Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה בא התשדיר הזה לעשות?!

הוא לא בא להגיד - הקפידו להתחתן עם יהודיות. זה עוד... נו, בסדר. דעה נורמטיבית.

התשדיר הזה בא לאמר -"שימו לב, הרוסיות הללו, שאתם חושבים שהן התגיירו... הן לא גיורות אמיתיות. אל תגעו עם מקל, לא חשוב כמה הן יפות ואטרקטיביות. הן באו להונות אותנו. אנחנו, שבעיני עצמנו אנחנו קטנים, שחורים, די מכוערים, לא חכמים... הן עובדות עלינו, אז לא להכנע לפיתוי!

זה מה שזה אומר.

שהרוסיות הן נציגות ייצר הרע.

וזו גזענות.

ואני לתומי חשבתי שהתשדיר הזה בא להגיד לאנשים שיצביעו לש"ס :shock:

אתה יודע מה?

התשדיר יצא מתוך נקודת ראייה של קהל היעד של ש"ס. מה זה אומר עליהם, ומה זה אומר עלינו?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 237
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני כ3 שנים. הייתי בארוע של חרדים. בכיכר השבת בירושלים. (הייתי לצערי בגלל עבודה.)

היו שם עשרות כלבנים שחורים על הבמה. ודיברו לקהל של עשרות אלפים.. טיפשים שהגיעו לשמוע.

דיברו על הטלפונים שהורסים את הנוער. (ואסור מכשירים לא כשרים. למי שזוכר. = ול90 אחוז מהכלבנים על הבמה היה או איפון או בלקברי. ). ממש צדיקים בסדום. חבל שלא נשארו שם.

דברו על הלימודים של החילונים. שלא מלמדים שם מספיק דת. (הם שכחו לספר שהחילונים מלמדים דברים הרבה יותר חשובים לחיים. חוץ מאיך לגרום לאישתך להיות טיפשה, עקרת בית, מכונת תינוקות, ובעיקר עבד לבעל, )

ושהחילונים מנסים למנוע מהם לפתוח מבני ציבור... בית כנסת זה לא מבנה ציבור. זה עונש לציבור! זה עונש לדיירים מסביב. ולכל האיזור שהוא מוקם. כי הא לא משלם כלום! (הישוב / עיר / מועצה - משלמת את העלויות של המקום.)

ושהחילונים לא נותנים להם לבנות מבני ציבור. - למה בישוב של 7000 איש בערך. ורק25% בערך מהגברים הולך לבית כנסת. צריך

שיהיה 15 בתי כנסת. (ספרדי / אשכנזי / תמני / נוצרי / מוסלמי / עירקי / הודי. ) כאילו מה. .... כל בית כנסת שונה?

לכל אחד יש אלוהים אחר? למה אני כחילוני. צריך לממן 15 בתי כנסת. ולדוגמא איפה שאני גרתי יש איזור שיש לא פחות מ5 בית כנסת במרחק של 10 מטר אחד מהשני. למה!!!! ???? ואני ממן להם את הערנונה. / אגרות שמירה וכו / מים / ביוב / חשמל. ועוד. למה.?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שוב פעם אני שואל. איך אמנון יצחק יכול להציל חיים בדיוק? הוא לא רב, הוא לא רופא מומחה בעל שם עולמי, הוא לא איש צבא שיכול לתת הנחיות, הוא לא ראש עיר הוא כלומניק. כולה שרברב. מדוע אדם שרוצה לפתוח מוסך צריך תעודה ואילו לוזר שקורא לעצמו רב יכול להציג את עצמו שכזה למרות שאין לו הסמכה מאף גורם רבני רשמי במדינת ישראל או מחוצה לה. אז איך הוא יכול להציל חיים? נהפוך הוא, יש אנשים שמתלוננים שהפיגור שלו משתלט על בני נוער מבולבלים שדעתם נטרפה עליהם.

"שני פושעים גדולים היו בתולדות העם היהודי, היטלר והרצל. היטלר רצה להרוס את הגוף של העם היהודי. הרצל רצה להרוג את הנפש, שהיא הרבה יותר חשובה מהגוף".

"יש להבדיל בין מדינת ישראל לבין ארץ ישראל לבין עם ישראל. ארץ ישראל - שלנו, עם ישראל - דמנו. מדינת ישראל עם מדיניות לעקור את היהודים - אין לה זכות קיום"‏.

