Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, hans כתב:

לא צריך לשחוט אף אחד כי אין עם כזה. פשוט, לא?!

קודם נתחיל בכך שהרעיון עצמו ייצא מחוץ לחוק, בכתוב ובמעשה. ואפשר על הדרך גם עונש מוות למחבלים, ועוד ועוד. מן הסתם צריך ממשלה אחרת כדי לבצע את המהלך ובטח שלא בן גביר (שלא יצליח לייצג אף אחד אפילו בתאונת רכב...)

כדאי להקשיב לעינת וילף

היא אומרת בדיוק מה דעתה על כל הרעיון ועל מה צריך לקרות בהמשך, מנקודת מבט ריאליסטית. ראוי לציין שהיא ממחנה "השלום" ותומכי אוסלו. אישה רציונלית רהוטה וחכמה.

לפני 3 שעות, David32 כתב:

נסראללה מת, ו?

וביחד עם כמה מכןת נוספות, הם מיהרו לבקש הפסקת אש ולנתק את הקשר שלהם לעזה. אתה אמיתי?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, Coro כתב:

הנה רעיון יותר טוב, למה לא לתת לחמאס אפשרות לצאת לאירן בתמורה לשחרור כל החטופים?

היינו כבר בסרט של "החתמנו אותם על מסמך שהם לא יחזרו לעסוק בטרור".

מה זה הסכמי דרעי?

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לפני כשעה, SlowRide כתב:

זה לא רק נסראלה זה כל הבכירים שחוסלו איתו.

אה, אבל זה משהו אחר. לגבי זה לא אמרתי דבר.

לפני 6 דקות, EliC25 כתב:

וביחד עם כמה מכןת נוספות

.....

שוב

לפני 6 דקות, EliC25 כתב:

הם מיהרו לבקש הפסקת אש ולנתק את הקשר שלהם לעזה.

גם על זה הגבתי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אוקיי אבל חיסול סינוואר זה בוודאי לא הדבר היחיד שקורה ברצועה. אבל זה מכה רצינית כי האוכלוסיה הזו מסתכלת פחות על הרוגים כי הם קדושים, אלא מסתכלת על סמלים ומשמעות פסיכולוגית. ההכחשה האינטנסיבית שלהם על חיסןל דף ועכשיו גם על חיסול סינוואר למרות שיש זיהוי ודאי, מראה כמה חיסולו משמעותי. להבדיל ממוות של מרטירים שהוא תמיד מנופח ולא מוכחש, כשסמל של העם הבלסטיני נהרג זה חתיכת מכה מוראלית

• אהבתי 2
פורסם

אני מחכה לקמלה לומר לנו take the win.

אותה גאונה צבאית שאמרה במרץ שכניסה לרפיח תהיה טעות איומה.

“Any major military operation in Gaza would be a huge mistake,” US Vice President Kamala Harris told ABC News in an interview aired Sunday.

“I have studied the maps; there’s nowhere for those folks to go, and we’re looking at about a million and a half people in Rafah who are there because they were told to go there,” Harris added.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

תשמעו, הוידאו של סינוואר מהרחפן, עם היד הדפוקה, יושב על הספה, שבור, בהריסות, זורק בחצי כח מקל עלוב על הרחפן. זה אימג׳ חזק. גם במלחמה הזאת, כמו בכל מלחמה קודמת בהיסטוריה, אימג׳ים חשובים. בין אם זה תקיעת הדגל באיוו ג׳ימה או הנפת הדגל מעל ברלין, הנפת דגל הדיו ב-48 או הצנחנים בכותל ב-67. האימג׳ים האלה זה חלק קולוסאלי. והוידאו הזה שלו, שבור והרוס. זה פשוט אפי.

• אהבתי 5
פורסם

רק אני לא מבין אם זה מרחפן שעולה כל כך הרבה כסף, למה האיכות של הוידאו היא ב240P?

• אהבתי 1
פורסם

לא חושב שזה כזה אייקוני, בעיקר כי אנחנו עדיין לא יודעים מה תהיה ההשפעה של זה, אבל אין ספק שלראות אותו כמו סמרטוט רצפה, מלא אבק, יד קטועה, מבין שזה הסוף, לא מת מוות של גיבורים אלא תוך כדי ניסיון בריחה, בהחלט סיום ראוי לחלאת המין האנושי הזה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעתיים, Coro כתב:

ביום שנתניהו ימות אני מקווה שתשווה בין שתי החוויות.

