Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, oryo כתב:

הוא לא טיפש כי "כבר רשמת אחרת", הוא טיפש כי הוא כותב עליך משהו מטופש בלי טיפה של סימוכין, סתם מקיא רעל החוצה. 

אבל עזוב, אם עדיין לא הבנת זה חסר תכלית. 

יבגני ושאר המגיבים כאן הוכיחו כמה פעמים שאכפת להם מי האדם שמבצע את הפעולה ולא רק הפעולה עצמה.

אני מתייחס לפעולה עצמה ללא קשר למי המבצע.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

יבגני ושאר המגיבים כאן הוכיחו כמה פעמים שאכפת להם מי האדם שמבצע את הפעולה ולא רק הפעולה עצמה.

אני מתייחס לפעולה עצמה ללא קשר למי המבצע.

אם לדייק, מה שאמרתי מיליון פעמים בעשור האחרון הוא שלמעשים יש קונטקסט. אני מניח שגם לך זה ברור. לכן כשאתה מסתכל על סיפור היפותטי בו אדם א' יורה באדם ב', אתה, כנראה, לא תשפוט ירי של אדם א' שהוא חייל צהל באדם ב' שהוא מחבל חמאס, כמו שתשפוט את המקרה ההפוך, נכון? לכן הטענה שלך כאילו אתה מסתכל לפעולה היא לא נכונה. די אף אחד לא עושה את זה.

אתה גם מבלבל ומניח שזה נכון לגבי כל סיטואציה בחיים, שזה גם לא אינטלגנטי במיוחד. אם אני קורא על תאונת דרכים - אני לא רץ לבדוק אם הנהג הצביע מרצ או בן גביר. גם במקרה הזה לא רלוונטי. וזה כבר הוסבר לך חמש פעמים, אם כי אני בטוח שזה גם היה ברור לך לפני שכתבת את התגובה הראשונה בנושא. 

אבל האמת שגם לא התחלנו משם. היה לך מאוד חשוב להדגיש שהיורה הוא דתי. אותי זה לא עניין. לא ידעתי מי הוא ומה הוא. אני לא נוטה ללכת וללחפש מי ומה בכל אירוע כזה. כי זה... לא מעניין. והקונטקסט כאן ברור והפוך. וגם את זה כבר כתבתי. כמו שמקובל אצלכם, במחנה הדתי לאומי, כל דבר זה סיבה למסיבת פסיב אגרסיב - "אחים אנחנו, למה אתם שונאים אותנו?! איפה האחדות!?". ובמקרה הזה, תכלס מה שאמרת היה "אתם שונאים משיחיים אבל הנה! הם אנשים טובים! כי דתי ירה במחבל!111". וגם לזה כבר התייחסתי.

לא נורא.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

להזכירך, אירועי חסימות הכבישים:

כשאלה חרדים זה ביזיון, וצריך לפנות בכוח. 

כשאלה מפגינים נגד המהפכה המשפטית שחוסמים את נתבג זה בסדר, כי הם "דמוקרטים".

https://www.ynet.co.il/news/article/skx001i6kkg#autoplay

בעלי הברית שלנו פשוט קוקסינלים. מתנהלים כמו עוזרים של איראן.

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/skx001i6kkg#autoplay

בעלי הברית שלנו פשוט קוקסינלים. מתנהלים כמו עוזרים של איראן.

כי ישראל הסכימה למשהו ולא עמדה בו?

כול מצב אחר שבו לא היית מעורב באחד מהצדדים היית מסכים עם ארהב. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 50 דקות, יובל .מ. כתב:

להזכירך, אירועי חסימות הכבישים:

כשאלה חרדים זה ביזיון, וצריך לפנות בכוח. 

כשאלה מפגינים נגד המהפכה המשפטית שחוסמים את נתבג זה בסדר, כי הם "דמוקרטים".

לא הבנתי מה אתה מנסה לסתור. 

הכחשתי את זה שאני לא חושב שקפלניסטים וחרדים אמורים לקבל את אותו היחס?

1. כשחיילי צהל יורים במחבלים הם גיבורים. כשמחבלים יורים בחיילי צהל הם מחבלים. מוסכם על שנינו, נכון? קרא את זה כמה פעמים. בסוף יסתדר :)

2. זה לא רלוונטי למקרה שתיארת. סורי. טעית. מותר גם לך. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

לא הבנתי מה אתה מנסה לסתור. 

הכחשתי את זה שאני לא חושב שקפלניסטים וחרדים אמורים לקבל את אותו היחס?

מאיזו בחינה? הפגנה לא חוקית צריך לפזר.

לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

1. כשחיילי צהל יורים במחבלים הם גיבורים. כשמחבלים יורים בחיילי צהל הם מחבלים. מוסכם על שנינו, נכון? קרא את זה כמה פעמים. בסוף יסתדר :)

זה תלוי מי הנשאל, תשאל עזתי ממוצע תקבל תשובה הפוכה.

לפני 5 שעות, sperial כתב:

יד כאן מי שטוען שאין לצה״ל כטב״מי תקיפה. זה פשוט לא נכון.

טענו שאין כטבמי תקיפה קטנים וחד פעמיים כמו של חיזבאללה.

