Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו ראיתי את הסרטון.

נראה לי דווקא כהתקפה על ליברמן.

כמו כן ראיתי עימות בין אריאל אטיאס ליאיר לפיד.

חליפת צמר-משי של אטיאס יחד עם שעון זהב ממש עוזרים לדימוי של חלשים.

גם הבמוו של אמנון איצחק. אבל אצלו זה לפחות סדרה 5.

• תגובות 237
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ושהחילונים לא נותנים להם לבנות מבני ציבור. - למה בישוב של 7000 איש בערך. ורק25% בערך מהגברים הולך לבית כנסת. צריך שיהיה 15 בתי כנסת. (ספרדי / אשכנזי / תמני / נוצרי / מוסלמי / עירקי / הודי. ) כאילו מה. .... כל בית כנסת שונה?

לכל אחד יש אלוהים אחר?

מספרים על יהודי אחד שנתקע על אי בודד. כשהגיע כוח החילוץ לאחר כמה שנים הופתע לגלות שהיהודי בנה במו ידיו 2 בתי כנסת. כשנשאל היהודי לפשר הדבר הצביע על אחד המבנים ואמר "זה בית הכנסת שלי, כאן אני מתפלל שלוש פעמים ביום". ומה עם בית הכנסת השני, נשאל? "אה זה? לשם אני לא נכנס בחיים!"

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
(יחסית ל"מופז", שמבקש שנצביע לו רק כי היה רמטכ"ל ויש לו חברים ראשי ערים).

אם הייתי איזה סוג של האקר, הייתי משתיל בתוך התשדירים של מופז את הקטע שהמשפחה של מדחת יוסוף מחזירים לחדל האישים העלוב הזה את תעודות המילואים שלהם.

http://www.youtube.com/watch?v=_ALG5YO-jAo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לגבי ש"ס עצמה, היא רוכבת על המסכנים, ומשתדלת גם להנציח ולשמר אותם ככאלה,

כי אם לא, הבוחרים שלה יעלמו.

חד וחלק נכון, וראשי התנועה הם הראשונים שמודים בזה.

מה שלדעתי התפיסה של ש"ס, מזכיר לי מאוד את הפלסטינים (להבדיל אלף אלפי הבדלות) - הנצחת הסכסוך היהודי-ערבי, ע"י השארת ההמונים שלהם עניים מרודים וממורמרים (המנהיגים שלהם טובעים בכסף, ההמונים רעבים ללחם והאשמה כולה עלינו, כן?).

לצערי, גם ש"ס מעדיפה לראות כנראה את בוחריה ותומכיה עניים.

בהמשך לעיל, נכון מאד.

זה גם מה שהם עושים בשכונות יהודיות חלשות - ממוסדות לימוד עם כלכלה מלאה ועד ארגוני עזרה כאלה ואחרים.

זו לפחות נקודת אור (אם מסתכלים באופן מאוד חד מימדי) אחת בתוך כל החושך שלהם.

לא, זו נקודת חושך מהסיבה הפשוטה שה"סיוע" של ש"ס לאותן האוכלוסיות כרוך בד בבד וגורם לכך שהן תשארנה מוחלשות ומסורתיות, כך שזו נשיקת מוות לסיכוייהן למוביליות חברתית חיובית.

קראתי את הדברים (ולא רק בשרשור זה) והתרשמתי שיותר ויותר עולה הנושא של הקיצוניות הדתית ומעניין אותי לשמוע את דעת החברים כאן.

האם אתם באמת חושבים שאנו הולכים בדרכן של מדינות בהן הדת הפנאטית השתלטה על מוסדות השילטון והפכה אותן לדיקטטורות דתיות (אירן,אפגניסטאן,מצרים וכיו"ב), האם אתם מתחילים להרגיש שהתהליך החל גם אם טרם מורגש ממש? האם אתם חוששים שטהרן והטליבאן ממש כבר כאן?

עם הדמוגרפיה אי אפשר להתווכח. כבר היום המגמות ברורות לחלוטין, אלא שנוח להתעלם מהן. כמו למשל מספר התלמידים מפלחי האוכלוסיה השונים בבתי הספר היסודיים מאפשר לך לדעת בדיוק את התפלגות האוכלוסיה בעוד X שנים. מכך אתה יכול להשליך מסקנות חברתיות, כלכליות וממשליות.

השאלה היחידה היא האם אתה לוקח את הגלולה הכחולה או האדומה, כלומר האם אתה מעוניין באמת או בהמשך טמינת הראש בחול.

