Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

219 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      76
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      35
    • קדימה (שאול מופז)
      3
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      67
    • מרצ (זהבה גלאון)
      10
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      23
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      5
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

פורסם
בסוף עוד נשמע דרישות מהאו"ם לחלק את ירושלים. הרי במדינת פלאשתין הם כבר הכירו, כמה זמן לדעתכם יעבור עד שהם יחשבו שמן הראוי שתהיה לה חצי בירה?

מה יש בדיוק במזרח ירושלים? גם בחינם הייתי נותן אותה, מדובר בחיסכון של מיליונים לביטוח הלאומי ולעיריית ירושלים כל שנה.

במשא ומתן עוד נוכל להוציא משהו אחר תמורתה ועוד ננפנף ב"ויתור המרחיק לכת" הזה בכל העולם.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 390
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קייזר איך אתה מדבר על ועדים? בינתיים ההתערבות הכי גדולה של ועדים הייתה זו של חיים כץ וועד עובדי תע"ש שהתפקדו במאותיהם לליכוד כדי שיו"ר הועד שלהם יכנס לרשימה.

אז אל דאגה הוועדים ישרדו ויתחזקו גם בממשלת ליכוד.

"ולומר את זה בהקשר של פוליטיקה זה פשוט לומר שרק הדעה שלך נכונה"- ברור אחרת על מה אנחנו מתווכחים פה, אם הדעה שלך הייתה הכי טובה אז לא הייתי מנסה להציג לך את האלטרנטיבה, הייתי מסכים. אך מכיוון שאני באמת חושב ש"אתם" טועים והדעה שלי ושל דומי היא הטובה יותר, אני מנסה להוכיח\להראות\להאיר לך את הדרך.

ובינתיים בכל הנוגע לפובייה ה"אדומה", מהרשימה של מפלגת העבודה אני לא רואה אף "אדום" לפחות לא כזה שאמור לענות על פחדיך. אדרבא יש שם (לפחות לכאורה), אנשים שפיהם ולבם שווים, אנשים שעשייה חברתית היא לא סיסמה נבובה אצלם, אנשי חינוך אמתיים, וגם אנשי ביטחון, אנשים בלי "ניסיון" פוליטי, שאני רואה זאת דווקא יתרון, לצד פוליטיקאים עם ניסיון אך ללא תיקים פליליים, האשמות וחקירות, וספינים צבועים. מאוד יתכן שחלקם טעו, אפילו מספר פעמים, אך לפחות כוונותיהם אמתיות וכנות.

אם עד עכשיו עוד התלבטתי, נראה לי שעם הרשימה הזו תמו ההתלבטויות.

הלאה מיקי רוזנטל תעשה להם את המוות.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

בלי ברק, שמחון וחבריהם זה שפור ניכר.יש כמה שאיני מכיר כלל. שמולי אופורוניסט. איך אני יודע?מהכתובת על המצח. הועדים היו וישארו אך תמיכת יחימוביץ מפריעה. מילא לחיות עם התועבה, אך לא לחבקה. שיפור קל, זה לא זה.

לו היו מהווים אלטרנטיבה אלקטוראלית, ניחא. מאחר וממילא לא ישלטו, אין צורך להתפשר.

זה בשבילך, לוטי.

אגב, אין סכוי שהיום בצהריים אתה בסביבות הרצליה, נכון?

פורסם
מה יש בדיוק במזרח ירושלים? גם בחינם הייתי נותן אותה, מדובר בחיסכון של מיליונים לביטוח הלאומי ולעיריית ירושלים כל שנה.

במשא ומתן עוד נוכל להוציא משהו אחר תמורתה ועוד ננפנף ב"ויתור המרחיק לכת" הזה בכל העולם.