התפתח דיון על מידת הדיוק שלהם, לאחר מכן הוזכר השימוש ברחפנים מתאבדים/הטלה.

זה עובד בעיקר בהפעלה מטווח קרוב אבל עדיין סוג של כטממ.

מה הקשר זיק והרמס לסיפור הזה?

גם ל777 יש כנפיים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
בתאריך 14.10.2024 בשעה 08:10, CX25GTI כתב:

האריס נחלשת בסקרים ולכן לוחצים את ישראל ויוצאים בקריאות נטולות שכל אבל עם כוונה ברורה לפנות לקבל הפרוגרוס נטול המוח בארה"ב:

קמלה האריס: "האו"ם מדווח כי שום מזון לא נכנס לצפון עזה במשך כמעט שבועיים. ישראל חייבת לעשות יותר" | מעריב מבזקים (maariv.co.il)

האו"ם מדווח ... כמובן שהמציאות שונה אבל לגברת העובדות מעולם לא היו מכשלה ואם אפשר לשקר בכיסוי של העיתונאות הפרוגרסיבית האמריקאית אז למה לא

אז?

המציאות הייתה שונה והאריס לחצה על ישראל בשביל קולות, או שלא נכנס סיוע כפי שהובטח?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, Potato כתב:

.מה הקשר זיק והרמס לסיפור הזה?.

אם זה יורה הלפייר אז זה כלי תקיפה, גם אם זהיקר ולא אילתור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, David32 כתב:

כי ישראל הסכימה למשהו ולא עמדה בו?

כול מצב אחר שבו לא היית מעורב באחד מהצדדים היית מסכים עם ארהב. 

אם לא האין אונות שלהם המלחמה הייתה נגמרה במאי, עם החטופים בבית וסינוואר על עץ.

פורסם (נערך)

אתה סתם עושה פה עכשיו.

האיומים נגד כניסה קרקעית, הדרישה לסיוע הומניטרי מוגזם, דלק, "קריאת המפות ברפיח", ובאופן כללי עצירת ישראל מלדהור. אתה יכול גם להתייחס לעצירת משלוחי נשק כאזהרה כמו פצצות ה900 קילו.

כבעלי הברית שלנו, ואלה שאמורים להיות נגד הציר של איראן-רוסיה-סין-חמאס-חיזבאללה-חות'ים-ארגוני טרור בעיראק, הם היו אמורים להגיד "תומכים בישראל חמאס מוזמן להיכנע". זהו.

כל שאר האמירות כדי לגייס את הקול של המחבלים המוסלמים לבחירות פגעו במאמץ המלחמתי. 

שלא תטעה אבל, זאת לא כפיות טובה מוחלטת. יש סיוע מטורף מהאמריקאים, אבל הזיגזג הזה של קדימה אחורה רק מסבך את כל העניינים.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני חושב שגם המקרה הפעם מוכיח שאין זיגזג. יש לנו הנהגה שמתנהלת פח מול אותם המדינות. לא מקיימת דברים. לא מתכננת כמו שמבקשים, ואז עוד מאשימה את אותן המדינות ביחסי הפנים.

בסופו של דבר אין משהו שבאמת 'עצרו' את ישראל סתם ככה, ''בשביל קולות של מחבלים מוסלמים''. 

• אהבתי 3

- By lifting money bags

פורסם

הכל פה מטומטם

לפני 14 שעות, David32 כתב:

זה לא הסקייל שהוא מדבר עליו אבל. יופי שלא הזכרת לו שיש אף 35.

יש גם קורנס במוזיאון שממתין שישתמשו בו...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

המריחה של המלחמה זה נטו על ישראל.

מי בחר לעלות צפונה אחרי 11 חודשים? ביידן?

מי בחר לעצור את הלחימה בעזה ברמאדן? מקרון?

מי שיגע את האמ אמא של כולם עם ציר פילדלפי?

מי דורש לאשר כל פעולה של הצבא באופן אישי?

מי שממנף את כל הכאוס הזה כדי לבנות מחדש את התדמית הציבורית שלו.

ככל שהמלחמה נמרחת הציבור מוכן להתפשר על מהות "הניצחון המוחלט" העיקר שיגיע הסוף. 

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

זה חצי אמת.

כן ביבי מורח וכל זה, אבל זה לא שהצד השני מעוניין בעסקה.

מצד שני, כל שנייה אתה מקבל הצהרות מהאמריקאים של "הזהרנו את ישראל מX", אז מה אכפת לסינוואר להמשיך עם ההמתנה לאיחוד זירות? האריס דואגת לו לדלק אצל המחבלים בצפון ברצועה.

העסקה הראשונה הגיעה מסיבה אחת בלבד, וזה שלא נכנס סיוע הומינטרי ודלק לרצועה. זהו.

אגב, דוגמא נוספת: " לא נסכים לשינוי בשטח של עזה".

מלחמה היום מוכרעת כשמפסידים שטח, אם הם יודעים שהשטח יחזור בכל מצב, למה להיכנע?

אם ההצהרות היו "אם חמאס לא נכנע ישראל תתיישב ברצועת עזה" הגישה הייתה משתנה גם כן מאוד מהר.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • תוכן חדש...