Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער על האיכות, הייתי צריך לסדר את הווידאו בשביל לעלות 4 קטעים קצרים ולא את כל ה15 דקות.

תרבות נהיגה בנצרת? אין דבר כזה, ללא ספק אחד המקומות הכי מסריחים שיכולים לצאת בנהיגה.

0:13 לנד קרוזר מחליט שוואלה, זכות קדימה זה בגדר המלצה בלבד.

0:27 סובארו אימפרזה מחליט שהפקק ארוך לו מדי, אז הוא פשוט עולה על האי תנועה ונוסע נגד כיוון התנועה.

0:45 מאזדה 3 משחק בפאלפון ונוסע רוורס תוך כדי בזמן שעוד רגע הוא מעיף אותי

0:57 טויוטה קורולה מקנא במאזדה ועושה את אותו דבר, אבל מצליח לבלום.

dTYfqKCJ-xw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

New Vegas , נצרת זה מקום אנרכי בכל הקשר לחוק/סדר ובעיקר תרבות נהיגה.

ריכוז הצילומים שלך עדין יחסית למה שבאמת מתרחש שם.

אני מאמין שבשבוע צילומים שם אפשר לרכז אלפי סיטואציות בווריאציות שונות :?

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
New Vegas , נצרת זה מקום אנרכי בכל הקשר לחוק/סדר ובעיקר תרבות נהיגה.

ריכוז הצילומים שלך עדין יחסית למה שבאמת מתרחש שם.

אני מאמין שבשבוע צילומים שם אפשר לרכז אלפי סיטואציות בווריאציות שונות :?

אם נדבר גלויות, יש שם עוד 2 קטעים ששחכתי להכניס לעריכה.

אני יורד לשם פעם, פעמיים בשבוע לקנות שווארמה אצל האבו-אני, בדרך אני מצלם כ"כ הרבה שזה פשוט נראה כאילו מחלקים שם רשיונות נהיגה בארוחות happy meals של מקדונלס.

אם המשטרה באמת רוצה לעשות כסף מקנסות - זה המקום. עושים את המכסה השנתית שלהם ברבע שעה.

פורסם
ואז יזמינו גם את המג"ב והימ"מ ביחד כדי לחלץ את השוטרים.

כן.. זה הקאצ' היחידי.. אתה עוד תוכל לראות איזה תושב נצרת בועט לשוטר בסקודה ואומר לו "בכמה אתה מוכר?"

פורסם
ואז יזמינו גם את המג"ב והימ"מ ביחד כדי לחלץ את השוטרים.

שמעתי עובר שם טנק של צה''ל כל בוקר לבדוק שאין גופות.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

לסיום, עוד חוצפה ישראלית נפוצה: לחתוך טור מכוניות שרוצה לפנות ימינה, מנתיב שממשיך בכלל ישר. כי למה לחכות בפקק שאפשר לעקוף? פה כבר התעצבנתי ועקפתי חזרה, אבל באופן חוקי מהנתיב השמאלי. איך זקני השבט אומרים? "הבא לעוקפך, השקם לעוקפו" ;)

http://www.youtube.com/watch?v=yMLqpWu4vYY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אוי נו, השעה כבר שבע שם אצלך, לא כזה אקסטרים.

אני מתאר לעצמי שאתה יודע מה הולך בכול האזור בין חמש לשש וחצי. כול החברה של ההייטק מנסים לברוח כמה שיותר מהר ממקום העבודה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני מתאר לעצמי שאתה יודע מה הולך בכול האזור בין חמש לשש וחצי. כול החברה של ההייטק מנסים לברוח כמה שיותר מהר ממקום העבודה.

זה תמיד ככה, חלק מהיוקנעמים חמורים בנהיגה. מקווה שלפחות ההונדה אינסייט יצאה מהקניון ולא מהעיר עצמה :?

ובכללי היציאה מאזור התעשייה זה דבר קשה, כשמצפים ממאות אנשים לצאת אל הכביש הראשי מיציאה אחת לכיוון צפון, 3 שניות של רמזור ירוק לא בדיוק עוזרות.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=YGQEO4CMwRw&feature=youtu.be דרך יוטיוב

1:08 שימו לב לרמזור מולי שמתחלף לירוק, ולהונדה בצד ימין.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
צריך לשנות לך את התואר מ"פורמהוליק" ל"הספק הרשמי של נהמות פאביה" :lol:

גם אותי עצרו כבר כמה וכמה פעמים לצורך רישום פרטים, זה ביקורות שהם עושים. אין לי שמץ של מושג בשביל מה.

כיף להאיץ ברכב הזה תוך כדי סיבוב של 90 מעלות כמו זה. אומנם מנוע ה- BTS 1.6 של פולקסווגן מספק יותר רעש מכוחות סוס, אבל הצמיגים 205/45R16 מפצים על זה... (נתוני יצרן 0-100 ב- 11.5 שניות, זה לא איטי במיוחד).

לעניין המשטרה, שים לב שמדובר בניידת שיטור קהילתי - אין להם מסוף בתוך הרכב. אני רק מעלה בדעתי שהם רושמים את הפרטים ונותנים לשוטר "אמיתי" לבדוק אח"כ, ואם יש בעיה יוצרים קשר עם בעל הרישיון - אחרת אני לא רואה שום טעם למפגש רישום הפרטים הזה חוץ מבזבוז זמן.

