Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדבר הכי מעניין בשרשור הזה זה 20K מעל על GTI07 DSG...

אכן נשמע טיפה קיצוני אבל שיהיה בשעה טובה,

ג'אקו - אם אתה עדיין בארץ תן קפיצה אליי יש לי משהו מעניין להציע לך וליוני

Confidence In Motion

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אכן נשמע טיפה קיצוני אבל שיהיה בשעה טובה,

ג'אקו - אם אתה עדיין בארץ תן קפיצה אליי יש לי משהו מעניין להציע לך וליוני

ורמ', אעשה לך פון מאוחר יותר - אשתדל לקפוץ.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אחת הנקודות החשובות בשרשור הועלתה בעמוד קודם, ועוסקת בכך שכאשר אתה רוכש מוצר פרימיום, אתה באמת:

(א) מצפה ליחס פרמיום; ו- (ב) קונה משהו שמעבר למוצר, וכולל גם "תחושה", "אגו", וכו'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
יוני יוני יוני,

חבל שלא חשבתי על מיליון דולר ...(ידעתי שברגע שנבטל איתך אתה תרוץ כמו ילד ותחפש אקשן)

אין כמו ללכלך אהה,

תיאמת נסיעת מבחן מול נציג,אני דיברתי איתך והכל היה בסדר חוץ מאיחור של לקוח עם הרכב .

לאחר מכן דיבר איתך הבחור שלי והודיע (לפניי שהגעת ולא כשכבר היית כאן ) שיש לנו בעיה עם הרכב ואתה בוחר ישר לרוץ וללכלך .ידידי היקר,

לכלכת ובגדול ומה גם שלי זה הראה כמה שאתה באמת "לקוח" רציני .

נ.ב

ולמי שחושב על סניף אחר אז במקרה של יוני הפעם זה לא יעבוד (הכרות מעמיקה מימי צ'מפיון העליזים) יש רכב לכל דגם ושנמצאים במיקום אחד.

ירצה ויהיה רציני (כי השרשור הזה מראה כאילו שהוא בא לעשות V על זה שהוא נהג ברכב ,רמז -לקוחות שרצו ,חיכו בסבלנות ונסעו).

ערב טוב .

זו תגובה של נציג מכירות?!

זו תגובה של נציג מכירות של במוו?!

זו תגובה של נציג מכירות של במוו ללקוח שרוצה לקנות מוצר ב-300K ש"ח?!

זו תגובה של נציג מכירות של במוו ללקוח שרוצה לקנות מוצר ב-300K ש"ח כאשר יש מתחרים מצוינים בשוק?!

לא יאומן. כל פעם אני נדהם מחדש מהשכונה שמתרחשת פה בישראל בשנת 2012. בארה"ב אפשר להשיג נסיעת מבחן בשתי דקות ולכל דגם יש כמה דילרים שכל אחד מתחרה בשני והשירות בשמיים. בארה"ב, מספיק היה שהסתובבתי בחניון של הרכבים כדי שנציג מכירות ממש יתחנן בפני שאקח רכב לנסיעת מבחן, גם אם לא ממש רציתי בכך.

פורסם
12345678..ST.

אילו היית מכיר אז אולי לא היית מרשה לעצמך לקרוא לי שכונה אבל שיהיה...

WTF ?!

זה איום??

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אין לי דבר וחצי דבר נגד אף אחד ב-BMW.

ההודעות הפרטיות לחברי הפורום והנסיון לנעול את השרשור לא במקום!

אתם קיבלתם 0 בשיווק אצלי, 3,000 צפיות ב-24 שעות, מתברר שאני ממש לא לבד, כל הכבוד לכם, באמת...

הוצאתם לי את כל החשק והרסתם לחלוטין את חווית הקניה :arrow:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
יוני יוני יוני,

חבל שלא חשבתי על מיליון דולר ...(ידעתי שברגע שנבטל איתך אתה תרוץ כמו ילד ותחפש אקשן)

אין כמו ללכלך אהה,

תיאמת נסיעת מבחן מול נציג,אני דיברתי איתך והכל היה בסדר חוץ מאיחור של לקוח עם הרכב .

