Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

רק מזכיר שחיזבאללה כבר ניסה להתנקש ברמטכל לשעבר וראש הממשלה נתניהו החריש את העניין.

אני מניח שאם היו מנסים לירות כטבם על בנט כשהוא היה ראש ממשלה, נתניהו והדחלילים שלו היו אומרים שזה בגלל שהם מזהים חולשה או משהו כזה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 שעות, David32 כתב:

הבית הפרטי של ראש הממשלה הוא לא סמל שלטון.

הוא לא סמל שלטון אבל ראש הממשלה שנמצא בו מדי פעם הוא כן.
אני לא מבין את הזלזול הזה בנסיון התנקשות בראש ממשלה.
אני שונא את ביבי, אם הוא ימות מוות טבעי אני לא אזיל דמעה אחת אפילו, אבל היה פה נסיון התנקשות ללא ספק.

אם מישהו חושב שדבר כזה לא מתואם לפני עם האיראנים ומקבל מהם אישור הוא שיכור.
צריך להוריד את חמינאי ועוד כמה ראשים במשמרות המהפכה.

• אהבתי 6

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

צודק לגמרי, ירי על אזרחים נורא הרבה יותר לעומת ביבי שמתנייד ברכבים שיכולים לעמוד בפני פגיעה ישירה של טיל בליסטי.

לא הוא לא, הוא אמר שזאת הוכחה נוספת לכך ש"אין למשטר האיראני קווים אדומים", לא שזה "חציית קו אדום".

חייבת לבוא תגובה חריפה? אם ביבי האפס היה מקשיב לו לפני 7-8 שנים, כבר היינו נכנסים לפרק את חמאס וגם מפרקים את הגרעין האיראני, אבל הוא זרק אותו מהקבינט והממשלה והמשיך את פירוק המדינה על כלל הגופים הציבוריים שלה.

אז שוב - ביבי אפס.

אז תן לו את הכסף שלך הוא הכי בכיר.

בעצם עזוב, תשלח לו שמפניות וסיגרים, שמעתי שהוא אוהב.

הימין צריך להפסיק עם הלוזריות הזאת

עריכה:

אגב, אגיד לך את מה שרשמתי לחברים השמאלנים פה:

אחרי ה7.10 (הקודם, זה שהיה לפני 380 ימים לא עכשיו), לי ולעוד המון ישראלים שמתייחסים לעצמם כימין/מרכז נשבר מחירטוטים.

אין לי כוח לחירטוטים כמו "מה הבעיה עם חברי הכנסת הערבים הם בכלל לא תומכי טרור" (טובבבבבב אחייי), אין לי כוח לחירטוטים של "כל הדתיים רוצים לשתות דם של חילונים" ובטח שאין לי כוח לחירטוטים של ימנים שטוענים שחמאס פלש לפה בגלל היועמשית ומסרבים להודות בזה שביבי אחראי לכל מה שקרה פה בשנים האחרונות ("אבל היי, בנט היה ראש ממשלה לשעתייייםםםםם"), אבל נותנים לו את הקרדיט כשטייסים מחסלים את נסראללה אחרי שנה עיכוב או לוחם מוריד את סינוואר במקרה כי היה עירני בשמירה.

קחו כבר אחריות יא חבורת אפסים.

עריכה 2:

העובדה שליברמן הוציא גינוי ותמך בראש הממשלה מראה שהוא חושב על טובת מדינת ישראל, ולא כמו ביבי שחושב רק על איך הוא מחזיר לעצמו עוד מנדט. אז בחייאת, תהיה קצת יותר צנוע ותפסיק לבלבל לנו את השכל על "אתם סתם רק לא ביבי". 

אתה שוב מפספס

האיש ביבי לא רלוונטי לסיפור

הם ניסו להתנקש ברוה"מ ולא משנה האם הוא לוזר או לא.

זה כמו שפוטין מחר מחליט להוריד את זלנסקי בטיל לבית או ביידן את פוטין.

גם רבין היה יותר מאובטח יותר מכל אזרח ועדיין זה הרבה יותר חמור ולראיה, חומרת העונש שהוטל על יגאל עמיר.

דרך אגב

אני יקשיב בקשב רב למה שאתה אומר גם אם לא תקלל את ביבי בכל משפט,

היום המצב הוא, שלפני שאתה מדבר אתה חייב לקלל אותו בשביל שיתיחסו אליך...

זה יותר גרוע מהביביסטים.

• אהבתי 3
פורסם

השאלה המתבקשת, איפה כל האנשים שטענו שבית של בנט זה לא סמל שלטון (מקום שאפשר להפוך אותו לבית ראש הממשלה הרשמי) ובכך שאי אפשר בכלל להתקין ציוד שנועד לעבודה של ראש ממשלה??

