Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
צר לי לשמוח על צרתם של אחרים, אבל הגיע לאפס הזה. בסוף הסרטון קטוע, אמרתי לאדון שוטר תודה :)

צר לך?!

זה היה עושה לי את היום לראות את זה בלייב.

זה החארות האמיתיים שצריך לטפל בהם ולא מי שנוסע 5 קמ"ש מעל המותר.

כל הלא עוצרים בעצור, הלא נותנים זכות קדימה כל המתפרצים, לא מאותתים, עוברים באדום. זו בריונות כביש ולא המהירות.

הלוואי וישימו יותר דגש על הקקות האלה ופחות על אנשים נורמטיביים.

פורסם
צר לי לשמוח על צרתם של אחרים, אבל הגיע לאפס הזה. בסוף הסרטון קטוע, אמרתי לאדון שוטר תודה :)

סוף סוף..

צדיק וטוב לו רשע ורע לו !

פורסם

כמה שהדבר הזה מחרפן... בשביל מה פאקינג לצפור?!!!!!! מנהג דבילי.

http://www.youtube.com/watch?v=ABvvzHuVyKc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

*אזהרה: למשתמשים באזניות תנמיכו ווליום*

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
כמה שהדבר הזה מחרפן... בשביל מה פאקינג לצפור?!!!!!! מנהג דבילי.

ABvvzHuVyKc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

*אזהרה: למשתמשים באזניות תנמיכו ווליום*

נראה כמו צומת יקנעם מול הייטק פארק?

אכן יש הצופרים כך ולפעמים בצדק.

הסבר:

אני עומד בקריות ברמזור של 4 דקות (כן כן 4 דקות!) ואז כשסוף סוף הוא ירוק, אז הרכב הראשון נזכר לשים בהילוך, עד שהוא מתחיל לזוז הרמזור מתחלף. ושוב 4 דקות המתנה...

אז ברור שזה מציק כשמצפצפים עוד לפני הירוק, אבל ככל הנראה הנסיון מראה אחרת...

פורסם

כן, זאת הצומת המדוברת.

אבל איזו סיבה יש לצפור שהרמזור רק מתחלף לצהוב? חסר סבלנות בעיה שלך, אף אחד לא חפץ לשמוע את הצפצפה שלך.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

הסבר:

אני עומד בקריות ברמזור של 4 דקות (כן כן 4 דקות!) ואז כשסוף סוף הוא ירוק, אז הרכב הראשון נזכר לשים בהילוך, עד שהוא מתחיל לזוז הרמזור מתחלף. ושוב 4 דקות המתנה...

אתה מדבר על צומת הגפן-דרך עכו פניה שמאלה לכיוון דרום?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
כן, זאת הצומת המדוברת.

אבל איזו סיבה יש לצפור שהרמזור רק מתחלף לצהוב? חסר סבלנות בעיה שלך, אף אחד לא חפץ לשמוע את הצפצפה שלך.

צומת היציאה מיקנעם עילית לכיוון כביש 70 לדרום.

בד"כ הצופרים הם נהגי "אומני אקספרס" שחושבים שהכביש שייך לאבא שלהם. לא פעם אחת צפר לי נהג כזה מאחור, לאחר מכן אותו נהג ראה את האור ברקס שלי שעות נוספות.

ד"א אני רואה את הרכב שלך כל יום כמעט :)

פורסם

כשמישהו צופר לי כשהאור עדיין צהוב, הוא יקבל עוד שלוש שניות עמידה ברמזור, או פשוט יציאה איטית שתחרפן אותו.

שיילך נאחוי ויעזוב אותי בשקט. אין לי סיבה לשמוע את הצופר שלו כשאני נוהג על פי חוק.

פורסם

נאנחתי כשראיתי את זה. לא בגלל הבחור שקיבל דו"ח, אלא כי כל יום, אבל כל יום אני עובר ברחוב הזה בדרכי לגשר ההלכה, וכל יום אותו דבר. בנתיב הימני משתרך התור לאיילון צפון, בנתיב שלידו תמיד עומדים נהגים עם האיתות מופעל ומחכים שיתנו להם להשתחל - וכתוצאה מכך, נהגים אחרים, שמעוניינים לנסוע לגשר ההלכה - נאלצים לעקוף את אלה שמחכים להידחף לתור - וכך נוצר ג'ונגל. אני כבר למדתי לנסוע שם בנתיב השמאלי ביותר. מצורפת המחשה (לא לצחוק, עבדתי עליה קשה :))

Untitled-1 copy copy.JPG

פורסם
רציתם תפוצות? קיבלתם.

פרארי 458 דורסת קשיש למוות ומתנגשת במרצדס, במוסקבה.

http://auto.fishki.net/comment.php?id=203334

ואותו נהג ישלם כסף ל"האנשים הנכונים" ויצא בלי עונש ובלי כלום.

רוסיה זו מדינה כושלת אשר הולכת לאבדון,וטוב שכך.

פורסם
אבל זה הקטע. שגם ברחוב חד סיטרי, צריך להסתכל שמאלה, ויפה שעה אחת קודם. כי כמו שראינו בסרטון, למרות שהרחוב חד-סיטרי הרכב פגע בה משמאל שלה.

לא חלקתי על כך שצריך לבדוק ולהסתכל לכל כיוון ללא קשר לכיוון התנועה.

התבלבלת, אני דווקא אמרתי שילדים קטנים מלמדים להסתכל שמאל, ימין, שמאל ולחצות את הכביש.

פורסם

הסבר:

במקום לצפור ולהתנהג בבריונות אפשרות אחת היא שתעקוף וזהו במידת האפשר אם רכב תקוע להרבה זמן.

ובכלל הכביש הוא לא שלך ולא כולם זריזים כמוך, ובכלל מי חייב לך הסבר לא מתאים לך ההסדר הזה או שתוותר על הרישיון או שתלמד לכבד משתמשים אחרים בכביש.

בכלל חשבת שאולי קרה משהוא לרכב לפניך ובגלל זה הוא לא זז ? או שאולי הבן אדם שלפניך זהיר יותר או שהוא לא ממהר ?

פורסם
נאנחתי כשראיתי את זה. לא בגלל הבחור שקיבל דו"ח, אלא כי כל יום, אבל כל יום אני עובר ברחוב הזה בדרכי לגשר ההלכה, וכל יום אותו דבר. בנתיב הימני משתרך התור לאיילון צפון, בנתיב שלידו תמיד עומדים נהגים עם האיתות מופעל ומחכים שיתנו להם להשתחל - וכתוצאה מכך, נהגים אחרים, שמעוניינים לנסוע לגשר ההלכה - נאלצים לעקוף את אלה שמחכים להידחף לתור - וכך נוצר ג'ונגל. אני כבר למדתי לנסוע שם בנתיב השמאלי ביותר. מצורפת המחשה (לא לצחוק, עבדתי עליה קשה :))

מסכים איתך. מה שאף פעם לא מובן לי זה למה הנהגים שמחכים בתור במצד ימין כמו שצריך נותנים לאנשים שנדחפים להכנס, כל פעם אני לא מצליח להבין את ההגיון בזה כאשר הם נותנים להם להכנס לתחילת התור.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...