לאחר מכן דיבר איתך הבחור שלי והודיע (לפניי שהגעת ולא כשכבר היית כאן ) שיש לנו בעיה עם הרכב ואתה בוחר ישר לרוץ וללכלך .

ידידי היקר,

לכלכת ובגדול ומה גם שלי זה הראה כמה שאתה באמת "לקוח" רציני .

נ.ב

ולמי שחושב על סניף אחר אז במקרה של יוני הפעם זה לא יעבוד (הכרות מעמיקה מימי צ'מפיון העליזים) יש רכב לכל דגם ושנמצאים במיקום אחד.

ירצה ויהיה רציני (כי השרשור הזה מראה כאילו שהוא בא לעשות V על זה שהוא נהג ברכב ,רמז -לקוחות שרצו ,חיכו בסבלנות ונסעו).

ערב טוב .

אין לי כוח לצטט דברים נוספים, הם מצוטטים כאן לאורך כל השרשור..

אני בד"כ לא מגיב על כל שטות שאני קורא, אבל ידידי, זו השטות הכי גדולה שקראתי עד כה.

צורת התבטאות מגעילה.

אני אמנם לא מכיר את פותח השרשור, אך אני מבין את התסכול שלו, גם לי יש ניסיון מר אתכם.

פורסם

אני חייב להגיב, אני לאחרונה רכשתי רכב מ "קמור" (דלק מוטורס).

הגעתי לסוכנות מבלי לתאם ראיתי את הרכב ובקשתי לעשות נסיעת מבחן בדקו ואמרו לי שזה לא אפשרי כרגע הסברתי להם שאני רציני

ואני מעוניין לסגור . בדקו שוב ואפשרו לי לבצע נסיעת מבחן (אם אני לא טועה דדי היה איתי בנסיעת מבחן) נסעתי התרשמתי והחלטתי

לסגור, תוך כדי המשא ומתן לגבי איזה גרסא של הרכב לרכוש עשית הפסקת אוכל והייתי צריך לחזור עם החלטה .בדרך חזרה לסוכנות החלטתי להכנס להציץ בסוכנות מיני הצמודה ,תוך 5 דקות אמא שלי החליטה שהיא רוצה מיני קופר S ,כמובן שביקשתי לבצע נסיעת מבחן וגם כאן אמרו לי שאני צריך לתאם מראש ושוב הסברתי שבאתי לסגור ואני לא יסגור ללא נסיעת מבחן , בדקו שוב והביאו לי רכב לנסיעת מבחן . חזרתי מנסיעת המבחן לסוכנות והזמנתי רכב.

מה שאני מנסה להגיד זה שמי שרציני יקבל מה שהוא רוצה ,ויכול גם להיות שלקוח שסוגר במקום יצא לנסיעת מבחן לא מתוכננת ולכן הרכב לא היה זמין.(אני לא מצפה מחברה כלשהי לסרב ללקוח שסוגר במקום בגלל שצריך לבצע נסיעת מבחן למתעניינים)

אני אישית כן הייתי מרוצה מהשירות . ללא ספק אני מבין את כעס הבחור שתיאם נסיעת מבחן אבל יכול להיות שהיו נסיבות "מקילות" שבעיתם לא בוצעו לו נסיעות מבחן, צריך לזכור שישנם דברים הרבה יותר אקוטיים שנדחים מסיבות אילו ואחרות (ניתוחים וכאלה ,שלא נדע ) ולכן צריך לקחת את הכל בפרופרציה.

אני גם חושב שנציג המכירות יכל להתנהג בצורה יותר נעימה ולהסביר את הסיבות לביטול ,יש מקום לשיפור.

פורסם

יוני יוני יוני,

חבל שלא חשבתי על מיליון דולר ...

אין כמו להציג את המצב כמו שהוא.

נכנסתי לאולם תצוגה לפני שלוש שנים לברר לגבי מיני. בקושי הרימו את העיניים מהמסך כדי להסתכל עלי וכשבסוף הסכימו זה היה בקטע של יאללה תחפף.

לפני שנתיים נכנס חבר לברר לגבי סדרה 3. בן אדם מוכר ורציני. קיבל שם יחס מחפיר.

לפני חודשיים נכנסתי לאולם תצוגה לברר לגבי GS. לקח עשר דקות עד שהנציג מכירות דיבר איתי למרות שעמדתי מולו וחיכיתי בסבלנות שהוא יסיים את העניינים שלו (להריץ דחקות).

