Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, ezuf כתב:

הלו,לא להתלהב,ולא לחלק קרדיט

לבוא לבדוק מה הנזק הם מהירים (מס רכוש) בכל מקום שנפגע,גם סתם אזרח וגם אחוזת ביבילנד

לטפל\לשלם זה כבר פרוצדורה כמיטב הבירוקרטיה המסואבת שייקח שבועות\חודשים

סתם ככה,במקרה בכיפור הייתי אצל ההורים,דקה לפני שהלכתי לבית כנסת היתה אזעקה,ירדנו לממד,חיכינו 5דק,נרגע

קמים (רק קמים) ללכת,עוד אזעקה,יושבים,ואז חתיכת בום,מה זה בום? כל הבית רעד - מסתבר שנפל 50מטר מהבית של ההורים,מספיק בשביל לרסק שורה נאה של רכבים,ולנפץ זכוכיות חלונות בשורה של בתים,

לך תדע מה קרה בכל גג של בית (בתים פרטיים) באיזור של הדוד והקולטים,מדחסי מזגנים וכו,קיצר שמח.

מס רכוש ונספחיהם כבר באו בראשון שלאחרי הצום עם מצלמות וטפסים (זריזות מרשימה),כסף ופיצוי? חה,שהאזרחים יגידו תודה אם ייראו משהו ב2025

זהו,חזלש ל BIBI VS HAMINAI

רוב הסיכויים שזה כדי למנוע ממך לעשות עוד נזק ולהפיל עליהם.. צריך לעבוד מהר.

אגב, @avi 1234, יא איש ימין חזק שכמותך:

גם היום יהודיות נאנסות בשבי ותינוק חטוף יותר משנה. ביבי המלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

וכמובן שתוך יום באים לבדוק מה הנזק, שידעו להגיש לי ולך את החשבונית

בשיא המלחמה באוקטובר רסיס פגע אצלי בבית, רסיס פגע בבית של ההורים ועוד אחד עשה חור בגג באוטו של הבת שלי.

תוך 5 ימים הגיעו שמאים ואת הכסף קיבלנו תוך כשבוע ללא קבלות כי לא היו שיפוצניקים.

אני מדבר על תקופה של עשרות פגיעות ביום רק באשקלון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היום יום הולדת של סמל השלטון.

מי שלא מאחל לו מזל טוב ואריכות ימים, הוא למעשה מייחל למותו של סמל השלטון ובוגד במדינת ישראל.

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

לפני 6 שעות, יבגניפ כתב:

בוא נתחיל בדבר הכי פשוט: נראה לך שהם לא ידעו שהוא לא שם כבר תקופה?

לא הם לא ידעו. לא חושב שיש לחיזבאללה תצפיתן בקיסריה שמעביר להם דיווח שעתי איפה נמצא ביבי.
סיכוי לא רע שהכטב"ם הזה משוגר עם מסלול מתוכנת מראש, מה יקרה ומי יהיה בבית מרגע השיגור שלהם עד שהוא יגיע לשם הם לא יודעים.

לפני 6 שעות, יבגניפ כתב:

נניח שהם לא אבל. בסדר. אני לא מזלזל בניסיון התנקשות. אני מזלזל בביבי ובתגובות שלו. והאמת ש"מזלזל" זה אפילו לא התאור הנכון. אני שונא את האגואיזם החולני שלו. שנה של מלחמה, אני יכול לספור על יד אחת את כמות הפעמים שראיתי אותו מביע אמפתיה למישהו או משהו. יש פה אנשים שקורסים כלכלית, מפונים, פליטים, משפחות חטופים. כל זה מקסימום זוכה לאיזה יחס ציני או בדיחה גנרית על חמוצים. אבל פוגעים בבית שלו? כל מדינת ישראל צריכה לפרסם הודעות הזדהות עם המלך וגינוי לרעים. וכמובן שתוך יום באים לבדוק מה הנזק, שידעו להגיש לי ולך את החשבונית.

