Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

זה כנראה אתה.

אולי תשאל פעם הבאה כשאתה רוצה להמציא עלי משהו? 

יעבוד לך יותר טוב.

לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

אני חושב שיותר מתאים "קשה עורף". לפעמים זה טוב, לפעמים זה רע.

אני לא חושב שזה קשי עורף. 

אנחנו מורגלים, נראה לי, לחשוב על דמוקרטיה כצורת השלטון היחידה שמבטאת את רצון העם או משהו כזה. אבל בפועל רוב צורות השלטון בעולם, אולי כולן, מבטאות הסכמה חברתית כלשהי. אפילו בדיקטטורות. אפשר להמר על זה שמי שגדל לתוך זה כנראה מאמין שזה הדבר הנכון. וההנחה שכולם רוצים דמוקרטיה סטייל דנמרק או אפילו ארה"ב, ורק לא נותנים להם, מוכחת כלא נכונה על ידי מגוון דוגמאות אליהן המערב מנסה בערך לייבא דמוקרטיה, ונכשל.

לאורך רוב ההיסטוריה, שלטון מלוכני ו\או מבוסס כהני דת, היו ונשארו מאוד מקובלים. אפילו אצלנו בתורה, באו לשמואל וביקשו מלך (והוא לפני זה שלט ככהן דת). ואני חושב שבסוג של מבט על, דלגציה כזו של שלטון, בה מוותרים לחלוטין על יכולת להשפיע, מעבר לבחירה של המלך הראשון או משהו כזה, בהכרח דורשת קונסטלציה חברתית, בה ההמונים, גם אם לא באופן מפורש, לא רואים את עצמם כשווים מספיק כדי לעצב את גורלם באופן אקטיבי יותר, כמו שמקובל בדמוקרטיות מודרניות, עם מערכות בחירות ושאר הירקות. 

אם מסתכלים על המחנה הדתי, אז החרדים לחלוטין שם (או לפחות רובם. אפשר להתווכח על אלו שהלכו להצביע בן גביר). יש מועצת אייתוללות. יש כהנים בכירים. מה שהם אומרים זה מה שהם עושים. הליכוד גם די שם, גם עם הנטייה להתפרס בפני כהני הדת וההליכה לכיוון החרדי חרדלי, וגם עם פולחן האישיות של המלך ביבי. הציונות הדתית, כשם קוד כללי יחסית, דווקא עוד קצת חריגים בהקשר הזה. אבל אצל ביביסטים זה קיצוני. אתה רואה את הביטול העצמי מול משפחת המלוכה, וזה חלק עצום מהסיפור לדעתי.

...

ראיתם שנווה דרומי פירסמה סיפור מומצא על חדירה של מחבלים לקריה, ואז מחקה? כן. גם זה מנפלאות הביביזם.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 41 דקות, David32 כתב:

זאת תוכנית. זה אולי לא פתרון לדעתך, אבל זאת תוכנית. זה גם מתאר איך המצב נראה אחרי המלחמה. 

לא זה לא, זה פחות או יותר כמו לומר אני רוצה להיות עשיר. אין לזה משמעות, ההתנחלויות מוכיחות שוב ושוב כמה הן נטל כלכלי וכמה הן לא תורמות לביטחון בדיוק מהסיבה שאין כאן שום תוכנית. 

פורסם

דיווחים על חיסול סינוואר.

אם זה נכון, זה לדעתי סוגר את האפשרות לראות חטופים משוחררים בחיים.

אישית הייתי מעדיף להחזיר אותם ולחסל אותו במועד אחר.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממה שאומרים הוא חוסל בטעות ולא ידעו בכלל שהוא שם. 

מאד מדאיג כל המצב עם החטופים עכשיו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

שנווה דרומי פירסמה סיפור מומצא

זו אותה אחת שגם כתבה ספר ששילוב חיילות לוחמות בצהל  זה טרלול פרוגרסיבי שהורס את הצבא.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

זו אותה אחת שגם כתבה ספר ששילוב חיילות לוחמות בצהל  זה טרלול פרוגרסיבי שהורס את הצבא.

נכון. אחת הביביסטיות הפחות אינטלגנטיות. והתחרות קשה. הנה עוד אחת:

463405383_10234060135505550_576696261238

פורסם
לפני 35 דקות, פינדר כתב:

אולי ההפך.

ומי שיבואו אחריו ינסו לבוא טיפה לקראת האוכלוסייה האזרחית ולהקל עליה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 37 דקות, פינדר כתב:

צריך להודות שכבר לא ברור כמה החיסול הזה משמעותי עבור החטופים או בכלל מה שקורה בעזה. עזה = חמאס = עזה, יש שם מספיק חלאות המין האנושי שידרשו עסקה כזו או אחרת וכנראה קשה יותר. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

ממה שאומרים הוא חוסל בטעות ולא ידעו בכלל שהוא שם. 

מאד מדאיג כל המצב עם החטופים עכשיו.

לא בטעות אלא במקרה.

לא חושב שיש מישהו, אפילו לא ביבי, שלא רצה לראות אותו מת ובהקדם 

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני שעה, פינדר כתב:

לך תעשה חמוצים יא קפלניסט.

שום עסקה, גרועה או גרועה יותר, לא תיתכן עם אידאולוגיה פלסטינית. על כל עסקה שעשינו אי פעם חטפנו בסדר גודל של הרוגים אזרחיים.

את האידיאולוגיה הפלסטינית צריך להוקיע ולקעקע ואת מנהיגיה להרוג כמו חולי כלבת.

מי ששרד מהחטופים נחזיר באותו אופן - בנס, ואת אלה שקבורים שם יש להשאיר בלי שום עסקה - מאותה סיבה שכל גופה שנחזיר תעלה לנו בפי 10 הרוגים בעתיד.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 1 דקה, hans כתב:

לך תעשה חמוצים יא קפלניסט.

אני אוהב לגלות איך בתוך כל אחד מכם יושב לו ביביסט קטן, שרק מחכה לרגע להתפרץ החוצה לעולם הגדול.

בחירות הבאות דווקא נתניהו, אה?

• אהבתי 5
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

שמע יש מצב שהיו מגלים אותו לדוחא תמורת שחרור כל החטופים, לך תדע.

אבל כן המנוול מת וזה הגיע לו. הוא וכל ראשי החמאס צריכים להיות במצב צבירה כמו שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, יבגניפ כתב:

אני אוהב לגלות איך בתוך כל אחד מכם יושב לו ביביסט קטן, שרק מחכה לרגע להתפרץ החוצה לעולם הגדול.

בחירות הבאות דווקא נתניהו, אה?

אפשר להיות לא-תבוסתני גם בלי להיות ביביסט.

נחש למי הצבעתי...

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...