ידידי היקר,

אתה צודק בגדול. עם זאת - מכיוון שהמוצרים שלהם עדיין סבבה הייתי בולע את הצפרדע של השירות הדוחה שאתה מקבל מהם ולא פוסל.

נ.ב.

DKNY אני לא יודע אם אתה דובר רשמי של היבואן אבל הייתי ממליץ שתמנע מכך כי אתה גורם ליותר נזק מתועלת.

סופ"ע נעים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לפותח השרשור- ניסית לחשוב על לפנות ליצרן? יחס מחפיר כזה לא יהיה מקובל עליהם. זה יעזור?

זה לא ענייני, אבל הייתי קונה את אותו הדגם בשוק היד שניה (בן שנה נגיד), וחוסך הרבה כסף (אלמלא אין לך הנחה גדולה בקניית חדש).

172

פורסם

לא מתייחס ספציפית למקרה אבל כל נותן שירות שקובע עם מישהו בין אם זה נסיעת מבחן או פגישה או כל דבר אחר וככה מבטל לו 10 דקות לפני הוא ביזיון מהלך אחד גדול.

זה לא צריך לעניין אותי כלקוח אם לקוח אחר החזיר או לא החזיר את האוטו, אתם כנותני השירות ובטח דדי שאתה כאחראי נסיעות מבחן או מה שזה לא יהיה צריכים לדאוג שהרכב יועמד לרשות הלקוח שהמתין בסבלנות, בזמן.

אני קניתי סיאט לאון במבצע, ותיאמתי נסיעת מבחן בשעה 3 בצהריים למחרת ב8 בבוקר. אין לי ספק שאם הייתי מקבל יחס כזה לא הייתי דורך יותר בסוכנות.

אבי.

פורסם

פשוט מוזר שבתחום כזה של שיווק מוצרי יוקרה, אנשים מתנהגים באופן המתואר כאן. שיווק היא תורה מורכבת ומסובכת, ודאי בתחום הזה שמערב בנוסף ללא מעט כסף גם רגש ואגו וצורך מובהק להחניף לאלו וכאן אנחנו רואים התנהגות של שוק פרימיטיבי. ומה זה הקישקוש הזה של "להראות רציני" ? ממתי הקונה צריך להתאים את עצמו לסולם "הרצינות" של המוכר ? האמת ? מדהים.

פורסם

כנראה שכתבתי משהו בדיוק בעת נעילת השרשור (שבוטלה בצדק רב), והוא לא מופיע.

רועי צודק. בעת רכישת רכב כזה, יש אלמנטים נוספים שקשורים לרכישה ול"מחמאות" שהרוכש נותן לעצמו - וגם אחרים כנראה יתנו לו, מעבר לחווית הנהיגה עצמה. היטיב לתאר זאת (בפגישה אישית) עידן מאלפא, שם יש אפקט דומה באופן חלקי.

אני משוכנע שדדי - מהיכרות קצרה עימו - לא ביקש לפגוע באף אחד, וניסה לתת את כל מה שיש לו. אלא שכנראה (מבלי לדעת את כל העובדות) לקוחות המותג לא ממש שמים על דד או על מישהו אחר, ומביקור אישי לפני שנתיים בסוכנות הראשית - כל דאלים גבר. מי שצעק ואיים - קיבל רכב נסיעות מבחן, לנסיעה שכל קשר בינה ובין מבחן רחוק כרחוק מזרח ממערב. אני גם משוכנע שסדרה 1 ו- 320 קצת פחות "מבוקשות" בהקשר זה...

לגופו של עניין, מי שרוכש מוצר פרמיום אכן מצפה ליחס פרמיום בהכל. החל מאתר האינטרנט של המוצר, עבור ביחס אליו כאל מי שמוציא ממון רב, וכלה כמובן בשירות שלאחר המכירה. הבעיה העיקרית היא, שמדובר במוצר טוב. דדי אולי לקח באופן אישי מידי אמירה שנועדה בכלל כלפי היבואן, אבל לו אני במקום שני הניצים, הייתי מנסה "להתחבר" מחדש, ומפנק באיזה מחזיק מפתחות ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...