כן... ונוותר גם על עזה... ביחד זה יהיה חסכון של מילארדים לקופת האוצר. אבל, ברגע שתפסיק לממן אותם, לא תוכל להיות עם היד על הדופק על כל מה שקורה שם. ברגע שאתה נותן להם ריבונות על עזה, אתה מקבל בסיס צבאי עויין בפתח הדלת שלך. (ולא, היום הם לא צבא ואין להם ריבונות. יש להם חצי ריבונות וחצי כוח מזויין.) תן להם מדינה ובירה, תהיה להם ריבונות מוחלטת וכוח מזויין (כי "מי אתה" שתסגור להם את הים, ותמנע מהאיראנים להעביר להם טנקים \ נגמ"שים \ לא יודע מה?). ברגע שאתה "משחרר להם את החבל" ומספיק להיות הפרנס שלהם, אתה מאבד את היכולת לתמרן מולם בצורה של מקל וגזר. זה יוצר מצב בו הדבר היחידי שיש באפשרותך לעשות זה לשבור את הכלים ולצאת למלחמה. ובלקחת החלטות, ה"מנהיגים" שלנו לא מצטיינים כאמור. אני לא רוצה לדמיין מצב בו מזרח ירושליים הופכת לשטח הפקר כמו שהפכה רצועת עזה ברגע שהנוכחות הישראלית נעלמה שם כתוצאה מההתנתקות... אמנם קצת שונה, אבל עדיין - אין משליט סדר טוב יותר מאשר כוח סדיר של מג"ב בשטח. תוציא אותו, מי בדיוק ימנע מהחמסתאנים למקם משגרי קסאמים בסמטאות מזרח הבירה?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הבעיה שלי עם וועדים זה שהם מאפשרים לחברות חסרות תועלת להמשיך להיות חסרות תועלת, על חשבון הציבור. חברת חשמל בחובות של מיליארדים, אך העובדים לא מוכנים לוותר על הטבת חשמל חינם. מה עושים במקום? מעלים את התעריף. רכבת ישראל גרועה באותה מידה. עובדים ברמה כל כך נמוכה שקשה להגדיר אותה, ועד אלים ועוד דברים שעולים לכולנו ביוקר. לא ראית את האשכול שsronis פתח, על כך שמשאירים את הרכבות מונעות בלילה, כי הועד לא החליט מי יבוא בבוקר להתניע? התארגנות עובדים זה אחלה והכל, אבל הגענו למצב בו העובדים יותר חשובים מהמפעל עצמו.

מה שצריך לעשות במובן הכלכלי כבר כתבתי כמה פעמים - בעיקר לעניין קצבאות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כן... ונוותר גם על עזה... ביחד זה יהיה חסכון של מילארדים לקופת האוצר. אבל, ברגע שתפסיק לממן אותם, לא תוכל להיות עם היד על הדופק על כל מה שקורה שם. ברגע שאתה נותן להם ריבונות על עזה, אתה מקבל בסיס צבאי עויין בפתח הדלת שלך. (ולא, היום הם לא צבא ואין להם ריבונות. יש להם חצי ריבונות וחצי כוח מזויין.) תן להם מדינה ובירה, תהיה להם ריבונות מוחלטת וכוח מזויין (כי "מי אתה" שתסגור להם את הים, ותמנע מהאיראנים להעביר להם טנקים \ נגמ"שים \ לא יודע מה?). ברגע שאתה "משחרר להם את החבל" ומספיק להיות הפרנס שלהם, אתה מאבד את היכולת לתמרן מולם בצורה של מקל וגזר. זה יוצר מצב בו הדבר היחידי שיש באפשרותך לעשות זה לשבור את הכלים ולצאת למלחמה. ובלקחת החלטות, ה"מנהיגים" שלנו לא מצטיינים כאמור. אני לא רוצה לדמיין מצב בו מזרח ירושליים הופכת לשטח הפקר כמו שהפכה רצועת עזה ברגע שהנוכחות הישראלית נעלמה שם כתוצאה מההתנתקות... אמנם קצת שונה, אבל עדיין - אין משליט סדר טוב יותר מאשר כוח סדיר של מג"ב בשטח. תוציא אותו, מי בדיוק ימנע מהחמסתאנים למקם משגרי קסאמים בסמטאות מזרח הבירה?

אין לי שום בעייה שעזה תהפוך לבסיס מזויין ואת זה אני אומר כאחד שמזיינים אותו כל פעם בטילים מהרצועה. כשהם יהיו בריבונות מלאה ומזויינים כראוי נוכל גם לזיין או.ם בקלות כל פעם שינסו לפגוע בנו.

אם הם המו ריבוניים אז את החש ל היו מייצרים אצלם ו יו שותים שם מים מותפלים. אם תרצה אני יכול להסביר לך איך בעזרת פצצ אחת לא גדולה אתה מחזיר אותם לימי הביניים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
צריך פשוט לנהל משא ומתן עם ביצים. כלומר, לפתוח מנקודה של מנצחים, לא מנקודה של "טוב, בואו ניקח את גבולות 1920 בתור רפרנס ונעבוד משם :roll: "

בכ"א, אני לא יודע כבר במי לבחור. לא הבנתי למה ביבי טרטר את כל המילואימניקים לחינם, ובסוף קיבלנו גם רקטות בת"א וירושלים :|

בנט לא עושה לי את זה, עוצמה לא תעבור את אחוז החסימה.

