Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, תאמינו לי, מר אמנון יצחק אטאיסט בכל רמ"ח איבריו, takes one to know one.

הוא פשוט קלט שהדת היא מוצר נהדר שאפשר לעשות ממנו כסף והרבה.

הוא לא מאמין ורואים את זה באופן מאוד ברור.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 237
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא לא שחקן פרנקוס, הוא איש עסקים שיודע למכור מוצר.

אגב, הרב עובדיה יוסף עבר אירוע מוחי קל ומצבו הבריאותי לא מזהיר.

כשזה קורה לחילוני הוא צועק שזה בגלל שהוא חילוני ומגיע לו (אריאל שרון הוא הדוגמה הראשונה שקופצת לי לראש), האם עכשיו הרב עובדיה ישנה את דרכיו ויעשה חשבון נפש?

הרי אלוהים לא סתם שלח לו מסר בצורת אירוע מוחי.

בכל אופן, רפואה שלמה לבחור.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
לא רשמתי מילה אחת אפילו אחת שהיא לא מגובה עובדתית. אם אתה לא מודע לכך שהאזרח "הקדוש" אמר את מה שאמר לגבי הרצל והיטלר, לגבי כך שהוא עשה צחוק ממציאי מערכת כיפת ברזל ועוד ועוד זה בגלל או שאתה מתכחש למציאות או בגלל שאתה טומן את הראש בחול.

הבעיה שלי היא לא לגבי העובדות שאתם רושמים מכיוון שהן עובדות. הבעיה שלי היא שבמקום להוכיח שהוא טועה לועגים לו כאילו זה מקדם אותנו לאן שהוא. לקרוא לו האזרח "הקדוש" זו ציניות ולעג.

בפעם הלא יודע כמה, אני לא בא להגן עליו, האיש לא מעניין אותי כהוא זה.

קישור לסרטון בו הוא משווה את הרצל להיטלר יגרום לאנשים להבין הרבה יותר טוב מי הוא האיש ומה פועלו מאשר גינויים וקללות על גבי הפורום.

אני בסך הכול מבקש דיון ענייני.

עריכה:

תראו מה מצאתי בחיפוש קצרצר בגוגל.

http://www.themarker.com/law/1.1795052

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
האם ייתכן שאתה מגן על האזרח אמנון יצחק בגלל שאתה והוא חולקים את אותה דת?

לא. כבר כתבתי שאיני "מגן" על אף אחד, במיוחד כשאיני מזדהה עם דעותיו ועם אופן התנהלותו של האיש. תכף תבין מה הפריע לי...

יש לך בעיה קשה מאוד בהבנת הנקרא.

אף אחד לא מגן עליו כי הוא יהודי או דתי. אף אחד לא מגן עליו בכלל, שיגן על עצמו. כל מה שאנחנו אומרים זה אל תשמיץ, תוכיח.