חבל שבן הבליעל לא יודע שלאחר הקמת המדינה, לראשונה מזה 1813 שנים יהודים לא פחדו לחיות כיהודים ולנהל את חיי הדת שלהם. עד היום מעולם לא שמעתי שמונעים ממשהו להתפלל. אפילו בצבא מאפשרים לאנשים להתפלל.

כמו כן, אני מבקש מבן הבליעל ששונא את מדינת ישראל הציונית להחזיר את כל קיצבאות הילדים שהוא קיבל אי פעם בעבור 8 ילדיו.

חוץ מהעניין של פיקוח נפש באופן כללי, כי לפעמים יש לך יכולת להציל חיים גם כשאתה לא מוסמך לזה, אתה צודק ב 100%.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש לי רק דבר אחד להגיד:

אם אתם צופים בשטויות האלו בטלוויזייה, מגיע לכם.

מי שלא רואה את הח*א שמגישים לו בערוצים השונים, לא מתעצבן.

בעקבות זה ששמעתי יותר מדיי דברים על התשדיר הזה, החלטתי לראות אותו. והאמת, אני לא מבין על מה כל המהומה. נכון, חסר טעם וטקט לחלוטין, אבל למה ציפיתם בתקופת בחירות?

הבעיה ברווז שכואב הלב על הבורים והעדר שרואה את השידור הזה ומפיק ממנו את הלקחים כפי שהוא מבין את זה. שידורי התעמולה מיועדים בעיקר ל"עדר" הזה, והכי עצוב שזה יפגע בסופו של יום גם בך, כשיותר מנדטים הולכים לאנשים שזורעים חול בעיני הציבור, ובסוף מייצגים את העדר הזה בכנסת.

לפחות הקול האינטלגנטי שרואה את התשדירים הללו , יוכל להסביר למי שמושפע מהן (כלומר לא מצליח להבדיל שמאכילים אותו בשטויות) שעובדים עליו בעיניים, ולנסות לפחות לפרוס בפניו את האופציות בצורה הכי נייטרלית שיכולה להיות (החלק הקשה).

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
עם כל החוסר כבוד למר"ן (מוליך רבים ומנצלם) עובדיה יוסוף.

אחרי כל האימרות ה"חוכמה" שלו. על חילונים / צבא / מדינה / מסורת / לימודי בנות ספרדיות ואשכנזיות. וכו.

ממה אפשר להבין שיש שם אדם חכם. (אולי כמו דלעת. ראש גדול וחלול) אבל אין מוח. יש כוח.

יש לו את הכוח להשפיע על עשרות אלפי חסרי שכל. שרק מחפשים את הפתרון הקל. (של הוא אמר לי מה לעשות)

ולדוגמא מעולה. הסיפור מחודש שעבר על הבחורה הדתיה שלא התקשרה. והקפיצה חצי מדינה כדי לא לחלל את השבת!

מראה כמה הטירוף חושים שעושים לאנשים לגבי שמירת שבת. מצוות (עלק). כשרות (וזה סיפור בפני עצמו). גיור. נישואים. ועוד.

אני אישית. חילוני. (לא שומר כשרות. וחושב שאין אלוהים שקשור ספציפית אלינו). נשוי למאמינה.

והסיבה היחידה שהיה לי רב בחתונה! כי הוא משפחה שלי. והזה היה כבוד גדול בשבילו (לרב) לעשות את החופה. בשביל לכבד את סבא שלי ז"ל. והוא טיפל בכל הקשור לכלבנות. כי אני אמרתי מפורשות. שבמידה ואני מגיע לרבנות, אני מגיע לשרוף את המקום.

אבל. יש לי חברים דתיים. שמקבלי ממני את הכל הכבוד המגיע להם. ומשפחה חרדית (כפר חב"ד) שאנחנו קרובים אליה.

אבל הם לא הורסים את הדת הפשוטה. ולא גורמים לכם לשנוא את הדת. ולא מנסים כפות עליכם את את מנהגי הדת.

בגלל זה אני מעריך אותם הרבה יותר יותר. מכל מר"ן (מר נבלה) למניהם. או כל גדול בתורה (מפגר בחומר). שמנסה לגרום לכולם להיות "מאמין". והוא אישית כופר בן כופר.

