Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל להגיד שהיא משאית זה משהו סובייקטייבי, זה לא נתון שניתן למדוד, וזה משתנה מנהג לנהג. אם היא מרגישה לו רכה מדי, אולי הוא רגיל לרכבים יותר נוקשים.

יש לחלוק על מישהו, ויש להגיד למישהו שהוא טועה, אבל להגיד "ההבנה שלך בנהיגה היא 0", למישהו שאתה לא מכיר זה קצת מעליב, ולדעתי לא במקום.

GTI??:roll:

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא כי יש לנו אינפיניטי.

היו לי מספיק מכוניות בכדי לדעת מה זה אוטו שמרגיש כבד, משאית.

הנה מבחן של הg25 מול ה328, ה25 היא עגלה. שימו לב להבדלים במחיר, ה37 מחפה על כל המגרעות של ה25 .

במבחן הם אומרים שלאינפיטי יש את ההגה הטוב בקטגוריה, שהרכב מרגיש קליל גם עם המנוע הקטן הזה.

וזה לא המבחן היחידי שבו משבחים את ההגה, בהשוואתי בין ה1m לtt-rs הם לקחו את הg37ipl כרכב מבחן, מה היה כתוב ברוסיה הקטנה על רכב המבחן? שאינפיטי שיחקו אותה בכך שב.מ.וו יכולים ללמוד מהם דבר או שתיים על כיול ההגה ועל זה מגיע להם ח"ח.

haters will hate

פורסם
Tuned GTI. סטנדרטית היא לא...

כך חשבתי.

אז אם עזרים אלו לא זרים לו, אני מניח שגם באינפיניטי ניתן להתאים אותה לטעמו.

בכל מקרה, גם האינפיניטי לא רכב זול, 325K ש"ח הם שווי ערך לגירסה היקרה של ה-328.

לגבי ה-A של מרצדס,

אם הגודל שלה מספק את פותח השרשור אני לא ממש מבין מה הוא חיפש ב-328..

ה-A מקבילה לסידרה 1.

גם המחיר בסקאלה אחרת, ה-A החזקה והמצויידת עולה 265K ש"ח.

פורסם

סביר להניח שאני אשאר עם שלי וזהו לבינתיים, אין לי דבר רע אחד להגיד עליה, חבילה מעולה!

תסלח לי אבל: וואו, איזו הפתעה! :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין מה לעשות, כשמגיע לפרגן אני מפרגן :wink:

אלון, סדרה 1 ממש מכוערת ולא באה בכלל בחשבון.

בנצי, לפני שנה אשכרה חשבתי על אפשרות לקיט סופרצ'ארג'ר אבל אין לי אומץ לנסות, בטוח שלא בישראל..

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אז תשלח לי הודעה פרטית, או שתחכה, אני החלטתי שאני משאיר את האינפיניטי וקונה עוד רכב בחודש הקרוב, אז הG תקבל את היחס לו היא ראויה, שיפוץ כללי ועוד קצת שיפורים, אנסתי אותה, 100k ק"מ וחוץ מלהחליף שמן לא עשיתי כלום.

למכור לא שווה לי, ואני מאוד אוהב את הרכב, הוא יותר מתגמל מהקיימן.

haters will hate

פורסם

אני קצת מבין את דבריו של שמלוב. מנסיעת מבחן שלי ב- 37, גם אני לא התרשמתי יותר מידי, משום שהתחושה שהיא מעבירה היא באמת לא מרגשת כמו ה- GTI, וצריך ללחוץ אותה כדי להנות. אפשר לומר כמה שרוצים שהאינפיניטי טובה יותר, השאלה עבור מי. וזה מעבר לעובדה שהראש שלי מגרד שם את התקרה גם כשהכסא נמוך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תסלח לי אבל: וואו, איזו הפתעה! :-P

אחרי כל השרשור הזה, ממש הוצאת לי את המילים מהפה:wink:

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

הגיר שלה הופך אותה ללא ספורטיבית בעליל. מהירה מאד - כן. ספורטיבית - רחוק אלף שנות אור מזה. היא לא הצליחה לרגש אותי בכבישי נהיגה או אפילו סתם ככה על פיסת אספלט שוממת. עם זאת עדיין אחלה חבילה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אני לא יודע איזה נסיעות מבחן אנשים בארץ עושים.

