Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מכיר את התזמון המדויק של הרמזור הזה בע"פ, כך שאני יודע מתי הוא אמור להתחלף ולאיזה כיוון. לא הייתי נכנס לצומת באור אדום, ולא עשיתי זאת גם במקרה הזה. אל תדאג :)

מחזק, זאת פשוט צומת שכל תושב יקנעם מכיר בע"פ את התזמון שלה, תזמון מפגר. כזה שתאלץ לעצור לחצי שנייה ולהמשיך בנסיעה.

ואגב, הסופרב קצת קשה להאשים אותה. היציאה מרחוב השיטה די מסובכת היות ואין לך שדה ראיה על מי שפונה ימינה מהמרכז מסחרי, ככה שברגע פנוי אתה פשוט צריך לנסוע.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
יש פאביה אדומה תקועה בשוליים בשניה 0:23. במיוחד בשבילך... ;)

לעפולה.

היא לא תקועה, היא נותנת "פור".

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

עוד אידיוטית.כמה שנסיתי לנופף עם היד כלום.!

אל תתייחסו לתאריך זה היה אתמול.!

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם

מדהים איך אנשים שוכחים את כל החוקים כשרמזורים לא עובדים, כאילו משאת נפשם באותו רגע היא לצלוח את הצומת ויהי מה.

טוב עשית עם הנפנופים, במידה ואתה מזהה מצב כזה - זאת סכנת חיים, מותר לך לצפור ולו כדי להזהיר את הולכי הרגל (חסרי הזהירות - לרוץ מבלי להיסתכל! כבוד למגזר יחד עם הבחור הראשון שחוצה בצדק אך לא בחוכמה).

פורסם

מקרה שקרה לפני כ15 דק'.

ליד רכבת מרכז, לבאים מכוון הקרייה לכוון צ' עלית יש שיפוצים.

סגרו את שלושת הנתיבים ליד סונול לנתיב השמאלי ביותר.

השתלבתי כחוק מהנתיב המרכזי לשמאלי וכמובן הטמבל התורן כתגובה לאיתות שמאלה שלי "נתן גז". (ניתן לראות שהפולו הלבנה היתה שלו מאוד רחוקה - לא ניתן לראות אותה כלל בחלונות בצדו השמאלי של הרכב ובלי קשר אני חושב שזה ענין מאוד מענין למחקר... השפעת האיתות שמאלה על מצערת הרכבים שבנתיב משמאלך)

מכיון שכבר הייתי חצי בתוך הנתיב המשכתי להשתלב.

כמובן שלאורך כל הנתיב הבודד הוא צופר מתרגז ומשתולל. כ"כ השתולל שכאשר הנתיבים נפתחו חזרה לפי הרמזור של צומת פרשת דרכים / בגין הוא נתן עוד גז, הגיע במקביל אליי (מימין) והתחיל לצרוח עלי דרך החלון. התעלמתי. הוא כ"כ היה עסוק בלצרוח עלי ולהוציא את הראש מהחלון השמאלי שלו... עד שנכנס בקורולה המסכן שלפניו ניתן לראות גם שאחר כך הוא מגיע לחלון הימיני שלי בשביל לצעוק עלי "תראה מה קרה בגללך!" ואני מצטער, זו אשמתו המלאה. אותי לימדו להסתכל קדימה כאשר אני נוהג, אלא אם אני אייס ונטורה...

האודיו הוסר מכיון שלא באמת שומעים משהו. הסאונד של המצלמה על הפנים.

כמו כן לא לצחוק על חברה שלי שהיא עם האייפון ביד, היינו באמצע ויכוח האם אברהם לינקולן היה יהודי או לא (היא צדקה, אגב).

אקשן מתחיל ב0:35

35ZmP4sUoPk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

מרחם על בעל הטויוטה...

מצד שני אני לא מבין מה הוא בא אליך בטענות.

אם האידיוט היה מתעסק בפאקינג כביש במקום האגו שלו זה היה נמנע. עכשיו שיתעסק בלתקן את הגרוטאה שלו.

שמחה לאיד זה תענוג.

ולא הבנתי אם הוא יהודי או לא, אמרת שהיא צדקה אבל לא אמרת מה הייתה העמדה שלה.:lol:

פורסם

בהחלט שמחה ליאד לראות אותו נענש על טיפשותו וחבל רק על בעל הטויוטה שלא עשה דבר, צריך ללמד ערסים כאלו להתנגש בעמודים או כל דבר שלא מסכן נהגים אחרים, הכי מבדר שהוא היה חייב להאשים מישהו כשבא לצעוק עליך הרי הוא נהג למופת.

פורסם

היית 100%, נהג אדיוט שבאמת משתייך לחסרי מוח שנותנים גז שמישהו חלילה מעז לעבור לשמאל.

צדק פואטי.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
עוד אידיוטית.כמה שנסיתי לנופף עם היד כלום.!

אל תתייחסו לתאריך זה היה אתמול.!

מזל שזה נגמר כך.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...