Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 237
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah:

תגובה מגעילה ומיותרת לא פחות מהתשדיר הזה.

חיכיתי לספרדי הממורמר שיתעצבן עליי :lol:

התגובה שלי היא לא מגעילה ולא מיותרת, היא האמת לאמיתה ואין בילתה אמת אחרת!

שים לב שסייגתי, לא אמרתי שזה המצב עם כל הספרדים אלא שיש כזה נתח אוכלוסיה ספרדי ואליו מופנה התשדיר.

תאמין לי שהתשדיר לא מופנה לאף מזרחי ממעמד הביניים כי זה בכלל לא מעניין אותו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הייתי שמח לשמוע ממך מה מהווה את הפרופיל הממוצע של מצביע ש"ס, ועד כמה הוא שונה מזה של באגירה.

אני לא מצביע ש"ס ולא עובד אצל מינה צמח כך שאין לי מושג.

בין אם אמת - התגובה של בגירה היא סטריאוטיפ אחד גדול.

פורסם

שמעו, אין יותר קל מאשר לתקוף את השד העדתי.

כשמצד אחד ש"ס רואים איך הבית היהודי לוקח מהם קולות , ומצד שני אמנון יצחק גם מתחיל לגרד פה ושם, אז אין פשוט יותר מ"אכלו לי,שתו לי" ו-"גויים עופו לי מהמדינה" , על מת למשוך כמה קולות של אספסוף.

ובכלל, אנחנו מדינה מאוד גזענית. המקרה הזה הוא סתם עוד טיפה בים של גזענות.

פורסם

bagira

אתה טועה, והתגובה שלך לא פחות גרוע מהתשדיר של ש"ס.

מי זה הם? ומי תקוע במרכז המסחרי של שדרות?.

החתך שמצביע לש"ס ,הם אנשים מסכנים קשי יום, וברוב המקרים מתחת לקו העוני.

ש"ס מהמרים על הקטע העדתי ולא מבינים שזה פאסה. (למרות שקיימת גזענות במדינה)

נ.ב

אני לא יודע מתי היתה פעם אחרונה בשדרות, אבל לא חסר שם רוסים.

ויש הרבה מרוקאים בראשון לציון.:wink:

ופעם הבא אל תתן תגובה חשוכה לתשדיר חשוך.

תודה.

פורסם

מעניין אם הרוסיה הזאת הבינה למה היא מצטלמת..

גזענות, יש בכל הצדדים. אז לא לשחק אותה יפי נפש בבקשה.

ואין מה לעשות, פוליטיקה זה עסק מלוכלך, ושיקפצו לי כולם - לא לוקח בזה חלק ולא בוחר באף אחד. כי בסופו של דבר כל אחד דואג לתחת שלו בלבד.

פורסם

אני מסכים עם ירין שהתגובה של בגירה מגעילה אבל בגירה צודק ואני מכיר את הנושא באופן אישי.

כשאני יושב לדבר עם אנשים שמצביעים ש"ס על הבחירות ושואל אותם למה הם מצביעים לש"ס, התשובה שלהם בדרך כלל היא "למה מה קרה שאני אתן לאשכנזים האלה את הקול שלי? אני מצביע רק ש"ס ".

אז כן ה"גזענות" היא גם מהצד שלהם.

כל מה שאני רוצה להגיד לאלה שחיים ב1952 זה תתעוררו. למי אכפת אם אתה ספרדי או אשכנזי, מרוקאי או עירקי. די לדיעות הקדומות.

משפט מפתח שחייבים להפנים והוא הסיבה שש"ס לא גדלה במנדטים הוא מה שרשם בגירה.

תאמין לי שהתשדיר לא מופנה לאף מזרחי ממעמד הביניים כי זה בכלל לא מעניין אותו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אני לא מצביע ש"ס ולא עובד אצל מינה צמח כך שאין לי מושג.

בין אם אמת - התגובה של בגירה היא סטריאוטיפ אחד גדול.

