Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט עברו את הגבול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתן, אמא שלי הרגע דיברה עם חברה שלה בחינם, החברה גרה בארהב.

תעבור לגולן ותחסוך את הטלפון הביתי!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי מה להוסיף יותר ממה שכתבו כאן, ואת הוט אפשר לשלוח לכושלהאמא שלהם (וסליחה על הקללה בצרפתית).

התרגיל שהוט עשו לך היום מקביל לנשק הכימי של אסד שנשמר ליום הדין.

אלו הם ימיו האחרונים של השידור האנלוגי (והפיראטי) ולאט לאט השאלטר יורד על כל האיזורים בארץ.

דיווחים מבירת הנגב מבשרים כי בחלק מהשכונות תם עידן "מנוי סטודנט" ומכירות ממירי עידן+ זינקו פלאים בשבועות האחרונים.

בשבוע שעבר עמד נציג של הוט באחת השכונות בבאר שבע עם מגאפון וצעק "תושבים נכבדים! אם הטלוויזיה שלכם לא עובדת זו לא תקלה! רדו למטה לקבלת הצעת מחיר מהוט, טלפון 054... גברת לא לדחוף!!!" :shock:

כל הטיפים האפשריים להתחמקות מנציגי הוט כבר ניתנו כאן, ומבחינת הוט זה בפירוש שיטת מצליח. אף אחד לא חייב לתת לנציג הוט להיכנס לשטח הפרטי שלו והנציג יכול להתפוצץ ולאיים מהיום עד מחר. חובת ההוכחה היא עליהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
עברתי דבר דומה. פעם הבאה פשוט אל תפתח את הדלת, וזהו...

במקרה שלי זה נגמר בזה שהוא כנראה שמע את הוויכוח בצעקות עם אמא שלי ש"אתה לא יכול לצאת מהבית עם חרב על מישהו, השתגעת?!".

יש לציין שהחרב רק נועדה להפחיד אותו קצת. "אביזר במה" כמו שאומרים.

מתאים לברווזים לשלוף חרבות על כל אחד שבא :shock:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הכל טוב ויפה, אך הנציג של הוט נכנס לשטח הפרטי שלי באישורי (לצערי לא ידעתי שאפשר לשלוח אותו נאחוי וסליחה על הקללה ברוסית), ראה שהטלויזיה מחוברת אך ורק לסטרימר אך בחר להמשיך לאיים בתביעה וטען שאנו עדיין רואים שידור אנלוגי למרות שלא כך הדבר (הוא אישר שהטלויזיה מנותקת מהקיר), ואילץ אותי לחתום על חוזה תחת לחץ.

לא משנה.

כפי שכבר רשמתי-העניין בטיפול מול כמה גורמים במקביל, הניתוק מהנבלות יתבצע מחר דרך אתר "נתק", בתקווה שעוד כמה ימים הוט יפסיקו לחגוג לי על הארנק :evil: .

פורסם
מתאים לברווזים לשלוף חרבות על כל אחד שבא :shock:

לא על כל אחד, ולא על כל דבר.

המתדיין לא רצה להבין ש"תעוף מפה" אומר שהוא צריך ללכת למקום אחר, והמשיך לצלצל בדלת. עד כאן, לי אין בעייה עם זה, שיצלצל עד מחר.

אבל הלחץ של הצילצולים הפחיד לי את החתולים.

אף אחד לא מפחיד לי את החתולים.

אז רציתי להפחיד אותו גם, בחזרה. שילמד שזה מאד לא יפה להפחיד יצורים תמימים.

מן הסתם לא הייתי מעיז לשלוף אותה מהנדן בכל מקרה ומצב, כן? שלא יהיו אי הבנות :arrow: .

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אף אחד לא מפחיד לי את החתולים.

lolz :lol:

מתן - בהצלחה בכל אשר תעשה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה ezuf.

היום חתמתי עם בזק אינטרנט 30 מגה+טלפון שכולל ניוד המספר של הוט.

