Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא כנראה התכוון אליי. בכל מקרה זה מרמז על כך שאופי החברה עד היום דומה מאוד לאופי עובדיה.

תודה. עכשיו זה מסתדר.

אבן נגולה מעל ליביי:lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני עובד בענף הרכב לא מעט שנים בתפקידים ניהוליים כשבמהלך השנים עבדו תחתי נציגי מכירות מכל הסוגים והמינים.

לא מכיר את הנפשות הפועלות בסיפור אבל אם אני בתור מנהל הייתי נחשף לתגובה שכזאת של נציגי המכירות שלי הבחור היה טס הביתה כמו טיל בליסטי ולא משנה אם היו יחסי חברות מוקדמים אם הלקוח או לא.שאר נציגי המכירות היו מפיקים את הלקח מהמקרה ונזהרים שבעתיים.

בענף הפרמיום למי שלא יודע, הקשר האישי עם הלקוח הוא יותר חזק ומורכב מאשר במותג עממי,ובמרבית העסקאות שנסגרות הלקוח מרגיש סוג של חברות מסויימת עם נציג המכירות שלו כגון קשר בשעות חריגות או בקשות שונות ומשונות .

ברגע שנציג המכירות הגיע בבוקר לעבודה והחתים כרטיס מבחינתי הוא מייצג את החברה והלויאליות שלו גולשת גם מעבר לשעות העבודה אם זה בסופי שבוע או במפגשים עם משפחה וחברים.

הנציג במקרה הנ"ל נתפס במלוא טמטומו ועם אגו מרקיע שחקים ולקח את ביקורת הלקוח כדבר אישי.

הלקוח ציין במפורש את חוסר שביעות רצונו מהתהליך ועם הרגשה לא ניתן להתווכח !!!

הלקוח מוציא מאות אלפי ש"ח מכיסו ומצפה לקבל שירות בסטנדרט מסויים, כשהוציא קיטור מעל דפי הפורום הנציג שנתן לו שירות נפגע באופן אישי ובמקום להרים את הכפפה ולתקן את הרושם שהשאיר ולנסות לעשות מהלימון לימונדה בחר להתנגח לעיני כל ולשחק את הילדה הקטנה עם הקוקיות שלקחו לה את הסוכריה....צר לי , אבל ככה לא נותנים שירות ובטח ובטח לא מוכרים מותג יוקרה.

יופי של תשובה. ואני יוסיף שאם ככה אחד העובדים שלי היה מדבר הוא היה מפוטר באותו הרגע.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
תיאמת נסיעת מבחן מול נציג,אני דיברתי איתך והכל היה בסדר חוץ מאיחור של לקוח עם הרכב .

לאחר מכן דיבר איתך הבחור שלי והודיע (לפניי שהגעת ולא כשכבר היית כאן ) שיש לנו בעיה עם הרכב ואתה בוחר ישר לרוץ וללכלך.

ירצה ויהיה רציני (כי השרשור הזה מראה כאילו שהוא בא לעשות V על זה שהוא נהג ברכב ,רמז -לקוחות שרצו ,חיכו בסבלנות ונסעו).

לא מכיר אישית את הנפשות הפועלות ולא רוצה לחזור על מה שנכתב כאן, אם זאת אני רוצה להוסיף שזו גישה שאני נתקל בה בהמון מקומות בארץ, גם בתחום הרכב.

בשוק ללא תחרות אמיתית אין ממש סיבה לרדוף אחרי הלקוח וככה זה נראה.

רוצה נסיעת מבחן כדי להחליט אם בא לך להוציא סכום כסף לא מבוטל? שב בשקט, תמתין בסבלנות ואולי בסוף נתפנה עליך.

תיאמת 2 נסיעות מבחן שבוטלו? אז מה, הכל בסדר, פשוט היה איחור של לקוח אחר (את מי זה מעניין?).

זה מזכיר לי פעם אחת שנסעתי למכון לכיוון פרונט מאוד נחשב פה בפורום, ספונסר לצורך העניין, בפגישה הראשונה עלינו על בעיה בחובקי הגה וקבענו תאריך להחלפה.

בפגישה השניה בתאריך המיוחל כשהגעתי למקום נאמר לי שהחלקים לא הוזמנו ואם יוזמנו עכשיו יגיעו רק בסוף יום כשיהיה מאוחר מדי כבר לעבוד, מה שכן אפשר להגיע מחר או לחלופין אני יכול לנסוע לבד למחסן בעיר אחרת ולחזור עם החלפים בתקווה שעוד יהיה זמן לעבוד על האוטו היום.

או רפד נחשב שאומר לי "מה אני אעשה שקבענו להיום, נתקעתי עם הפרוייקט הזה, תבוא מחר", מה תעשה? תרים טלפון יום מראש כשברור לך שנתקעת ותגיד לי.