והתשדיר הזה. הוא שפל מדרגה. (ואני לא רוסי) אבל לדעתי זה היה מעליב ביותר. ואיזה רעש היה עושה תשדיר הפוך.

שורה של חרדים עומדים בתור לפקס לקבל את כוכבית פטור. איזה רעש לגזענות. ושהחילוניים מחפשים אותם. ואנחנו שונאי תורה וכו.

בעוד להם (הכלבנים) מותר לאשר תשדירים כאלו. וזה עוד תשדיר "עדין". כי הפקס מתנה מליברמן.

הלוואי וכל המאמינים של הכלב עובדיה ירדו מהארץ איתו. ולכו לטייל קצת. ולראות עולם. ויחזרו לכאן עם הזנב בין הרגליים. ויראו שהמצב כאן מצויין להם. ולא שקרים כמו שכלבנים אומרים.

תגובה בהחלט במקומה. אהבתי.

לנהוג ברכב על מנת לקחת בן אדם גוסס לבית חולים הוא יכול?

אני מניח שלא חסרות סיטואציות בה יש צורך לחלל שבת על מנת להציל חיים. ושוב ההיתר של חילול שבת על מנת להציל חיים הוא לא רק לגביו אלא לגבי כל היהודים.

את ההיתר של האייפון הוא קיבל במיוחד בשבילו ומזה עשו עניין והתחילה להתפתח הפרשה שכל אחד שאני פוגש אומר "ראית הרב אמנון יצחק אמר שמותר לו לחלל שבת".

האמת נמאס לי "להגן" עליו ובמיוחד כשאינני מחזיק מהאיש בכלל. אי לכך ובהתאם לזאת אני מבקש שאם יש לך שאלות תפנה אותם אליו.

אהה אני מבין, השרברב מסתובב עם הBMW שלו מסדירה 7 ומחפש אנשים להסיע לבית החולים. למה לא אמרו את זה מקודם.

לפני כ3 שנים. הייתי בארוע של חרדים. בכיכר השבת בירושלים. (הייתי לצערי בגלל עבודה.)

היו שם עשרות כלבנים שחורים על הבמה. ודיברו לקהל של עשרות אלפים.. טיפשים שהגיעו לשמוע.

דיברו על הטלפונים שהורסים את הנוער. (ואסור מכשירים לא כשרים. למי שזוכר. = ול90 אחוז מהכלבנים על הבמה היה או איפון או בלקברי. ). ממש צדיקים בסדום. חבל שלא נשארו שם.

דברו על הלימודים של החילונים. שלא מלמדים שם מספיק דת. (הם שכחו לספר שהחילונים מלמדים דברים הרבה יותר חשובים לחיים. חוץ מאיך לגרום לאישתך להיות טיפשה, עקרת בית, מכונת תינוקות, ובעיקר עבד לבעל, )

ושהחילונים מנסים למנוע מהם לפתוח מבני ציבור... בית כנסת זה לא מבנה ציבור. זה עונש לציבור! זה עונש לדיירים מסביב. ולכל האיזור שהוא מוקם. כי הא לא משלם כלום! (הישוב / עיר / מועצה - משלמת את העלויות של המקום.)

ושהחילונים לא נותנים להם לבנות מבני ציבור. - למה בישוב של 7000 איש בערך. ורק25% בערך מהגברים הולך לבית כנסת. צריך

שיהיה 15 בתי כנסת. (ספרדי / אשכנזי / תמני / נוצרי / מוסלמי / עירקי / הודי. ) כאילו מה. .... כל בית כנסת שונה?

לכל אחד יש אלוהים אחר? למה אני כחילוני. צריך לממן 15 בתי כנסת. ולדוגמא איפה שאני גרתי יש איזור שיש לא פחות מ5 בית כנסת במרחק של 10 מטר אחד מהשני. למה!!!! ???? ואני ממן להם את הערנונה. / אגרות שמירה וכו / מים / ביוב / חשמל. ועוד. למה.?