קצת צביעות בעיניי שבנט לא יכול להתקין ציוד שנועד לעבודה שלו בתור ראש ממשלה בביתו הפרטי בכך זה מהיין את הקיום של סמל שלטון אבל כשכטבמ פוגע בבית של ביבי, סמל שלטון, צריך שיפוץ נרחב וכו' וכו'..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

חוץ מחברי הכת מה שעשו בבית של בנט לא עניין אף אחד, אני לא ממש מבין למה הוא קשור לדיון פה.
על הבית של בנט לא שיגרו כטב"מ נפץ על הבית של ביבי כן.
הקשר היחיד בין השניים שאצל שניהם הבית שימש גם כמעון רישמי אבל זה כי ככה זה בישראל, לראש הממשלה אין מעון רישמי כי הוא בשיפוצים כבר נצח אז הוא משתמש בבית שלו (או בתים במקרה של ביבי).

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני שעה, avi 1234 כתב:

אתה שוב מפספס

האיש ביבי לא רלוונטי לסיפור

הם ניסו להתנקש ברוה"מ ולא משנה האם הוא לוזר או לא.

זה כמו שפוטין מחר מחליט להוריד את זלנסקי בטיל לבית או ביידן את פוטין.

גם רבין היה יותר מאובטח יותר מכל אזרח ועדיין זה הרבה יותר חמור ולראיה, חומרת העונש שהוטל על יגאל עמיר.

דרך אגב

אני יקשיב בקשב רב למה שאתה אומר גם אם לא תקלל את ביבי בכל משפט,

היום המצב הוא, שלפני שאתה מדבר אתה חייב לקלל אותו בשביל שיתיחסו אליך...

זה יותר גרוע מהביביסטים.

האיש מאוד רלוונטי לסיפור, והכמות קללות שביבי צריך לקבל גדולה פי כמה.

האדם הזה הופקד על ביטחון ישראל ואזרחיה וזילזל בכל תמרור אזהרה בדרך, מהמודיעין, משרים אחרים ומגורמי ביטחון זרים, ולא רק שהוא לא לוקח אחריות, הוא שולח את הבבונים שלו בתקשורת לקלל הורים של חטופים שנחטפו במשמרת שלו, והבבונים האלה שולחים את הבבונים ברחוב לירוק על הורים של חיילות (!) חטופות (!!), ואלה אנשי ימין (!!!) לכאורה שאמורים להיות בעד החיילים ונגד הערבים.

הוא לא מעיז להראות את הפנים שלו מול משפחות הנרצחים כמו שגלנט עשה, לא שומע אותן ולא מסייע. רק יודע לדבר עם חטופים ששוחרו כדי להגיד להם שהוא יודע מה עברו כי הוא עבר איזה יומיים סדנת שבי.

יימח שמו.

וכמובן, הוא ממשיך לפטור אץ החרדים משירות צבאי, מגייס חילונים/דתיים לאומיים ל250-300 ימי מילואים בשנה בזמן שילד זין אחד מכייף במיאמי וילד מוזר שני עושה תואר שני בארכיאולוגיה (!!!!!!!!!!) באוניברסיטת אוקספורד שאבאלה סידר לו.

עריכה:

יודע מה? בוא תעשה ניסוי.

דוברות הליכוד דרשה מגנץ ולפיד לגנות את התקיפה של חיזבאללה.

נניח. עזוב את ההזייה של הבקשה בצד, אבל בוא נזכור אותה. תקיפה אחת, גינוי אחד.

עכשיו תספור את כל הפעמים שפעילי ליכוד, מצביעי ליכוד או סתם זבל פח אשפה תקף משפחות חטופים, פח אשפה של הליכוד בתקשורת קרא ליועמשית בוגדת, או טען שערוץ 12 זה נאצים, ותספור בבקשה כמה פעמים דוברות הליכוד גינתה את האירוע. אפילו לא ביבי.

לפני שעה, farkash7 כתב:

הוא לא סמל שלטון אבל ראש הממשלה שנמצא בו מדי פעם הוא כן.
אני שונא את ביבי, אם הוא ימות מוות טבעי אני לא אזיל דמעה אחת אפילו, אבל היה פה נסיון התנקשות ללא ספק.

אם מישהו חושב שדבר כזה לא מתואם לפני עם האיראנים ומקבל מהם אישור הוא שיכור.
צריך להוריד את חמינאי ועוד כמה ראשים במשמרות המהפכה.

הבעיה בהעלאת מדרגה בגלל ניסיון תקיפה זה שאתה ממשיך לשחק לפי החוקים של חיזבאללה.

אתם תתקפו א אנחנו את ב, תתקפו את ג נתקוף את ד.

הדיבור היחידי שצריך להיות זה "אתם תפרו לנו את הריבונות/תפגעו באזרחים אנחנו נשבור את אמא שלכם ל10 חתיכות". זהו. מדרגה אחת.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 6
פורסם

לפי החוקים של חיזבאללה? מה חיזבאללה מעניין פה?
כמו שרשמתי קודם זה היה בידיעה ובאישור איראני ולכן התגובה צריכה לבוא מול האיראנים.
הם ניסו להתנקש בראש ממשלה תשלימו לבד במה אנחנו צריכים להתנקש באיראן.