בעוד כמה ימים אוכל סוף סוף להגיד "ביי ביי הוט" :twisted:

פורסם

ההתקנה מבוצעת ללא חיוב.

אופטימי, הא?

(למרות שכבר אמרת שהתנתקת הייתי חייב.)

אצל הוט אין כזה דבר דבר ללא חיוב.

איפשהו, מתישהו, בדרך כלשהי, הם ימצאו מאיפה להשחיל לך את האלמנט.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

מתן, קח את זה כביקורת, אתה פשוט צרכן מאוד חלש והכי חשוב שתלמד לעתיד.

שכח מהנושא הזה של "תביעות" וכל החרטה שהם מנסים להאכיל אותך ותזכור טוב שאתה מתנהל מול חברה פרטית בדיוק כמו הפיצוציה השכונתית שלך, ההבדל היחיד שהיא חברה גדולה יותר. "הוט" הם לא משטרת ישראל או השב"כ. תפסיק לפחד מ"הוט" כי הם חברה גדולה.

עצם העובדה שאישרת את ההתקנה וכנראה פחדת (אני מניח) להגיד למפקח שילך להזדיין כמו שייעצתי לך מקודם רק מציגה אותך באור חלש וכמו שאמרו כאחד שהסכים בשתיקה על עבירה שהוא "ביצע".

תביעה עולה כסף, אם אין להוט שום ראיה (ואין להם כי לא צפית ולא, נפילה במתח השידור בכבל היא לא ראיה) אז אין להם קייס, משמע הם לא יגישו תביעה. אם בכל זאת יקומו עורכי הדין החכמים של הוט ויגישו תביעה, אתה תזכה בה עם פיצוי נדיב על עוגמת נפש ובזבוז ימי עבודה. היום מערכת המשפט מסתכלת בצורה שונה על הצרכנות.

מה שקרה פה זה שהוט פשוט סחטו אותך באיומים בשיטת המצליח הקלאסית ביותר.

במקומך הייתי מתקשר עכשיו להוט (ולא דרך הצ'אט) ומתנתק מיד, אם המפקח יתקשר אליך לאיים עוד קצת, תגיד לו במילים הבאות: "לך תזדיין יא בן של זונה ואם עוד פעם אתה מתקשר לפה אני מתלונן למשטרה על הטרדה וסחיטה באיומים", נתק לו בפרצוף.

ואם אתה בגישה פחות אגרסיבית, תנסח מכתב קורע לב ותדביק להוט על הפייסבוק, חברי הפורום יפנקו אותך בכמה לייקים.

פורסם

לפעם הבאה,

דופקים אצלך בדלת, אתה לא פותח את הדלת ושואל "מה העניין?" ופשוט לא נותן לאף אחד להיכנס.

לי קרה מקרה כמו שאתה מתאר, ושאלה בטון תקיף "מה העניין?". "במה מדובר" ? (לי הוא בכלל אמר "הוט ביטחון" או ביטחון הוט, לא זוכר) - הוביל אותו להגיד "שום דבר" וללכת.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
מתן, קח את זה כביקורת, אתה פשוט צרכן מאוד חלש והכי חשוב שתלמד לעתיד.

אני בהחלט לוקח את זה כביקורת בונה. הקטע הוא שעד עכשיו (לשמחתי..?) לא הייתי צריך לשלוף ציפורניים כי פשוט הכל הלך בסדר עם כל נותני שירות שיצא לי להיות לקוח שלהם. לא היו חיובי יתר מאף גורם, שלא לדבר על ההאשמות שהוט הטיחו בי. אני יודע שזה נדיר. אף פעם לא עמדתי בסיטואציה שכזו, ואין ספק שלמדתי את הלקח ובפעם הבאה אני פשוט אשחיז את הקרניים :twisted:

שכח מהנושא הזה של "תביעות" וכל החרטה שהם מנסים להאכיל אותך ותזכור טוב שאתה מתנהל מול חברה פרטית בדיוק כמו הפיצוציה השכונתית שלך, ההבדל היחיד שהיא חברה גדולה יותר. "הוט" הם לא משטרת ישראל או השב"כ. תפסיק לפחד מ"הוט" כי הם חברה גדולה.

