Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרטון שצולם ממש עכשיו. באמת שקשה לי להבין איך אנשים מגיעים למצבים האלה.

אשמח אם מישהו יוכל להטמיע את זה כאן, אין לי עדיין 20 הודעות אז אני לא יכול לפרסם קישורים.

פשוט תריצו חיפוש בגוגל על הדבר הבא:

watch?v=RcRpfXW0D2A

פורסם
סרטון שצולם ממש עכשיו. באמת שקשה לי להבין איך אנשים מגיעים למצבים האלה.

אשמח אם מישהו יוכל להטמיע את זה כאן, אין לי עדיין 20 הודעות אז אני לא יכול לפרסם קישורים.

פשוט תריצו חיפוש בגוגל על הדבר הבא:

RcRpfXW0D2A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לא נעים לי להודות

אבל חשבתי שאתה מדבר על הגרר ופתאום שראיתי את העונדה התפוצצתי מצחוק!:lol:

מצלמה או סמארטפון?

פורסם

השבוע ראתי BMW בעמדה דומה בחיפה - ברחוב שינדלר לפני הפניה לאבא חושי. הבחור הצליח להכנס חזיתית בעץ. מדובר במקום שבו לא מעו אנשים מנסים "לגנוב" נתיב במהירות די גבוהה כך שיתכן שמדובר במישה שנבהל ממישהו חר שחתך אותו או שבעצמו ניסה להשתלב בכוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היום היה יום עמוס בעבריינים: (כרגיל אני ממליץ לשים על הרזולציה הגבוהה ביותר)

הראשון, לא שמע על זכות קדימה:

http://www.youtube.com/watch?v=ggEJeSaUfSc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

השניה, כנראה נמצאת באיזה טריפ גרוע ונוהגת כמו מסטולה:

http://www.youtube.com/watch?v=QPX4dUnCjy4 דרך יוטיוב

והשלישי סתם טמבל:

http://www.youtube.com/watch?v=hB-aaZxaKrQ דרך יוטיוב
פורסם

כמו הראשון יש יותר מדי נהגים (שזה עצוב לכשעצמו)

השנייה נראה שהחליטה באופן מודע לא לתת לך לעבור

והשלישי פשוט אידיוט, לא יודע אם הוא לא מסתכל על החצים שיש על השלטים ועל האספלט, או שהוא החליט לקצר תהליכים ולא לעמוד שני ברמזור (מי שישמע איזה פקק היה שם)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
השנייה נראה שהחליטה באופן מודע לא לתת לך לעבור

מהרגע שהיא התחילה עם הזגזוגים החלטתי לשמור ממנה מרחק שיאפשר לי לבלום במידת הצורך ובכוונה לא הייתי אגרסיבי איתה וצפצפתי לה רק פעם אחת.

בכל מקרה של מפגש איתה, היא היתה מנצחת ולא התחשק לי לטעום את האספלט (למרות שאם תרצו, יש לי מתכון מעולה לאספלט).

בכל זאת חשוב לי להגיע בחתיכה אחת הביתה מאשר להיכנס בטמבלים.

פורסם

זה ברור ורואים את זה בסרטון, הכוונה שלי זה שהיא לא נראית מסטולית או בטריפ, נראה שהיא במודע החליטה להיכנס איתך למלחמה של "אתה לא תעקוף אותי"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לדעתי אתם נותנים לה קצת יותר מדי קרדיט, סתם פוסטמה שלא יודעת מה זה לנהוג ונתיבים הם המלצה בלבד עבורה.

רואה כאלה כל יום, גם זכרים.

כבר חתמתי...

פורסם
לא נעים לי להודות

אבל חשבתי שאתה מדבר על הגרר ופתאום שראיתי את העונדה התפוצצתי מצחוק!:lol:

מצלמה או סמארטפון?

גם אני לא שמתי לב בהתחלה שרכב תקוע שם... זה היה פשוט הזוי.

וזו מצלמה, Mobius Action Cam.

פורסם
זה ברור ורואים את זה בסרטון, הכוונה שלי זה שהיא לא נראית מסטולית או בטריפ, נראה שהיא במודע החליטה להיכנס איתך למלחמה של "אתה לא תעקוף אותי"

אני יותר חושב שזה חד סיטרי ורכבים בולטים משני הכיוונים אז היא לוקחת מרחק ביטחון, מה שהצלם לא לקח.

רכב עושה רוורס קטן לצאת מחניה ורוכב על הרצפה.

מה גם שנראה לי שהרוכב עסוק בלצלם מאשר לדאוג לעצמו...:-(

פורסם

אז אפשר להבין שאתה מצדיק זגזוגים, סטיות מנתיב ואי שימוש במראות ואיתותים?

ושאלה נוספת, אי פעם רכבת על אופנוע? אתה מכיר את תנוחת הישיבה?

באופנוע, לרוכב טווח ראייה גדול בהרבה מאשר לנהג הרכב ולו מהסיבה הפשוטה שהוא גבוה בהרבה מהרכב ולכן הוא רואה דברים שמתרחשים על הכביש הרבה לפני נהג הרכב.

ודבר נוסף, תסביר בבקשה למה אתה מתכוון שאני עסוק יותר בלצלם מאשר לדאוג לעצמי. אתה מודע לעובדה שהמצלמה פשוט יושבת לצד הקסדה ואין במאי, מפיק וניצבים שאני צריך לתפעל אותם?

פורסם
היום היה יום עמוס בעבריינים: (כרגיל אני ממליץ לשים על הרזולציה הגבוהה ביותר)

הראשון, לא שמע על זכות קדימה:

http://www.youtube.com/watch?v=ggEJeSaUfSc דרך יוטיוב

נדמה לי, או שהוא עושה לך תנועה מגונה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...