Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוני יוני יוני,

חבל שלא חשבתי על מיליון דולר ...ידעתי שברגע שנבטל איתך אתה תרוץ כמו ילד ותחפש אקשן

ערב טוב .

מצאו את ההבדלים :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוראל, אני יודע על A250AMG שהייתה בתצוגה בסוכנות בת"א ליד יד אליהו (סוכן של כלמוביל - מרצדס אמר לי, שבמקרה הוא גם חבר). אם תרצו, אני אברר אם יש אפשרות לראות אותה ואיפה היא נמצאת כיום.

גיא, תנסה לברר לי - אם תוכל. אם אתה מתכוון ל-A כחולה (גוון בסטייל אוקטביה vRS) עם קיט AMG שעומדת באולם תצוגה כרגע, היא לא A250 - לפחות כך טען הנציג. ב-A250 AMG יש מושבים קידמיים חשמלים ובזאת בתצוגה אין תפעול חשמלי למושבים הקידמיים.

דדי, אל תיקח זאת אישית נגדך (למרות שאולי כך משתמע מדבריו של יוני) - בצ'מפיון עזרת לא פעם ולא פעמיים. אין על זה ספק בכלל, גם לא הקטן ביותר!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מחזק !

חבר שמחזיק רכב יוקרה ושוקל החלפה ביקש ממני להצטרף אליו לנסיעת מבחן בב.מ.וו., הנסיעה תואמה שבועיים מראש, בדקנו יום לפני ובדקנו בבוקר יום הנסיעה - אישרו לנו שהכל סגור.

הגענו ממבשרת אל רחוב המסגר רק כדי לגלות שהרכב באופן מפתיע ביותר (!!!) לא חזר מלקוח, "איש המכירות" בחור מלא שעונה למיטב זכרוני לשם ר. אפילו לא טרח להתנצל, לנסות לקבוע נסיעה חוזרת או לפצות במשהו (גם כוס קפה זה בסדר).

כאילו מה? שני ימי עבודה + נסיעה מיותרת לת"א אצלו הם בקטנה.

גועל נפש של שירות ושל סוכנות - אם כך זה בשלב החיזורים לא רוצה לחשוב מה יהיה אחרי החתונה.

אני בהחלט מקווה שגיל אגמון או מי מטעמו קורא את השרשור הזה ומבין שבדק בית רציני ביותר - כולל משלוח אנשים ללשכת התעסוקה - מתבקש בסוכנות הזו.

נשלח.

יוני 12345678...

אילו היית מכיר אז אולי לא היית מרשה לעצמך לקרוא לי שכונה אבל שיהיה...

לגבי כל הסנגורים ולגם ליוני,

תבדקו טוב לגבי בכל הנוגע לשירות ואז תבינו טוב מאוד שכל אחד שהגיע בעברו לנסיעת מבחן או בבמוו או בצ'מפיון קיבל יותר מסתם נסיעה-גם אם זה היה סתם לכיף (וכן-היו כאלה שהודו שהם נורא רוצים לנהוג ב X וחופשי נסענו ונהננו .

במקרה של יוני אני אישית נפגעתי וזאת כי יוני ידע טוב מאוד להתכתב איתי בהודעה פרטית ואף לשוחח בכיף בטלפון אך ברגע שצצה בעיה (וכן הייתה בעיה שיש כאן אנשים שיודעים על מה אני מדבר) אז במקום לדבר איתי שוב אז הוא בחר להשמיץ אותי (מה לעשות ,אני אחראי על רכבי ההדגמה) במקום שהרבה מכירים אותי ואף אולי אנשים בחברה שבא אני עובד -מה שיכול להיות לא מובן לצד השני (לא נתנו לו שירות כמו שצריך וכד') ולפגוע בצורה כזו או אחרת .

שירות או לא אז תגידו מה שתרצו אך גם דרכו של יוני היא לא הדרך אך זוהי בחירתו .

נ.ב

למי שלא הבין אני לא נציג מכירות ולא בן של הבעלים אלא מתעסק ברכבי ההדגמה בלבד.

פשוט תפסיק להגיב בנושא, אתה רק מוסיף לנזק שכבר עשית.

הדיבור שלך שכונתי ביותר.

אתה ממשיך לתקוף לקוח פוטנציאלי של החברה בה אתה מועסק.

גם אם יש בינכם היכרות רבת שנים וקשר חברי, אנו לא מודעים לכך ולכן נראה כי אתה פשוט אדם גס, בוטה וחסר כבוד מינימאלי ללקוח.

לכן, לדעתי אתה מייצג לרעה את החברה בה אתה עובד, גם אם לא במכוון.

ממש לא מוסיף כבוד לדלק מוטורס בכלל ולחטיבת היוקרה בפרט.

פורסם
נשלח.