היי דוד, מה שלומך?

כמובן שמכיר, אבל מעניין לראות שיש גם אנשי היי-טק שעובדים עד החשיכה. בכל מקרה, אני לא חושב שההונדה הנ"ל יצאה מהחניה ההיא מאיזו חברת היי טק, זה לא רכב ליסינגי טיפוסי (אלא אם כן אתה מכיר את הרכב).

זה תמיד ככה, חלק מהיוקנעמים חמורים בנהיגה. מקווה שלפחות ההונדה אינסייט יצאה מהקניון ולא מהעיר עצמה :?

ובכללי היציאה מאזור התעשייה זה דבר קשה, כשמצפים ממאות אנשים לצאת אל הכביש הראשי מיציאה אחת לכיוון צפון, 3 שניות של רמזור ירוק לא בדיוק עוזרות.

צודק... חוץ מה מאזור התעשיה אפשר לצאת גם מאחור מהשביל עפר ישר למושבה (ליד אחים אברהם), בזמנו פתחו שם פתח כדי "להפחית מהעומס". האמת אף פעם לא בדקתי את השביל, אבל ראיתי שהוא קיים.

פורסם

היי דוד, מה שלומך?

כמובן שמכיר, אבל מעניין לראות שיש גם אנשי היי-טק שעובדים עד החשיכה. בכל מקרה, אני לא חושב שההונדה הנ"ל יצאה מהחניה ההיא מאיזו חברת היי טק, זה לא רכב ליסינגי טיפוסי (אלא אם כן אתה מכיר את הרכב).

הכול טוב, אני מבין שהשנה אתה לא מצתרף לבעיות החניה בבניין.

את האינסייט הספציפית אני לא מכיר, אם אני לא טועה יש אחת כחולה למישהו באחת החברות. חוץ מזה אני מכיר כמה טייסים בפורד פוקוס שלא מתנהגים הכי יפה על הכביש (בלשון המעטה) , ויש נהגת אחת בבלנו שאני מתפלא שהיא עדיין חיה ושלמה.

האיזור הזה של יוקנעם, עד הכיכר למעלה הוא בכלל אסון, הורידו את הפניה שמאלה - אנשים מדי פעם עדיין פונים. בכיכר למעלה בכלל מפחיד כי הרכבים שבאים מלמעלה בולמים ברגע האחרון ואני בטוח שכשאני אתקין מצלמה יהיה אפשר להראות מלא סרטונים שבהם רואים איך רכבים שבאים מלמעלה עוצרים רגע לפני שהם נכנסים בי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
http://www.youtube.com/watch?v=YGQEO4CMwRw&feature=youtu.be דרך יוטיוב

1:08 שימו לב לרמזור מולי שמתחלף לירוק, ולהונדה בצד ימין.

שמתי לב שנהג המונית לא שמע שצריך לתת להולכי רגל לחצות ברמזור ירוק בבטחה. את המזדה שאחריו אפשר להבין, הוא נכנס לצומת בירוק ונאלץ לבלום כדי לתת זכות קדימה להולך רגל (אני חושב שזה אפילו חוקי. בפניה ימינה אתה לא בדיוק חוסם את הצומת). נהג המונית הכי גרוע מבחינתי!

ההונדה באמת נכנס לצומת באדום-אדום (הפעיל טייס אוטומטי על החוק לפיו אם הנהג שלפניך עבר, גם לך מותר)

פורסם

צודק... חוץ מה מאזור התעשיה אפשר לצאת גם מאחור מהשביל עפר ישר למושבה (ליד אחים אברהם), בזמנו פתחו שם פתח כדי "להפחית מהעומס". האמת אף פעם לא בדקתי את השביל, אבל ראיתי שהוא קיים.

עדיף לחכות עוד דקה-שתיים ברמזור מאשר לחוות את כל הכאוס צפיפות והבלאגן שסורר בחלק שבין סופר אחים דוד למחלבה בסוף בשביל להגיע לשביל העפר המסכן הזה. גם ככה לא צריך להמתין הרבה זמן ברמזורים ביציאה מהעיר.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

כביש 70 לצפון, ממש מתחת למחלף בת שלמה:

הכביש מעט עמוס, אבל התנועה זורמת במהירות שמתאימה לתנאי הדרך (וקצת לא חוקית) ובסדר מופתי, עד ש... ניידת סמויה מסוג מאזדה 6 לבנה עומדת בשוליים עם לוחית רישוי מונחת בצד אחד על הכביש, וחושפת מצלמה ניידת. הנהגים לא טמבלים: פולקסווגן ג'טה דופקת ברקס חירום, המאזדה לאנטיס מאחוריה דופקת גם היא ברקס חירום ואפילו יורדת לשוליים כדי למנוע פגיעה, וכשאני רואה את כל הבלאגן גם מצטרף לחגיגת הבלימה... אפילו הורדתי בטעות יותר קמ"שים ממה שצריך.

עכשיו, לא ברור לי איך בדיוק מסחטת הכספים הנ"ל נועדה למנוע תאונות? כי לפי מה שראיתי היום זה בדיוק ההפך.

הניידת היתה עם לוחית צהובה והספרות בהתחלה היו 25 אם זה עוזר במשהו.

http://www.youtube.com/watch?v=tXLZc4n14dQ דרך יוטיוב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...