העלית כאן נושא בהחלט מעניין. זה גם מה שאני שואל. מדוע הדת מתעקשת או יותר נכון, ללא הדת אנשים כבר היו מתאחדים ושוכחים ממה שמבדיל אותם. אני שואל עד מתי ימשיך להיות סגנון אשכנזי, ספרדי וכיוצא בזה? אחרי 100 שנים, 200 שנים? מתי בדיוק? הרי בסופו של דבר כולנו כאן בכור היתוך. אחרי עשרות דורות בסוך כולם הופכים לישראלים יהודים. זהו, אין יותר אשכנזים וספרדים. כולם יהודים, כולם ישראלים ועברו כבר עשרות דורות. זה לא צריך להיפסק בשלב כלשהוא? התשובה היא לא. הדת תמשיך לקיים את ההפרדה הזו מסיבותיה. לכן כל עוד הדת תמשיך להתקיים על תקן ספרדי או אשכנזי כל הבדלנות הזו לעולם לא תיגמר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
הבעיה ברווז שכואב הלב על הבורים והעדר שרואה את השידור הזה ומפיק ממנו את הלקחים כפי שהוא מבין את זה. שידורי התעמולה מיועדים בעיקר ל"עדר" הזה, והכי עצוב שזה יפגע בסופו של יום גם בך, כשיותר מנדטים הולכים לאנשים שזורעים חול בעיני הציבור, ובסוף מייצגים את העדר הזה בכנסת.

לפחות הקול האינטלגנטי שרואה את התשדירים הללו , יוכל להסביר למי שמושפע מהן (כלומר לא מצליח להבדיל שמאכילים אותו בשטויות) שעובדים עליו בעיניים, ולנסות לפחות לפרוס בפניו את האופציות בצורה הכי נייטרלית שיכולה להיות (החלק הקשה).

האם אנחנו יכולים לעשות משהו נגד זה?

לא.

אדיוטים יישארו אדיוטים, ואם הרציונלים יתווכחו איתם, הם יורידו את הרציונלים לרמת הטימטום שלהם, וינצחו אותם עם הניסיון...

אני כבר התרגלתי למצב, שלצערי לא הולך להשתנות לעולם.

כל עוד נותנים כח לשכבות מסויימות באוכלוסייה, או שאותם השכבות לוקחות את אותו הכח - בהיעדר תיאור טוב יותר, בכח... המצב פשוט רק יחמיר עוד ועוד, ולנורמטיבים נותר רק לעזוב את הארץ כדי לחיות בכבוד.

יודע מה, אתה אומר שיש מה לעשות.

בוא ותסביר לי איך אתה תוכל להתמודד עם המתים המהלכים שילכו להצביע ש"ס בבחירות גם שנים אחרי שנפטרו?

בישראל יש מסתבר אפוקליפסת זומבים בכל יום בחירות...

:-D:-(

פורסם

שס זה מקרה קיצוני

אבל ניקח למשל אפילו את ההורים או הסבתא (או חברים מהעבודה שאין להם זמן וכח להתעסק בפוליטיקה ועדיין הם הולכים להצביע כי ככה אמרו להם בבית), לא תמיד הם מודעים למה שמסתתר מאחורי השידורים הללו.

לדוגמא סבתא שלי, תמימה לא יודעת עברית כלל-רק דוברת רוסית (יש תרגום בכתוביות וגם את ערוץ 9) , זה יכול להשפיע עליה. אני לפחות אנסה להסביר לה, עם כל המאמצים לא לנסות להטות אותה בדיסאינפורמציה.

לפעמים היא צופה בטלויזיה, ופופוליזם שמנסים להסבירו בצורה משעשעת עם סטראוטיפים , יכול בהחלט להכניס לה רעיונות לראש.

אני יכול להעיד על עצמי, שמקריאה מרובה גם כאן בפורום, של דעות של אנשים, כולל מדיה גרמה לי לא פעם לבחון מחדש את הבחירה שלי. מנקודת המבט שלי, יש % ניכר מהציבור שלא יודע איך עובדת שיטת הבחירות, מה קורה אם מפלגה מסויימת עוברת את % החסימה ואיך הבוחר מיוצג בסופו של יום ע"י אותה מפלגה.

