Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מגן על הדת היא צריכה להגן על עצמה ואם היא לא מסוגלת שתיעלם מהעולם. אני גם לא מגן על אמנון יצחק ולא על הרב עובדיה או כל רב אחר לצורך העניין. אני בסך כול רוצה שאנשים יבינו שזה שאתה צועק לא הופך אותך לצודק (להעליב להשמיץ ולקלל זה לצעוק).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 237
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו הייתה כוונתי... כפי שכתבתי, איני מזדהה עם דרכו של אמנון יצחק, אך מבחינתי כשמישהו רוצה להביע את מורת רוחו על מגמות השינוי הדמוגרפי בחברה הישראלי ועושה זאת ע"י משפטים כגון "היהדות מתירה לעשות X", "הרב ישראל ישראלי מתיר לעשות X ומצווה לעשות Y, ראיתם מה יהודים עושים, בושה להיות יהודי" זה סתם מדרדר כאן את רמת הדיון. מעבר לכך, זו אחת הרעות החולות של החברה הישראלית.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אם תשאל אותי, אני חושב שאתה טועה וקצת מקצין את עמדותיו בעבורו...תהיה בטוח שהוא לא מאחל לאף אחד להגיע לגהנום. הוא כן, הוא אמר גם לאמנון לוי שהרצל בגיהינום. וגם אם אמר את זה למישהו, הרי שזה היה כדי להחזיר אותו בתשובה - שזה דבר טוב בעיניו.

הוא אומר בדיוק את מה שהוא רוצה לעשות.

הוא אמר שצריך שכולם יהיו צנועים ושלא יראו עור ושנשים לא יראו את השיער.

הוא אמר שהוא אוהב חילונים רק כי הם דתיים בפוטנציאל, וזה רק עניין של זמן.

הוא רוצה שכולם יעשו את מה שהוא רוצה והוא רוצה להשתלט על המדינה.

אלו המילים שלו, לא שלי.

תראו, בן אדם שאומר "אם תדבר ככה, לא תגמור את שנתך", במובן של "אתה תמות עד שתגמר השנה הזאת בגלל הצורה שדיברת", הוא בן אדם שצריך להוריד אותו מהבמה ולשים אותו בחדר אטום, אם בגלל שהוא מטורף או כי הוא מאיים על אנשים בגלל שהם נותנים את דעתם והוציאו אותו אידיוט.

פורסם

אנחנו חיים בדמוקרטיה ולא ניתן לאשפז בן אדם בגלל זה שהוא מאיים על אנשים בציבור כי הם הוכיחו לו שהוא טועה.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא חשוב במה הוא מאמין חשובה המציאות. על מנת למנוע ממנו לעלות לשלטון צריך ללכת להצביע.

fiat x1/9

פורסם

אז ראוי שבקלפי תמחה את מחאתך :wink: לגנות על גבי הפורום בשלל גינויים אדם שאינו יכול להגיב זה דבר שלא מכבד אותך, את הפורום על שאר חבריו וגם לא את אמנון יצחק. אתה רוצה למחות, צעד אחד קדימה? תמיד תוכל לשכנע אנשים באמצעות טיעונים רציונאליים מדוע כדאי להם לעשות כמוך ולא להצביע למפלגתו של אמנון יצחק מסיבות א' ב' וג', בדיון הבחירות לגבי כלל המפלגות וכן בחיים האמיתיים. לעשות זאת בדרך של עלבונות ברובד אישי משהו כלפי אדם שמעולם לא פגשת ושאינו יכול להגיב, זה שוב - מתאים יותר ל YNET, לא לך פרנקוס ולא לקארספורום... מה גם, שהטיעונים הכי רציניים בעולם יתפשו כילדותיים במידה מסויימת כשאתה כותב אותם בצורה מתלהמת ופופוליסטית... סתם כהמשך למה שאמיר כתב קודם.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אם אני אגיד את הדברים האלו מול הפנים שלו כשהוא יכול להגיב, כנראה שלא אגמור את שנתי...

הבן אדם הזה מסוכן למדינה ומסוכן לאנושות בצורה שהוא מדבר והאידיאלים שיש לו.

זה לא שאני מתלהם, הוא פשוט אומר בצורה ברורה מאוד שכל מה שלא קשור להלכה הוא פסול מהיסוד והוא לא מאמין במדע או בכל דבר מודרני.