פשוט תפסיק להגיב בנושא, אתה רק מוסיף לנזק שכבר עשית.

הדיבור שלך שכונתי ביותר.

אתה ממשיך לתקוף לקוח פוטנציאלי של החברה בה אתה מועסק.

אתה מייצג לרעה את החברה בה אתה עובד, גם אם לא במכוון.

ממש לא מוסיף כבוד לדלק מוטורס בכלל ולחטיבת היוקרה בפרט.

יקירי ,

לא מייצג ולא כלום,

חבר וותיק באתר שנפגע מדברי חבר.

לדלק אין שום קשר לזה (אחרת היו משלמים על כך)

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
12345678..ST.

יוני,

אני לא אמשיך יותר כאן את משחקי האגו ,

תרצה דבר איתי (ואתה יודע איך) או שדבר עם הסוכן שדיבר איתך .

אני סיימתי את משחק השרשור,

לילה טוב

אם כך ידידי,אני חושב שהיית צריך לעשות את הדבר הבא:

לקרוא את תגובתו של הלקוח הלא מרוצה,גם אם הוא בחר להוציא את אי שביעות הרצון שלו לפומבי (זכותו!) ובמקום להתבטא כמו שיפוצניק עצמאי ב"למה ככה מלכלך" עלייך היה להזדהות עם הלקוח,להבין את מצבו ואת הבעיה שנוצרה,לתת ללקוח להבין שהבעיה לא נוצרה בגללך אבל אתה תשמח א.לעשות את מיטב המאמצים על מנת לברר את הנושא לעומק ומדוע לקוח רציני אינו מקבל יחס הולם ב.לפצותו לפעם הבא ולהבטיח לו נסיעת מבחן בהקדם האפשרי! ולהסביר לו כי זמנו חשוב לחברת דלק מוטורס,והיא מעוניינת בו כלקוח לעכשיו ולעוד שנים רבות!

ואתה מקווה שעניין יפתר במהרה ושאתה חושב ש328 היא בחירה מצויינת וברגע שהוא יקח סיבוב עליה הוא ישכח מכל האי נעימות שנוצרה.

אבל במקום זה העדפת את שיטת ה"פחחחח גם כן אתה,מה אתה חושב ת'צמך?,בא להתבכיין פה מול כולם"

Porsche 944 turbo

פורסם
אם כך ידידי,אני חושב שהיית צריך לעשות את הדבר הבא:

לקרוא את תגובתו של הלקוח הלא מרוצה,גם אם הוא בחר להוציא את אי שביעות הרצון שלו לפומבי (זכותו!) ובמקום להתבטא כמו שיפוצניק עצמאי ב"למה ככה מלכלך" עלייך היה להזדהות עם הלקוח,להבין את מצבו ואת הבעיה שנוצרה,לתת ללקוח להבין שהבעיה לא נוצרה בגללך אבל אתה תשמח א.לעשות את מיטב המאמצים על מנת לברר את הנושא לעומק ומדוע לקוח רציני אינו מקבל יחס הולם ב.לפצותו לפעם הבא ולהבטיח לו נסיעת מבחן בהקדם האפשרי! ולהסביר לו כי זמנו חשוב לחברת דלק מוטורס,והיא מעוניינת בו כלקוח לעכשיו ולעוד שנים רבות!

ואתה מקווה שעניין יפתר במהרה ושאתה חושב ש328 היא בחירה מצויינת וברגע שהוא יקח סיבוב עליה הוא ישכח מכל האי נעימות שנוצרה.

אבל במקום זה העדפת את שיטת ה"פחחחח גם כן אתה,מה אתה חושב ת'צמך?,בא להתבכיין פה מול כולם"

ההבדל בין יוני ללקוח אצלי זה שליוני היה עוד משהו נוסף חוץ מהיותו לקוח פוטנציאלי כזה או אחר וזה שהוא היה חבר (ולכן הוא גם הרשה לעצמו לשלוח מייל שמתחיל ב"גיסנו") .

דדי,

פורסם
ההבדל בין יוני ללקוח אצלי זה שליוני היה עוד משהו נוסף חוץ מהיותו לקוח פוטנציאלי כזה או אחר וזה שהוא היה חבר (ולכן הוא גם הרשה לעצמו לשלוח מייל שמתחיל ב"גיסנו") .

שיקרא לך גם אח שלו,דוד שלו,אבאלה,וכו, הוא ה-ל-ק-ו-ח.

אתה לא אדם פרטי שמוכר רכב יד שנייה,אתה מייצג חברה,וגם אם תנסה להתנער מאחריות,הוא לא בא אלייך הבייתה וביקש שתמכור לו את הפלייסטשיין שלך,הבן אדם מתנהל מול אולם תצוגה רציני (בערך רציני).

ואתה כ"מקצוען" לא יכול לרדת לפסים אישיים.