הבעיה שלי היא, שאני תופס כרגע שני איומיים על המדינה, ואני לא יודע מי קריטי יותר: מצד אחד, יש את הסכנה האדומה עם יחימוביץ ושאר הקומוניסטים חובבי הועדים שלה, שיטיסו את המיסים הגבוהים ממילא לרמות הזויות לחלוטין תוך ריסוק הכלכלה, ומצד שני, יש את הפלשתינים.

אל תדאג. המיסים יעלו אחרי הבחירות. יש גירעון תקציבי ענק (בזכות ביבי), וגם תעריף החשמל עומד לעלות שוב.

מזרח ירושלים כולל גם את העיר העתיקה והכותל. תאר לך איזה שמחה תהיה פה ובעולם אם האו"ם יחליט שזה שטח פלסטינאי. לדעתי רק בגלל זה האו"ם לא יחליט כזה דבר, אבל כן ישחרר הצהרה שישראל צריכה לשבת למו"מ על גורל ירושלים.

נהג לילה - הסיבה שהם לא מייצרים חשמל בעצמם היא שצה"ל טורח להרוס את תחנות הכוח שלהם כל פעם מחדש. מצד שני אם לא יסופק להם חשמל בכלל, הם יהפכו לבעיה תברואתית שתתפשט גם לתוך ישראל (לחיידקים יש את התכונה הזאת להתעלם מגבולות מדיניים).

בתור תומך במדינת הרווחה (ומדינת רווחה היא לאו דווקא קצבאות במתכונתן הנוכחית) מצד אחד וקפיטליסט מצד שני (תחרות חופשית בעידוד המדינה ואכיפתה ע"י המדינה כאשר תחומים מסויימים מתוקצבים ע"י המדינה) אני מצביע למרצ.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני לא דיברתי על עזה, אני דיברתי על מזרח ירושלים. מי מונע מהם למשל לירות עליך טילים מרמאללה? הוא ימנע את הטילים ממזרח ירושלים.

אם כבר הזכרת את עזה, פעם ירו עלינו טילים גם מלבנון. היום כבר לא. מי מונע מהם? אני אגיד לך. הלקח שהם למדו לפני שש שנים מונע מהם. אז נסראללה הכלב סיפר לכולם שהוא ניצח - אבל מי חי בבונקר?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

איפכא מסתברא : במלחמה קונבנציונלית הערבים מפסידים, יש לפחות 5 דוגמאות כולל בתנאי פתיחה נוחים להם מאין כמותם.

נשק קונבנציונלי הוא חסר משמעות בידיהם, רק נשק טרור כמו גראדים ואת זה ממילא יש להם בשפע.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מתחשק לי לפרסם את דבריו של שמר על הקיר של ביבי בפייסבוק, אבל -

א. אני לא יודע למי לשייך את זה (לא נראה לי ששמר מקארספורום תופס :wink:), ואני לא רוצה "לקחת קרדיט" על כך בעצמי.

ב. אני לא יודע אם שמר מסכים...

מה אתה אומר שמר, אפשר לפרסם את הגיגיך על "קיר" ראש הממשלה בפייסבוק תחת הכותרת "דאגותיו של אזרח", או משהו בסגנון? נדמה לי שדבריך יעזרו להמון אנשים עם זכרון קצר להפליא.

לשאלתך, אתה יכול להעתיק מה שבא לך. הבעיות שאני מזהה:

