Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

BAR72 אני לגמרי עם הסיפא של דבריך.

לדעתי פותח השירשור עשה כאן תצוגת תכלית מרשימה.

אם יתאם נסיעת מבחן, יציין שזה הוא, ויוודא שמבינים מי הוא...הוא צפוי לקבל יחס של נסיך.

הדימיון שלי לגבי מהות היחס המיוחד, נודד לכל מיני מישורים...

לדעתי אם פותח השירשור רציני...אין לו מה להפסיד...

(וזה לא שונה מהותית ממה שרשמתי בעמוד הראשון)

המחיר של טעות של הסוכנות בטיפול לא נכון בביקור החוזר \ הבא- נורא!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא רוצה להיכנס לנושא השרשור (כי לא בא לי להיכנס למריבה).

א-ב-ל, כל מיני אנשים אמרו שכדאי לבלוע את הצפרדע, בגלל שהתוצרת של במו מעולה. אני מסכים עם זה שיש להם אחלה מכוניות, אבל אתה גר בארץ, לא באירופה, שבמקרה הכי גרוע אתה יכול אשכרה להגיע ליצרן. פה אם היבואן לא יתן לך שירות טוב כשתצטרך, אז די נדפקת. במכוניות כאלו - בסכומים כאלו - השירות צריך להיות לעילא ולעילא החל מהקבלה באולם, דרך נסיעת מבחן וגם בטיפולים עצמם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עכשיו אני רואה את השרשור לראשונה.

וכן, לאחר פנייה של דדי אלי.

בכל מקרה, אני מבין את הבעייתיות שיש כאן.

מצד אחד דדי הגיב, ומבחינת כולם נותן את השתקפות פני דלק מוטורס, אך זה לא מה שדדי ניסה להפגין, גם כי הוא לא התכוון לדבר בשם דלק מוטורס (הוא ידע שאם הוא רוצה לדבר בשם היבואן הוא צריך שהיבואן יהיה ספונסר) וגם כי הוא מתבטא די חרא בכתב. דדי אל תיעלב.

דדי לקח אישית את דברי יוני, מכיוון שהוא איש נסיעות המבחן בב.מ.וו, וגם כי הוא נעלב כי הסיק שאם למישהו כמו יוני (שלדברי דדי הוא חבר) יש בעיות, אז הוא יתקשר לומר לו ולא יעלה את זה לאינטרנט. בטח לא כי זה יאיר את דדי באור גרוע.

מהיכרות אישית עם דדי כחבר, וגם כאחד שעבד איתו בעבר, הוא די מנסה לעזור. מנגד, הוא גם נעלב די מהר ולוקח דברים אישית. לפי הבנתי הוא גם דיבר עם יוני לאחר פתיחת שרשור.

בכל מקרה, כחבר שלו, מצאתי לנכון להעלות את דבריו מפני שהוא התבקש לא להגיב כאן.

רק לשם ההבהרה:

לא נכחתי באירוע, לא מכיר את יוני, לא לוקח צד במי צודק ומי לא. פשוט כואב לי העליהום שנוצר.

שוב, מכיוון שלא נכחתי באירוע אין אני יכול לדעת מה היה שם, ואני ממש לא חושב שיוני משקר, חלילה. שלא ישתמע כך. פשוט חשבתי שיהיה נכון להעביר כמו שצריך בכתב את דברי הצד השני לפני מה שהבנתי, וגם לתת היכרות אישית שלי מדדי.

זהו. שיהיה לכולם אחלה ערב, ואחלה סופ"ש בכלל.

מי ייתן ותגדשו.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אתה רושם: "כי הסיק שאם למישהו כמו יוני (שלדברי דדי הוא חבר) יש בעיות, אז הוא יתקשר לומר לו ולא יעלה את זה לאינטרנט"

לבנאדם ביטלו פעמיים בדקה ה 90 את הנסיעת מבחן, צריך להיות די טמבל בשביל לא להבין שיש בעיה.

ולפי ההתנהלות שלו פה בשרשור גם ירקות לא הייתי קונה ממנו.

שורה תחתונה זאת התנהלות שכונתית, הלקוח לא צריך לרדוף אחרי אף יבואן כדי לקבל נסיעת מבחן, במיוחד אם יש לו "חבר" שעובד כאיש נסיעות מבחן.

פורסם

עם כל הכבוד לכל המעורבים, כשחוויית קניה של אוטו ב300K מהאבא-של-כל-מותגי-הפרימיום נגמרת בוויכוח על מי החברים של דדי, משהו לא עובד טוב אצל היבואן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מצד אחד דדי הגיב, ומבחינת כולם נותן את השתקפות פני דלק מוטורס, אך זה לא מה שדדי ניסה להפגין, גם כי הוא לא התכוון לדבר בשם דלק מוטורס (הוא ידע שאם הוא רוצה לדבר בשם היבואן הוא צריך שהיבואן יהיה ספונסר) וגם כי הוא מתבטא די חרא בכתב. דדי אל תיעלב.

דדי לקח אישית את דברי יוני, מכיוון שהוא איש נסיעות המבחן בב.מ.וו, וגם כי הוא נעלב כי הסיק שאם למישהו כמו יוני (שלדברי דדי הוא חבר) יש בעיות, אז הוא יתקשר לומר לו ולא יעלה את זה לאינטרנט. בטח לא כי זה יאיר את דדי באור גרוע.

מהיכרות אישית עם דדי כחבר, וגם כאחד שעבד איתו בעבר, הוא די מנסה לעזור. מנגד, הוא גם נעלב די מהר ולוקח דברים אישית. לפי הבנתי הוא גם דיבר עם יוני לאחר פתיחת שרשור.

.

