Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו כן, לאור המקרה החלטתי לשדרג את המצלמה לכזו שגם מצלמת את החלק האחורי של הרכב. במיוחד בגלל שהסוג השנוא עלי במיוחד של נהגים הוא זה שברגע שמישהו מאותת שמאלה מייד לוחצים על הגז.

לא הבנתי, צילמת את המקרה עם מצלמה שמצלמת, כבר, את הקדימה ואחורה... או שהיו לך שתי מצלמות?

פורסם

המצלמה שלי מצלמת קדימה (את הנסיעה) ואת פנים הרכב.

אני רוצה בנוסף מצלמה שתצלם את מה שקורה מאחוריי הרכב (צמודה לחלון האחורי).

פורסם
המצלמה שלי מצלמת קדימה (את הנסיעה) ואת פנים הרכב.

אני רוצה בנוסף מצלמה שתצלם את מה שקורה מאחוריי הרכב (צמודה לחלון האחורי).

תשקול לקנות מכונית של google street view

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
באדום עוצרים ? או ששינו את החוקים ?

אם יש לך בסרטון קטע שבו רואים בבירור את לוחית הרישוי, שים בדף הפייסבוק של המשטרה.

ולהוא ששאל למי מגיעה זכות הקדימה - שמע חביבי, או שאתה וואחד טמבל או שרמת מורי הנהיגה בארץ ירדה נמוך יותר מים-המלח!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
האידיוט היומי

איילון, שעה 16:00, פקק של כמעט שעה אבל למה לחכות כמו כולם?!

שונא את האנשים האלו. מקלל אותם בכל פעם. אגב, למה האכות כה נמוכה? בגלל הגדרות או המצלמה מצלמת ככה?

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

השרשור הזה הזכיר לי מקרה שחוויתי במו עיניי לפני כחודשיים בבירה כאשר נהגת מאוד מוכשרת נכנסה לנתיב הרכבת הקלה והבינה מה קורה רק כאשר שוטרים עצרו אותה באמצע המסלול. חבל שלא צילמתי, ומעניין אם יש כנס\ענישה נגד התופעה.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם
נראה שאותו רכב "תקוע" על השול השמאלי בתחילת הסרטון. זה לא מצדיק כמובן נסיעה מעבר לקו ההפרדה, אני רק רומז שלא ברור מה קורה איתו...

לא ממש נראה שהוא היה תקוע, היה נדמה שהוא מנסה לחזור לנתיב אחרי שעמד בשולי הדרך, כשלא הצליח המשיך לנסוע על השוליים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...