האמת היא שבמימד טיפוח הבורות והנבערות, לנטץ אייפונים וטלוויזיות זה להאדיר את הבעייה ולא לנסות לפתור אותה. לכן ה"זרם" של אמנון יצחק אם אפשר לקרוא לזה כך, הוא חלק מהבעייה ולא מהפתרון במובן הזה. במקום ללמד להשתמש בהם כראוי (וזה תקף לכל כלי טכנולוגי), הרבה חרדים מפחדים פחד תהומי ממכשירים מהסוג הנ"ל מכיוון שאין ברשותם כלים שיאפשרו להם לחנך את ילדיהם להשתמש באייפון, במחשב ובטלוויזיה כדי להעשיר את עולמם ולא כדי להידרדר לפורנו וחוסר מעש טוטאלי כל היום. אצל ילד חילוני החינוך הזה נבנה בהדרגה (בהנחה שהוריו אחראיים), כך שהוא לא "מאבד את הצפון" בפוגשו את המכשירים הללו. הרבה מההורים בחברה החרדית מוצאים את עצמם חסרי אונים אל מול המצב המתואר, ובכלל אל מול הטכנולוגיה, שכן הם בעצמם גדלו בתוך גטו טכנולוגי. כעת, בימים בהם העולם השתנה ואנו מוצאים את עצמנו תלויים יותר ויותר באמצעים טכנולוגיים, בדלנות טכנולוגית הופכת מהר מאי פעם לפתרון בלתי ישים בעליל. אמנם, "מנהיגי" הציבור החרדי מעדיפים להשאיר את הציבור בור ותלותי מאשר "לשבור את המעגל" ולחנך אותו להשתמש בשלל הפתרונות הטכנולוגיים הקיימים היום כך שיתעצם על ידם. בעידן של היום מחשב יכול להציל חיים ולהרוס תשתיות, לא רק לקשר אותך לאתרי פורנו ולשאר "תועבות" כלשונם... אם אותם "מנהיגים" היו מנסים לחולל את אותו שינוי בחברה החרדית הם היו מעמידים את עצמם בחתיכת מבחן מנהיגות. ומה הכי נוח לעשות? לטמון את הראש בחול. משאירים את הבעייה כדי שדור ההנהגה הבא יתמודד איתה. או שהדור החרדי הבא יתפוצץ ויבעט ב"חרדיותו" אשר מגבילה אותו ובינה לבין היהדות השפויה כמעט ואין חצי דבר, או שיגזרו עליו חיים שלמים של עוני ודלות. לדעתי? הם בכיוון טוב. תראה את המגמה שהרב אמסלם מעורר. תראה את המכללות החרדיות, פתאום הם מתחילים לצאת ללמוד ולהשתלב בשוק העבודה. אותה אם חרדית שעוסקת היום בעיצוב גרפי, ואותו חרדי שעוסק היום בתכנות JAVA - לא ילמדו את ילדיהם "להתרחק מהמחשב ומהאייפון כמו מאש". הם ילמדו אותם איך להתחנך ולהתפרנס דרכם. הדור החרדי הבא יהיה שונה מהדור הנוכחי לטובה מהבחינה הזו. וסתם דרך אגב, גם ה"חרדים" הכי גדולים יודעים שהם לא יכולים להילחם בטכנולוגיה... על "אינטרנט כשר" שמעת? יש לזה הכשר בד"ץ של כמה מהרבנים הכי גדולים שלהם... המגמה ברורה, יש כאלו כמו אמנון יצחק שמנסים לעכב אותה, ויש כאלו כמו הרב אמסלם שמנסים לדחוף אותה קדימה.

לי הייתה בעייה עם סגנון האמירה הבא -

אבל הוא באמת חלאת אדם.

הוא לא עוזר לאנושות אלא רק מייצר בורות וגועל נפש.

הוא לא בן אדם חכם אלא חתיכת זבל שאין כמוהו (אולי עובדיה היקר) והוא שקרן מניפולטיבי שנהנה מיותר מדי הטבות על חשבון אחרים.

שמריח כמו טוקבק ב YNET משהו. להלן חלקי ציטוטים של SPERIAL ו ROEE כדי להדגים על מה דיברתי (מהשרשור "אין לי מושג למי לבחור" או משהו כזה, מקווה שלא יפריע להם)

והימין הדתי מפחיד אותי כיון שמדובר במפלגות שמעוניינות להשתמש בהלי הדמוקרטי על מנת להשליט שלטון תיאוקרטי. וזה כולל אפילו את בנט החלקלק שמצטייר מצויין אבל קריאת המצע שלו, שלא לדבר על שמיעת הסמכויות הדתיות שמאחורי, מעוררים בי חלחלה. נעזוב לרגע את מדיניות החוץ - אבל הפסיקות של דב ליאור לגבי תלבושת של ילדות בנות 3? מדובר בחומיניזם בתלבושת יהודית.

