Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 237
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל מה שאני רוצה להגיד לאלה שחיים ב1952 זה תתעוררו. למי אכפת אם אתה ספרדי או אשכנזי, מרוקאי או עירקי. די לדיעות הקדומות.

לא יעזור. אני, כבן לעדה התימנית ומאידך בן לעדה האשכנזית לא פעם השתמשתי בשם המשפחה התימני שלי, והתוצאות לא היו קרובות אפילו לתוצאות של שימוש בשם המשפחה האשכנזי שלי.

הגזענות על רקע מוצא תהיה לעד ולעולמי עולמים, וכ גם הסטיריאוטופים של רוסים = אלכוהוליסטים וזונות, מרוקאים = מגעילים ומסריחים, תימנים = יהודים בספק ועוד. תבין, שבמדינה הזו תמיד יהיו אפליות על רקע מוצא. לך תשנה את זה. אני אבוא איתך. אבל זה לא יקרה. לא תוכל למחוק מהרוסי את המבטא ומהתימני את הצבע.

לצערי אני כותב שורות אלה לאחר ניסיון מר וכואב עם המוצא המעורבב שלי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
תימנים = יהודים בספק ועוד..

רק מראה לך מה אני מבין, אני מאז ומעולם חשבתי שהסטראוטיפ הוא תימני=קמצן! :wink:

מה שבטוח הוא שהסטינגה שדוגמניות טיפשות, נכונה!

ועכשיו ברצינות, אנשים חשוכים וגזענים תמיד יהיו, אני ברחתי כל עוד רוחי בי מתחום הטבחות בבתי מלון כי כל הזמן נתקלטי במזרחים ממורמרים שתקעו בכוונה את הקידום של האשכנזי הזה שבא לגנות להם את התפקיד.

באופן כללי, גזענות נגד עדה היא נדירה יותר ויותר היום בישראל וטוב שככה!!!

דרך אגב, כנראה שנתקלת בבעיות בראיונות עבודה כי חוקי הגזע שלנו קובעים שברגע שדם אשכנזי התערבב עם דם מזרחי, אסור לבן הכלאיים לציין יותר לעולם ועד את מוצאו האשכנזי כי הוא לא קיים יותר!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
דרך אגב, כנראה שנתקלת בבעיות בראיונות עבודה כי חוקי הגזע שלנו קובעים שברגע שדם אשכנזי התערבב עם דם מזרחי, אסור לבן הכלאיים לציין יותר לעולם ועד את מוצאו האשכנזי כי הוא לא קיים יותר!

משהוא עבר על הפורום, אני מקווה שהבנת שאני צוחק.

כן, יש אנשים גזענים בישראל.

גזענים למזרחיים, גזענים לאשכנזים, לשמלאנים, לרוסים, אבל לשמחתנו מדובר במיעוט מבוטל, רוב האנשים הם חיוביים, פלורליסטים ומקבלים את עם ישראל כמיקשה אחת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אבל לשמחתנו מדובר במיעוט מבוטל, רוב האנשים הם חיוביים, פלורליסטים ומקבלים את עם ישראל כמיקשה אחת.

כל ז ה נכון אם לא מדובר בבני מיעוטים כי אז הגזע ות מרימה את ראשה יפה מאוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הצלחת לעצבן אותי. תסלח לי אבל זה אחד המשפטים הכי מטומטמים שקראתי בפורום.

הבן אדם (אמנון יצחק) חרדי לכל דבר ועניין ולא יחלל שבת במודע. אם במקרה שבו הוא יצטרך לחלל שבת על מנת להציל חיים יהיה מותר לו כמו לך (בהנחה שאתה יהודי וצריך את ההיתר הזה כי אתה גוי מותר לך לחלל שבת). תפסיק לרשום משפטים שלא קשורים למציאות, ומה קשור בכלל סוג הרכב או המקצוע של הבן אדם אם אי פעם עסק בשרברבות בכלל. אתה מייצר משפטי שנאה ושטנה בקצב מרשים.

אני מאוד מצטער שהתעצבנת.