אם לפני כן עוד היו לי נטיות לדוגמא להצביע לבנט , אז אחרי שראיתי את שידור התעמולה של הבית היהודי, דווקא זה גרם לי בסופו של דבר למחוק לגמרי את האופציה של להצביע עבורו. מבחינתי לראות את הנציגים שלהם פונים אל האזרחים ובצורה "סחבאקית" מבקשים מהם לכבד את החרדים, ולחנך את ילדך לקרוא בתנ"ך ולדעת מי היו הרבנים לפני X שנים , מראה רק על קצה המזלג עם איזה ערכי חינוך אנחנו נתמודד אם וכאשר מפלגתו תגיע רחוק. אם הם לא עשו מספיק מאמצים בשביל "לשווק" את היהדות בצורה פחות פרובוקטיבית, במקום לכוון יותר לציונות אז מצטער נכשלתם בהעברת המסר, ואיבדתם קולות.

לי מאוד חשוב שיהיה למדינה אופי יהודי ציוני, אבל לא בדרכים של למידת תורה , אלא של כבוד ,חגים, מסורת, חבל שבנט שכח להכניס את זה והעמיד 2 אידיוטים מול המצלמה. כך שולחן עם נרות ויין, תושיב משפחה שחוגגת פסח וזה יעשה את העבודה, לפחות עבורי.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

אהה אני מבין, השרברב מסתובב עם הBMW שלו מסידרה 7 ומחפש אנשים להסיע לבית החולים. למה לא אמרו את זה מקודם.

הצלחת לעצבן אותי. תסלח לי אבל זה אחד המשפטים הכי מטומטמים שקראתי בפורום.

הבן אדם (אמנון יצחק) חרדי לכל דבר ועניין ולא יחלל שבת במודע. אם במקרה שבו הוא יצטרך לחלל שבת על מנת להציל חיים יהיה מותר לו כמו לך (בהנחה שאתה יהודי וצריך את ההיתר הזה כי אתה גוי מותר לך לחלל שבת). תפסיק לרשום משפטים שלא קשורים למציאות, ומה קשור בכלל סוג הרכב או המקצוע של הבן אדם אם אי פעם עסק בשרברבות בכלל. אתה מייצר משפטי שנאה ושטנה בקצב מרשים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

קראתי את הדברים (ולא רק בשרשור זה) והתרשמתי שיותר ויותר עולה הנושא של הקיצוניות הדתית ומעניין אותי לשמוע את דעת החברים כאן.

האם אתם באמת חושבים שאנו הולכים בדרכן של מדינות בהן הדת הפנאטית השתלטה על מוסדות השילטון והפכה אותן לדיקטטורות דתיות (אירן,אפגניסטאן,מצרים וכיו"ב), האם אתם מתחילים להרגיש שהתהליך החל גם אם טרם מורגש ממש? האם אתם חוששים שטהרן והטליבאן ממש כבר כאן?

האם לדעתכם תוכלו בעוד 15-20 שנים (להלן:"בעתיד") לשבת באוטובוס או ברכבת ליד נשותיכם?

האם לדעתכם תוכלו בעתיד לבלות בפאב או ללכת לסרט או לגלוש באינטרנט (חופשי) ?

האם לדעתכם תהיינה לכם בעתיד את זכויות האדם והפרט שיש לכם כיום?

האם לדעתכם יהיה חוקי בעתיד לשמוע מוסיקת פופ או לצפות בסדרת טלביזיה זרה או בסרט הוליוודי?

האם לדעתכם תוכלו לנסוע בשבת,לבשל בשבת או למנגל בשבת?

האם לדעתכם תהיה מדינה אחת בעולם המערבי שעימה יהיו לנו ערכים משותפים ושתהיה ידידתנו?

האם לדעתכם יהיה בעתיד מחקר,פיתוח,מדע ויתקיימו המוסדות להשכלה גבוהה?

האם לדעתכם בעתיד לא יהיה צורך בצבא שכן האל הוא זה שיגן עלינו מפני אוייבנו?

האם לדעתכם נושא שרשור זה (וגם למשל הדברים שהועלו בשרשור סקר הבחירות הרביעי שרץ במקביל) יהפכו לנורמה?

האם לדעתכם מישהו מכם יעיז בעתיד לכתוב את שנכתב בשרשורים אלו?

איך לדעתכם תיראה המשטרה ומה תהיה שיטת המשפט?

האם לדעתכם התוצאה המסתברת של קצב הילודה החרדי היא אובדן המדינה כפי שאנו מכירים אותה או אובדן המדינה בכלל?

האם המצב הפיך?

האם לדעתכם מי שמאיים על עצם קיום המדינה,דמותה ועל כל הזכויות והחירויות שהן כיום בגדר ברור מאליו הוא אויב ?