הוא רוצה למחוק את ההתקדמות הטכנולוגית של האנושות והוא לא מבין מה המשמעות של פעולה ותוצאה.

בעצמו הוא מסביר למה הוא מסוכן ולא צריך אותי בשביל זה.

מי שמכיר אותו, או שיש לו כבוד כי הוא רב (דמיקולו) או שחושב שהוא מטורף הזוי.

פורסם
ואת זה אתה אומר על בסיס היכרות יום-יומית איתו? (לא שאני נמנה על "חסידיו" אם אפשר לקרוא לזה ככה בלשון המעטה, אך בכל אופן, לא אני ולא אתה מכירים אותו, ולכן מעט הרצינות שנוכל להפגין היא להדבק בעובדות ולא לחרוץ גורלות על סמך כותרות מ YNET.) אמיר צודק בכך שלפעמים ממהרים ללבות כאן שנאת חינם.

אל תשפוט ותשנא מישהו אם הוא שונה ממך. אולי הוא לא תורם לאנושות ע"פ קנה המידה שלך פרנקוס (אתה בטוח? אנחנו לא מכירים אותו להזכירך, אם איני טועה הבחור עו"ד שחזר בתשובה), אבל זה לא רציני לצאת באמירות נחרצות שכאלו, בוודאי מבלי שהחלפת מילה עם האדם במהלך חייך. (תקן אותי אם אני טועה. ושוב, לא שהפופוליזם שהוא מפגין לפעמים בהרצאות שלו מוצא חן בעיני, אבל מכאן ללעשות משפט שדה אינטרנטי יש מרחק גדול.) כולם ממהרים לשפוט אחד את השני, ואחרכך מתפלאים למה שנאת החינם שוצפת וקוצפת ברחובות. אל תתפלא שאחרכך איזה "חרדי" יגיד שאתה לא עוזר לאנושות, רק מייצר גועל נפש, תועבה וכאלה... לא נעים, נכון? מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך, אני בטוח ששמעת על זה פעם. כולנו צריכים לחיות כאן ביחד. אני, אתה, הערבי מנצרת והחרדי מבית שמש. אם כולנו נשפוט אחד את השני באותה קלות הדק (ודעת, אני מתפלא מכך שאנשים משכילים לחלוטין לפעמים מפקידים את השכל בבקו"ם כשניתנת להם ההזדמנות להשתלח במגזר מסויים) הפיצוץ יהיה בלתי נמנע. ולסיום - כמו שאמיר אמר, כשמבקשים לחלוק על דעתו \ פועלו של אדם, אפשר לעשות זאת ע"י טיעונים ענייניים, ולא ע"י השמצות והשתלחויות חסרות טעם שמורידות את רמת השרשור בפורום. על אחת כמה וכמה כשלאותו אדם אין אפשרות להגיב על הדברים. לפעמים מרגיש כאן כמו בטוקבקים של YNET מהבחינה הזו.

אז ראוי שבקלפי תמחה את מחאתך :wink: לגנות על גבי הפורום בשלל גינויים אדם שאינו יכול להגיב זה דבר שלא מכבד אותך, את הפורום על שאר חבריו וגם לא את אמנון יצחק. אתה רוצה למחות, צעד אחד קדימה? תמיד תוכל לשכנע אנשים באמצעות טיעונים רציונאליים מדוע כדאי להם לעשות כמוך ולא להצביע למפלגתו של אמנון יצחק מסיבות א' ב' וג', בדיון הבחירות לגבי כלל המפלגות וכן בחיים האמיתיים. לעשות זאת בדרך של עלבונות ברובד אישי משהו כלפי אדם שמעולם לא פגשת ושאינו יכול להגיב, זה שוב - מתאים יותר ל YNET, לא לך פרנקוס ולא לקארספורום... מה גם, שהטיעונים הכי רציניים בעולם יתפשו כילדותיים במידה מסויימת כשאתה כותב אותם בצורה מתלהמת ופופוליסטית... סתם כהמשך למה שאמיר כתב קודם.