הימין הדתי מפחיד אותי עוד יותר משהוא מפחיד אותך. כמו שאמרתי כבר, הם יהיו הסיבה שאני אעזוב את הארץ הזו, ולא הערבים.

אתה רואה? אפשר לומר בדיוק את אותו דבר בצורה עניינית ומבלי להשתמש בביטויים כמו "חתיכת זבל שאין כמוהו", "הוא רק מייצר בורות וגועל נפש" וכדומה שמורידים את רמת השרשור בצורה ניכרת. (ציטוטים של CEREBAL אין צורך להביא :lol::wink:). מן הסתם שאם לא הייתי יודע שזה ביכולתך לא הייתי כותב את השורות הנ"ל. אלא שמ"סיבה מסויימת" הרבה פעמים כשמתחילים דיונים על דת \ דתיים אנשים מרשים לעצמם להוציא נצרה ולרסס לכל הכיוונים. אני לא מאשים אתכם בכלום, ברגע שאמנון יצחק בחר ללמד ילדים לשבור אייפונים \ מסכים במקום לתעל אותם לטובתם האישית הוא הביא את הביקורת הזו על עצמו. מצידה של היהדות אין שום מניעה להשתמש בשום כלי טכנולוגי - הוא בחר בדרך הקלה בשבילו כמחנך, דרך שעושה לילדים שמתחנכים בה חיים קשים וגורמת להם לבחור בין יהדותם לבין כל סיכוי לעתיד פורה. זו שטות ואין שום סיבה שאנשים יסתכלו על העולם ככה. לא סתם אמרו "איזהו גיבור הכובש את יצרו" ולא "איזהו גיבור ששובר את מסך האייפון והמחשב". שילמד את הילד להתמודד עם העולם בחוץ ולא להסתגר מפניו.

רק בבקשה מכם, נסו לבקר ביקורת בסגנון ענייני ולא בסגנון של צעקות סטייל שוק התקווה. יש מספיק שנאת חינם בחוץ (וגם בפנים הרשת)... כפי שכתבתי קודם, אמירות מהסוג הנ"ל גורמות לי להרגיש שאני קורא טוקבקים בYNET. בנוסף, צורם לי לשמוע אותך אומר את זה על אמנון יצחק בדיוק כשם שהיה צורם לי לשמוע "חרדי" אומר את אותו הדבר עליך. אפשר לחלוק אחד על השני, אבל ברגע שיוצאים מנקודת הנחה שמישהו "לא עוזר לאנושות" מחסלים כל אפשרות לחיים בשלווה ובשכנות. אתה חושב שאמנון יצחק לא עוזר לאנושות, מישהו "חרדי" חושב את זה עליך, היהודי חושב שהערבי "צריך להיזרק לים, למה הם קיימים בכלל?" והערבי חושב את אותו דבר על היהודי. כשאני לוקח בחשבון את העובדה שכולנו צריכים לחיות כאן יחדיו, הקוטביות ההולכת וגוברת בחברה הישראלית מפחידה אותי יותר עם כל יום שעובר.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

עם זאת, חיפוש קצר בלוחות המועדות השונים בארץ יראה לך את המודעות בהן הוא קורא להשמדת אמצעים טכנולוגיים (טמבלויזיות, לטענתו, למשל) וגם עמדתו לסמארטפונים ידועה. זאת אף מבלי להיכנס לשיטות ההחזרה בתשובה שלו, המבוססות על תפיסת אנשים בשעת חולשתם והפחדתם והחמור מכל אלה - הדת היהודית, ככלל, אינה תומכת בהחזרה בתשובה, להבדיל מחזרה בתשובה. באופן גורף, גם אם חריף - מה שהוא ושכמותו עושים לא יהודי מי יודע מה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עכשיו מה שנותר לך זה להביא קישור להוכחת טענותיך.