האינפיניטי היא מכונית קלילה, ההגה שלה עולה בכמה רמות על זה של הGTI. משאית? תעשו סיבוב על סילברדו טורבו דיזל.

את האינפיניטי אני לוקח לקצה כמעט בכל נסיעה, בגלל זה החלפתי צמיגים בשבוע שעבר , שלושה חודשים אחרי ששמתי חדשים.

תגידו מה שתגידו ונכון שמדובר בדעתי האישית, אני נוהג המון ועל הרבה מכוניות, החודש נהגתי על e350 סדאן, e550 קופה משופרת של רנטק, נותנת בראש לcl63 בצורה מבישה מאוד, בנטלי אראנג' טורבו, הנעה קדמית מעניינת מסוף השבוע האחרון, אקיורה rsx ידנית, ממש פיג'ו 205 מודרנית.

אני לא מדבר על מכוניות שעשיתי עליהם סיבוב בעיר, אני מדבר על מכוניות שלקחתי למלהולנד ולחצתי.

עשיתם מהgti פרה קדושה, האוטו הזה מת, נכון יש סביבת נהג מתגמלת, יש קצת כוח בהשוואה לקטנות אחרות, אבל ההגה מבאס את התחת, אז מה אם האוטו חלש, גם הrsx חלשה אבל יש לה הגה מהפנט.

אתם קופצים פה כי ליגות מעל ועוד מנסים לעשות השוואה, ד"א, המנוע של האינפיניטי מצויין והכוח מגיע בטורים נמוכים, אנחנו לא מדברים על הונדה.

haters will hate

פורסם
אני לא יודע איזה נסיעות מבחן אנשים בארץ עושים.

האינפיניטי היא מכונית קלילה, ההגה שלה עולה בכמה רמות על זה של הGTI. משאית? תעשו סיבוב על סילברדו טורבו דיזל.

את האינפיניטי אני לוקח לקצה כמעט בכל נסיעה, בגלל זה החלפתי צמיגים בשבוע שעבר , שלושה חודשים אחרי ששמתי חדשים.

תגידו מה שתגידו ונכון שמדובר בדעתי האישית, אני נוהג המון ועל הרבה מכוניות, החודש נהגתי על e350 סדאן, e550 קופה משופרת של רנטק, נותנת בראש לcl63 בצורה מבישה מאוד, בנטלי אראנג' טורבו, הנעה קדמית מעניינת מסוף השבוע האחרון, אקיורה rsx ידנית, ממש פיג'ו 205 מודרנית.

אני לא מדבר על מכוניות שעשיתי עליהם סיבוב בעיר, אני מדבר על מכוניות שלקחתי למלהולנד ולחצתי.

עשיתם מהgti פרה קדושה, האוטו הזה מת, נכון יש סביבת נהג מתגמלת, יש קצת כוח בהשוואה לקטנות אחרות, אבל ההגה מבאס את התחת, אז מה אם האוטו חלש, גם הrsx חלשה אבל יש לה הגה מהפנט.

אתם קופצים פה כי ליגות מעל ועוד מנסים לעשות השוואה, ד"א, המנוע של האינפיניטי מצויין והכוח מגיע בטורים נמוכים, אנחנו לא מדברים על הונדה.

בנצי הבעיה היא שאנשים בארץ קונים GTI והם בטוחים שהם קונים פרארי וכל רכב אחר הוא גורטאה.

בסה"כ אני מאוד מסכים עם דבריך.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אתם יודעים ש-VW זה ה' (אותם מקשים במקלדת), אין מה לעשות!

זה שיש לכם רגשי נחיתות ושבנצי קורע את האוטו שלו לא הופך אינפיניטי לספורטיבית, אין קשר בכלל!

אפילו לא מהנה לנהיגה ביחס לכל הוט-האצ' חדשה, זה גם לא היעוד שלה מלכתחילה.

יש לה מנוע חזק יחסית וזהו.

ל-370Z כיול מעולה, אין מה להשוות בכלל ל-GTI מקורית, אמרתי על זה משהו? שמעתם משאית נפגעתם הא...

חיים בסרט.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...