Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט עברו את הגבול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתן אנחנו לא באים לזרוע מלח על הפצעים חלילה, לגמרי לטובתך - סך הכל מנסים למנוע ממך עוגמת נפש נוספת - לדעתי הביקורת הכי בונה שאתה צריך לקחת מזה זה לא להיכנס ללחץ, ואם נשות המשפחה מלחיצות, שלח אותן למטבח:twisted:, אולי גם יצא מזה משהו טעים:wink: .

ואם נדבר ברצינות לרגע, שקול ביטול קו הטלפון בבית אם לא משתמשים בו, היום בעידן חבילות הסלולר הלא מוגבלות, הטלפון הביתי נהיה מיותר מיום ליום.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הביקורת בהחלט התקבלה בהבנה.

אשתי צריכה טלפון קווי בבית בשביל שיחות לחו"ל. השיחות דרך סקייפ לא תמיד באיכות טובה.

מה שכן-המפקח של הוט התקשר אלי עכשיו ואמר שדיברו איתו משירות הלקוחות. למרות שהדגשתי שאנחנו לא מחוברים לשקע בקיר והוא אימת זאת, הוא טען שמבחינת הוט אנו צופים באנלוגי (דבר שלא היה ולא נברא כי אנו משתמשים בסטרימר) ושאל האם אנו מעוניינים שיגיע טכנאי מחר להתקין את הממירים. אני אמרתי שכן כי מבחינתי שיגיע הטכנאי, תוך 14 יום ניתן לבטל את העסקה.

כך או אחרת, ההתנתקות תתבצע מהם אחרי טיפול של משרד התקשורת/מועצה לצרכנות (שיכול לקחת שבועיים) או אחרי 3 חודשים. אם זה יקח 3 חודשים בהחלט אקח את זה כשכר לימוד לא להתחבר אליהם יותר.

פורסם

אני לא מבין את ההתנהלות שלך. אם אתה משוכנע בצדקתך ולא התחברת בשום צורה לשידורים שלהם (אנלוגי או דיגיטלי) - שלח אותם להגיש תביעה, ובמקביל תתלונן נגדם במועצה לצרכנות.

אישורך לשלוח טכנאי להתקין ממירים בביתך מהווה הסכמה בשתיקה לכך שאכן השתמשת בשירותים שלהם ומחלישה את הטענה שלך לחפות.

עכשיו אתה מתחייב לבצע פעולת התקנה , אני מניח שהיא לא מבוצעת בחינם ואין לגביה החזר כספי במקרה של ביטול.

למעשה אתה תוכל לבטל ללא קנסות רק בעוד שלושה חודשים. ידוע כי קל מאוד לבצע עסקה עם הוט וקשה מאוד לבטל אותה. משום מה נראה לי שאתה לא שופע אסרטיביות ולכן אני מאחל לך צפיה נעימה בשידורי הוט.

פורסם

אין שום קשר לאסרטיביות אלא לחשש שלי מפני תביעה-לא מוצדקת ככל שתהיה.

ההתקנה מבוצעת ללא חיוב.

התלוננתי נגדם במועצה לצרכנות וגם במשרד התקשורת. אני מחכה לתשובה מהם, יש לי עוד דרכים לפעול בהן.

פורסם

אכן, תסמונת אישה מוכה.

ועוד בגרסה קשה!

קשה לדבוק באמת? כואב? לא נדלק לך איזה וריד מצפוני-עצבני כשמעלילים עליך שקרים?

יש דבר כזה, כעס שנובע מצדק (או מתחושת אי-צדק). תתחבר אליו פעם,

זאת חוויה טובה לטווח הארוך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה אתה בכלל מתקשר להוט, לשירות לקוחות מנהלים וכו?!

פעמיים נפלת מולם, גם שיניב היה אצלך וגם שדיברתם בטלפון, איך?!

כנס לאתר נתק ותתנתק מכל שירות שלהם

אחרי 72 שעות בטל את הוראת הקבע

הם יתקשרו אליך בנוגע לניתוק או עבור תשלום יתרת השימוש של הטלפון/אינטרנט, תן להם את ה 100~שח ופה נגמרו היחסים בינכם לעולמים

כל זה חוקי לחלוטין

לגבי החיבור, אם לא היית מחובר באמת אז אין לך שום סכנה משפטית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אכן, תסמונת אישה מוכה.

ועוד בגרסה קשה!

קשה לדבוק באמת? כואב? לא נדלק לך איזה וריד מצפוני-עצבני כשמעלילים עליך שקרים?