1. הבעיה העיקרית עם "משטרו" של ביבי היא ההליכה לכיוון מדינה פאשיסטית. עזבו לרגע את השימוש במילה הזו כקללה וקראו קצת על משמעותה. העמדת המדינה כערך עליון, מעל חיי הנתינים (אזרחים), מעל אלה שחורגים מזרם המחשבה המרכזי (של השלטון), מעל ערכים אחרים (בטחון קודם לחינוך, לדוגמה) וכו'. הוסיפו על כך את מכונת התעמולה המשומנת שמלווה את הדוצ'ה שלנו (מאז ומתמיד היו "עיתונאי חצר", ע"ע אורי דן עבור אריק שרון, עיתונאים שעבדו "בשירות" בן גוריון ועוד, אבל מעולם לא היה בישראל רו"מ שהיה לו עיתון משלו, טוקבקיסטים בשכר משלו, ואופרציית (דיס)אינפורמציה שלמה שכל מטרתה היא להשחיר את דמותו של היריב הפוליטי שמולו (החל ברבין, דרך פרס, אולמרט, שרון, לבני וכלה ביחימוביץ). תארו לכם ר"מ אחר שהיה עושה רק מעט מהדברים שביבי עשה (פירטתי בהודעה קודמת. בקצרה - מיסים, קפאון ובידוד מדיני, חולשה בטחונית וגרעון תקציבי עצום). הרי ביבי כבר היה זועק על "חמסטאן", על "סחרור כלכלי", על "הפקרות וחולשה מדינית" ומה לא. האיש הוא אשף בדיבורים ואימפוטנט במעשים. הקו הפאשיסטי ומכונת הפרופגנדה המשומנת הביאו כבר בהיסטוריה להפיכה מדמוקרטיה (חלשה, יש לציין) למפלצת.

בכל פעם שאני שומע את האדונים הנכבדים ביברמן ושטייניץ מדברים על "משילות", אני מקבל צמרמורת.

לשאלתו של חן, זה לא שלפני ביבי היה גן עדן - אבל הוא בהחלט משתדל להביא אותנו אל הגיהנום, בהצלחה לא מועטה.

2. כפי שכתבתי - המחדלים של ביבי יתנקמו בנו. לא רק שאנחנו משלמים יותר. אנחנו נשלם הרבה יותר. כלכלית, מדינית, פוליטית וכו'.

3. הטענה המגוחכת ש"מצבה הכלכלי של ישראל מעולם לא היה טוב יותר" היא מצג שווא. אני מכיר את טענות ה"אייפון, אספרסו ומכוניות חדשות". תרשו לי לתת לכם דוגמא ממדינה עלומה בשם אנגולה. אם ידעתם (ואם לא - בשביל זה אני כאן), עיר הבירה שלה היא כמעט היקרה בעולם. אחרי טוקיו ו...זהו. לשכור שם דירה סבירה (5 חדרים) עולה משהו כמו 12,000-15,000 דולר, וזה אחרי ירידה דרסטית בשנה האחרונה. במסעדה טובה אפשר להשאיר 300-500 דולר לאדם עבור ארוחה.

יש שם מכוניות שאתם יכולים רק לחלום עליהן וטלפונים חדישים שעולים שם בדולרים מה שאתם משלמים בשקלים.

לכאורה - מדינה עם רמת חיים גבוהה, אחרת לא היה מהיכן לשלם, לא?

החדשות העצובות - 80 אחוז מהתושבים מרוויחים דולרים ספורים ליום עבודה. התזונה שלהם מורכבת בעיקר מדייסה של שורש (ברחבי אפריקה קוראים לזה "מנדיוקה", אצלם זה "פונג' "). הם חיים בפחונים שהבדואים היו מתביישים בהם ונוסעים ברכבת או מוניות כמו סרדינים, רק בלי שמן.

20 האחוזים הנותרים, אלה שמחוברים לעטיני השלטון, חיים כמו מלכים (הם גם אלה שמשלמים בלי למצמץ). אין, חלילה , מעבר של כסף ורווחה ל-80 האחוזים האומללים.

אה, עוד דבר - מי שהעלה את מחירי הדיור והשירותים לשמיים הם הזרים. אלה שורצים בהמוניהם ומשלמים ממש טוב (ככה זה כשאתה קשור לתעשיית הנפט ו/או היהלומים. לא עושים חשבון לכמה אלפי דולרים עלובים).

למה זה קשור אלינו? תרשו לי להזכיר לכם את ההוא שדרס את לי זייתוני. את ההוא שיצא מהפרארי שלו כדי לכסח אנשים בדיזנגוף, ולהבדיל, את בעלי הפנטהאוזים על חוף הים בת"א, הרצליה, נתניה, בת ים, אשדוד ואפילו אשקלון.

