Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט עברו את הגבול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואשתי שכרנו דירה בחדרה לפני כחצי שנה, שלבעלים הקודמים שלה היתה צלחת לווין (למיטב זכרוני פרטית שהוא התקין על חשבונו). אני מנוי של חברת הוט באינטרנט ובטלפון.כשעברנו לדירה המדוברת הגיע אלינו טכנאי של הוט שסידר את כל התשתית עקב המעבר וגם החליף לנו מחברים בקופסה בחוץ עקב בעיות של תקשורת וקליטה שהתגלו בבדיקה שלו.

היום בבוקר (אחרי חצי שנה!) מגיע אליי מפקח בכיר של הוט ששמו יניב (שם מלא שמור אצלי) והציג מולנו תעודה מזהה. הוא טען שאנו מחוברים פירטית להוט בטלויזיה, הציג בפנינו את הכבל (של צלחת הלווין) שהשכן השאיר מחוץ לקיר וציין בפנינו שתי אופציות:

1. להוסיף להוט עוד 100 שקלים בחודש למשך 3 חודשים ולקבל חבילת HD וממיר HD ולאחר מכן הרשות נתונה בידינו להתנתק ללא קנס כלשהו.

2. לא להתחבר להוט בתוספת של 100 שקלים ולהיתבע על ידם בבית משפט בסכום גדול בהרבה של אלפי שקלים.

הסברתי לו שהדירה הגיעה אלינו כמו שהיא ואיננו אחראים על מה שעשה הטכנאי של הוט כשהגיע לכאן וסידר את הקופסה, שלא לדבר על מה שהדייר הקודם התקין או לא התקין (שלא לדבר על השאיר). הסברתי לו שבנוסף אנו לא מחוברים לטלויזיה של הוט בכלל (כי איננו מעוניינים) ואנו בכלל לא צופים בטלויזיה (אני ואשתי אנשים עובדים שמגיעים הביתה בשעות מאוחרות וטלויזיה זה הדבר האחרון שמעניין אותנו) ושיש לנו אך ורק סטרימר שאנו משתמשים בו כדי להזרים סרטים מהמחשב. הוא הסתכל ואישר שהטלויזיה לא מחוברת לכבל שבקיר אלא אך ורק לסטרימר.

הסברתי לבחור שהוא יכול בזה הרגע לפרק את כל התשתית של מה שנשאר כאן בדירה מהדייר הקודם והוא אמר שאין לו בעיה לפרק אך אנו עדיין ניתבע בבית משפט.

בלית ברירה ותוך כדי רמזים מיניב שיתבעו אותנו בתקופה הקרובה, נאלצתי לחתום תוך כדי התנגדות לעיסקה שחיברה אותי לממירי ה HD של הוט למרות שאיננו צופים בכלל בטלויזיה תוך תשלום נוסף של 100 ש"ח לחודש למשך 3 חודשים.

הגשתי תלונה למועצה לצרכנות על ההתנהלות השערורייתית של הוט. אם מישהו מכיר פרטים של כתבים בעיתונות ויכול לעזור לי להוציא את הסיפור לעיתונות, אשמח מאוד.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי שהתחברת אתה יכול להתנתק מכל דבר שמזכיר את השם הוט תוך הסבר מפורט למה.

אתה עוד במצב טוב. עובד שלי חטף חיוב של 9000 ש"ח על שיחות בין לאומיות תוך שבוע מהרגע שהתחבר להוט. אחרי תכתובת ענפה כולל למשרד התקשורת הם התקפלו אבל עכשיו נזכרו בחיוב אחר שצץ פתאום.

אני במקומך לא הייתי חותם ושיתבעו אותי. אם היו תובעים זה היה עולה להם הרבה כסף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שיטת מצליח... וזה הצליח!

אני הייתי הולך איתם לבית משפט. אם הטלויזיה אכן לא חוברה לשום תקשורת טלויזיה כל שהיא אין דרך להוכיח שצרכתם תכני הוט, בעיקר מכיוון שלפי דבריך לא צרכתם.

לא היית צריך לחתום

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אל תתרגש, אותו סיפור זהה לחלוטין קרה אצלי לפני כ 3 שנים

איזה מפקח ערסאוות שהגיע לפתח ביתי בטענה להתחברות פיראטית שלחתי אותו לכל הרוחות והצעתי לו בידידות

שבמקומו לא הייתי חוזר לכאן יותר.

כל עוד לא נמצא ממיר בבית מחובר הם יכולים לדבר עם הקיר.

זו שיטת העבודה שלהם, תדבר עם גורם בכיר במוקד ותסביר לו את מה שכתבת כאן.

Gn'f'R

פורסם

בפעם הבאה תגרש אותו בנימוס תוך כדי שיחה למשטרה.

אני לא מצליח בשום צורה להבין איך חתמת על משהו.