זה שהבנאדם הוא אנטיפת הזוי לא משנה את מה שאני אומר.
זה שאזרחים כאן סובלים/מוחזקים בשבי/מתים כבר שנה זה גם לא משנה את מה שאני אומר.
הוא ראש הממשלה, נסיון התנקשות בו לא דומה לדברים אחרים, בדיוק כמו שהמח"ט שנפל אתמול זה אירוע אחר מנפילה של "סתם" חייל.
נסיון התנקשות בראש ממשלה משול לנסיון התנקשות בנשיא ארה"ב או בקנצלר גרמניה. על דבר כזה להגיב בהתנקשות בראש אותה מדינה שניסתה (במקרה זה איראן בעזרת חיזבאללה) זו ממש לא תגובה מוגזמת, יש מדינות שהיו עושות אפילו יותר... רק לא מזמן פורסם שהאמריקאים איימו על איראן שהם מזהים נסיונות שלהם להתנקש בטראמפ (כרגע אפילו לא נשיא אלה נשיא לשעבר), ואם הם ימשיכו בזה הם רואים בזה הכרזת מלחמה לא פחות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אומרים שישראל העבירה מסר לחיזבלה שאם בכירים ישראלים יפגעו ישראל תהרוס את כל הדאחיה. 

כלומר את זה שאזרחים ישראלים נרצחים מאש חיזבלה במשך שנה כבר אפשר להכיל. העיקר שמי שבאמת חשוב ישאר מוגן. יכלו מזמן להרוס להם את הכל אבל למרות שאנחנו במלחמה, העדיפו שלא. מעניין אם חיזבלה גם נחשב נכס עכשיו.

אנחנו בעוד סבב פשוט בעצימות גבוהה יותר, ככה ממשלת הכישלון רואה את הדברים.

נראה שגם אחרי שה"מלחמה" תסתיים רשמית, חמאס וחיזבלה ימשיכו להתקיים בעזה ולבנון באותה מתכונת (ארגוני טרור עם יכולות צבאיות) פשוט יהיו כמה שנים במוד של שיקום והארגנות מחדש. שום דבר לא השתנה, פשוט עוד כמה אלפי ישראלים נרצחו והרוב ששרד ימשיך לסבול עד הפעם הבאה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

אומרים שישראל העבירה מסר לחיזבלה שאם בכירים ישראלים יפגעו ישראל תהרוס את כל הדאחיה. 

כלומר את זה שאזרחים ישראלים נרצחים מאש חיזבלה במשך שנה כבר אפשר להכיל. העיקר שמי שבאמת חשוב ישאר מוגן. יכלו מזמן להרוס להם את הכל אבל למרות שאנחנו במלחמה, העדיפו שלא. מעניין אם חיזבלה גם נחשב נכס עכשיו.

נראה שגם אחרי שה"מלחמה" תסתיים רשמית, חמאס וחיזבלה ימשיכו להתקיים בעזה ולבנון באותה מתכונת (ארגוני טרור עם יכולות צבאיות) פשוט יהיו כמה שנים במוד של שיקום והארגנות מחדש. שום דבר לא השתנה, פשוט עוד כמה אלפי ישראלים נרצחו והרוב ששרד ימשיך לסבול עד הפעם הבאה.

חיסלו את צמרת חיזבאללה 

חיסלו את רוב היכולות ההתקפים של חיזבאללה

זה סבב?!

סינואר היה צריך לברוח מבית לבית כמו עכבר עלוב ונהרג לבדו - ז"א שהחמאס גמור !

כל עוד שצהל ימשיך להחזיק בגבול עזה מצרים החמאס לא יכול להשתקם מבחינה צבאית.

ישראל יצאה למלחמה ונחושה להסיר את האיום מצפון ומדרום ונראה שהיא מצליחה.

האסון הגדול שהתעוררנו אחרי רצח וחטיפה של אזרחים רבים אבל לפחות התעוררנו.