אז כדאי שתסביר לדדי, שהוא בחור רגיש כדבריך ולכן לא יתקשה להבין את זה, שישנם עוד אנשים רגישים בעולם.

כשלקוח מתאם נסיעה, נמסר לו שהרכב בשטיפה ומחכה לו - ועל סמך ההבטחה הזו נוסע לת"א מרחק של יותר מ- 50 ק"מ רק כדי להגיע אל הסוכנות ולשמוע ש"הרכב לא חזר מלקוח", בלי התנצלות, בלי תאום מועד חדש כשהפעם מביאים לו את הרכב הביתה, בלי להציע אפילו כוס קפה - בלי כלום, אז גם הוא בחור רגיש שלקח את העניין באופן אישי בשל זריקת הז' הפראית עליו.

מדובר בלקוח שהיה פרי בשל על סף הקניה - היה ונמוג, הוא לסוכנות הזו כבר לא ייכנס בעתיד הנראה לעין.

אגב, ב.מ.וו. מוכרת מכוניות שבעיני חלק מהנהגים נחשבים לנחשקות ביותר - הלקוח מחזיק ברשותו משאב שכולם חושקים בו - כסף... :evil:

פורסם

היה צריך לבוא לסוכנות עם כובע מצחייה של boss שרשרת מגן דוד מזהב ונעלי פומה לבנות, אז יהיה מקבל סיבוב על המקום. :-)

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
היה צריך לבוא לסוכנות עם כובע מצחייה של boss שרשרת מגן דוד מזהב ונעלי פומה לבנות, אז יהיה מקבל סיבוב על המקום. :-)

התכוונת אדידס, טרנינג אדידס, גורמט וכובע אדידס.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא היה עוזר, מדובר בבחור ממוצא הונגרי ואי אפשר לטעות בכך.

במחשבה שנייה - אולי זו הדרך של הסוכנות לאותת לו שהוא לא רצוי ושאנשים כמוהו עלולים להוציא שם רע למותג - לך תדע...

פורסם
עם כל הכבוד לכל המעורבים, כשחוויית קניה של אוטו ב300K מהאבא-של-כל-מותגי-הפרימיום נגמרת בוויכוח על מי החברים של דדי, משהו לא עובד טוב אצל היבואן.

:mm_yeah::mm_yeah:

פורסם

אני עובד בענף הרכב לא מעט שנים בתפקידים ניהוליים כשבמהלך השנים עבדו תחתי נציגי מכירות מכל הסוגים והמינים.

לא מכיר את הנפשות הפועלות בסיפור אבל אם אני בתור מנהל הייתי נחשף לתגובה שכזאת של נציגי המכירות שלי הבחור היה טס הביתה כמו טיל בליסטי ולא משנה אם היו יחסי חברות מוקדמים אם הלקוח או לא.שאר נציגי המכירות היו מפיקים את הלקח מהמקרה ונזהרים שבעתיים.

בענף הפרמיום למי שלא יודע, הקשר האישי עם הלקוח הוא יותר חזק ומורכב מאשר במותג עממי,ובמרבית העסקאות שנסגרות הלקוח מרגיש סוג של חברות מסויימת עם נציג המכירות שלו כגון קשר בשעות חריגות או בקשות שונות ומשונות .

ברגע שנציג המכירות הגיע בבוקר לעבודה והחתים כרטיס מבחינתי הוא מייצג את החברה והלויאליות שלו גולשת גם מעבר לשעות העבודה אם זה בסופי שבוע או במפגשים עם משפחה וחברים.

הנציג במקרה הנ"ל נתפס במלוא טמטומו ועם אגו מרקיע שחקים ולקח את ביקורת הלקוח כדבר אישי.

הלקוח ציין במפורש את חוסר שביעות רצונו מהתהליך ועם הרגשה לא ניתן להתווכח !!!

הלקוח מוציא מאות אלפי ש"ח מכיסו ומצפה לקבל שירות בסטנדרט מסויים, כשהוציא קיטור מעל דפי הפורום הנציג שנתן לו שירות נפגע באופן אישי ובמקום להרים את הכפפה ולתקן את הרושם שהשאיר ולנסות לעשות מהלימון לימונדה בחר להתנגח לעיני כל ולשחק את הילדה הקטנה עם הקוקיות שלקחו לה את הסוכריה....צר לי , אבל ככה לא נותנים שירות ובטח ובטח לא מוכרים מותג יוקרה.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

אני מבקש לא לעשות שימוש ציני בסמל היהודי הגדול מכולם (אולי פרט למנורה של בית"ר :lol:)

כמו כן ברצוני לתת פיין טיונינג לאבחנת המלתחה: זה כבר מזמן הפך לחולצות של ראלף לורן עם מיליון קישקושים ופאייטים בשילוב של נייק אייר מקס לבנות.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

התגובה שלך רצינית ? זה פשוט עצוב ...

תיאמת נסיעת מבחן מול נציג,אני דיברתי איתך והכל היה בסדר חוץ מאיחור של לקוח עם הרכב .

לאחר מכן דיבר איתך הבחור שלי והודיע (לפניי שהגעת ולא כשכבר היית כאן ) שיש לנו בעיה עם הרכב ואתה בוחר ישר לרוץ וללכלך .

לכלכת ובגדול ומה גם שלי זה הראה כמה שאתה באמת "לקוח" רציני .

ולמי שחושב על סניף אחר אז במקרה של יוני הפעם זה לא יעבוד (הכרות מעמיקה מימי צ'מפיון העליזים) יש רכב לכל דגם ושנמצאים במיקום אחד.

ירצה ויהיה רציני (כי השרשור הזה מראה כאילו שהוא בא לעשות V על זה שהוא נהג ברכב ,רמז -לקוחות שרצו ,חיכו בסבלנות ונסעו).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...