ג'יזס.

Porsche 944 turbo

פורסם
^

בקטנה, 292K ש"ח ל-328I בסיסית (וכן, בסיסית זה באמת בסיסית, בערך כמו דגם ליסינג).

אבל תמורת סכום סימלי של 37K ש"ח אתה מקבל גם: כניסה ללא מפתח, מושבים קדמיים חשמליים עם זכרון, מראות מתקפלות חשמליות, מראות חיצוניות ופנימית נגד סינוור, חיישני חנייה אחוריים, פנסי קסנון, גימורי פנימי עץ וחישוקי סגסוגת בקוטר 18 אינץ' (או בקיצור, כל מה שמקבלים כיום ברכב שעולה חצי).

עדיין, לדעתי זה רכב מעניין שלא שווה לזנוח אותו רק עקב שירות לא טוב של הסוכנות.

נסה לפנות לסוכנות אחרת, אולי שם תתקל ביחס טוב יותר.

אם לא, נסה לפנות למחלקת השרות של היבואן (יש מחלקה נפרדת ל-BMW?).

חוץ מזה אתה צריך לראות גם את הצד החיובי של העיניין.

כאשר אתה תקבל את הרכב למבחן ככל הנראה זה יהיה ללא הגבלת זמן, סע לשלום המפתחות בפנים.. :wink:

ואת כל זה תקבל באינפיניטי ב-260-280 אש"ח, יגידו לך תודה ותהיה מרוצה. לא עדיף?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

במקרה אני איש שיווק ואני חושב שהבחור שמייצג את ב אמ וו עשה את כל הטעויות האפשרויות. בשיעור מספר אחד קודם כל תדע שהלקוח תמיד צודק. איפה המקצועיות שלך? הוא (יוני) לא פסל על הסף את החברה אלא רק הביע את התאכזבותו מהשירות ובצדק רב. שים לב שרק לאחר שתקפת אותו הוא החליט להיפרד מהחלום ורק בגללך. אני חושב שטעויות צריך לתקן , תזמין לו נסיעת מבחן מהירה תתנצל ושניכם תצאו מרוצים.

פורסם
במקרה אני איש שיווק ואני חושב שהבחור שמייצג את ב אמ וו עשה את כל הטעויות האפשרויות. בשיעור מספר אחד קודם כל תדע שהלקוח תמיד צודק. איפה המקצועיות שלך? הוא (יוני) לא פסל על הסף את החברה אלא רק הביע את התאכזבותו מהשירות ובצדק רב. שים לב שרק לאחר שתקפת אותו הוא החליט להיפרד מהחלום ורק בגללך. אני חושב שטעויות צריך לתקן , תזמין לו נסיעת מבחן מהירה תתנצל ושניכם תצאו מרוצים.

קובי,

בוא נבהיר זאת פעם אחת אחרונה,

אני לא מייצג אף חברה כאן בפורום - לא עכשיו ולא בעבר !!!

דדי,

פורסם
הרגע אמרו לך שלא השתנה, עדיין משתנה (מלשון urine) ...

המצב עוד יותר גרוע.

כשקמור היו לפחות הם התעסקו רק עם ב.מ.וו וידעו שזה מה שיש להם ואם לא ימכרו אז לא ירוויחו (עזבו שברגע שהרכב נקנה כבר לא עניין אותם מי אתה).

פה יש יבואן שידוע כשם ז*ן על רצון הלקוחות שלו בשאר המותגים אותם הוא מייבא והגישה הזו ממשיכה גם למותג הפריום אותו הוא מייבא.

ותאמינו לי שאחרי השיחה שהיתה לי עם מנהל שירות הלקוחות של דלק שדאג להביר בברור (כמו שגם לומר בברור) שלדלק מוטורס לא אכפת מהלקוחות שלה.

אז יודעים מה, גם אני שם ז*ן על דלק מוטורס.

לא רוצים אותי כלקוח אני לא רוצה אתכם כיבואן,אני מבטיח לכם שבמישפחתי לא יקנה אף רכב שנמכר ע"י היבואן הזה ואף רכב לא יטופל במוסף שאיך שהוא קשור ליבואן הזה.

ולפותח השירשור, עד כמה שאני אוהב ב.מ.וו ועד כמה שאני בטוח שהF30 היתה גורמת לך הנאה, אני ממליץ שתוותר על התענוג (המפוקפק) של לקנות רכב מדלק ותחפש רכב מיבואן שאולי אכפת לו מהלקוח (או לפחות אחד שמנהל שירות הלקוחות שלו לא אומר במפורש שלא אכפת לו)

לילה טוב

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
יוני יוני יוני,

חבל שלא חשבתי על מיליון דולר ...(ידעתי שברגע שנבטל איתך אתה תרוץ כמו ילד ותחפש אקשן)

אין כמו ללכלך אהה,

תיאמת נסיעת מבחן מול נציג,אני דיברתי איתך והכל היה בסדר חוץ מאיחור של לקוח עם הרכב .