יש עדיין תבוסתנים בתוכינו שהסכימו לצאת מעזה לפני חצי שנה, אחרי שהקרבנו חילים רבים, וכן לחתור להסדרה עם חיזבאללה בשביל שנקבל ארגוני טרור חזקים יותר עוד 20 שנה אבל הקרבטינים הבינו את גודל השעה.

אני מאמין שאחרי שתושבי עזה הבינו שזה נגמר הם גם ישיבו את החטופים, בתקוה לקבל חיים חדשים בחול...

לפני שעתיים, פינדר כתב:

היום יום הולדת של סמל השלטון.

מי שלא מאחל לו מזל טוב ואריכות ימים, הוא למעשה מייחל למותו של סמל השלטון ובוגד במדינת ישראל.

הבעיה היא שאתה יודע מתי היום הולדת שלו

אני לא ידעתי וזה לא מעניין אותי

למען בריאותך תשחרר

אתה באובססיה לביבי

רוצה נשיקה ממנו?!

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

כן את הדאחיה היה צריך להרוס מזמן, זו ממשלה של אימפוטנטים אין ספק אבל מה הקשר בין הדברים? לחסל את חמינאי כנראה לא היה צידוק עד עכשיו, עכשיו יש לכך צידוק חד משמעית.

לפני 6 דקות, avi 1234 כתב:

שראל יצאה למלחמה ונחושה להסיר את האיום מצפון ומדרום ונראה שהיא מצליחה.

יש עדיין תבוסתנים בתוכינו שהסכימו לצאת מעזה לפני חצי שנה, אחרי שהקרבנו חילים רבים, וכן לחתור להסדרה עם חיזבאללה בשביל שנקבל ארגוני טרור חזקים יותר עוד 20 שנה אבל הקרבטינים הבינו את גודל השעה.

חה חה חה בדיחה טובה ממש בדיחה טובה.
הקברניטים או יותר נכון הקברניט הוא זה שנתן לחיזבאללה לבנות את כל היכולות שלו ולהגיע למצב שהוא יכול לכבוש את הגליל ולבצע טבח המוני.
הקברניט הוא גם זה שהיה חותם על הסכם הפסקת אש עם חיזבאללה אם זה לא היה מתנה את ההסכם בעזה.
מהיכרותי עם הקברניט כנראה שיד המקרה הביאה אותו לפינה מסויימת שהוא היה חייב לקבל החלטה אם לעשות א' או ב' ומשם התחילה שרשרת אירועים שהביאה אותנו לנקדוה הזו.
מאמין שאצלו כמו תמיד לא אסטרטגיה או תיכנון הובילו אותנו לנקודת הזמן הזו אלה מקריות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, avi 1234 כתב:

חיסלו את צמרת חיזבאללה 

זה סבב?!

אני מאמין שאחרי שתושבי עזה הבינו שזה נגמר הם גם ישיבו את החטופים, בתקוה לקבל חיים חדשים בחול...

יופי שחיסלו את צמרת הפיקוד, זה הישג חשוב אבל זה לא מה שמחסל ארגון טרור. לנבלות האלה ימצאו מחליפים. הם לא הראשונים שמחוסלים וגם לא האחרונים.

האיום מהצפון לא הוסר הוא פשוט הצטמצם לרמה שניתן להתמודד איתה בלי להשבית את כל המדינה. מאות רקטות ביום זה לא איום? כדי להסיר את האיום צריך לפרק את הארגון מנשקו וזה לא משהו שהסכמים והחלטות של האו"ם יכולים לעשות אלא רק הרס וחורבן. משום מה ה"קברניטים" שלנו מעדיפים לשחק משחקי הקש בגג בלבנון ולשגר מסרים (למי בדיוק? הרי ההנהגה חוסלה) במקום להרוס את כל הנכסים של הארגון למרות כל המוות והנזקים שהוא גרם. אתה עוד תראה שהתבוסתנים בתוכנו והקברניטים הם אותו אדם בעצם, וגם המלחמה הזו תיגמר בהסכמים שיתנו לחיזבלה שנים להתעצם שוב.

