Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הוא לא קיבל מספיק, לבנאדם כזה עם חוצפה צריך לבוא לצחוק עליהם בפנים כדי שיהיה מושפל עד כדי כך שיתחיל לתת זכות קדימה לחיות ועצמים בודדים.

דרך אגב מסרת את הסרטון לבעל הטיוטה?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

לפי מה שאני מבין הזכות היא של המשאית. הנתיב שלך מתמזג לנתיב שלו, והזכות היא של המשאית. (הנתיב שלך מסתיים, ולכן אתה צריך לעבור נתיב).

פורסם

אני כל יום מקלל עשרות נהגים "חכמים" כמוך.

הלוואי שבפעם הבאה המשאית תגלח לך את הרכב כדי שתבין עד כמה אתה ישראלי.

יש לך קילומטרים להשתלב "כמו בנאדם" אבל אתה תשתלב בשניה האחרונה ותשתמש בנתיב האצה/השתלבות כתור נתיב לכל דבר.

פשוט גועל נפש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ולא הבנתי אם הוא יהודי או לא, אמרת שהיא צדקה אבל לא אמרת מה הייתה העמדה שלה.:lol:

אברהם לינקולן לא היה יהודי. בטיפשותי הרבה חשבתי שבגלל ששמו "אברהם" הוא יכול להיות רק יהודי.

לרגע שכחתי שהברית החדשה היא "העתק-הדבק בשינויים קלים" מהתנ"ך שלנו ולכן גם יש יש את אברהם.

אגב, נפתחו לו כריות אוויר?

למיטב ידיעתי - לא, אחרת הוא לא היה יוצא מהרכב כ"כ בקלות תוך שניה או שתיים. היה נבהל מהמכה.

כמו כן לכל השואלים לא העזתי לצאת מהרכב (ניתן לראות אותי נועל את הדלתות) ולגשת לבעל הטויוטה המסכן שאגב שמר על קור רוח לפי מה שראיתי במראה.

הבנאדם חמום מוח ועצבני והעדפתי שלא להדקר. כמו כן חברה שלי קצת נלחצה ממנו ובצדק (גם אני נלחצתי, האמת) הסיבה שלא ניגשתי לבעל הקורולה המסכן היא כי הנחתי שאין שום סיבה בעולם שהדביל יוכל להתחמק מאשמה ולשלם לקורולה, כך שמתן הסרט לא יכול לעזור במיוחד... הטויוטה עמדה במקום והפולו/גולף שלו התנגשה בו מאחור. למיטב ידיעתי כאשר ישנה התנגשות של פרונט/באגז' תמיד המתנגש מאחורה אשם.

פורסם

אפשר הסבר?

אני כמובן לא מדבר על מצב של מישהו שנוסע בכביש מהיר, ופתאום הרכב שלפניו בולם בלימת חירום בלי שום סיבה נראית לעין (כמו שהיה כאן לא מזמן סרטון עם משאית וטוארג).

אני מדבר על מצב שאני עומד ברמזור, ופתאום מישהו נכנס בי מאחורה. לא יכולתי להתקדם קדימה כי היה לפני רכב / היה אדום בצומת.

איך אני בדיוק יכול לצאת אשם?

פורסם

כמו כן לכל השואלים לא העזתי לצאת מהרכב (ניתן לראות אותי נועל את הדלתות) ולגשת לבעל הטויוטה המסכן שאגב שמר על קור רוח לפי מה שראיתי במראה.

הבנאדם חמום מוח ועצבני והעדפתי שלא להדקר. כמו כן חברה שלי קצת נלחצה ממנו ובצדק (גם אני נלחצתי, האמת) הסיבה שלא ניגשתי לבעל הקורולה המסכן היא כי הנחתי שאין שום סיבה בעולם שהדביל יוכל להתחמק מאשמה ולשלם לקורולה, כך שמתן הסרט לא יכול לעזור במיוחד... הטויוטה עמדה במקום והפולו/גולף שלו התנגשה בו מאחור. למיטב ידיעתי כאשר ישנה התנגשות של פרונט/באגז' תמיד המתנגש מאחורה אשם.

עשית בשכל שנעלת את הדלתות, גם להמנע מויכוח חסר תכלית עם אידיוט שלא יוציא את הראש מהתחת כי מבחינתו כמובן שאתה אשם, פלוס חברה שלך גם הייתה ברכב ובאמת חבל עם המצב היה עוד מתעסלם, הוא לא היה שווה את זה.

פעם הבאה שיהיו איתך עוד 4 חבר'ה משייטת 13 ברכב אז בכיף תוכלו לצאת יחדיו לעשות עליו אמבוש :lol:

פורסם

צפיתי כרגע בכל האשכול והראש שלי :turn-l:

בכל אופן לא הבנתי למה החברים פו שטרחו וערכו את הסרטונים עשו במרבית הסרטונים שרואים 2 דקות של כלום ואז 5 שניות בסוף של אקשן וכאילו לא ממשיכים את האקשן ולפחות עוד כמה שניות של ההתנהלות אחרכך ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אפשר הסבר?

אני כמובן לא מדבר על מצב של מישהו שנוסע בכביש מהיר, ופתאום הרכב שלפניו בולם בלימת חירום בלי שום סיבה נראית לעין (כמו שהיה כאן לא מזמן סרטון עם משאית וטוארג).

אני מדבר על מצב שאני עומד ברמזור, ופתאום מישהו נכנס בי מאחורה. לא יכולתי להתקדם קדימה כי היה לפני רכב / היה אדום בצומת.

איך אני בדיוק יכול לצאת אשם?

ספציפית בתאונה הזאת, אם הקורולה היה נכנס בזה שלפניו, לא מחייב שבית משפט יחייב את הקורולה בפיצוי אלא יפיל הכל על זה שהעיף את הקורולה.

מעבר לזה, החמום מוח יכול להמציא איזה תרוץ שקר ולגרור את הקורולה לבית משפט. במידה ולקורולה יש את הסרט ביד, החמום מוח יחשוב פעמיים אם ללכת לבית משפט כי הוא יודע שכבר יש הוכחות.

הסרטים האלה הם סוג של נשק לטובת הקורבן\נפגע ותמיד טוב שיש את זה למקרה הצורך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הצדק עמך אך אני מעדיף להיות חכם ולא צודק ולא לצאת מהרכב ליד החמום מוח הזה.

בכל מקרה במידה ומישהו רשם את מס' הרכב שלי (הדביל בגולף או המסכן בקורולה) ויחליט להגיש נגדי תלונה בדרך כזו אחרת (משטרה או ביטוח) הסרטון נשמר אצלי במקום בטוח.

כמו כן, לאור המקרה החלטתי לשדרג את המצלמה לכזו שגם מצלמת את החלק האחורי של הרכב. במיוחד בגלל שהסוג השנוא עלי במיוחד של נהגים הוא זה שברגע שמישהו מאותת שמאלה מייד לוחצים על הגז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההוא עם הפולו הלבנה פשוט הגדרה מילונית לאידיוט. גם לא מאפשר השתלבות בטוחה וגם לא שומר מרחק מהרכב שלפניו.

היה לי מקרה דומה עם איזה מנוול בפיקנטו לבנה. רציתי לעקוף משאית, אותתי שמאלה והמנוול שהייה רחוק ממני נדחף בכוונה עם צפירות והיבהובים כדי שלא אוכל לעקוף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...