Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הם אוסרים על האנשים (המאמינים המפגרים והלא מפותחים) שלהם לעשות דברים. ולהם יש אישור חריג מ"הרב" שקרן / רמאי / גנב / נוכל התורן הראשי.

אני מניח שיש פה רמז לריאיון שנערך עם אמנון יצחק בתוכנית של אמנון לוי, פנים אמיתיות.

אתה לא הראשון שמעלה את הנקודה הזו אבל אתה כמו הרבה לא מבינים שדבריו של אמנון יצחק הוצאו מהקשרם.

לדוגמא, הוא אמר שמותר לו ליסוע בשבת אבל לא היה ברור מהכתבה מדוע. מי שהוא דתי/דתי לשעבר ומכיר הלכות יכול להבין מהכתבה שאמנון יצחק אמר שמותר לו לנסוע בשבת בגלל פיקוח נפש (הצלת חיים), חילוני לא יבין זאת.

אני לא מעוניין להגן על אמנון יצחק ואת דעתי עליו הבעתי בשרשור אחר אבל היה חשוב לי לציין זאת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 237
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק דבר אחד לא הבנתי בכותרת של השרשור - ממתי תשדירי בחירות זה "פריים טיים"? אישית אני מעדיף לראות שידור חוזר של סיינפלד, או מה שלא יהיה.

ולגבי ש"ס... שילוב של פנייה למכנה המשותף הנמוך, האשמת "האחר" במסכנותם של ההמונים (הגם שנובעת בכלל ממצב מאקרו כלכלי שונה לחלוטין), גזענות מובנית (הרי המפלגה היא בהגדרתה מגזרית), מנהיג עליון שאין עוררין עליו, תורה שהיא מעל הדמוקרטיה, השענות על "תרבות" היסטורית שכבר איננה כבסיס לשאיפה "להחזיר עטרה". תחליפו אשכנזים/רוסים ביהודים (גם אשכנזים, תכל'ס) תחליפו את מר"ן בפיהרר, במקום עטרה שימו רייך, מה קיבלתם?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ובכן בתור תשדיר בחירות זה גזענות טהורה, והרבה מהתלונות צריכות להיות נגד משרד הפרסום.

עכשיו בואו לא ניהיה תמימים, אם המערכון הבא היה בארץ נהדרת קרוב לוודאי שהיינו מבליגים וצוחקים ואולי אפילו חושבים שיש משהו בזה (ידוע על הרבה אנשים מכל העמים שתפסו טרמפ על המדינה דרך הרבנות).

בכל אופן טוב שהתשדיר הורד מצפייה.

פורסם
רק דבר אחד לא הבנתי בכותרת של השרשור - ממתי תשדירי בחירות זה "פריים טיים"?

אני מניח שפותח השרשור צפה בזה בערוץ 10 אתמול בין 18:00 ל-19:00.

משכנתא זה קל

פורסם

גם אם זה היה ב20:00 ... התשדירים הללו יהפכו כל שעה שהם ישודרו בה מפריים טיים לגרבג' טיים.

אגב, קולגה שלח מייל כועס למנכ"ל משרד הפרסום הנ"ל מוקדם יותר היום, וקיבל תשובה מתנערת בסגנון "זה לא אנחנו, זו חברה בת שאין לנו ממש השפעה עליה"... קצת מביך. אני מכיר פוליטיקאים ואת יחסיהם עם יועצי תקשורת ורובם לא ממש מקשיבים אלא מה שהם רוצים זה מה שישודר, דפוק או לא. פרסומאי יכול היה להודות בזה ולומר "זה מה שהמפגרים רצו", התשובה המתחמקת מלמדת משהו...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

טוב. כנראה שיש עוד אנשים עם שכל באיזור השלטון שלנו.

הבזיון הזה ירד לטמיון. הוא בוטל. חבל שהם לא קיבלו קנס. אני מקווה שהוא עלה הרבה כסף למפלגה המקוללת הזו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עוד צד מגוחך בסיפור - עד לבחירות הנוכחיות ש"ס הסתפקו

בהפקות זולות במיוחד של סרטוני תעמולה

(אני יודע כי עבדתי בקרבת חדרי העריכה ב-2 המערכות הקודמות. מוסך מדרכה, זה מה שהלך שם).

הפעם החליטו להשתדרג עם משרד פרסום ידוע, נו טוף, אפשר לומר שהשידרוג השתלם - השיגו חשיפה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני כל כך מתבייש בדבר הזה (לא שיש לי קשר לש"ס).

בכ"א, זה מבית היוצר של החלאה שנקראת דרעי. בכל הפעמים שהוא דחף את האף שלו למפלגה הזו (בין אם מסכימים עם דרכה או לא) הדבר הראשון שהוא עשה זה לצווח על קיפוח וגזענות נגד מזרחים, כאשר הוא - נאמר בעדינות - מחרבן יהלומים ומשתין אוקטן 98. בנאדם נאלח ומגעיל. מי שלא זוכר, הדבר הראשון שהוא עשה כשיצא מהכלא זה לומר שיש אפליה ו"הליכוד זה מפלגה של לבנים ורוסים".

גם אם ישנה בעיה בתהליך הגיור, ההפניה שלו כלפי ציבור שתורם את חלקו לכלל פשוט מגעילה. אז כן, יש עולים שכנראה לא יהודים. לא ב50% ולא ב100%. זו לא סיבה להעליל על כולם. מה גם, שהם (לא יהודים) לא רק רוסים או עולים מברית המועצות.