לקוח שקובע משהו כמו נסיעת מבחן, טיפול במוסך, חידוש ריפוד וכו' משנה את כל סדר היום שלו סביב אותו אירוע.

כשנותן השירות מבטל עם לקוח בטענה שהוא נתקע עם פרוייקט, שכח לקנות חלפים או "בגלל לקוח אחר" הוא מבזבז את זמן הלקוח הפוטנציאלי ומוציא כל חשק לחזור לאותו מקום.

כשמדובר עם עסקות של מעל רבע מיליון זה בכלל נראה מגוחך.

למרות זאת יש פה כמה תגובות של מה שנראה כמו אנשים שנמצאים בענף השירות\מכירות שמראות שכנראה אפשר גם אחרת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מי המטומטם שקונה ב.מ.וו?

לקוח הציע לי ברטר על 750li אמרתי לו שיתפוצץ. חבילה של צרות.

פה לפחות על ב.מ.וו חדשה מקבלים שירות ועוד איזה שירות, תחזוקה מלאה חינם לשלוש שנים.

ועדיין, אחרי כ"כ מנורות בלוח השעונים של ה335 לא נוגע בב.מ.וו חדשה, אם אני קונה בימר אז רק ישנה, e46, e36,e21. אפילו מה850 שאני אוהב כ"כ אני פוחד.

נסיעת מבחן על האינפיניטי תעשה לפותח השרשור רק טוב. אני לא יודע אם מוכרים את הM בארץ אבל ייבוא אישי זאת אופציה נהדרת.

haters will hate

פורסם

מה שמצחיק (או עצוב) זה שאם dkny2 לא היה מגיב כלל השרשור היה גווע אחרי יום-יומיים.

אך תגובתו הלקויה של הבחור (אני מאמין שהוא לא התכוון לכך) גרר יותר מ-80 תגובות ו6,500 צפיות (והיד עוד נטויה) ושרשור שאינו רוצה למות.

ואם כבר, אז גם אני בדיעה ש-BMW לא שווה כל כך הרבה כסף כאשר יש אלטרנטיבות טובות יותר.

פורסם

גם אני הייתי ממליץ לבצע נסיעת מבחן על האינפיניטי- נדמה שיש לה הרבה מה להציע.

עם או בלי קשר, נסעתי בוולוו S60T6 במשך מס' שעות בשבוע שעבר ואני יכול להגיד לך שמדובר ברכב מהיר, חזק, מאובזר, אם כי לא מהנה לנהגיה כמו ה-BMW. זו יכולה להיות אופציה נוספת לפותח השרשור.

ידוע במדינתנו שהיחס אליך לפני רכישת הרכב ואחריי קבלתו אינם זהים. אחריי כזה יחס, הייתי חושב פעמיים אם לקנות BMW.

פורסם

אני עם בצני על האינפנטי,בהנחה שלפותח השירשור אין יומרות ירוקות יותר מידי :)

אין מה לעשות ב.מ.וו באמת הצליחו לייצר מנוע שהוא גם חסכוני וגם חזק מאוד,אבל מנגד זה אומר עוד טכנולוגיה,מה שבשפה באוורית אומר בשנים האחרונות,בעיות אמינות.

Porsche 944 turbo

פורסם

נסעתי על אינפיניטי G37 סדאן, מאוד אהבתי את תא הנוסעים, פחות את המראה החיצוני והמנוע. ההתנהגות גם לא ספורטיבית מספיק.

המנוע חזק אבל לאוטו יש תחושה של משאית, גם ב-370Z יש את התחושה הזו. לכן אני מעדיף מנוע גודש.

אני ממש לא סגור על BMW. קודם כל היא מאוד יקרה, מאוד... התמורה למחיר פה לא גבוהה, וזה משהו שחשוב לי.

בנוסף לזה ציינו פה שהרכב עוד חדש ולא יודעים "מחלות שלו" ותקלות פוטנציאליות, לא חשבתי על זה.

מחזיק מפתחות יכול להיות רעיון נחמד, יש לי חברים שישמחו לאחד :lol:

זה די ברור שכנראה רכב מהם אני לא אקנה, הם יכולים לפתוח שווארמה ולעשות חמוצים, בזה הם יצטיינו!

הנזק שהם עשו לעצמם כשביטלו לי בכזאת חוצפה הוא עצום. ותשלשו את כמות הצפיות כי מידע כזה עובר מפה לאוזן

כמו אש בשדה קוצים. 3 חברים שהיו סגורים על בימר הולכים להזמין מרצדס A קלאס והרביעי כבר הזמין אינפיניטי.