אתה עדיין צרכן שלהם? תסמונת האישה המוכה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שנייה אחרי שהנציג של הוט מאיים עליך בתביעה אתה צריך להתקשר 100 ולהגיד למוקדן: "שלום, אני רוצה להתלונן על סחיטה באיומים. יש כאן בנאדם בשם יניב שטוען שהוא נציג של חברת הוט ושאני מחובר פיראטית אליהם, מה שהוא לחלוטין לא נכון. הוא מאיים שאם לא אשלם להוט 300 שקלים, הם יתבעו אותי על אלפי שקלים בבית משפט".

אני מעריך שבנקודה הזאת הוא יסתלק מהר מאוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה יהיה מתן? כל הזמן הזה בפורום ואתה נופל לדבר כלכך בסיסי?

יאללה תרים טלפון לבזק ותבקש הצעת מחיר לאינטרנט, אחרי דבר כזה הייתי מנתק את עצמי מהם בזה הרגע, תיעזר באתר נתק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה לכל המגיבים, אל תשפטו אותי עד שלא הייתם שם איתי. בבקשה תחסכו ממני את "אך יכולת לחתום" ו "שיטת מצליח". אתם לא הייתם שם איתי, חוץ מזה גם אמא שלי ואישתי היו שם והיה לחץ לא נורמלי.

אני עכשיו מברר מחירים של בזק לטלפון+אינטרנט. לא מוכן להישאר בהוט, שלא לדבר על לעשות טלויזיה דרכם.

במקביל, רשמתי תלונות למועצה לצרכנות ולמשרד התקשורת.

פורסם

כתוב מכתב רשום למחלקת התלונות של HOT עם העתק למועצה לצרכנות.

דווח כי המפקח איים עליך כי תוגש נגדך תביעה וכי הופעל עליך לחץ לבצע את העסקה.

אתה יכול לבטל את העיסקה תוך 14 יום על פי תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה).

פורסם
מה יהיה מתן? כל הזמן הזה בפורום ואתה נופל לדבר כלכך בסיסי?

יאללה תרים טלפון לבזק ותבקש הצעת מחיר לאינטרנט, אחרי דבר כזה הייתי מנתק את עצמי מהם בזה הרגע, תיעזר באתר נתק.

תיתנתק מהוט ובמידי!! סחיטה של חברה גדולה בדיוק כמו אחרון העברינים,פשוט ביזיון .

:fadein:
פורסם

כמו שכתבו פה שיטה ידועה שלהם, יש מחלקה שלמה שזה עיסוקה - למצוא מחוברים "פיראטית" ולחייבם להיות מנויים ל X חודשים אחרת יתבעו בבית משפט.

לעתיד (וגם לשאר הקוראים) זכור:

א. אינך חייב להזמינו להכנס והוא חייב אישור (כמו ערפד) להכנס לשטח שלך לבדוק ולאיים.

ב. כל עוד לא הוכח מעל כל ספק שאתה ביצעת את החיבור לא ניתן להאשימך בכלום. זו אחריות הוט לנתק תשתיות ישנות שלהם ולהתקין פילטרים לסינון תדרי הטלוויזיה. לרוב הם לא עושים זאת, ובמקרים שבהם מתקינים פילטר הם באים לבדוק לאחר זמן מה האם הוא הוסר (ואז יש סיכוי להיתבע). מה שמוביל ל - ג.

ג. בקש ממנו בנימוס לעשות ככל העולה על רוחו בתשתיות הוט מחוץ לבית שלך ואם הוא רוצה לבדוק משהו בתוך הבית, שיתאם פגישה בצורה מסודרת.

בד"כ זה יגמר בפילטר שיותקן אצלך ואם באמת אתה לא צופה בצורה פיראטית זה יכול רק להועיל לאיכות רוחב הפס שלך.

אבל ההמלצה הכי טובה שאוכל לתת לך (כמי שעבד בהוט) זה שתעבור לבזק ותחסוך לעצמך כאבי ראש ונוכלות.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

גם אצלי צץ יוום אחד סוכן הוט ועשה את התרגיל הזה לפני כמה שנים, אבל אצלי המפגר לא עשה עבודת הכנה לפני ולא ראה שאני בכלל מחובר ליס מזה 15 שנים.

רק החיבור הפיראטי לשידורי בזיון שלהם זה מה שחסר לי בחיים.

הוא התקשר עוד כמה פעמים בכדי לאיים, הודעתי לו חגיגית שהשם שלו רשום בפני, כל השיחות מוקלטות ואם הוא מעוניין לתבוע, שלא יאיים ויעשה את זה עוד היום.

לא שמעתי ממנו מאז.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפני כמה שנים נציג של הוט בא אלי באותה דרישה.

אמר שאני מחובר פיראטית.

נתתי לו להכנס ובמשך רבע שעה הוא חיפש טלוויזיה בכל הבית. מאוד התאכזב כשראה שאין לי טלוויזיה בכלל.

• תוכן חדש...