הדמות שאתה כה מעריץ לא שווה יריקה סרוחה אחת. הוא שכח מאיפה הוא בא והוא לא יודע לאן הוא הולך. אם אמנון יצחק הוא רב אז אני דוקטור לפיזיקה רפואית. הוא לא הוסמך על ידי אף גורם מוסמך לרבנות. זה שהוא מתעסק בתורה לא הופך אותו לרב באותה מידה כמו שזה שאני מחליף חלקים ברכב שלי לא הופך אותי למכונאי. באותה מידה שלא היית מרשה לרופא שלא הוסמך מעולם לעסוק ברפואה לטפל בך אנשים חלשי מוח נותנים לעלוב נפש הזה לנהל להם את צורת החיים שלהם. אז אמנון יצחק, שונא מדינת ישראל כמו שאתה מכיר אותה היום הוא לא רב כלל וכלל. עובדה, הוא נפסל לרשום על פתקי ההצבעה למפלגה הפטתית שלו שהוא רב. אז אם הוא לא רב אז מה הוא? אם הוא כן מתעקש להשתמש בצמד המילים "רב" אז אני נותן לו "פעמים גבר" וזה הופך אותו ל שרברב או אולי לרברבן.

חלאת אדם שאומרת שהיטלר עשה פחות נזק לעם היהודי מאשר הרצל לא שווה טיפת קיא.

אם אתה מעריץ כזה חלאה אז אני ממש מצטער בשבילך. אם אתה מחשיב אותו כחרדי או כאדם דתי אז הוא בושה לדת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
כשמשה דיין רצה לנצל הזדמנות ולקבוע עובדות בשטח, הוא כמעט הגיע לדמשק על בסיס של "היו בעיות קליטה בקשר" :lol:

ושרון כבש את ביירות, סיבך את צה"ל במלחמה לא לנו, וספג עוד אי אילו הרוגים על כלום.

יש היררכיה, אני לא אומר שמופז נקי, אני כן אומר שהאשמה העיקרית היא על ברק כי הוא בחר לחכות, הוא החליט לחכות והוא פקד לחכות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=kUZUe6DSigc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=dORLpgXt8iY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

.....

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אני מאוד מצטער שהתעצבנת.

הדמות שאתה כה מעריץ לא שווה יריקה סרוחה אחת. הוא שכח מאיפה הוא בא והוא לא יודע לאן הוא הולך. אם אמנון יצחק הוא רב אז אני דוקטור לפיזיקה רפואית. הוא לא הוסמך על ידי אף גורם מוסמך לרבנות. זה שהוא מתעסק בתורה לא הופך אותו לרב באותה מידה כמו שזה שאני מחליף חלקים ברכב שלי לא הופך אותי למכונאי. באותה מידה שלא היית מרשה לרופא שלא הוסמך מעולם לעסוק ברפואה לטפל בך אנשים חלשי מוח נותנים לעלוב נפש הזה לנהל להם את צורת החיים שלהם. אז אמנון יצחק, שונא מדינת ישראל כמו שאתה מכיר אותה היום הוא לא רב כלל וכלל. עובדה, הוא נפסל לרשום על פתקי ההצבעה למפלגה הפטתית שלו שהוא רב. אז אם הוא לא רב אז מה הוא? אם הוא כן מתעקש להשתמש בצמד המילים "רב" אז אני נותן לו "פעמים גבר" וזה הופך אותו ל שרברב או אולי לרברבן.

חלאת אדם שאומרת שהיטלר עשה פחות נזק לעם היהודי מאשר הרצל לא שווה טיפת קיא.

אם אתה מעריץ כזה חלאה אז אני ממש מצטער בשבילך. אם אתה מחשיב אותו כחרדי או כאדם דתי אז הוא בושה לדת.

רשמתי בפירוש לפני כמה פוסטים שאני לא בא להגן עליו ואני לא מחזיק ממנו ואתה הפכת אותי למערץ שלו.

אי לכך ובהתאם לזאת אני מעוניין בהתנצלות שלך בפניי ואני חוזר ומבקש שתפסיק לייצר שנאה. אתה לא מעוניין להצביע לו ואתה מעוניין שאחרים ידעו את האמת עליו תעשה את זה עם טיעונים והוכחות. אל תעליב ותקרא שמות גנאי מכיוון שכל אדם עם טיפת שכל בראשו מתעלם מהשמצות ומקשיב לעובדות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אבל הוא באמת חלאת אדם.

הוא לא עוזר לאנושות אלא רק מייצר בורות וגועל נפש.