אני הבאתי.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

נתחיל מזה:

2011123_22235312204_jpg.jpg

לגבי ההרצאות שלו - תצטרך לסמוך עלי, ברוב עוונותיי יצא לי לשמוע מדבריו לפני מספר שנים, עת פעמים מספר הסיע אותי חוזר בתשובה, מחסידיו, שכל מה שהיה לו במערכת ברכב זה אמנון יצחק.

לגבי חזרה בתשובה, ועקרונותיה, זה מן המפורסמות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עריכה -

RK הקדים אותי, אבל מצאתי סרטון ;)

http://www.youtube.com/watch?v=EfvKfL-8n88 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ובדקה 2:50, אחד בשם יעקב אחימאיר מתמצט את הכל -

"בטלוויזיה יש באמת הרבה שטויות, אבל בשביל לא לראות אותה, צריך פשוט לסגור אותה, לא לשרוף אותה"

http://www.youtube.com/watch?v=EfvKfL-8n88&feature=player_detailpage#t=169s

זה חינוך סוג ב', וזו לא דרכה של היהדות. למד את הילד לרתום את אותם דברים לטובתו, למד אותו לשלוט ביצרו ולהיות מודע לעצמו ולמעשיו. אל תקים חומות גבוהות מסביבו ותקווה שלעולם דבר לא יצליח לחדור פנימה. כשאתה מנטץ את הטלוויזיה אתה אמנם מנפה את כל הזבל שיוצא ממנה רוב הזמן, אבל מצד שני אתה גם מוותר על אי-אלו פלוסים חיוביים. כנ"ל לגבי סמארטפון ועל אחת כמה וכמה מחשב. מה גם שמבחינה עקרונית זה לא נכון לנסות להתמודד כך עם המציאות (לנסות להתחמק ממנה במקום להתעמת איתה)

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אתם רואים, אפשר לנהל דיון בלי להשמיץ ולהעליב. לדוגמא, אפשר להביא הוכחה להפגנה הזויה בכל קנה מידה. ולענייננו, זה לא ברור שרק אנשים שטופי מוח ילכו להפגנה כזו ?

fiat x1/9

פורסם

או אנשים שקנו אחת חדשה.

הרי כולם שמו לב שכל מה שזרקו שם זה טלווזיות עתיקות וכמה מסכי מחשב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אתם רואים, אפשר לנהל דיון בלי להשמיץ ולהעליב. לדוגמא, אפשר להביא הוכחה להפגנה הזויה בכל קנה מידה. ולענייננו, זה לא ברור שרק אנשים שטופי מוח ילכו להפגנה כזו ?

להפגנת ניתוץ טלוויזיות מן הסתם שרק שטופי המוח יגיעו. הבעייה היא שגם בהרצאות ה"רגילות" מונחלים אותם מסרים, כך שאולי לא נשברות טלוויזיות במקום באופן המוני - אבל מעבירים בדיוק את אותה אג'נדה, והמשתתפים מהווים קהל יעד פוטנציאלי שמוחו עלול להישטף. (וטלויזיות כן נשברות באופן נקודתי בהרצאות מדי פעם כדי "לשעשע" את הקהל או איך שלא נקרא לזה). נגד טכנולוגיה, נגד קדמה. מחנכים אנשים לפחד מהמעגל המודפס כאילו הוא השטן בהתגלמותו.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
הבעיה שלי היא לא לגבי העובדות שאתם רושמים מכיוון שהן עובדות. הבעיה שלי היא שבמקום להוכיח שהוא טועה לועגים לו כאילו זה מקדם אותנו לאן שהוא. לקרוא לו האזרח "הקדוש" זו ציניות ולעג.

בפעם הלא יודע כמה, אני לא בא להגן עליו, האיש לא מעניין אותי כהוא זה.

קישור לסרטון בו הוא משווה את הרצל להיטלר יגרום לאנשים להבין הרבה יותר טוב מי הוא האיש ומה פועלו מאשר גינויים וקללות על גבי הפורום.

אני בסך הכול מבקש דיון ענייני.