סטריאוטיפ? אולי. אני מוכן להתערב איתך שבין המצביעים שלהם, הרוב המוחלט שונא זרים, חושב שהוא נעלה על הגויים, שונא לבנים בכלל ורוסים בפרט וחושב שמישהו לקח ממנו את מה שמגיע לו.

אי אפשר לברוח מזה, הרי זה כל המצע שלהם. אכלו לי\שתו לי\הלבנים דפקו אותנו שוב. מי שרוצה יהדות מצביע לאמסלם או בנט.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

roee

רוב האנשים שמצביעים לש"ס,

הם אנשים שלא מייצגים אותי בתור מזרחי!. בדיוק שכמו חרדי לא מייצג אותי.

זה בדרך כלל אנשים קשי יום שחיים מתחת לקו העוני. ש"ס נותנת להם במה

ועוזרת להם ביום יום. בנוסף להכול בגלל הקושי שבחיים שלהם, הם לא מלומדים אז קל להשפיע עליהם

בנושאים כגון ,חזרה בתושבה או שינאת זרים.

דרך אגב הידעת ש"ס זוכה לתמיכה גדולה מערבים?

פורסם
רוב האנשים שמצביעים לש"ס,

הם אנשים שלא מייצגים אותי בתור מזרחי!. בדיוק שכמו חרדי לא מייצג אותי.

זה בדרך כלל אנשים קשי יום שחיים מתחת לקו העוני. ש"ס נותנת להם במה

ועוזרת להם ביום יום. בנוסף להכול בגלל הקושי שבחיים שלהם, הם לא מלומדים אז קל להשפיע עליהם

בנושאים כגון ,חזרה בתושבה או שינאת זרים.

דרך אגב הידעת ש"ס זוכה לתמיכה גדולה מערבים?

רק שש"ס טוענת שהיא מייצגת אותך. היא מדברת בשמך. תסתכל על התשדירים שלהם ואיך הם ניכסו לעצמם את העדה הספרדית שומרת המצוות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ואני הולך ברחוב וצעוק אני מלך ישראל, אבל זה רק אני.

לטעמי יש משהו לא תקין בתגובות שלך ושל בגירה.

אני פרוש בשיא מהדיון

פורסם

אני מסכים לחלוטין שרוב מצביעי ש"ס הם ממוצא מזרחי וממעמד סוציו-אקונומי נמוך.

אבל התגובה של בגירה פשוט מנציחה את הסטריאוטיפ - למה, אין רוסים בעיירות פיתוח? אין ערסים רוסים/אשכנזים? כל המרוקאים היו ביג-שוטס אצל המלך?

יש דרך ויש דרך, הדרך שבא הוא בחר להציג את הדברים - אותי - הגעילה.

פורסם

התשדיר מזעזע, הבעיה היא שהוא משקף את מחשבות הבוחרים בש"ס - חשוכים ולא חכמים במיוחד.

-מבלי להיכנס לפרטים אני עובד בתחום האירועים ונמצא בהמון חתונות יחסית לאדם מהשורה - לא חסרים רבנים "בכאילו" מעדות המזרח שמוכנים לחתן יהודי שומר מצוות עם עז תמורת הסכום המתאים.

עדות אשכנז מחמירות יותר בכל הקשור למנהגים, דווקא האשכנזים מתחתנים לרוב עם יהודיות בעוד לעיתים יש מזרחים שמתחתנים עם מוצרי יבוא שעברו הכשר בפקס.

*אני רוסי, התשדיר נראה לי מטומטם, מפגר ומזלזל באינטלגנציה, התחתנתי לא מזמן ולא הרגשתי איזה זלזול מצד הרבנות דווקא נראה לי משעשע כל התהליך.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

איך זה בא לידי ביטוי שאשכנזים "מחמירים" יותר בכל הקשור למנהגים (איזה מנהגים בדיוק)? ואיך שמת לב לזה בזמן החופה וקידושין

שאתה רואה כל יום? ותסביר לי בבקשה למה אתה מתכוון שאשכנזים מתחתנים עם יהודיות בעוד שמזרחים מתחתנים עם מוצרי ייבוא?

• תוכן חדש...