חמאס עדיין מחזיק בחטופים ולא מראה שום כוונה לשחרר אותם. אני מאד מקווה שחיסול סינואר ישנה את זה אבל כמו שזה עכשיו, החראות האלה ממשיכים להילחם עם כל מה שנותר להם. 

לפני 8 דקות, farkash7 כתב:

לחסל את חמינאי כנראה לא היה צידוק עד עכשיו, עכשיו יש לכך צידוק חד משמעית.

אה?

מי נתן את ההוראה להוציא לפועל את המתקפה ב7.10 כדי למנוע נורמליזציה עם סעודיה? 

מי מימן ותכנן פעולה דומה לאורך כל הגבול הצפוני?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)

מכל מה שידוע עד עכשיו האיראנים לא נתנו את ההוראה לצאת ל7.10.
חיזבאללה ואיראן תיכננו משהו הרבה יותר גדול בצפון והתכוננו לכך לאורך שנים ועדיין איראן לא נתנה לחיזבאללה את פקודת ה"פעל".
חוץ מזה שגם כשנלחמנו מול הסורים והמצרים לא הרגנו את אסאד/סעדת/נאצר, אז לא בטוח שאני מסכים עם ההקבלה שלך בכל מקרה.
פה מדובר על אירוע אחר, נסיון התנקשות בראש ממשלה בידיעה ובאישור (אולי אף הכוונה) איראנית.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין פה הקבלה כי זה מצב שונה לחלוטין.

יש לך מדינה שמממנת ומחמשת ארגוני טרור בכל המזה"ת וכל דבר שהם עושים לכאורה לא קשור אליה. 

כדי להביס מדינה לא צריך לחסל את מי שעומד בראש אלא להביס את הצבא שלה. פה אין לך צבא של מדינה, יש ארגוני טרור שמתעלקים על המדינות שמהן הם פועלים. 

לפני שעה, farkash7 כתב:

רק לא מזמן פורסם שהאמריקאים איימו על איראן שהם מזהים נסיונות שלהם להתנקש בטראמפ (כרגע אפילו לא נשיא אלה נשיא לשעבר), ואם הם ימשיכו בזה הם רואים בזה הכרזת מלחמה לא פחות

לאיים על כזה דבר במקום לעשות משהו זה רפיסות אחושרמוטה. נראה שביבי שואב את ההשראה שלו מדוד סאם.

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, avi 1234 כתב:

חיסלו את צמרת חיזבאללה 

זה סבב?!

צודק לגמרי!

כל הכבוד לביבי שהבין את גודל השעה, ולא ויתר לשמאלנים התבוסתנים.

מוסרים לו תודה כפיר ואריאל ביבס, לירי אלבג ועוד 98 חטופים שנרקבים במנהרות. 

אתה מעביר לו אותה?

עריכה:

אגב תבוסתנים: את חיסול צמרת חיזבאללה יכלת לעשות בנובמבר 23, אולי זה היה מפעיל יותר לחץ על חמאס. האפס שאתה מריע לו בחר שלא כי זה עוזר לו לדחות את המשפט.

עריכה 2:

לפני ה7.10 היו לך 4 חטופים בעזה, הם לא עניינו לביבי את האשך הימני. 

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 7 שעות, עדי-אל כתב:

ההודעה שלך נבלעה בין כל ההודעות על ביבי, החלון, הגינויים והכטבם אבל זה חשוב הרבה יותר 

כדאי לקרוא את הטור של מרב סבר בישראל היום 

חוק השתמטות טוב, היה אם היו משחררים את כל החרדים ולוקחים להם את הקצבאות אבל יותר פשוט לוותר ולרדת מהארץ במקום להילחם בהם..

הריגה? עשו קפיצה מאוד גדולה.

האם הסמיטריות תימשך כאשר יהיה מדובר בחרדי או מסורתי או ליכודניק?

