים ניתנים בעיתונות האינטרנטית בממוצע 3 פעמים בשבוע. בקצרה - מדובר בכלים עם חתימת מכ"מ קטנה מאוד שטסים במהירות נמוכה ובתוך ואדיות, ולכן קשים מאוד לגילוי וקל לאבד את המעקב אחריהם. חוץ מזה, המסלול שלהם נקבע בתכנות מראש או בניהוג מרחוק, כך שאין לדעת לאן מועדות פניהם. זאת לעומת הרקטות שמרגע ששוגרו אפשר לחשב את מסלולן ולדעת היכן יפלו. זה גם מאפשר את היירוט.

מוסיף ומחזק:

כטבמ מתנהג באופן בלתי צפוי, יש סרטונים שרואים אותו עף ופתאום צולל לכיוון אחר לגמרי, בגלל זה הוא כל כך מסוכן.

לפי מה שהבנתי הוא נעלם מהמכ"ם וחשבו שהוא בדרך לגלילות אז הפעילו שם התראה, פתאום הבינו שהתפוצץ בשכונה של ביבי.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

הוא אפילו לא חיכה עד הערב. כבר הוציא סרטון.

שרה לא יכלה לחכות לצאת השבת.

עכשיו הוא יכול להזדהות עם תושבי מטולה ולשחק את המשחק של הקורבן.

גם על הבית שלו יורים ומפנים אותו לבית של המיליארדר.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם

@יובל .מ. נראה שממדובר במסק"ר ובפריים האחרון (ב-N12) יש כמה נקודות שנראות כאילו המסוק ירה על הכטב"ם ולא פגע.

פורסם
לפני 7 דקות, sperial כתב:

@יובל .מ. נראה שממדובר במסק"ר ובפריים האחרון (ב-N12) יש כמה נקודות שנראות כאילו המסוק ירה על הכטב"ם ולא פגע.

יכול מאוד להיות לא התעמקתי עד הסוף.

אבל גם אם ירה ופספס - פאשלה מקצועית שצריך לתחקר ולראות איך נמנעים בעתיד.

משם ועד קונספירציות של "הם רצו שביבי ייפגע"...

• אהבתי 1
פורסם

זו לא פשלה. המסוק לא מיועד לירט כלי טיס אחרים, הצלחה היא בונוס.

• משעמם 1

פורסם

אין בונקר מספיק עמוק בו חמינאי יכול להתחבא מזעמה של שרה, הסתבך החבוב.

--

ועכשיו ברצינות, הכטב"מים בהחלט מאתגרים, מעניין אם יש משהו בפיתוח/יישום ראשוני שמצליח להתמודד איתם מספיק טוב.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

ועוד משהו שקלטתי עכשיו:

למה ביבי מקליט סרטונים ברמה של רפי קזאילה?

כאילו, בחיי, רק חסר בסוף שהוא הולך לזי** וזהו.

עריכה: למי שלא היה אינטרנט לפני 10 שנים ופספס. זו לא אותה הרמה? 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • מצחיק 6
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 שעות, bobi כתב:

החיזבאללה ניסה להתנקש בנתניהו. כטב"ם שיצא מלבנון התפוצץ בקיסריה.

האם הנסיון האירני להתנקש בנתניהו באמצעות החיזבאללה, הוא קזוס בלי שנותן לגיטימיות לישראל להתנקש במנהיגי השלטון האירני?

https://www.ynet.co.il/news/article/h1g2snxgke

.

הכטב"מ בקיסריה זה התנקשות בביבי כמו שהכטב"מ בבסיס גולני היה התנקשות ברמטכ"ל, רק עם תוצאות פחות טרגיות

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...