צודק, לקחתי את זה לתשומת לבי

עצם העובדה שאישרת את ההתקנה וכנראה פחדת (אני מניח) להגיד למפקח שילך להזדיין כמו שייעצתי לך מקודם רק מציגה אותך באור חלש וכמו שאמרו כאחד שהסכים בשתיקה על עבירה שהוא "ביצע".

האמת היא שבהתחלה שלחתי אותו לאלף עזאזלים אבל אני לא הייתי היחיד בדירה :evil:

תביעה עולה כסף, אם אין להוט שום ראיה (ואין להם כי לא צפית ולא, נפילה במתח השידור בכבל היא לא ראיה) אז אין להם קייס, משמע הם לא יגישו תביעה. אם בכל זאת יקומו עורכי הדין החכמים של הוט ויגישו תביעה, אתה תזכה בה עם פיצוי נדיב על עוגמת נפש ובזבוז ימי עבודה. היום מערכת המשפט מסתכלת בצורה שונה על הצרכנות.

לטובת הוט אני מקווה שלא ישלחו שום תביעה.

מה שקרה פה זה שהוט פשוט סחטו אותך באיומים בשיטת המצליח הקלאסית ביותר.

ובגלל זה ביטלתי את העסקה עמם כמה שעות לאחר חתימתה וקיבלתי אישור על כך היום בבוקר מול שירות הלקוחות שלהם. בנוסף אני מטפל בזה מול משרד התקשורת, המועצה לצרכנות ואמון הציבור.

במקומך הייתי מתקשר עכשיו להוט (ולא דרך הצ'אט) ומתנתק מיד, אם המפקח יתקשר אליך לאיים עוד קצת, תגיד לו במילים הבאות: "לך תזדיין יא בן של זונה ואם עוד פעם אתה מתקשר לפה אני מתלונן למשטרה על הטרדה וסחיטה באיומים", נתק לו בפרצוף.

כפי שרשמתי ממקודם, חתמתי על חוזה עם בזק. הניתוק מהוט יתבצע ביום ההתקנה של בזק (בזק מניידים אותי והם ביקשו שאתנתק באותו היום שמגיע הטכנאי על מנת שהניתוק יושלם בהצלחה).

ואם אתה בגישה פחות אגרסיבית, תנסח מכתב קורע לב ותדביק להוט על הפייסבוק, חברי הפורום יפנקו אותך בכמה לייקים.

כבר רשמתי פוסט קטן שהגיבו עליו כמה אנשים, לא מתכוון לבזבז איתם דקה מזמני עד ליום רביעי שבו אתנתק

12345

פורסם
ובגלל זה ביטלתי את העסקה עמם כמה שעות לאחר חתימתה וקיבלתי אישור על כך היום בבוקר מול שירות הלקוחות שלהם. בנוסף אני מטפל בזה מול משרד התקשורת, המועצה לצרכנות ואמון הציבור.

אני מראש גם הייתי מבטל את הוראת הקבע!

לא לתת להם שום צ'אנס לחייב אותך. כי זה בדיוק מה שהם יעשו!

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

לדעתי אתה מהלך כאן על הגבול. אני עדיין צורך מהם שירותים ואם אני חוסם להם את הויזה על שירותים שעדיין לא גבו ממני תשלום עליהם זו בעיה.

ביום רביעי אני הולך להתנתק מהם דרך אתר "נתק", 72 שעות לאחר מכן אני מתקשר מהם לקבל גמר חשבון וחוסם להם גישה לויזה החל מינואר. במידה ואני אראה חיובי יתר אחרי סגירת החשבונית בינואר אני מבטיח אישית שאני מוציא להם מכתב התראה מעו"ד ופותח תיק בתביעות קטנות.

• תוכן חדש...