Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ריצ'רץ'- אם זה היה כמה דקות מאוחר יותר, היית יכול לראות אותי עומד בשול מימין באיזור, עם פאנצ'ר.

אשמח לנצל במה זו ולומר תודה לכ-5 קטנוענים שונים, 4 שסימנו לי שיש לי פאנצ'ר (היו בשורה אחד אחרי השני... זה היה מחזה מגניב) ואחד שממש עצר לידי והציע עזרה!

אז, אם אתם קוראים פה, המון תודה לכם.

ואם אתם לא קוראים פה, בכל זאת המון תודה לכם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
המצלמה שלי מצלמת קדימה (את הנסיעה) ואת פנים הרכב.

אני רוצה בנוסף מצלמה שתצלם את מה שקורה מאחוריי הרכב (צמודה לחלון האחורי).

http://www.ebay.com/itm/HD-1080P-1-3MP-G-sensor-Mini-Car-Dashboard-Camera-DVR-Camera-TF-Video-Recorder-/310695100084?pt=US_Surveillance_Digital_Video_Recorders_Cards&hash=item4856defeb4

התקנתי כזאת למסך בסקודה, גם מצלמת רוורס וגם מצלמת את האחורה, צילום 720P.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

כמה פעמים יכול נהג לבלום סתם ככה באמצע כביש מהיר?! הרג אותי, עוד לא ראיתי דבר כזה!

בפעם האחרונה אומנם היו מכוניות קדימה, אבל היו רחוקות מ-א-ו-ד וזה ממש לא הצדיק. לא מבין את התופעה הזאת... נאלצתי לעבור לנתיב הימני ופשוט להתרחק ממנו, כבר לא ידעתי מה הוא עושה.

http://www.youtube.com/watch?v=DybD2s4EM9U דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

מדהים כמה אפשר לראות אחרי דקה וחצי על הכביש.

אני נעצר לפני רכב בצומת עם רמזור אדום, הרמזור מתחלף לירוק, הרכב לפני מתקדם כמה סנטימטרים ועוצר, כמה פעמים.

צפירות והבהובים לא עזרו כשהרמזור התחלף לצהוב הוא החליט שהגיע הזמן לעבור את הצומת ולהעלם.... מעניין אם הוא עשה לנו דווקא או שהוא באמת נרדם על ההגה\אייפון?

פורסם

שאלה- אצלי במצלמה ביום ובלילה מכוונת את האורות בעצמה... איך מונעים את זה? כמו בסרטונים שאתם מהעלאים אין את זה..

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
כמה פעמים יכול נהג לבלום סתם ככה באמצע כביש מהיר?! הרג אותי, עוד לא ראיתי דבר כזה!

בפעם האחרונה אומנם היו מכוניות קדימה, אבל היו רחוקות מ-א-ו-ד וזה ממש לא הצדיק. לא מבין את התופעה הזאת... נאלצתי לעבור לנתיב הימני ופשוט להתרחק ממנו, כבר לא ידעתי מה הוא עושה.

אבל ידוע שבצומת אסור לנהוג מעל מהירות של 70 קמ"ש!:?:loco:

פורסם
סחטיין stio, פירגנת לצופיך הנאמנים וסיפקת עוד נהמות פאביה מסורתיות.

במקרה יצא שזכיתם לנהמות פאביה... מנוע ה- 1.6 BTS של פולקסווגן תמיד היה ידוע ברעש שלו בטורים גבוהים, בזמנו אפילו מבחני הרכב כתבו על כך. לי זה לא מפריע, אפילו להפך.

שאלה- אצלי במצלמה ביום ובלילה מכוונת את האורות בעצמה... איך מונעים את זה? כמו בסרטונים שאתם מהעלאים אין את זה..

אתה מתכוון לבהירות תמונה? איזו מצלמה יש לך?

תגידו, אתם משאירים את המצלמה באוטו אחרי שאתם מחנים בשמש?

אני מפחד להשאיר אותה שם שלא תידפק מהחום באוטו

לא. יש סכנה לפיצוץ הסוללה ועיוות חלקי הפלסטיק של המצלמה והתושבת. משאיר את המצלמה רק כאשר הרכב מכוסה בכיסוי חיצוני כללי, או שאני חונה מתחת לעץ.

אבל ידוע שבצומת אסור לנהוג מעל מהירות של 70 קמ"ש!:?:loco:

הוא באמת הוריד ל- 70 קמ"ש, אני לא אתפלא אם זה מה שהוא באמת חשב. מצד שני, הוא נתן גם בלימות קודם לכן. בכל מקרה, אני לא אסע אחרי אחד כזה, הוא עלול לדפוק גם ברקס חירום בלי סיבה ואני עלול למצוא את עצמי אח"כ בתוך הרכב שלו - ועוד אח"כ אני הוא זה שאצא אשם מכל הסיפור...

פורסם
אתה מתכוון לבהירות תמונה? איזו מצלמה יש לך?

dvr 027

פורסם

קודם כל תעלה סרטון לדוגמא כדי שנבין מה זאת אומרת "מכוונת את האורות בעצמה".

דבר שני, תבדוק את ההגדרות תחת הסעיף IR LED. יש לך שם אוטומטי או כבוי. אצלי זה אוטומטי, תבדוק על מה זה אצלך, בכל מקרה בחוברת באנגלית לא רשום מה זה עושה, אבל לפי ההגיון יכול להיות שזה קשור לעניין. אבל שוב, עדיף שתעלה סרטון לדוגמא שנבין מה הבעיה.

פורסם

הנה למשל את זה:

בסרטון IR LED היה על אוט'. אתמול הורדתי מאוט' טרם בדקתי בסרטונים האם זה עזר.

פורסם

לפי הסרטון זו לא בעיה, ככה אמורה לעבוד המצלמה. אני השארתי את זה על אוטומטי, בכל מקרה בנסיעה הבאה שלך אשמח אם תעדכן האם יש שינוי מורגש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...