עריכה:

אין יותר עלוב מאדם שטוען טענות ואחר כך אין לו ביצים או האומץ לעמוד עם הטענות שטען. כמה שאני מתעב למשל את חנין זועבי היא לפחות עומדת על שלה. במו עיניי ובמו עוזניי שמעתי את מר יצחק אומר ששני רשעים היו בעולם. היטלר ששרף את גופות היהודים ואילו הרצל ששרף את נשמות היהודים שזה דבר יותר גרוע מלשרוף גוף. אני אחפש לך את הסירטון הזה.

בינתיים אם מדברים על תביעות דיבה אולי כדאי "שהקדוש" יתבע את וויקיפידיה? הנה ציטוט משם כאשר מחפשים בערך אמנון יצחק.

ואני מצטט.

הוא מותח ביקורת כלפי ראשי הציונות החילונית. בין השאר הפיץ סרטון וידאו בשם "הרצל והציונות" הטוען בגנותם. התבטא: "שני פושעים גדולים היו בתולדות העם היהודי, היטלר והרצל. היטלר רצה להרוס את הגוף של העם היהודי. הרצל רצה להרוג את הנפש, שהיא הרבה יותר חשובה מהגוף".

כמובן שכאן דבריו שונו. על מנת להיות מעודנים יותר. כאמור אני אחפש לך את הסירטון.

אכן האזרח אמנון יצחק הוא "קדוש, קדוש קדוש" מלא כל הארץ כבודו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הבעיה של הרבנים עם הטכנולוגיה פשוטה מאוד: מדובר במכשירים שחושפים את צאן מרעיתם לחומרים שאינם מסוננים על ידי הרב - מה שעלול לגרום לאנשים להתחיללתהות ואף להשתחרר מכבליו של אותו רב, כלומר הרב עלול לאבד את מעמדו. לכן הרבנים (ושאר אנשי דת, וגם אנשי שלטון במשטרים לא דמוקרטיים) מנסים למנוע מ"צאן מרעיתם" (או נתיניהם) גישה לאותם אמצעים.

בחנוך החרדי (ומקבילו בדתות אחרות) יש עוד הרבה בעיות הנובעות ממניעת חשיפה לחומרים לא מסוננים. זה מתחיל בבורות מדעית שגורמת לאנשים להאמין בבריאתנות ודומיה - איך אפשר להיות מהנדס בלי להבין משהו בפיזיקה, וזה אומר, בין השאר, ללמוד משהו על המפץ הגדול שהתרחש קצת לפני בריאת העולם ותיבת נוח, או, אפילו, לא להכנס ללחץ כאשר רואים מרפק של אשה, שלא לדבר על רגל או ציצי.

והערת אגב - מה שנעשה היום עם טלויזיות וטלפונים נעשה בעבר עם ספרים שלא אושרו על ידי הרב. ההבדל ביניהם לבין חשבים הוא טכני, לא עקרוני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

cerebral עם כל תגובה שלך אתה מדהים אותי יותר ויותר.

הוכחתי לך שאתה טועה עם קישור לכתבה שבה הוא קיבל פיצויים שנפסקו לטובתו בבית משפט ואתה בשלך.

תעשה טובה לקוראי הפורום ותוכיח את טענותיך שאמנון יצחק לא אדם אמיץ.

בדמוקרטיה שאנחנו חיים בה מותר למתוח ביקורת. לא הייתי רוצה לחיות במדינה בה אסור היה לי למתוח ביקורת על השלטון.

כל מה שאתה עושה שוב ושוב זה להביא קישורים לערכים בויקיפדיה (שאתה שותל אותם בהודעתך כאילו הם קשורים ומוכיחים משהו) וממשיך בהשמצות.

תסלח לי שאני לא מאמין ל "עיניך ואוזניך", אני מעדיף הוכחות שחור על גבי אינטרנט.

גזענות מגעילה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4331863,00.html

fiat x1/9

• תוכן חדש...