Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

STIO - עם איזו תכנה אתה עורך את הסרטונים? (הוספת כתוביות וכאלה...?)

הנה התרומה שלי -

1 - נהג מצפצף לגמרי על הזכות קדימה שלי:

http://www.youtube.com/watch?v=3XZPz84TKNM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

* אחרי איזה כמה קילומטרים נעצרתי לידו והוא ביקש סליחה.

2- אחד הרגעים הכי שפלים שחוויתי בחיי, בקושי רואים, אבל במעבר חצייה הרחוק (מצד שמאל - ליד הארומה למי שמכיר את האזור) אישה מבוגרת חצתה את הכביש ונפלה, היא התרסקה לגמרי, שכבה על הרצפה ולא זזה.

באתי לפנות ימינה שראיתי את זה קורה, ראיתי שאף אחד לא מתכוון לעזור לה, בצמוד למעבר חציה יש ארומה, היה מפוצץ שם אנשים, כולם הסתכלו והמשיכו לשתות קפה, הנהגת במעבר חציה נכנסה ללחץ ולא ידעה מה לעשות, הבחור הנחמד מאחוריה צפר בלי הפסקה.

פשוט בושה. עצרתי את הרכב, רצתי לעברה, הגעתי אליה (כבר עברו כמה שניות טובות שהיא על הרצפה ללא כל עזרה....) והייתי פשוט היחיד שמגיעה אליה (אישה נחמדה עזרה לי לעזור לה לקום), שאלתי אלף פעם אם הכל בסדר, חוץ ממכה קלה ביד לאישה שלום.

אחר כך עצרתי בצד והבאתי לה כוס מים קרים, מה אני אגיד לכם, פשוט גועל.

http://www.youtube.com/watch?v=pIZlZyvBfzU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

3- משהו שאני רואה כל יום (לא שווה העלאה) אבל אם כבר מעלים -

מה זה זה? עצור? זין שלי.

http://www.youtube.com/watch?v=g6GwvOU4ULw דרך יוטיוב
פורסם

ה-GS9000 הגיעה אליי.

השאלה שלי היא איך אני מפעיל אותה? יש לי כרטיס זיכרון של 1G, אני רק רוצה לראות איך היא עובדת. חיברת לחשמל ו... כלום. מישהו? :-(

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
STIO - עם איזו תכנה אתה עורך את הסרטונים? (הוספת כתוביות וכאלה...?)

עבודה על הסרטון: Windows Movie Maker + חבילת קודאקים חדשה: K-Lite Codec Pack

כתוביות: Subtitle Workshop (סרטון קובץ אחד והכתוביות נשמרות בקובץ אחר בשלב הזה).

המרה ל- AVI כי המווי מארקר משנה את זה לפעמים: FormatFactory

הטמעת הסרטון עם הכתוביות בקובץ אחד: AVI ReComp

בקיצור זה תהליך ארוך, לא מומלץ להתעסק בכל התהליך בכל סרטון.

הנה התרומה שלי -

1 - נהג מצפצף לגמרי על הזכות קדימה שלי:

* אחרי איזה כמה קילומטרים נעצרתי לידו והוא ביקש סליחה.

2- אחד הרגעים הכי שפלים שחוויתי בחיי, בקושי רואים, אבל במעבר חצייה הרחוק (מצד שמאל - ליד הארומה למי שמכיר את האזור) אישה מבוגרת חצתה את הכביש ונפלה, היא התרסקה לגמרי, שכבה על הרצפה ולא זזה.

באתי לפנות ימינה שראיתי את זה קורה, ראיתי שאף אחד לא מתכוון לעזור לה, בצמוד למעבר חציה יש ארומה, היה מפוצץ שם אנשים, כולם הסתכלו והמשיכו לשתות קפה, הנהגת במעבר חציה נכנסה ללחץ ולא ידעה מה לעשות, הבחור הנחמד מאחוריה צפר בלי הפסקה.

פשוט בושה. עצרתי את הרכב, רצתי לעברה, הגעתי אליה (כבר עברו כמה שניות טובות שהיא על הרצפה ללא כל עזרה....) והייתי פשוט היחיד שמגיעה אליה (אישה נחמדה עזרה לי לעזור לה לקום), שאלתי אלף פעם אם הכל בסדר, חוץ ממכה קלה ביד לאישה שלום.

אחר כך עצרתי בצד והבאתי לה כוס מים קרים, מה אני אגיד לכם, פשוט גועל.

חבל שלא רואים, בכל מקרה כל הכבוד לך. זה באמת בושה לא לעזור לאישה מבוגרת. כולם נשארים בבית קפה, זאת אומרת צולם בתל אביב?

3- משהו שאני רואה כל יום (לא שווה העלאה) אבל אם כבר מעלים -

מה זה זה? עצור? זין שלי.

התמרור מסובב לכיוון המדרכה. אם היו תופסים אותי שם הייתי טס להישפט "לא ראיתי את התמרור".

שים לב שיש לך גם רעשי רקע - תחזק את תושבת המצלמה כי היא זזה ומרעישה.

פורסם

נפלה לי התושבת של DVR207, ניסיתי הכל וזה לא נתפס בכלל.

גיליתי שבזמן שאני לוחץ את התושבת לזכוכית, לא כל הגומי נצמד לזכוכית וזה מבטל את כל הואקום.

יש דרך לסדר כזה דבר? אגב, התושבת ואקום של DVR27 הותיקה, מגיעה עם כוס מעט יותר גדולה מאשר ב-207 החדשה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
נפלה לי התושבת של DVR207, ניסיתי הכל וזה לא נתפס בכלל.

גיליתי שבזמן שאני לוחץ את התושבת לזכוכית, לא כל הגומי נצמד לזכוכית וזה מבטל את כל הואקום.

יש דרך לסדר כזה דבר? אגב, התושבת ואקום של DVR27 הותיקה, מגיעה עם כוס מעט יותר גדולה מאשר ב-207 החדשה.

תזמין אחת חדשה ב10 שקל

רק תוודא שזה אכן מתאים עם המוכר או אם אתה יכול אז מהסתכלות על התמונות של המוצר.

פורסם

הבעיה זה לא להזמין, אלא האיכות. התושבת הזאת קיבלה את העיוות (ממש קשה להבחין בו) כנראה מהחום באוטו סגור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הבעיה זה לא להזמין, אלא האיכות. התושבת הזאת קיבלה את העיוות (ממש קשה להבחין בו) כנראה מהחום באוטו סגור.

אני לא מכיר עדין תרופה למכה הזאת, אין משהו אמיתי שבאמת מחזיק את הפלאפון/מצלמה למשך הרבה זמן כמו שצריך בלי "הפחד" שזה יפול.

אני כבר לא מאמין במוצרים האמינים יותר כי כמה שהם יהיו אמינים גם הם נופלים בסוף בשמש ההישראלית.

פורסם

מישהו יודע איך אני גורם למצלמה לדרוס את הצילום ולצלם כל הזמן ולהתחיל לעבוד בלי ללחוץ על כפתור ההפעלה? GS9000. תודה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא מבין בשביל מה המשטרה הצבאית צריכה להתחבא כך כדי ללזור על מכוניות בכביש 2.

מה השלב הבא? צו 8 לדני דין?

%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%A8%D7%AA3.png

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...