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

כמו שרשמתי קודם זה היה בידיעה ובאישור איראני ולכן התגובה צריכה לבוא מול האיראנים.

אתה באמת באמת חושב שזה מה שצריכים לעשות? או שזו רק הוצאת קיטור

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

בוא נתחיל בדבר הכי פשוט: נראה לך שהם לא ידעו שהוא לא שם כבר תקופה?

...

נניח שהם לא אבל. בסדר. אני לא מזלזל בניסיון התנקשות. אני מזלזל בביבי ובתגובות שלו. והאמת ש"מזלזל" זה אפילו לא התאור הנכון. אני שונא את האגואיזם החולני שלו. שנה של מלחמה, אני יכול לספור על יד אחת את כמות הפעמים שראיתי אותו מביע אמפתיה למישהו או משהו. יש פה אנשים שקורסים כלכלית, מפונים, פליטים, משפחות חטופים. כל זה מקסימום זוכה לאיזה יחס ציני או בדיחה גנרית על חמוצים. אבל פוגעים בבית שלו? כל מדינת ישראל צריכה לפרסם הודעות הזדהות עם המלך וגינוי לרעים. וכמובן שתוך יום באים לבדוק מה הנזק, שידעו להגיש לי ולך את החשבונית.

כי זה האיש. פגישות עם מתנחלים מפונים מזכירות לו שהוציאו אותו מהמעון הרשמי, והוא הקורבן. פגישות עם חטופים שחזרו מזכירות לו שעשה שבוע שבי בצבא, והוא הקורבן. פגישה עם עם משפחה של מישהו שנהרג במלחמה מזכירות לו את אח שלו, וגם פה הוא הקורבן - מי חווה כאב כמוהו. והמלחמה, עוד מעט נגלה, היא בכלל רק כדי לחסל אותו. וחכה חכה. מירי רגב עוד תדרש לארגן טקס גם ליום ניסיון החיסול של ביבי. גם זה יבוא.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 11 שעות, DareDevil כתב:

ההודעה שלך נבלעה בין כל ההודעות על ביבי, החלון, הגינויים והכטבם אבל זה חשוב הרבה יותר 

כדאי לקרוא את הטור של מרב סבר בישראל היום 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 שעות, farkash7 כתב:

ניסו להתנקש בראש ממשלה תשלימו לבד במה אנחנו צריכים להתנקש באיראן

גם אם לא היו מנסים לכאורה להתנקש בביבי חמינאי is gotta go

כל החרא שקורה באזור שלנו זה מעשה ידיו של המשטר שלו. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הם ניסו להתנקש בראש ממשלה תשלימו לבד במה אנחנו צריכים להתנקש באיראן

קודם כל ההוא באירן צריך להיות תמיד על הכוונת.

ולגבי הזלזול הוא לא במעשה שלהם אלא באיש.

מי שתמך באז מה אם יורים על אשקלון, שתק 20 שנה כשאזרחים הופצצו, לא חושב אפילו על שיקום העוטף ולא חושב אפילו על תושבי הצפון הוא זה שקבע את הכללים אז מה הבכי הגדול שהכללים חלים גם עליו?

• אהבתי 7

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היית צריך להתנקש בו גם כשהוא אישר לחמאס לרצוח אלפי ישראלים, או כשאישר לחיזבאללה לירות נ"ט ולרצוח ישראלים בצפון, או כשירה טילים בליסטיים.

אתה לא אמור לפגוע בו רק בגלל ש"ירו על ביבי", ואם כן, אז כמו שאמרתי, אתה ממשיך עם טקטיקת המדרגות של חיזבאללה. 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

וכמובן שתוך יום באים לבדוק מה הנזק, שידעו להגיש לי ולך את החשבונית.

הלו,לא להתלהב,ולא לחלק קרדיט

לבוא לבדוק מה הנזק הם מהירים (מס רכוש) בכל מקום שנפגע,גם סתם אזרח וגם אחוזת ביבילנד

לטפל\לשלם זה כבר פרוצדורה כמיטב הבירוקרטיה המסואבת שייקח שבועות\חודשים

סתם ככה,במקרה בכיפור הייתי אצל ההורים,דקה לפני שהלכתי לבית כנסת היתה אזעקה,ירדנו לממד,חיכינו 5דק,נרגע

קמים (רק קמים) ללכת,עוד אזעקה,יושבים,ואז חתיכת בום,מה זה בום? כל הבית רעד - מסתבר שנפל 50מטר מהבית של ההורים,מספיק בשביל לרסק שורה נאה של רכבים,ולנפץ זכוכיות חלונות בשורה של בתים,

לך תדע מה קרה בכל גג של בית (בתים פרטיים) באיזור של הדוד והקולטים,מדחסי מזגנים וכו,קיצר שמח.

מס רכוש ונספחיהם כבר באו בראשון שלאחרי הצום עם מצלמות וטפסים (זריזות מרשימה),כסף ופיצוי? חה,שהאזרחים יגידו תודה אם ייראו משהו ב2025

זהו,חזלש ל BIBI VS HAMINAI

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • רעיון טוב! 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...