בדקו ותמצאו שאחוז התושבים הזרים מביניהם גבוה באופן מעורר דאגה. מגיע לכאן הון ממדינות זרות, שמושך את מחירי הדיור (ודברים נוספים) למעלה ולרמה שאינה ברת השגה לרוב האוכלוסייה. גם אם לא נזכיר את העובדה שחלק לא קטן מהכסף הוא מזומנים שעוברים "כביסה" ונגיד שזה כסף חוקי (נניח שכל האוליגרכים, הצרפתים, האמריקאים וכל מיני טיפוסים שהמשטרה "שמה עליהם עין" למרות שהם צדיקים אוריגינל), הרי שעדיין - הקניות ורמת החיים הגבוהה היא מנת חלקה של שכבה דקה באופן מדאיג.

האדם הממוצע, במיוחד זה הצעיר - לא יוכל אפילו להגיע לנכס משלו בחיים, שלא לדבר על ילדיו.

4. הקלף העיקרי של ביברמן - החוסן הבטחוני, כביכול. המנהיג ה"חזק" מגלה שהמציאות מורכבת כאשר הוא מגיע למדרגה העליונה. רבין (להזכירכם, מח"ט בגיל צעיר ואיש צבא לאורך כל הדרך), בגין ("שתי גדות לירדן, זו שלנו זו גם כן"), שמיר ("לא תתפסו אותי חי !" ותודה למנשה נוי), שרון ("אבי ההתנחלויות", גנרל שתמיד דחף להכרעה צבאית, מפקד יח' 101), אולמרט (איש ליכוד כל ימיו) ועוד רבים אחרים, גילו שכאשר המדינה תלויה ברצון הטוב של מדינה אחרת (הדוד העשיר מאמריקה), האידאולוגיה שווה לתחת ומרווח התמרון של רוה"מ הוא מוגבל ביותר (ע"ע "עמוד ענן". דמיינו לעצמכם את ביבי, כראש האופוזיצה, נואם אחרי סיום עלוב כזה למבצע כמו עכשיו. הוא הרי היה מחסל את "חמאסטן" בהבל פה). כאן הפרופגנדה שוב משמיצה את יחימוביץ/לפיד/לבני או כל מועמד אחר.

בפועל - ביבי חלש בהרבה. הן בשל נטייתו להסתכסך עם כל העולם והן בשל חוסר עמוד שדרה. מרחב התמרון שלו מראש קטן מכ"א אחר, דווקא בשל ההצהרות הבומבסטיות שלו.

אבל בינינו, למי מהמעריצים העיוורים של ביבי איכפת? הם ישימו בקלפי פתק באופן עיוור, כי הוא "ראש הממשלה הכי טוב אי פעם" ואל תבלבלו אותם עם העובדות. זה רק השמאלנים מקנאים בו. אין כאן באמת אנשים רעבים ללחם, טילים כבר מזמן לא עפים על ערי הדרום וכל העולם אוהב אותנו.

תוך כמה שנים, הודעות כמו זו למעלה יהיו בכלל אסורות בחוק.

ואני?

בינתיים אני משוחח עם אשתי באופן יומיומי עם אשתי על מציאת מקום אחר, עם עתיד טוב יותר לילדינו (ולא שאני חי רע כרגע, תודה ששאלתם. אחרי 25 שנות עבודה רצופות ועם קצת מזל - אני חי חיי רווחה יחסית. עם זאת - כמה חודשי אבטלה בקלות יכולות לשנות מצב זה. מה שנקרא - "צף מעל המים"). היא עוד לא שוכנעה (בעיקר בגלל מרחק פיזי ממשפחה, וקצת פחד מלעשות ריסטרט), אבל אני עובד על זה. נכון, יש אנטישמיות גואה (יחסית) וגם אצל האחרים לא מלקקים דבש בכל מקום - אבל היי, יש מקומות בהם לאהוב מכוניות זה לא תיוג כ"מסוכן לציבור". לרצות לחיות חיים שלווים זה לא תיוג כ"סמולן מניאק ובוגד", לצאת לחופש של חודש בשנה וליהנות מהחיים לא הופך אותך ל"אוכל חינם" ולממן פרזיטים ממשכורתך (ולא משנה אם הם עבריינים שלא עבדו למחייתם יום אחד, שליחי האל עלי אדמות או אללה עלי 72 בתולות) הוא דבר שנעשה בהתנדבות, אם מתחשק לך (ולא מס נוסף, שמכניס לך את האלמנט אם תרצה או לא).