החרא הזה שהעזת לקשקש פה מעיד רק עליך.

ועל מי שגם נתן לך לייק.

אתם טובים בלהשליך על אחרים את הסטיות שלכם.

בינתיים האליל שלך מיהר להזעיק את המאפרת והספר ולהתייצב מול המצלמות בפריים טיים, כדי לבשר לנו את החדשות הטובות.

כמובן שרק יד המקרה היא שמותם של חמישה חיילים הותר לפרסום רק אחרי שהמצלמות כבו, כך שלא יצא לו לדבר על חדשות רעות. חבל.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

כמובן שרק יד המקרה היא שמותם של חמישה חיילים הותר לפרסום רק אחרי שהמצלמות כבו, כך שלא יצא לו לדבר על חדשות רעות.

זה באמת בזיון, במיוחד שהם נהרגו כבר אתמול. 

מאוס הבנאדם הזה, מאוס.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 23 דקות, פינדר כתב:

כמובן שרק יד המקרה היא שמותם של חמישה חיילים הותר לפרסום רק אחרי שהמצלמות כבו, כך שלא יצא לו לדבר על חדשות רעות. חבל.

'המלחמה טרם הסתיימה

והיא קשה והיא גובה מאיתנו מחירים כבדים.

אני מבק שלהביע מעומק ליבי את תנחומיי למשפחות שאיבדו את יקיריהן.

אני מבקש לחבק את משפחות גיבורינו שנפלו.'

אולי עצרת באמצע, אולי צפית דרך ערוץ שעצר באמצע, אבל זה חלק מהההצהרה שלו.

אה, והוא לא האליל שלי למקרה שתהית. אני אפילו לא סובל אותו.

אבל אני יותר מכך לא סובל מציאות חד צדדית.

• אהבתי 5
פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

זורק בחצי כח מקל עלוב על הרחפן. זה אימג׳ חזק. גם במלחמה הזאת, כמו בכל מלחמה קודמת בהיסטוריה, אימג׳ים חשובים.

לא מפתיע שצה"ל ממהר לשחרר את התיעודים האלה. מלחמה פסיכולוגית.

מצד שני, בעידן שלנו אימג'ים מתמוססים מהר מאוד בשטף. הם מתחלפים מהר מדי בעידן הגלילה האינסופית. מישהו זוכר את האגרוף המונף של טראמפ?

אני רואה פה משהו אחר, אגב - רחפנים באוקראינה משמשים לתקיפה, כטבמ"ים של חולירות מעוותות עם אידאולוגיית שריעה משמשים לתקיפה, ואילו פה יש תיעוד של... רחפן שמטרתו לקבוע מה מידת הסיכון לחיילים כחלק מתורה לחימה שלמה שמקדשת את חיי החיילים. זה אימג' חזק (שיחלוף מהר...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 שעות, David32 כתב:

אה, אבל זה משהו אחר. לגבי זה לא אמרתי דבר

כי דיברת על תרחיש דמיוני 🙂

אם נסראלה היה מחוסל ככה לבדו במקרה כנראה האפקט היה שונה אבל אנחנו לא יודעים מה היה קורה כי זה לא קרה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, hans כתב:

לא מפתיע שצה"ל ממהר לשחרר את התיעודים האלה. מלחמה פסיכולוגית

הם כבר מיהרו להשתמש בתיעוד כדי להגיד כמה הוא פלסטיני אמיתי כי הוא מתנגד עד הרגע האחרון. גיבור

לפני 5 שעות, Ooga כתב:

זה היה כללי, הוא לא דיבר ספציפית על החמישה שנפלו אתמול, שבאמת פרסמו את מותם רק מאוחר יותר.

נכון שזה כללי, אבל אני לא יודע מה באמת היה המניע לתזמון הפרסום, אולי העובדה שמדובר בחללים ממשפחות דתיות והיה חג. אני באמת לא יודע. אז לא נראה לי גם הגיוני שראש ממשלה ידבר באופן אישי על חללים ששמם עוד לא הותר לפרסום.

כל שאר ההנחות הן רק הנחות, אני מתעסק בעובדות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...