הוא לא בן אדם חכם אלא חתיכת זבל שאין כמוהו (אולי עובדיה היקר) והוא שקרן מניפולטיבי שנהנה מיותר מדי הטבות על חשבון אחרים.

פורסם

אני מסכים שאמנון יצחק פועל בשיטת ההפחדה ואפשר לראות את זה בסרטונים שלו.

אני מסכים שלאדם כזה לא צריכה להיות במה. הדרך היחידה שאני יכול להשפיע זה להוכיח לאנשים שמושפעים ממנו שהוא טועה ומטעה. את זה אני עושה עם הוכחות ולא עם השמצות ועלבונות כי הם לא מקדמים אותי למטרה.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אבל הוא באמת חלאת אדם.

הוא לא עוזר לאנושות אלא רק מייצר בורות וגועל נפש.

הוא לא בן אדם חכם אלא חתיכת זבל שאין כמוהו (אולי עובדיה היקר) והוא שקרן מניפולטיבי שנהנה מיותר מדי הטבות על חשבון אחרים.

ואת זה אתה אומר על בסיס היכרות יום-יומית איתו? (לא שאני נמנה על "חסידיו" אם אפשר לקרוא לזה ככה בלשון המעטה, אך בכל אופן, לא אני ולא אתה מכירים אותו, ולכן מעט הרצינות שנוכל להפגין היא להדבק בעובדות ולא לחרוץ גורלות על סמך כותרות מ YNET.) אמיר צודק בכך שלפעמים ממהרים ללבות כאן שנאת חינם.

אל תשפוט ותשנא מישהו אם הוא שונה ממך. אולי הוא לא תורם לאנושות ע"פ קנה המידה שלך פרנקוס (אתה בטוח? אנחנו לא מכירים אותו להזכירך, אם איני טועה הבחור עו"ד שחזר בתשובה), אבל זה לא רציני לצאת באמירות נחרצות שכאלו, בוודאי מבלי שהחלפת מילה עם האדם במהלך חייך. (תקן אותי אם אני טועה. ושוב, לא שהפופוליזם שהוא מפגין לפעמים בהרצאות שלו מוצא חן בעיני, אבל מכאן ללעשות משפט שדה אינטרנטי יש מרחק גדול.) כולם ממהרים לשפוט אחד את השני, ואחרכך מתפלאים למה שנאת החינם שוצפת וקוצפת ברחובות. אל תתפלא שאחרכך איזה "חרדי" יגיד שאתה לא עוזר לאנושות, רק מייצר גועל נפש, תועבה וכאלה... לא נעים, נכון? מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך, אני בטוח ששמעת על זה פעם. כולנו צריכים לחיות כאן ביחד. אני, אתה, הערבי מנצרת והחרדי מבית שמש. אם כולנו נשפוט אחד את השני באותה קלות הדק (ודעת, אני מתפלא מכך שאנשים משכילים לחלוטין לפעמים מפקידים את השכל בבקו"ם כשניתנת להם ההזדמנות להשתלח במגזר מסויים) הפיצוץ יהיה בלתי נמנע. ולסיום - כמו שאמיר אמר, כשמבקשים לחלוק על דעתו \ פועלו של אדם, אפשר לעשות זאת ע"י טיעונים ענייניים, ולא ע"י השמצות והשתלחויות חסרות טעם שמורידות את רמת השרשור בפורום. על אחת כמה וכמה כשלאותו אדם אין אפשרות להגיב על הדברים. לפעמים מרגיש כאן כמו בטוקבקים של YNET מהבחינה הזו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ראיתי כמות די רצינית של ההרצאות שלו וקראתי המון דברים שהוא כותב.

הוא מעריץ של התורה ורק של התורה, ומתעלם לחלוטין מהמציאות בשטח או מהתקדמות של המין האנושי.

מה שמוביל אותו הוא הרצון שאחרית הימים יגיעו ואז כל מי שלא מאמין יילך לגיהינום.

הוא שונא את המדינה כל עוד היא לא משרתת בדיוק את הצרכים שלו כאדם דתי ואם הוא היה מגיע לשלטון והיה מקבל כוח, הוא היה עושה שכולם יהיו דתיים, בלי יכולת להתווכח איתו ודואג לצניעות כמו באיראן.

זה ועוד, עושים אותו ליצור לא ראוי לבמה ולאדם שרק עושה נזק לאנושות.