לו הייתי היום נטול מחויבות משפחתית, הייתם מוצאים אותי בטרמינל 3, עונה על שאלת "ארזת לבד"? בהנהון נמרץ, תוך נפנוף בכרטיס לכיוון אחד בלבד. אין לדעתי למדינה עתיד - וזה רק הופך ליותר גרוע. גם בצפון קוריאה יש אנשים שמשוכנעים שהם חיים במדינה נהדרת.

להתראות בשרשור הבא של "הבני -ז*&ות" העלו את מחיר הדלק ל-10 שקלים, לא נותנים לחיות !". עכשיו ההזדמנות שלכם לנסות למנוע את זה באופן הכי הולם שיש לדמוקרטיה להציע. אל תבואו לבכות בעוד חצי שנה.:idea:

פורסם

להתראות בשרשור הבא של "הבני -ז*&ות" העלו את מחיר הדלק ל-10 שקלים, לא נותנים לחיות !".

עכשיו ההזדמנות שלכם לנסות למנוע את זה באופן הכי הולם שיש לדמוקרטיה להציע, אל תבואו לבכות בעוד חצי שנה.:idea:

מסכים לכל - אבל למי כן להצביע בתקווה שיהיה מציאותי וינהל נכון את העסק .

אני מתעתד לבחור ביש עתיד (יאיר לפיד)

מתוך תקווה אחת , שהוא לא מחוייב לחברי מרכז , קבוצות מקורבים לוחכי פנכה ולוקקי ישבן ,

ואולי הוא והמפלגה יהיו מחוייבים למצביעים אשר בחרו בהם (הרוב הדו/מדמם)

ונכון שאין ליש עתיד כרגע משקל פוליטי וצבאי רב - אבל אולי זאת הדרך , כי המצביאים והפוליטיקאים הידועים כבר אכזבו .

לכן יותר מצביעים ליש עתיד , ויותר חברי כנסת - יראו כי החברה בישראל רוצה עתיד אחר .

( שמר - אני מקווה שזו בחירה טובה - נכון , אל תכעס :wink: )

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לפני 10 שנים עבדתי במזרח ירושלים בבטחון, כבר אז מה שאמרת היה נכון.

אין מה לתת, היא כבר מזמן שלהם, רק שהם חיים מביטוח לאומי ומהכסף שלנו.

לתת כבר את המקום המחורבן הזה בהסדר מדיני שנוציא משהו.

לא קראתי את השרשור, אבל באמת ובתמים אני לא מבין אנשים שאומרים שהם לא רוצים את ביבי אבל אין למי להצביע, אני אצביע לכל מי שהוא לא ביבי והפייגלינים. רבעק אנשים, מדובר בטמבלים שלא יצאו מהמדינה וחושבים שישראל היא אור לגויים ומבודדים אותנו עוד ועוד.

לביבי אין דיעה, הוא עושה הכל כולל שחרור מעל 1000 מחבלים וכניעה לחמאס רק בשביל לשבת בכסא שלו.

עכשיו יש לו קוהליציה של חבר ליכוד שבצומת היו נחשבים ניצים, זה מה שאתם רוצים? לבודד אותנו עוד ועוד? עד מתי נסרב להליך מדיני ונפסיד פי אלף יותר במציאות?

ביבי הולך להבחר שוב, עם הקוהליציה המפחידה והאולטרא פאשיסטית שלו, אם אתם בוחרים בו, אז:

אל תבכו שהמשכורת שלכם כבר לא מספיקה לקנות מה שהייתם רגילים, על הדלק, על זה שאין שום חקיקה סוציאלית, על זה שבבתי חולים יש רופא אחד על עשרות חולים( אני בא משם), מזה שאין שום אופק במדינה, שום עתיד נראה לעין, אלא רק השקעה חסרת תקדים בבניית בתים ואבטחתם שרק רומסים אותנו שוב ושוב.

עייפתי מלהבין, עייפתי מלנסות להבין, חבל לי שאני צריך לסבול ממשלה שנמצאים בה אנשים שבמלחמה בעזה כל מה שעשו זה לפתוח עצרות בפייסבוק נגד חנין זועבי (החלאה, היא באמת כזאת) ונגד השמאל (20 שנה הימין בשלטון והוא שכח שצריך לנהל מדינה, הוא בטוח שהוא עוד באופוזיציה וקריאות נגד השמאל זה הדבר היחיד שעושים, שאשכרה צריך לעשות משהו מעבר ללהסית, כמו להוביל מדינה או להנהיג אותה).