האם ייתכן שאתה מגן על האזרח אמנון יצחק בגלל שאתה והוא חולקים את אותה דת? הוא שונא מדינת ישראל, הוא אנטי מדינת ישראל הציונית שבה אנחנו גרים היום. הוא מייחל להשמדת מדינת ישראל והקמת מדינה יהודית מושתת על חוקי התורה. בקיצור, מדינת ישראל לפי החזון של מר אמנון יצחק צריכה להיות איראן היהודית.

אי לי שום טיפת כבוד לאדם שטוען שהרצל הזיק ליהודים יותר מאשר היטלר, אין לי כבוד לאדם שקורא לטייס של חיל האויר שטס לבצע משימה בטחונית בשם "רוצח". ראיתי מספיק סרטונים של "הגאון" בכדי להיגעל מהם. מדובר בכפוי טובה שמבייש את הדת שהוא מחזיק בה. הוא אחת הסיבות מדוע אנשים נרתעים מדת ומיהדות. אחד כזה צריך להוקיע ולא לדבר בשבחו.

אם הייתי יכול לבחור את המגעיל ביותר מכל הסירטונים שלו שבו הוא מתבטא בצורה הכי מגעילה הכי כפוית טובה זהו הסירטון שבוא הוא מזלזל, מלגלג וצוחק על המהנדסים, המדענים ושאר האנשים שבזכותם מערכת כיפת ברזל קיימת. כמו כן הוא צוחק ומגחך לנוכח הרעיון. בינתיים המערכת הזו מקנה שקט לתושבים ברדיוס שבה היא מוצבת.

דבר אחרון, הוא לא רב. הוא לא הוסמך על ידי אף גורם מוכר בישראל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני, כבן לעדה התימנית

תימנים = יהודים בספק

איך לעזאזל הגעת לסטריאוטיפ ההזוי הזה?

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
האם ייתכן שאתה מגן על האזרח אמנון יצחק בגלל שאתה והוא חולקים את אותה דת?

יש לך בעיה קשה מאוד בהבנת הנקרא.

אף אחד לא מגן עליו כי הוא יהודי או דתי. אף אחד לא מגן עליו בכלל, שיגן על עצמו. כל מה שאנחנו אומרים זה אל תשמיץ, תוכיח.

fiat x1/9

פורסם

אף אחד לא מגן עליו כי הוא יהודי או דתי. אף אחד לא מגן עליו בכלל, שיגן על עצמו. כל מה שאנחנו אומרים זה אל תשמיץ, תוכיח.

לא רשמתי מילה אחת אפילו אחת שהיא לא מגובה עובדתית. אם אתה לא מודע לכך שהאזרח "הקדוש" אמר את מה שאמר לגבי הרצל והיטלר, לגבי כך שהוא עשה צחוק ממציאי מערכת כיפת ברזל ועוד ועוד זה בגלל או שאתה מתכחש למציאות או בגלל שאתה טומן את הראש בחול.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אם אתה רוצה עובדות אז אני אתן לך.

לפני כ 10 שנים עבד אצלי נהג שהבן שלו היה אז בן 16. ה"רב" הזה הגיע אליו דרך קלטות שחולקו בבית הספר ואחר כך בכנסים שהוא עורך והבריח אותו מהבית לישיבה בירושלים ללא ידיעת הוריו וללא כל אפשרות קשר איתו. את מה דשהמשפחה הזו עברה במשך 3 חודשים אני לא מאחל לגדול שונאיי. בכל השיחות עם ה"רב" ואנשיו הם טענו שהם לא יודעים איפה הוא ושאין להם קשר לנושא ורק אחרי שהצלחנו בכוחות משותפים ועל ידי העזרות באנשים מהקהילה החרדית ללהגיע לישיבה שבה הוא הוחבא הפרשה באה לסיומה (בזמנו בקשו גם בתקשורת עזרה בחיפושים אחריו).

התוצאה היא ילד שהרסו את חייו ואת עתידו (מתלמיד מצטיין הוא הגיע לנשירה מבית הספר. הם עברו לתל אביב לפני כ 8 שנים והפעם האחרונה שפגשתי את אבא דשלו היתה לפני כ 6 שנים) ומשפחה שעברה את אחד הסיוטים הגדולים ביותר שאפשר לעבור. אדם שעושה דברים כאלה הוא לא אדם ולא ראוי לשבת בחברת בני אדם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...