אני בטוח שחסכתי להם המון כסף ועצבים על השירות בעתיד.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הבעיה היא שהמותג כ"כ חזק, שגם שירות ויחס גרוע לא ימנע מאנשים לקנות את הרכב. בהעדר תחרות כל מי שנפשו חשקה בבימר יאלץ לבלוע את הרוק ולקנות אצל דלק כי פשוט אין יבואנים אחרים למותג.

פורסם
3 חברים שהיו סגורים על בימר הולכים להזמין מרצדס A קלאס והרביעי כבר הזמין אינפיניטי.

איך נכנסים לרשימת החברים שלך??:shock:

אגב, צודק לגבי התמורה למחיר, אם כך למה בדקת אותה מלכתחילה?

למה לא ללכת על סידרה 1 שם יחס עלות/תועלת טוב בהרבה (לדעתי).

בסופו של דבר היא המקבילה ל-A של מרצדס.

פורסם
נסעתי על אינפיניטי G37 סדאן, מאוד אהבתי את תא הנוסעים, פחות את המראה החיצוני והמנוע. ההתנהגות גם לא ספורטיבית מספיק.

המנוע חזק אבל לאוטו יש תחושה של משאית, גם ב-370Z יש את התחושה הזו. לכן אני מעדיף מנוע גודש.

ההתנהגות לא ספורטיבית מספיק? אתה רציני? תחושה של משאית? גם ב-370Z? אני מתחיל לפקפק בשיקול הדעת שלך...

אני ממש לא סגור על BMW. קודם כל היא מאוד יקרה, מאוד... התמורה למחיר פה לא גבוהה, וזה משהו שחשוב לי.

בנוסף לזה ציינו פה שהרכב עוד חדש ולא יודעים "מחלות שלו" ותקלות פוטנציאליות, לא חשבתי על זה.

מה עוד חדש, ב.מ.וו סדרה 3? שוב, אתה רציני? רוצה לחכות 3 שנים עד לקבלת מידע מהימן לפני שאתה קונה כל רכב?

מחזיק מפתחות יכול להיות רעיון נחמד, יש לי חברים שישמחו לאחד :lol:

זה די ברור שכנראה רכב מהם אני לא אקנה, הם יכולים לפתוח שווארמה ולעשות חמוצים, בזה הם יצטיינו!

הנזק שהם עשו לעצמם כשביטלו לי בכזאת חוצפה הוא עצום. ותשלשו את כמות הצפיות כי מידע כזה עובר מפה לאוזן

כמו אש בשדה קוצים. 3 חברים שהיו סגורים על בימר הולכים להזמין מרצדס A קלאס והרביעי כבר הזמין אינפיניטי.

פחח, זה כלום, 17 חברים שלי ששמו מקדמה על מרצדס A ביטלו את הכל ועברו ללקסוס. חמישה אחרים כבר הזמינו סוזוקי אלטו. אגב, תזכיר לי בבקשה, מתי הוצגה ה-A קלאס? תיזהר, אולי יש לה "מחלות" :-P

הערות שנונות באדום

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
^

בקטנה, 292K ש"ח ל-328I בסיסית (וכן, בסיסית זה באמת בסיסית, בערך כמו דגם ליסינג).

אבל תמורת סכום סימלי של 37K ש"ח אתה מקבל גם: כניסה ללא מפתח, מושבים קדמיים חשמליים עם זכרון, מראות מתקפלות חשמליות, מראות חיצוניות ופנימית נגד סינוור, חיישני חנייה אחוריים, פנסי קסנון, גימורי פנימי עץ וחישוקי סגסוגת בקוטר 18 אינץ' (או בקיצור, כל מה שמקבלים כיום ברכב שעולה חצי). :wink:

או שב.מ.וו מייצרת מפרט דל במיוחד עבור ישראל או שהמידע שלך שגוי. מאוד.

סדרה 3 משווקת בדור החדש עם 3 מפרטי אבזור שונים לבחירה ללא תוספת תשלום (ספורט, פאר ועוד אחד שברח כי מהראש).

המושבים חשמליים, התאורה קסנון, הגימור עץ\מתכת\שחור מבריק בהתאם לרמת האבזור,המרות מתקפלות חשמלית, המראה הפנימית נגד סנוור (בערך משנת 98), עם חיישני חנייה וכו׳- בסטנדרט.

זו הפעם הראשונה שאפשר לקנות סדרה 3 בגימור ספורט למשל, ולקבל רכב עם פגושים אגרסיביים, שלדה מונמכת ומוקשחת, מושבים עם כיוון חשמלי לתמיכה צידית, ג׳אנט 17 מאוד מחמיא ועוד שלל אבזור- ללא שום תוספת למחיר.

אני יודע שגם בישראל היא שווקה כך בהתחלה, יכול להיות שהשתנה כבר ויכול להיות שאתה מאוד לא מעודכן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

באתר של במו (ישראל) אין התייחסות למפרטים הללו. רק בין הדגמים השונים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...