IMG_20241021_155417_894.thumb.jpg.3ce9c8ad3d1d7de3f533ac6dc96b78e0.jpg

דעתי בנושא 

אבו עלי אקספרס תימצת את הפעולות הנדרשות כנגד מחבלים בעלי ת.ז כחולה, אני לא רואה הבדל גדול בין ליכודניק לשעבר או אוזבקיסטני או סתם שמאלני שהחליטו להסיע שבחים, לצלם בסיסים ולהעביר את המידע לגורמי טרור וכו'.

מבחינתי כולם מחבלים

https://abualiexpress.com/באילו-צעדים-יכולה-לנקוט-ישראל-נגד-מחבל/

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

צודק לגמרי!

כל הכבוד לביבי שהבין את גודל השעה, ולא ויתר לשמאלנים התבוסתנים.

מוסרים לו תודה כפיר ואריאל ביבס, לירי אלבג ועוד 98 חטופים שנרקבים במנהרות. 

אתה מעביר לו אותה?

עריכה:

אגב תבוסתנים: את חיסול צמרת חיזבאללה יכלת לעשות בנובמבר 23, אולי זה היה מפעיל יותר לחץ על חמאס. האפס שאתה מריע לו בחר שלא כי זה עוזר לו לדחות את המשפט.

עריכה 2:

לפני ה7.10 היו לך 4 חטופים בעזה, הם לא עניינו לביבי את האשך הימני. 

לא יכלת להילחם ב 2 חזיתות 

צהל לא היה מוכן למלחמה בסדר גודל הזה.

אני לא מריע לאף אחד וביבי האיש לא מעניין אותי. אני רק בוחן את המציאות וחפץ בניצחון ישראל על אויביה, ואני יודע שלרמטכל היה את כל הסימנים בערב הטבח להעיר את הצבא, מה שכל בר דעת היה עושה וכמובן היה משאיר את הנרצחים בחיים והוא הלך לישון.

בסוף צהל יותר חזק מכל התארגנות צבאית מולו רק הוא צריך להיות מוכן לקרב...

אני שמעתי את גנץ ואיזנקוט אומרים שצריך להפסיק את המלחמה בשביל שיהיה שקט בצפון... ואת כל הלשעברים אומרים שרפיח זה ספין ואפשר לעזוב את פילדלפי...

ביבי היה עמוק בקונספציה אבל לפחות התעורר.

אגב לא נתתי רק לו קרדיט יש עוד כמה במערכת שהתעוררו.

במלחמה הזאת נדרשים לעצבי ברזל, את הרגשות נשמור לבוא חשבון עם כולם אחרי המלחמה.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
פורסם (נערך)

פרשת ריגול חמורה.  חמור מאוד. שככה שנתיים. מסתובבים ומצלמים.

פרשת ריגול חמורה: ישראלים יואשמו בצילום בסיסים - שהיו למטרות במתקפת איראן

"מהאירועים החמורים שנחקרו בישראל": 7 עולים מאזרבייג'ן, ששמות חלקם פורסמו, חשודים שקיימו במשך שנתיים קשר עם סוכנים איראנים. הם ביצעו כ-600 משימות, העבירו מידע על בסיסים שהיו במוקד מתקפת הטילים הבליסטיים, ונתפסו כשעקבו אחרי בכיר ישראלי ובנו. התמורה: מאות אלפי דולרים.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

כאשר ביבי מצהיר שזו "מלחמת התקומה" זה אומר שהוא מודה שהוא הפקיר את ביטחון המדינה? איך מההצהרות על מר ביטחון הגענו למצב בו אנחנו במלחמת קיום וזו מלחמה שלא אנחנו פתחנו בה אלא נכפתה עלינו, כלומר אם זה היה תלוי באיש הוא הרי לא היה עושה דבר עד שזה שאחריו היה יורש ומעריציו של הנוכל היו אומרים "אתם רואים, עם ביבי היה הכי בטוח פה". 

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...