שהוא יעשה מה שבא לו בחיים האישיים שלו אבל הוא מפרק משפחות, גורם לאנשים לטירוף ומטיף נגד כל מה שבן אדם אינטליגנטי מאמין בו.

בדרך כלל אני אומר "כל המנהיגים הדתיים שאלו לא ממש מאמינים למה שהם אומרים" אבל במקרה הזה אני ממש מוטרד מזה שהוא מאמין בזה באמונה שלמה.

פורסם

הרבה אנשים פוחדים מאמנון יצחק מכיוון שהוא מצליח להחזיר הרבה אנשים בתשובה. תוודאו שאתם לא מונעים מפחד.

אמנון יצחק אולי רוצה פה מדינת הלכה אך הוא עושה זאת בחסות החוק הנוכחי שמתיר לו להתבטא בציבור. כל עוד הוא לא עובר על החוק אין שום דבר שאתם יכולים לעשות לו (כמו לכל אזרח אחר במדינה).

אם אתם לא מעוניינים במדינת הלכה לכו להצביע כי זאת אפשרות המחאה היחידה שיש לכם.

fiat x1/9

פורסם
ראיתי כמות די רצינית של ההרצאות שלו וקראתי המון דברים שהוא כותב.

הוא מעריץ של התורה ורק של התורה, ומתעלם לחלוטין מהמציאות בשטח או מהתקדמות של המין האנושי.

מה שמוביל אותו הוא הרצון שאחרית הימים יגיעו ואז כל מי שלא מאמין יילך לגיהינום.

הוא שונא את המדינה כל עוד היא לא משרתת בדיוק את הצרכים שלו כאדם דתי ואם הוא היה מגיע לשלטון והיה מקבל כוח, הוא היה עושה שכולם יהיו דתיים, בלי יכולת להתווכח איתו ודואג לצניעות כמו באיראן.

זה ועוד, עושים אותו ליצור לא ראוי לבמה ולאדם שרק עושה נזק לאנושות.

שהוא יעשה מה שבא לו בחיים האישיים שלו אבל הוא מפרק משפחות, גורם לאנשים לטירוף ומטיף נגד כל מה שבן אדם אינטליגנטי מאמין בו.

בדרך כלל אני אומר "כל המנהיגים הדתיים שאלו לא ממש מאמינים למה שהם אומרים" אבל במקרה הזה אני ממש מוטרד מזה שהוא מאמין בזה באמונה שלמה.

אם תשאל אותי, אני חושב שאתה טועה וקצת מקצין את עמדותיו בעבורו...תהיה בטוח שהוא לא מאחל לאף אחד להגיע לגהנום. וגם אם אמר את זה למישהו, הרי שזה היה כדי להחזיר אותו בתשובה - שזה דבר טוב בעיניו. אי לכך, הוא בעצם מנסה לעשות דבר טוב כראות עיניו ע"י אותה הפחדה. גם אני, כמו אמיר, חושב שזה שגוי (כי כל דבר בחיים זה כמו חומוס, עושים מאהבה או לא עושים בכלל) אבל מכאן ללצאת באמירות נחרצות כמו בציטוט המודגש יש מרחק עצום כפי שאמרתי. למען רצינות הדיון והרמה בפורום, בואו תנסו לנהל שיח שמתבסס על עובדות בשטח, ולא נבואות בעלמא בצירוף מה שאתה חושב שעובר למישהו אחר בראש. אם תשאל אותי, הוא מנסה לעשות טוב (לחבר יהודים למסורתם היהודית), רק בדרך ממש לא טובה לטעמי (טקטיקות הפחדה, פופוליזם מוקצן, העדר מסויים של התובנה לפיה לכל אחד מתאים "ווליום" אחר של יהדות ולא כל אחד עתיד לחבוש מגבעת לראשו וכן הלאה.) אבל שוב, מכיוון שלא אני ולא אתה יכולים להוכיח אם הוא מנסה להשתלט על המדינה ולהפוך אותה לאיראן, או להבדיל לגרום לאנשים להדליק נרות חנוכה בדרך "קצת" מעוותת - בוא ניצמד לעובדות, בסדר? (גם אני לא לוקח כאן צד ו"מגן" על אף אחד. פשוט נמאס לי לראות את רמת הדיון כאן צונחת ללא סיבה כמעט בכל פעם שהמילה "דת" נכתבת בשרשור מסויים)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...