שאלותיי לא מתריסות,אני גם לא חושב שצריך לתת תשובות גסות או מתלהמות, אני פשוט רוצה לדעת האם חלק מהציבור באמת חושב שאנו בדרך למדינה חומיניסטית,פשיסטית ששונה לחלוטין מהמדינה שהוקמה כאן,האם בכלל מדינה כזו תוכל לשרוד ומה אם בכלל ניתן לעשות כדי למנוע זאת?

אני עוד יותר סקרן לדעת מה אתם, החילוניים, אלו שרגילים לחירות וחופש מחשבתיים,אידיאולוגיים ופיזיים, מה תעשו בדיוק? היכן תהיו? מתי תחליטו מה לעשות עם עתידכם/עתיד ילדיכם/מדינתכם?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

האם לדעתכם תוכלו בעוד 15-20 שנים (להלן:"בעתיד") לשבת באוטובוס או ברכבת ליד נשותיכם?

כבר היום אי אפשר בערים מסויימות.

משום מה, לא נראה לי. במיוחד לא בירושליים.

חח. איזה זכויות?!

האם לדעתכם יהיה חוקי בעתיד לשמוע מוסיקת פופ או לצפות בסדרת טלביזיה זרה או בסרט הוליוודי?

טוב שלא הגזמת.

לא בלי לחטוף אבנים על הרכב בערים מסויימות, כמו שכבר קורה כיום.

האם לדעתכם תהיה מדינה אחת בעולם המערבי שעימה יהיו לנו ערכים משותפים ושתהיה ידידתנו?

כן. ישראל ב'.

כן. מחקר למען השם, פיתוח החרדים, מדע הבריאתנות, ואוניברסיטת הרמב"מ לתורתם אמנותם.

אני מקווה שכן, יודע מה? אני באמת מקווה שכן. כי המדינה גם ככה לא יודעת להגן עלינו מפני אויבינו כמו שצריך. לא מאמין לי? קפוץ לביקור ב: שדרות, חיפה, נהריה, תל אביב, הרצליה, אשדוד, אשקלון וכל שאר הערים שחטפו טילים.

האם לדעתכם נושא שרשור זה (וגם למשל הדברים שהועלו בשרשור סקר הבחירות הרביעי שרץ במקביל) יהפכו לנורמה?

או שיינעל.

לא.

עם שטריימלים. שטריימלים בכל מקום.

תשובותיי באדום. תבין לבד.

פורסם

לרוב מסכים עם הברווז רק עם פחות ציניות.

ולכל מי שלא הבין את מה שאמר הליצן אמנון יצחק לגבי הרשות שלו להשתמש בדברים כמו אייפון או לנסוע בשבת, הוא מתכוון לזה שישנה קבוצה של אנשים שנקראת "המצילים".

הם לא מצילים חיים אלא מצילים את הנשמה של העם. להם מותר לעשות מה שבא להם כל עד המטרה שלהם היא להחזיר אנשים בתשובה.

פורסם

ציניות? איפה?!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
קראתי את הדברים (ולא רק בשרשור זה) והתרשמתי שיותר ויותר עולה הנושא של הקיצוניות הדתית ומעניין אותי לשמוע את דעת החברים כאן.

האם אתם באמת חושבים שאנו הולכים בדרכן של מדינות בהן הדת הפנאטית השתלטה על מוסדות השילטון והפכה אותן לדיקטטורות דתיות (אירן,אפגניסטאן,מצרים וכיו"ב), האם אתם מתחילים להרגיש שהתהליך החל גם אם טרם מורגש ממש? האם אתם חוששים שטהרן והטליבאן ממש כבר כאן?

לא. כל עוד ישנו ציבור מספיק גדול עם שכל בראש שחושב בשביל עצמו זה לא יקרה פה. אולי כשרוב האנשים הנורמליים יבינו שאין להם מה לחפש כאן ויעזבו אז תהייה פה מדינת הלכה דיקטטורית שתיפול מהר כי העולם שונא יהודים ושונא דיקטטורה.

כן.

תלוי כמה זה יעלה אז :-)

כן.

כן.

כמובן, זה חלק מזכויות האדם.

למה לא?

כמובן.