יש דבר כזה, כעס שנובע מצדק (או מתחושת אי-צדק). תתחבר אליו פעם,

זאת חוויה טובה לטווח הארוך.

די, תרדו ממנו!

התופעה נפוצה, והרבה אנשים מעדיפים לשלם כדי לא להתמודד עם איומי תביעות. הכוחות פה לא שווים, אבל בסופו של דבר, אני חושב שהוט תשלם את המחיר, בגדול. אז הם גבו באיומים והפחדות 3 חודשי מנוי, אבל יזכו בעוד "לקוח לשעבר" שיזכור את החוויה לשנים רבות מאוד.

החברה בה אני עובד שילמה סכום של 5 ספרות, בדולרים, על פשרה בתביעה בה לא היתה אשמה בכלל, ורק משום שההגנה המשפטית יקרה והזמן עד לפסק הדין (שצפוי היה להיות לטובתה) היו מעבר ליכולתה הכלכלית.

:turn-l:
פורסם

בריונות לשמה מצד הוט. פותח השרשור, נסה לפנות ל-YNET במייל האדום, וציין שיש עוד אנשים שניסו את זה עליהם, וזו שיטה נפוצה ורחבה. אני מאמין שזה יעזור במשהו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
החברה בה אני עובד שילמה סכום של 5 ספרות, בדולרים, על פשרה בתביעה בה לא היתה אשמה בכלל, ורק משום שההגנה המשפטית יקרה והזמן עד לפסק הדין (שצפוי היה להיות לטובתה) היו מעבר ליכולתה הכלכלית.

אין מה להשוות.

זה מקרה צרכני מובהק שבו יש לצרכן מספיק כלים בשביל להגן על עצמו הרבה לפני שמגיעים לתביעה,

והניסיון בשטח מלמד שברוב המוחלט של המקרים החברה המאיימת נעלמת כליל מהשטח ברגע שהצרכן חושף שיניים.

בלי ספרות ובלי דולרים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בריונות לשמה מצד הוט. פותח השרשור, נסה לפנות ל-YNET במייל האדום, וציין שיש עוד אנשים שניסו את זה עליהם, וזו שיטה נפוצה ורחבה. אני מאמין שזה יעזור במשהו.

תופעת הבריונות הזו נפוצה מאוד באזורי מגורים רווי סטודנטים ,

למשל כמו באר-שבע , "המפקחים" מסתובבים בשכונות המגורים ומחפשים "טרף קל".

כמו כן,אנשים שהתחברו לשירותי האינטרנט של 'הוט' בלבד יזכו לביקור של "מפקח" דמיקולו שבסך-הכל

חשקה נפשו מאוד בעסקת מכירה לשם קבלת עמלה.

המסר שלי לכל האנשים שעשויים להיות במצב כמו של חברנו מתן הוא פשוט לומר לדמיקולו :

"לך תוכיח ,לך תחפש ת'חברים שלך , יש לך 5 שניות לעוף מהשטח שלי " ופשוט לטרוק את הדלת .

ואני אומר את זה גם אם נתפסתם עם ממיר בבית ( הממיר הוא לדקורציה עד שהוכח אחרת).

Gn'f'R

פורסם
לצערי נראה כי נתקעת עם הוט למשך ה4-5 שנים הקרובות.

בהצלחה בניתוק!

לא כזה קשה להתנתק מהם כמו שחושבים.

למתן אני מציע לחכות שלושה חודשים האלה, ואז לנתק כל קשר עם חברת הוט, כולל אינטרנט, טלפון, וקווים בהוט מובייל אם יש. במקביל אתה יכול להגיש תביעה במחלקת תביעות קטנות בבית המשפט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עדכון קטן:

אחרי מחשבה רבה בעניין, ביטלתי את העסקה בצ'אט של הוט מול נציגה.

מחר בבוקר אתקשר לוודא את הביטול של הטכנאי והעיסקה.

פניתי ל"יהיה בסדר" בגל"צ, אני מקווה שיתייחסו לנושא, בשילוב עם הפניות שפתחתי למועצה לצרכנות ולמשרד התקשורת.

מחר אני הולך לחתום על עיסקה עם בזק שכוללת טלפון ואינטרנט, ולאחר מכן אבצע דרך אתר "נתק" את הניתוק מהוט.

אינני רוצה לשלם להם אפילו שקל אחד שנגבה ממני תחת לחץ ואיומים, יהיה מה שיהיה. על הארנק שלי הם יפסיקו לחגוג.

• תוכן חדש...