לאחר מכן דיבר איתך הבחור שלי והודיע (לפניי שהגעת ולא כשכבר היית כאן ) שיש לנו בעיה עם הרכב ואתה בוחר ישר לרוץ וללכלך .

ידידי היקר,

לכלכת ובגדול ומה גם שלי זה הראה כמה שאתה באמת "לקוח" רציני .

נ.ב

ולמי שחושב על סניף אחר אז במקרה של יוני הפעם זה לא יעבוד (הכרות מעמיקה מימי צ'מפיון העליזים) יש רכב לכל דגם ושנמצאים במיקום אחד.

ירצה ויהיה רציני (כי השרשור הזה מראה כאילו שהוא בא לעשות V על זה שהוא נהג ברכב ,רמז -לקוחות שרצו ,חיכו בסבלנות ונסעו).

ערב טוב .

12345678..ST.

יוני,

אני לא אמשיך יותר כאן את משחקי האגו ,

תרצה דבר איתי (ואתה יודע איך) או שדבר עם הסוכן שדיבר איתך .

אני סיימתי את משחק השרשור,

לילה טוב

קובי,

בוא נבהיר זאת פעם אחת אחרונה,

אני לא מייצג אף חברה כאן בפורום - לא עכשיו ולא בעבר !!!

פה מפיק מרגליות - ותסלח לי, דווקא כן התנסחת כמו נציג החברה (למענך - השורות באדום).

קח משל קטן:

אחד הולך בבוקר לעבודה ומתקרב אל בניין המשרדים שבו הוא עובד, הוא מתבונן על הבניין מבחוץ ואומר לעצמו - סטטיסטית יש כאן 20% עובדים מיותרים (כי זו הסטטיסטיקה הכללית).

הוא נכנס אל הבניין, מחתים שעון ומאותו הרגע הוא נכנס אל הסטטיסטיקה ויתכן שהוא אחד מאותם עובדים מיותרים.

והנמשל:

אחד בא לעבודה בסוכנות ב.מ.וו. הוא מתבונן על הסוכנות מבחוץ ואומר לעצמו - סטטיסטית יש כאן 50% נותני שירות גרועים (אני נדיב - ההמצב גרוע בהרבה, אבל נלך על המספר הזה), הוא נכנס לסוכנות ומחתים כרטיס - את ההמשך תשלים בעצמך...

לו אני הבעלים של הסוכנות, ספק רב אם היית ממשיך לעבוד אצלי.

פורסם

קראתי את כול הפוסט היות ויש פה שתי נושאים שקרובים לליבי ,מכוניות ושרות לקוחות.

יש משפט שלימדו אותי וזה משפט מפתח "הלקוח לא תמיד צודק....אבל הלקוח או תמיד לקוח ".

טועה נותן השרות שחושב שהלקוח חבר שלו וכיו"ב ,בא לקבל שרות ויצר יחסים קצת לא פורמלאים מסיבות שונות אבל זה לא חברים ולא עושים על האש בשבת,וגם במידה ועושים על האש בשבת זה לא קשור ברגע שנכנס לסוכנות ואתה מיצג את הסוכנות בכול דרך אפילו כטלפנית פה נגמר הקשר הבלתי אמצעי והופך לקשר אחר.

מוסיף חטא על פשע ועוד מנהל דיון ציבורי בנושא ובמקום ליצור אמפתיה יוצר עוד יותר התנגדות.

הבעיה נמצאת אצל נותן השרות ונובע מדרך התנהלות של החברה שעובד בה שלא ממוקדת לקוח ולא מסבירה לעובדיה שהלקוחות לא באים לקנות אצלם ולא לקוחות שלהם ולא לקוחות של דלק או קמור ,מדובר בלקוחות שבאים לקנות רכב שבנוסף לערכים הנוספים שיש אומר הצלחתי בחיים ותתייחסו אלי בהתאם גם שאני נכנס אליכם כלקוח אפילו מתעניין ,ובטח מצד בחור שנסע כבר על אוטו של מעל 200 אלף ולא ילד מתלהב , בחנות שעונים שלקוח רוצה לקנות קרטייה או רולקס עוטפים אותו אחרת מאשר קונה סייקו או קסיו ,למה ככה .

אני לא הייתי מפטר עובד כזה ,הייתי משתמש בזה ככלי לימוד לכול העובדים שיבינו את תפקידם .

אנשים לא באים לBMW לקנות אוטו ,באים לקנות את כל הדברים האחרים שיש בBMW וזה מעבר לאוטו ,ואת זה כנראה לא מבינים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...