כל המטרה של הסרטון הזה היא נסיון ליצור רווח פוליטי זול מאוד בצורה מגעילה מאוד, במקום להעביר מסר כמו בני אדם.

אוי לנו שנבלה כזו מעיזה להרים ראשה ולחזור לשירות ציבורי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אנחנו מדינה גזענית, וכל אחד מהמגיבים כאן מחזיק בדעות קדומות על עדות המזרח/אשכנזים/רוסים/אתיופים וכ'ו..

ב-80% מהתגובות כאן ניתן לראות דעות קדומות וגזעניות, אפילו אם חלק מהמגיבים מנסים לטייח את זה בטענה שמדובר על פלח מסויים באוכלוסיה ולא כולם אשמים - נו באמת!

התשדיר הזה באמת בושה וחרפה, אבל למה אנשים כאן כ"כ מופתעים, הייתם פעם במגרש כדורגל? כנראה שלא.

פורסם

כילד שנולד בארץ למשפחה דתית של עולים מבריה"מ- בן לרופא מומחה לניתוחי לסת, אימא דוקטור להנדסת מזון, ושניהם במשך 7-8 השנים הראשונות ניקו שירותים של בתי אבות, רחובות, תחנות דלק וכדומה, כדי שאני ואחותי הקטנה נוכל ללמוד בבית ספר עם שאר הילדים - אני נעלב. אמא שלי הייתה עובדת בשתי עבודות (אבא ב3), גידלה שני ילדים, והיום אחרי 21 ששנה של עבודת פרך,וזה שהיום היא מקבלת משכורת סבירה, לא אומר שהיא גזלה את העבודה שלה ממישהו מזרחי או אשכנזי, זה אומר שהיא עבדה קשה והשקיעה, בזמן שאנשים כמו חבר הכנסת אלי ישי, היו עסוקים בלשבת בבית, ולקבל מסים על המשכורת מינימום של הוריי. הקטע המצחיק, שבתוך כל זה, הוריי היו מוצאים זמן להתפלל וללכת לבית כנסת לא פחות מאלי ישי, אז איך בדיוק הם פחות טובים מאלי ישי וחבריו?

הבנאדם הזה הוא חתיכת אפס, וכל עוד הנגע הזה שנקרא ש"ס לא יצא מהפוליטיקה, לא יהיה כאן שיפור משמעותי בתנאי החיים.

אגב, אין לי כל זיקה לבריה"מ, מצידי שיתפוצצו שם מחר כולם, וזה לא יזיז לי, המדינה שלי היא ישראל, ומסיבה לא מובנת אני רוצה לחיות את חיי, ולגדל את ילדיי בארץ, ואנשים כמו אלי ישי מוציאים לי כל חשק מזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני מניח שיש פה רמז לריאיון שנערך עם אמנון יצחק בתוכנית של אמנון לוי, פנים אמיתיות.

אתה לא הראשון שמעלה את הנקודה הזו אבל אתה כמו הרבה לא מבינים שדבריו של אמנון יצחק הוצאו מהקשרם.

לדוגמא, הוא אמר שמותר לו ליסוע בשבת אבל לא היה ברור מהכתבה מדוע. מי שהוא דתי/דתי לשעבר ומכיר הלכות יכול להבין מהכתבה שאמנון יצחק אמר שמותר לו לנסוע בשבת בגלל פיקוח נפש (הצלת חיים), חילוני לא יבין זאת.

אני לא מעוניין להגן על אמנון יצחק ואת דעתי עליו הבעתי בשרשור אחר אבל היה חשוב לי לציין זאת.

קודם יפה מאוד שאתה לא מכנה אותו "הרב". נכון להיום עד היום אף מוסד רבני כזה או אחר לא הכשיר אותו לרב. באותה מידה שאתה תתעצבן אם תקרא מחר בעיתונים שרופא טיפל בחולים כאשר הוא מעולם לא הוסמך לרפואה אז אותו הדבר כאן. אם כבר אפשר לקרוא לו השרברב אמנון יצחק.

דבר שני, על איזה פיקוח נפש בדיוק מדובר כאן? הוא לא רופא לא איש צבא לא כלום אז איזה פיקוח נפש מתיר לו לנסוע בשבת?

ואם מדברים כבר על אנשים מתחזים תסבירו לי איך שוטר, פקיד זותר בביטוח לאומי קמים יום אחד בבוקר ומכריזים על עצמם כמקובלים קדושים?

איך נולד קדוש?

חלק 2

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ניקו, אתה עושה לאלי ישי עוול. אני שוב אומר שכל הגועל הזה זה בגלל דרעי. איך שהוא יצא מהכלא הוא התחיל ללכלך.

ישי שירת בצבא וגם עבד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קיבלתי את התיקון שלך, יחד עם זאת זה לא משנה מי הוציא את זה מהמפלגה, כל עוד דבר כזה יוצא כתשדיר של מפלגה, כנראה שרוב האנשים בה שותפים לדעה זו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ברמה העקרונית אתה צודק, אבל אנחנו מתעסקים במפלגה שפועלת לפי מה יגיד הרב וזהו. אריה דרעי מקושר לרב עובדיה דרך נישואין או משהו כזה ובגלל זה השליטה שלו - אחרי שיצא - היא מוחלטת, למרות השטות שמוכרים על פיצול יו"ר המפלגה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...