Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, ELI001 כתב:

עוד סרטון (מהרשת) מצומת יגור, רוצח ברמזור (אפשר להתחיל מהאמצע) לא יודע מה מצב הנפגע, כתבו שהוא שוטר בדרך למשמרת.

הולי דאק. וואו. פשוט יצא לי פרצוף של "וואו". 

נראיתי אשכרה ככה.

:shock:

לא נראה שלרוכב היה סיכוי כלשהו לעשות משהו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 8 שעות, IsraCar כתב:

נו, די כבר עם שמועות.

אתם לא מסוגלים לפתוח אמצעי מדיה רשמי.

רדיו, טלויזה, עיתון, או אתר של עיתון?

לא מצאתי איזכור לנושא באתרי חדשות.

קישור לערוץ טלויזיה הגיע גם בווטסאפ, וגם שם המידע לא מדויק - אומרים נתניה במקום אשקלון. על פי הטלוויזיה, אין הרוגה באירוע.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הגיון פשוט:

אם אישה הייתה נהרגת במשחק-מרדף הכביש הזה, זה היה עולה לראש החדשות.

בפועל, לא הייתה אישה.

לא היו פצועים קשה/בינוני.

המקרה הזה, אפילו לא היה בראש החדשות המקומיות של נתניה, באותו יום.

לפני זה היה:

נער הצית שיער של אישה מבוגרת באוטובוס, כי היא לא באה לו טוב בעייניים.

איש נפל מצוק בחוף הים ונהרג.

לגבי תאונת האופנוע בצומת יגור.

https://1075.fm/item/212524/

לגבי מכת התאונות .

https://www.ynet.co.il/news/article/yokra14684182

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כתבתי לא מזמן בשרשור הדברים המעצבנים על אלו שנוהגים באמצעי. כאן יש מישהי שפשוט הרתיחה אותי עם כזה חוסר מודעות לסביבה. לא ברור למה היא נוהגת באמצעי. אח"כ המשיכו לעקוף אותה מימין ומשמאל.

כשעברתי את הרכב ראיתי את הנהגת. הפנים שלה סנטימטרים מההגה, שתי הידיים לופתות אותו בחמישה ל- 12 וב- 12 וחמישה. האור בתא הנוסעים דולק, והמבט מרוכז בנקודה מרוחקת בכביש. ייאוש.

פורסם

אם זה כביש 4 - אז מה אתה מתפלא? יש לה פניה עוד 4 וחצי קילומטרים

ואם זה לא - היא אולי כל כך מנותקת שהיא חשבה שהנתיב שהיא עליו זה הנתיב תחבצ שנפתח

פורסם

אכן 4 לדרום קצת אחרי 531 (מחלף רעננה דרום). הפניה האפשרית הקרובה היא בצומת מורשה, בערך 8 ק״מ. 

לפני כשעה, Tom_22 כתב:

הסרטון מוגדר כפרטי. 

עדיין? 

פורסם
לפני שעה, ArikB כתב:

כתבתי לא מזמן בשרשור הדברים המעצבנים על אלו שנוהגים באמצעי. כאן יש מישהי שפשוט הרתיחה אותי עם כזה חוסר מודעות לסביבה. לא ברור למה היא נוהגת באמצעי. אח"כ המשיכו לעקוף אותה מימין ומשמאל.

כשעברתי את הרכב ראיתי את הנהגת. הפנים שלה סנטימטרים מההגה, שתי הידיים לופתות אותו בחמישה ל- 12 וב- 12 וחמישה. האור בתא הנוסעים דולק, והמבט מרוכז בנקודה מרוחקת בכביש. ייאוש.

או שהיא בסטלה, או שהיא אחרי התקף חרדה, או בהתקף חרדה לא עלינו, או שהיא מתאוששת מסטלה, או לא יודע, אבל היא אמורה לעמוד בצד ולהירגע לא לנהוג. מרגיז.

פורסם
לפני שעתיים, ArikB כתב:

כאן יש מישהי שפשוט הרתיחה אותי עם כזה חוסר מודעות לסביבה

לא לגמרי בטוח מה הסיבה שאנשים אוהבים 'להתיישב' על האמצעי, למרות שיש לי כמה השערות, בכל מקרה פה הבעיה יותר גדולה כי היא עברה לנתיב לא פנוי.  

אגב, בכביש מהיר צפירה לא ממש אפקטיבית, גם כי בקושי שומעים אותה וגם אם כן היא נשמעת חלשה ולא מלחיצה.. הרבה יותר יעיל זה הבהוב (בלילה) בקצב עצבני... ובלי להאט (כמובן תוך שמירה על אפשרויות בה היא בכל זאת תיכנס)

לפני שעתיים, ArikB כתב:

כשעברתי את הרכב ראיתי את הנהגת

חבל רק שעצרת את הסרטון בדיוק ברגע שהוא התחיל להיות מעניין😉

פורסם
לפני 6 שעות, ArikB כתב:

אכן 4 לדרום

כן, נסעתי שם חצי שעה אחרי שהגבתי לך וזיהיתי

וכמובן שנתקלתי בתופעה הזו יותר מדי פעמים עד היעד..

לפני 5 שעות, ELI001 כתב:

בטוח מה הסיבה שאנשים אוהבים 'להתיישב' על האמצעי

שמעתי פעם מישהי אומרת ששם היא מרגישה הכי בטוח, כי בשמאלי טסים ובימני כל הזמן יש השתלבויות.

ניסיונותיי להסביר שזו עבירה וזה גם הכי לא בטוח, עלו בתוהו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...