Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
משאית עוברת לנתיב השמאלי במיוחד כדי להפריע. במחשבה שניה, אולי זה בגלל האוטובוס שעמד בתחנה? אבל הוא עמד.

כביש 60 בין קיבוץ מזרע לעפולה.

[]

אם הייתי מתסכל על הסרטון בלי הפירוט שלך, היה לוקח לי איזה 10 צפיות כדי להבין מה לא בסדר פה

תעלו חומרים עם יותר בשר!!

פורסם

ביותר בשר דרור מתכוון לפס קול דוגמא:

יואו יואו יואו ראיתם ?! הוא עובר לשמאלי סתם !! אני לא מאמין איזה אדיוט !

דרור הכול מאהבה :-D

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אם הייתי מתסכל על הסרטון בלי הפירוט שלך, היה לוקח לי איזה 10 צפיות כדי להבין מה לא בסדר פה

תעלו חומרים עם יותר בשר!!

נהמת פאביה לא נחשב?

תגובות נזעמות של בעלי פאביה בעוד 1...2...3 (בדיחה של פייסבוק)

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

כמה דברים מעניינים:

1. נסעתי עם הרכב גם בבוקר וגם בצהריים, כל צד 31 ק"מ. בבוקר אחרי שנהגת שדיברה בטלפון התפרצה לי לנתיב הימני בו נסעתי, ולא יכולתי לברוח לשמאלי כי היה אמבולנס דוהר. חטפה צפירה ארוכה ממני אחרי ברקס חירום. אבל בגלל שאני משתמש בכרטיס זיכרון של 2GB, ומכיוון שהמצלמה היתה מוגדרת לצילום על HD, ההקלטה הנ"ל נמחקה ע"י המצלמה אחרי הנסיעה בצהריים כיוון שכנראה הכרטיס היה מפוצץ, והמצלמה החלה לדרוס קבצים ישנים. יצאתי אהבל - ממחר אני עובר לצלם באיכות VGA עד קניית כרטיס זיכרון נורמלי - שם אני יכול להקליט גם שעתיים על הכרטיס הזה.

2. בבוקר אני עומד ברמזור אדום, לידי מאזדה 3 לבנה אזרחית. אני מתעסק עם המצלמה משעמום, מוריד למטה את המסך שלה ומסתכל. אני מעיף מבט תוך כדי ימינה, ורואה שבמאזדה יושב שוטר תנועה (מתנ"א) במדים, וקולט אותי עם המצלמה... :lol:

פורסם
נהמת פאביה לא נחשב?

תגובות נזעמות של בעלי פאביה בעוד 1...2...3 (בדיחה של פייסבוק)

זו נהמה?

תבחן את הסרטון הזה החל מ- 0:15 ותשמע נהמה אמיתית מהי 8)

פורסם

camtasia studio יחסית נוחה לשימוש ולא צורכת יותר מדיי משאבים בדרך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תופעה מדהימה שאני רואה על הכביש לא מעט - נהגים נוסעים עם מראות מקופלות!

והפעם: נהגת סקודה אוקטביה רדומה על השמאלי עם מראה ימנית מקופלת... כאילו, לפני שנכנסת לרכב לא ראית שהיא מקופלת? וגם אם לא, את ממשיכה לנסוע ככה?

http://www.youtube.com/watch?v=9GDV17-6dWE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ועל הבוקר: נהג סקודה סופרב ממתין יפה, אבל מזנק לצומת ברגע שרואה אותי. על זכות קדימה שמעת?

http://www.youtube.com/watch?v=Df1AxpvJwKg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

* הסרטונים מצולמים באיכות נמוכה בגלל מגבלת כרטיס זיכרון

פורסם

אחח נהמת הפאביה גררר :oops:

גם לי יצא להתקל לא מזמן בבחורה שנהגה עם מראה ימנית מקופלת, וניסתה לעבור לימני תוך כדי הזזות ראש דרמטיות :lol:

הכי מעצבן שהאוקטביה גם תקועה בשמאלי, את זה אני הכי לא סובל, את הנתקעים בשמאלי.

תמשיך להפציץ בנהמות של פאביה :oops:

פורסם

ועל הבוקר: נהג סקודה סופרב ממתין יפה, אבל מזנק לצומת ברגע שרואה אותי. על זכות קדימה שמעת?

http://www.youtube.com/watch?v=Df1AxpvJwKg דרך יוטיוב

שמת לב שאתה מתחיל בנסיעה לפני שיש אור ירוק?

פורסם

בכל רכב אחר, הדבר היה בסדר, היות וכששמים גז ברכב ממוצע לוקח לרכב קצת זמן להגיב ולכן כשבאמת נכנסים לצומת, עושים זאת כבר בתוך האור הירוק.

לעומת זאת, הבחור נוסע בפאביה, כל נגיעה קלה על דוושת הדלק מטיסה אותך קדימה כידוע ולכן כאן אין מקום לטעויות.

פורסם
שמת לב שאתה מתחיל בנסיעה לפני שיש אור ירוק?

אני מכיר את התזמון המדויק של הרמזור הזה בע"פ, כך שאני יודע מתי הוא אמור להתחלף ולאיזה כיוון. לא הייתי נכנס לצומת באור אדום, ולא עשיתי זאת גם במקרה הזה. אל תדאג :)

פורסם
תופעה מדהימה שאני רואה על הכביש לא מעט - נהגים נוסעים עם מראות מקופלות!

והפעם: נהגת סקודה אוקטביה רדומה על השמאלי עם מראה ימנית מקופלת... כאילו, לפני שנכנסת לרכב לא ראית שהיא מקופלת? וגם אם לא, את ממשיכה לנסוע ככה?

9GDV17-6dWE דרך יוטיוב

קיפול המראות תורם לאווירודנימיקה :loco:

ועכשיו ברצינות, לא מבין איך אפשר לנהוג ככה(פיזית)?!

פורסם
תסתכל שוב בסרטון שצרפת, בברור נכנסת לצומת באור אדום+צהוב.

אני לא מבין על מה אתה מדבר. לא עברתי את קו העצירה כשהרמזור היה אדום מלא.

עזוב את זה שאני מכיר את התזמון, אבל הרמזור שרואים על המדרכה מימין והרמזור שרואים אח"כ ממול על האי תנועה זה אותו רמזור! הפניה ימינה וישר מותנת בשני הרמזורים הזהים הנ"ל, ורק כשנדלק האור הכתום לחצתי על הגז, עד אז הברקס היה לחוץ. כבר על המעבר חציה ולפני הכניסה לצומת כבר דלק האור הירוק. גם אם הייתי נכנס ממש לתוך הצומת באדום+צהוב, עדיין לא הייתי נתקל בשום רכב, כי במצב כזה בצומת הנ"ל כולם מקבלים אדום מלא. שים לב שוב ותקשיב גם לסאונד.

חוץ מזה נראה לך שאני אעלה סרטונים ליוטיוב ולפורום בהם אני נראה לכאורה נכנס באדום? מעבר לכך אם אתה חושב שהייתי צריך להמתין עוד שניה (ועל הדרך לחטוף צפירות מאחור) ויהיה לטענה שלך רוב פה, אני אשקול לשנות הרגלי נהיגה. לא מפסיקים ללמוד אף פעם :)

קיפול המראות תורם לאווירודנימיקה :loco:

ועכשיו ברצינות, לא מבין איך אפשר לנהוג ככה(פיזית)?!

כמו שאפשר להיתקע בנתיב השמאלי ולשים X על כולם. מה שיהיה יהיה, אלוהים גדול...

נהגים הזויים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...