לא. בין אם הזהות היהודית של המדינה תישמר ובין אם היא תימחק יהיו תמיד סיבות לאויבינו לשנוא את המדינה ולהתנגד לקיומה ותמיד נצטרך הגנה.

יכול להיות, גם אם הבעיה תיפתר.

כן.

המשטרה תמיד תראה כמו הציבור, כך גם בתי המשפט. זה תלוי בנו.

האם לדעתכם התוצאה המסתברת של קצב הילודה החרדי היא אובדן המדינה כפי שאנו מכירים אותה או אובדן המדינה בכלל?

האם המצב הפיך?

ברור שהפיך. אף אחד לא יחזיק אותם על גבו, בטח לא כשהם גדלים כל הזמן והם יהיו חייבים לצאת לעבוד ללמוד ולהתגייס לצבא כמו כולם. נכריח אותם, או שיעופו לחו"ל. את זה הם אמרו.

האם לדעתכם מי שמאיים על עצם קיום המדינה,דמותה ועל כל הזכויות והחירויות שהן כיום בגדר ברור מאליו הוא אויב ?

כן. כמובן ש"מאיים" זה לא רק מבלבל במח אלא גם עושה מעשים.

שאלותיי לא מתריסות,אני גם לא חושב שצריך לתת תשובות גסות או מתלהמות, אני פשוט רוצה לדעת האם חלק מהציבור באמת חושב שאנו בדרך למדינה חומיניסטית,פשיסטית ששונה לחלוטין מהמדינה שהוקמה כאן,האם בכלל מדינה כזו תוכל לשרוד ומה אם בכלל ניתן לעשות כדי למנוע זאת?

אני עוד יותר סקרן לדעת מה אתם, החילוניים, אלו שרגילים לחירות וחופש מחשבתיים,אידיאולוגיים ופיזיים, מה תעשו בדיוק? היכן תהיו? מתי תחליטו מה לעשות עם עתידכם/עתיד ילדיכם/מדינתכם?

דעותי בכחול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
bagira

אתה טועה, והתגובה שלך לא פחות גרוע מהתשדיר של ש"ס.

שחרור כמעט כל האלמנות העגונות (של חללי הנעדרים, בעיקר) אחרי מלחמת יום כיפור למשל...?

זה ממש לא קליפת שום, בצל או אפילו תפוז.

אני חייב הסבר לזה.

יש לי רקע לי רקע מספיק בהלכה, אני יודע מה הבעיה בעגונות, ומיתי מתירים עגונה.

כל מה שהוא עשה זה להבין שאין סיבה לענות את העגונות עוד, והתיר אותן. לדעתי עצם עיניין העגונה הוא מיושן, ובכל מקרה אישה שאיבדה את בעלה, היא ורק היא צריכה להחליט מתי מתאים לה להמשיך הלאה ולא לחכות לו יותר.

עצם זה שהדת לוקחת לעצמה את הזכות להתיר לה או לא להתיר לה להמשיך בחיים זה הזוי, מיושן וחשוך.

אז הוא התיר אותן ? תודה רבה באמת.

חבר יקר ואטום, קיימים מרווחים קבועים אצל האשכנזים (שש שעות) ואילו אצל הספרדים זה שש ושלוש לא זוכר בין מה למה, יש עיניין גם עם מספר ימי אבל ומועדי גילוח פשוט במקום לבדוק בעצמך אתה מעדיף לתקוף אותי (טיפשות וזעקות ריקות זה די נושא השרשור).

אתה מפגין בורות, אצל כולם המרווח הוא בין הבשר לחלב, ורק בוא , בין חלב לבשר צריך לשטוף את הפה ולחכות כמה דקות.

חוץ מזה הורי אשכנזים ושומרים שלוש.

דרך אגב, מר"ן מאיים שאם יאלצו תלמידי ישיבות להתגייס, החרדים ירדו מהארץ.

לא נראה לי שאי פעם היה תמריץ יותר גדול לגייס אותם בכח!

אם הוא מבטיח לעשות את זה אני מזייף צווים והולך לחלק להם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אתמול ראיתי, בכוונה, את התשדירים בערוץ 10.

ואני מודה, בל"ד עושים בית ספר! מצחיקים, יצירתיים, אני מניח שגם זולים (יחסית ל"מופז", שמבקש שנצביע לו רק כי היה רמטכ"ל ויש לו חברים ראשי ערים).

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...