Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונתי למשהו אחר.

הרי הצילומים האלה הם ראיות, לטובתכם או נגדכם, האם מהפחד שזה ישמש נגדכם אתם נוהגים באופן יותר חוקי כשהמצלמה פועלת?

אם למשל לא עצרתם בעצור ושוטר עוצר אתכם, הוא הרי יכול לבקש את הראיות האלה (לא יודע אם מותר לו אבל הוא יודע שיש וזה כבר בעיה) ואז אתם גם לא יכולים להתוכח איתו או לנסות לשכנע שלא ביצעתם את העבירה.

אחרי שהסברתי את הכוונה שלי, תארו לכם מה קורה בזמן תאונה שיש חקירה והצילום יכול להפליל כמו אותם ילדים עם ה-BMW בכביש החוף שרק צילמו את המד מהירות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם לצורך העניין בוצעה עבירה, אז השוטר יכול לתת דו"ח עם וללא הוכחה מצולמת שתינתן לו, כך שזה לא רלוונטי.

כנ"ל לגבי חס וחלילה תאונה, אם הנהג אשם מה זה משנה אם יש או אין צילום, אם האשם הוא כזה שמתחמק מנשיאה באחריות אזי גם עם צילום הוא יימצא דרך שהראיה לא תרשיע אותו.

לגבי נסיעה מכוונת תוך כדי ביצוע עבירה ופרסומה במרשתת, על זה נאמר "אין שכל אין דאגות"

פורסם

אני נוהג אותו הדבר בדיוק עם המצלמה. במקרה של חומר שיופנה נגדי, ניתן לפרמט את כל כרטיס הזיכרון תוך שניה אחת מהמצלמה עצמה.

הנה צילום הבכורה מאתמול (בטעות צילמתי על SD ולא על HD). מי חושב שהוא גאון ויודע באיזה כביש צולם?

http://www.youtube.com/watch?v=h175PJ67ALg&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

77 ?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכון - אכן כביש 70 לצפון לכיוון חיפה.

לגבי השיר שמתנגן שמישהו פה כתב מקודם ומחק את התגובה: מדובר בדיסק שידידה שלי מהלימודים צרבה לי כאות תודה על הטרמפים שאני לוקח אותה למעונות כל יום. אני חף מפשע... :)

פורסם
המצלמה קלטה היום מארב משטרתי

אני מפרסם פה כדי שתדעו לזהות אותו

תהנו!!

נתניה כביש החוף?

תמיד עומדים שם רכבים שהלוחית שלהם עולה ויוצאת משם מצלמה או מד מהירות לא סובל את הכביש הזה

פורסם
אני נוהג אותו הדבר בדיוק עם המצלמה. במקרה של חומר שיופנה נגדי, ניתן לפרמט את כל כרטיס הזיכרון תוך שניה אחת מהמצלמה עצמה.

הנה צילום הבכורה מאתמול (בטעות צילמתי על SD ולא על HD). מי חושב שהוא גאון ויודע באיזה כביש צולם?

[

אפשר בבקשה קישור למוכר? תודה

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=jfb-8SL_oVI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כל כך נמאס מאותן טיפשים/טיפשות שלא יודעים את חוקי התנועה או/ו שמים ז על כל השאר.:?

סאונד צונזר עקב קללות עסיסיות.

בסרטון תוכלו לראות עוד שני מורי נהיגה ומאזדה שהחליטו לעשות לי מסלול מכשולים.:evil:

פורסם
יש אפליקציה או אתה פשוט מדליק מצלמה להקליט?

אחרי כל התכנות למיניהן התייאשתי, פשוט מדליק מצלמה על וידאו וזהו.

אבל יש תכנה שנקראת AutoGuard, בגוגל סטור, עושה עבודה טובה.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

אני משתמש בDHD שלי.

יש אפליקציה שנקראת MACRODROID שאפשר לתכנת כל מיני מצבים.

אז הכנתי מצב שאומר שכאשר אני מחבר מקור מתח (מטען רכב) אז המכשיר נדלק ועובר ישר לאפליקציית המצלמה,

אבל פה נתקלתי בעוד בעיה, אפליקצית המצלמה חוזרת למצב של סטילס בכל פעם שיוצאים ממנה.

אז הורדתי עוד אפליקציה שהיא סה"כ קיצור דרך שמפעיל את המצלמה על מצב וידאו.

אז כל מה שאני עושה זה נכנס לרכב, שם את הפלאפון בתושבת ומחבר את המטען תוך שתי שניות המצלמת וידאו עולה

ואני רק לוחץ על כפתור ההקלטה.

קצת מסורבל אבל זה הכי פחות התעסקות שהצלחתי להוציא.

גם הכנתי עוד פקודה שאומרת שכאשר אני משקשק את המכשיר, הGPS נדלק (לא משנה אם הוא כבר דלוק או כבוי) וWAZE נפתחת.

נחמד.

אני רק מתבאס שבצילום 720P יש המון תקיעות מעצבנות, אולי זה קשור לכרטיס זכרון שלי שהוא רק CLASS 4 ולא 10. :x

פורסם
אחרי כל התכנות למיניהן התייאשתי, פשוט מדליק מצלמה על וידאו וזהו.

אבל יש תכנה שנקראת AutoGuard, בגוגל סטור, עושה עבודה טובה.

לפני שבועיים ככה הייתה אפליקציה ל IOS ברמה עולמית עם הרבה שבחים שהורדתי.

עד היום אני רוצה לנסות אותה אבל כל הזרועות שקניתי או נופלות מהשמש או נמסות או מתעקמות זה סיוט ממש, חשבתי לקנות מצלמה כמו כולם אבל הרכב נמצא מס' שעות בכל יום עבודה בחניה לא מקורה ובקציץ זה המתכון לכל מיני הפתעות לא נעימות, לכן אני עדיין שוקל עם ההשקעה הזו שווה.

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=h175PJ67ALg&feature=youtu.be דרך יוטיוב

בעתיד אם חס וחלילה תגיע למצב שאתה מוחק, אפשר לשחזר את המידע.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...