Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
במקום לצפור ולהתנהג בבריונות אפשרות אחת היא שתעקוף וזהו במידת האפשר אם רכב תקוע להרבה זמן.

ובכלל הכביש הוא לא שלך ולא כולם זריזים כמוך, ובכלל מי חייב לך הסבר לא מתאים לך ההסדר הזה או שתוותר על הרישיון או שתלמד לכבד משתמשים אחרים בכביש.

בכלל חשבת שאולי קרה משהוא לרכב לפניך ובגלל זה הוא לא זז ? או שאולי הבן אדם שלפניך זהיר יותר או שהוא לא ממהר ?

אל תאשים אותי חבר! אני לא מצפצף אבל מבין למה שאחרים יצפצפו.

בקריות זה פשוט קורה הרבה מידי פעמים. אנשים שולחים SMS, מחפשים משהו ברכב, קוראים עיתון, ועוד...

אז כן, לפעמים זה מוצדק לצפצף כי גם המעט שיש לעשות ברמזור (לסוע בירוק!) הם לא עושים.

ולכן, אני חוזר ואומר, אם זו צומת רגילה, אין סיבה לצפצף, אבל אם זו צומת עם רמזור אדום ארוך מאוד, והירוק קצר מאוד, אני מבין למה שיצפצפו.... אנשים פשוט ישנים במקום לסוע!

פורסם

אבל פה הצפצוף היה עוד לפני הירוק, כאשר ברמזור היה עדיין אור אדום+צהוב. זאת בריונות לשמה, שהמצפצף יחכה שהאור הירוק יידלק לפחות שניה לפני הצפצוף, גם אם הירוק קצר.

אף אחד לא אמור לזנק כאילו זה מירוץ.

פורסם

זה עדיין לא מצדיק צפצוף לפני שהרמזור מתחלף לירוק.

כשבנאדם עסוק במשהו אחר, אתה תשים לב לזה. איך שהרמזור מתחלף לירוק את תצפה שאורות הברקס יכבו, אבל אם כשמתחלף הרמזור אורות הברקס עדיין דולקים ואתה ממהר תצפור צפירה מהירה.

אם אתה לא ממהר תחכה שתי שניות יכול להיות שזמן התגובה של הנהג איטי משלך.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
זה עדיין לא מצדיק צפצוף לפני שהרמזור מתחלף לירוק.

כשבנאדם עסוק במשהו אחר, אתה תשים לב לזה. איך שהרמזור מתחלף לירוק את תצפה שאורות הברקס יכבו, אבל אם כשמתחלף הרמזור אורות הברקס עדיין דולקים ואתה ממהר תצפור צפירה מהירה.

אם אתה לא ממהר תחכה שתי שניות יכול להיות שזמן התגובה של הנהג איטי משלך.

בדיוק!

פורסם
צר לי לשמוח על צרתם של אחרים, אבל הגיע לאפס הזה. בסוף הסרטון קטוע, אמרתי לאדון שוטר תודה :)

עץ או פלי, לא משנה כי נתפסתי. חעחע!

אחלה הברקה של הנטאשות.

פורסם

הם מתים על המקטע הזה.

מאוחר בלילה, כשיוצא לי לעבור שם מדי פעם, יש בד"כ שתי ניידות - אחת מממלז"ת בהפגנתיות על האי-תנועה של החבר'ה המשתלבים מימין, ואחת נוספת כמה מאות מטרים אחריה, עם פנקסים פתוחים ונהגים שמגרדים את הקרקפת.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...