שלא יהיה לך ספק, הדבר ידוע לקובעי המדיניות בישראל בצורה ברורה וחד משמעית. מסיבות ברורות להם יש אינטרס להמשיך למכור לך אשליות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
טעות.

ה-ב.מ.וו של אמנון יצחק היא מסדרה 7.

0911111.jpg

אני שמח שיש לו רכב. כזה אני וכל הפורום שותפים לו. במיסים שאנחנו משלמים למדינה. והוא מקבל בתור עלוקה.

מה אתם מתפלאים. הוא רוצה להרגיש בחברה.. כמו ה"רב" הראשי לעונשים לישראל. שנוסע על A6 או משהוא בסגנון. (לפי זכרוני). וה"רב" נצלן עובדיה שנוסע על B.M.W סדרה 7. ועבר לסופרב. כותבים שבגלל שהוא צנוע! הוא לקח את הגרסה הזולה יותר. טיפה פחות מ200.000 שקל!. אבל עלויות השינויים שעשו ברכב לכבודו. יגיעו לכ1,000,000 שקלים!!! כן זה נכון. יגיע לכמיליון שקלים!. וכדי שלא תגידו שהמקורות שלי משקרים. בבקשה

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אם הייתי איזה סוג של האקר, הייתי משתיל בתוך התשדירים של מופז את הקטע שהמשפחה של מדחת יוסוף מחזירים לחדל האישים העלוב הזה את תעודות המילואים שלהם.

http://www.youtube.com/watch?v=_ALG5YO-jAo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

+מליון. שונא את הבנאדם הזה שהפקיר חייל למוות רק בגלל שהוא (מופז) אפס חסר ביצים. בצו ידיו הוא גנז את רוח צה״ל

Soundman למה אתה חושב שהוא לא שילם מס?

וכהערת אגב אוסיף שכמעט כל סיעת שס שירתה בצבא ועבדה (למעט שניים).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עד כמה שאני זוכר מי שפישל שם ובגדול היה ברק שניסה להוציא אותו בתיאום עם הפלסטינאים כדי להראות שיש תיאום, אבל עד שתיאמו הוא מת.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

עם עם הכבוד, בתור רמטכ״ל אין מצב שאתה רואה מולך (כן, מולך. חפ״ק האוגדה - תחת בני גנץ אגב - ראה הכל בלייב, לא רחוק משם) חייל מדמם למוות ולא מתמרן סביב הוראת שר כדי להציל אותו. מצידי שיגיד ״אופס הפלאפון היה על שקט״ או ״הפקידה לא העבירה לי״. בתור מפקד בצבא הוא אחראי ב100% לכל חייל וחייל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
נראה לי דווקא כהתקפה על ליברמן.

"ביתנו שלח".

אגב, שמתם לב שאין ממחירות האלה מפלגה שמתיימרת לייצג את המגזר הרוסי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מצידי שיגיד ״אופס הפלאפון היה על שקט״ או ״הפקידה לא העבירה לי״. .

כשמשה דיין רצה לנצל הזדמנות ולקבוע עובדות בשטח, הוא כמעט הגיע לדמשק על בסיס של "היו בעיות קליטה בקשר" :lol:

פורסם
"ביתנו שלח".

אגב, שמתם לב שאין ממחירות האלה מפלגה שמתיימרת לייצג את המגזר הרוסי?

כי הם לא צריכים מפלגה סקטוריאלית ובשום מקום לא צועקים על קיפוח. הם עסוקים בללמוד ולעבוד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ששששש...רועי, אל תצעק, זה לא פוליטקלי קורקט.

יגידו שאתה גזען, חשוך ומגעיל.

שאתה רומז שיש מגזרים שהם לא כאלה :roll:

פורסם

מפלגה שיצגה את ציבור העולים מבריה"מ הייתה טובה לשנים הראשונות של העלייה הגדולה של שנות ה90. לאחר מכן, ועם השתלבותם באוכלוסיה הכללית נדמה שהיא מיותרת ואף מזיקה.

ובהמשך למה שרועי כתב, מנטליות, חינוך וכ"ו... כנראה מבדילים בין המגזרים.

אופס...פספסתי את מה שבגירה כתב. אני מצטער. אני אלך לי לשבת לבד בחדר, בחושך.

פורסם

אופס...פספסתי את מה שבגירה כתב. אני מצטער. אני אלך לי לשבת לבד בחדר, בחושך.

למה באמת אין מפלגה ששומרת על זכויות הפולניות?

חמור מאוד!

• תוכן חדש...