Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא התערבתי עד עכשיו אבל הגיע הזמן ואגיד זאת בקצרה:

אינפיניטי G37, גם הסדאן ובעיקר הקופה ובמיוחד בגרסת S, יודעת לעשות דברים שה-GTI אפילו לא חולמת להעמיד פנים שהיא יודעת. על 370Z בכלל אין מה לדבר... חסר מומנט בסל"ד נמוך... הצחקת אותי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב ששמלוב לא התכוון למשאית אלא יותר בכיוון של גי'-אמ-סי וונדורה.

לגביי הGTI - אין קשר בין הרכבים, הZ רכב ספורט פרופר ו"תתן בראש" לGTI בכל יום בשבוע - גם לרוב המשופרות, בקו ישר ובפניות, אבל חסר לה אלמנט אחד שלGTI דווקא יש וזאת תחושת הנמרצות (ספציפית בקו ישר ובמהירויות יומיומיות) - שכנראה נובע מהלינאריות של המנוע האטמוספירי בZ לעומת המוגדש בGTI והצליל סטייל גי'-אמ-סי.

לסיכום, אם מישהו רוצה להחליף את ה370Z שלו בGTI שלי שייפנה אליי בפרטי. ;)

פורסם

זה שיש לכם רגשי נחיתות ...ל-370Z כיול מעולה, אין מה להשוות בכלל ל-GTI מקורית, אמרתי על זה משהו? שמעתם משאית נפגעתם הא...חיים בסרט.

הסרט הוא אצלך בממיר הישן אבאלה, אנחנו כבר ב- HD מזמן....:lol:

"אבל חסר לה אלמנט אחד שלGTI דווקא יש וזאת תחושת הנמרצות (ספציפית בקו ישר ובמהירויות יומיומיות) - שכנראה נובע מהלינאריות של המנוע האטמוספירי בZ לעומת המוגדש בGTI והצליל סטייל גי'-אמ-סי."

באמת ? ה- Z לא נמרצת בקו ישר ובמהירויות יומיומיות :roll::roll:

---

פורסם

אני מוכן להתערב, אני קונה gti אתה קונה כרטיס טיסה, לוקחים את שניהם למסלול, נראה זמני הקפה, נראה מי מתנהגת יותר.

אם אני מנצח אתה משלם לי על הgti, אם אתה מנצח אני נותן לך אותה במתנה.

כשתתבגר תבין, האינפיניטי קלה ומתקשרת, יושבת על אותה הרצפה כמו הz וגם מכויילת זהה, אני לא מבין איך רכב שמאוד ל100 כ"כ מהר לא נחשב זריז והגולף המחורבנת כן?!

אני חייב להעלות סרטונים שבהם אני מצלם את לוח השעונים, כדי שתוכל לראות איך הרכב מטפס טורים בקלילות ואיך מרגישים את המכה, אני נותן בראש לm3 e36 . ותגיד לי שהיא עגלה, הg בולמת טוב יותר, מאיצה טוב יותר, היא מרווחת יותר ומן הסתם אמינה יותר.

haters will hate

פורסם

מעניין

הוא מסכם:

האינפיניטי היא מכונית סדאן מפוארת אך אל תתנו לזה להטעות אתכם, מתחת למעטפת מסתתרת מכונית ספורט

http://www.youtube.com/watch?v=37LVq2YjcqI&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

haters will hate

פורסם

חבר'ה, האינפיניטי כנראה טובה יותר, אבל כפי שכתבתי - השאלה היא למי.

מעבר לעובדה שאני לא נכנס זקוף במושב שלה מקדימה (בקושי) או מאחורה (בכלל לא), לטעמי המושבים פחות טובים, מבפנים היא מרגישה קצת "יפנית" בעיצובה, שהוא מצועצע מידי לטעמי ולא "נופל ליד" כמו ברכים אחרים (נניח וולבו, VW, רנו), ומעבר לכל היא משדרת משהו מאוד מבוגר, קצת שחצני. יש צעירים (בישראל) שזה לא מתאים להם, מה לעשות. ויש אחרים שזה גם לא מתאים להם, מסיבותיהם. לגופו של עניין, בסכום כזה ובגודל כזה - לו היה רלבנטי לי - הייתי רוכש 159 (לו היו ממשיכים לייצר אותה) או נניח S60, משום שעבורי פחות רלבנטי איך היא מוציאה זנב, ויותר רלבנטי דברים אחרים. כל אחד ובחירותיו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתה לא מבין שאין קשר ישיר בין 0-100 לבין תחושת נמרצות ביום יום ברכב!?

יש קשר עקיף אבל זה לא מעיד על כל רכב, CTS 3.6 מהיר ל-100 אבל רחוק מלהיות זריז ולהגיב כמו GTI.

בנצי אני מקווה שאתה משווה את שלי ל-G37 ולא לשלך, פאדיחות להשוות לשלך...

אני לא צריך לזכות ולקבל עוד GTI, בשביל מה פתחתי את השרשור?! :wink:

עופר, עם הדוקאטי בתמונה, הוא אחד הנהגים ולא רק לפי דעתי. במקומכם הייתי לוקח ברצינות את מה שהוא אומר על כל רכב.

עופר תגיד להם! אין לי כוח... :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אז מה בסוף ? :roll:

לקנות ב.מ.וו או לא ? :roll:

שרות טוב או לא ? :roll:

דדי כן או דדי לא ? :roll:

שרשור שהתחיל ענייני, המשיך פוגעני ומסתיים אחרי 10000 צפיות בקול ענות חלושה בקטע טכני GTI .:roll:

לנעול את השרשור.

תודה ויום נפלא.

פורסם

צפויה להגיע לארץ ה-ATS של קאדילק.

מנוע 2.0T שמפיק 270 כ"ס והנעה אחורית, על הנייר וגם לפי מבחנים היא מתחרה יותר מראויה לסדרה 3.

למי שלא יודע על מה אני מדבר:

http://www.youtube.com/watch?v=tq__8kTTbBA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
אז מה בסוף ? :roll:

לקנות ב.מ.וו או לא ? :roll:

שרות טוב או לא ? :roll:

דדי כן או דדי לא ? :roll:

שרשור שהתחיל ענייני, המשיך פוגעני ומסתיים אחרי 10000 צפיות בקול ענות חלושה בקטע טכני GTI .:roll:

לנעול את השרשור.

תודה ויום נפלא.

צודק לגמרי :?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...