אתם בוחרים באנשים בעצמם אומרים שאין להם מה למכור מעבר ללהגיד מה לא, אבל הם לא מביאים כלום מה כן.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

יופי של תגובה רקח ביבי המלך לרגל קבלת פלסטין לאו"ם כמדינה משקיפה ברוב מוחץ: בניה בכל השטח שבין ירושלים למעלה אדומים.

כנראה שהתוכנית שלו היא להסית נגדנו גם את מיקרונזיה.

אולי מישהו ממצביעי הימין יוכל להסביר לי מדוע ישראל הצביעה באו"ם נגד ההחלטה הזאת?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גביזון, צודק.

ליין מן, אתה בסרר. האיש שתצביע לו פחות בסדר. בצדק אתה רוצה שנוי והוא יודע וצועק שינוי , שנוי. רק אין לו מושג איזה שנוי. הוא לא האיש. לא בכלכלה , לא בבטחון. מוטב שישוב לטור בעתון.

שמר,גם הפעם דברי טעם. הפעם פחות בהומור, יותר זעם.

גם הפעם, אתה צודק. הייתי רוצה, כמוך, שהדברים יפורסמו במקום נוסף, עם חשיפה גבוהה יותר.

אבל

שוב יש אבל, גם דברים ברורים שאמרת, גם זרע איכותי צריך לנחות על מצע סביר, לא אדמת בור. כזו שנוצרה פה, לאחרונה.

ועוד הסתייגות קטנה. הגם שאתה צודק לגבי הכיוון הכללי. השוואתך הקטנה לצפון קוריאה אינה נכונה ותתפלא, לא מן הכיוון שניתן לחשוב. ההיפך.

נ.ב הבחירות הללו די סגורות לגבי זהות ראש הממשלה. למעשה הכיוון הכללי ברור גם לעתיד. מאחר ואנו בונים בשטחים, לא מקיימים משא ומתן אף למראית עיין, בונים על פתרון טכנולוגי צבאי במקום על שקול דעת, מרחיקים מכאן אנשים משכילים ויצרניים בגלל חוסר תקווה, הרי שהכיוון ברור: בריחת הטובים, הישארות התלויים בתמיכה או קשרים, חיזוק הטייקונים ממשאבי מדינה וצבור הנמסרים לידם עם רשיון שוד חוקי. כלפי חוץ , בידוד גובר שיביאנו לתחושה שאנו נרדפים למרות היותנו צודקים. זה מביא ליתר התגוננות, התנערות מהעולם והאשמתו באנטישמיות. יותר יותר התבדלות ויצירת תחושת מציאות מנותקת מהדרך בה כל העולם רואה אותנו. כלומר קיצוניות הולכת וגוברת. לעיתים בהצדקת אין ברירה, לעיתים בהצדקה דתית, לעיתים בהצדקה ש.. יש דברים שאיננו יודעים והמנהיגים יודעים.

האמת פשוטה יותר. המנהיגים אינם מנהיגים. הם נראים ומדברים כמו. הם לא.

פורסם

אגב, כמובן לעבודה אין בלעדיות על ועדים ובכלל, לא בטוח שמפלגות שולטות בועדים, אולי להיפך.

http://www.themarker.com/markerweek/1.1876732

אז מה היה לנו? מפלגות המייצגות ועדים.

מפלגה המיצגת טייקונים- לכוד. ועוד פוליטיקאים המיצגים טייקונים מכל קצווי הקשת הפוליטית.

מפלגה של קנאות דתית, גזענות וקמיעות.

עוד מפלגה חרדית, גרועה אף יותר.

מפלגה המייצגת את רצון האל שנשלוט על אחר, "נחות מאיתנו" בחסד האל ובסוף ל עזאזל הדמוקרטיה- כי לא נהיה הרוב במציאות כזו.

לנוכח כל אלו, מי יצילנו?

אל דאגה: לנוכח כל אלו, עומד בנחישות איש מטופח עם ג'ל בשיער. בשמש ובגשם קורא בנחישות: שנוי, צריך שנוי.

ולידו נעמדת ציפור, נקרא לה ציפי. פורעת מעט את שיערו המטופח בקפידה וקוראת ציוץ צויץ. את השנוי- אני אביא.

לא שנוי ולא נעליים. לאחר הבחירות יהיה כאן רע כפל כפליים.

אותה ממשלה, פחות או יותר. אך מליבתה- נזרק כל מי שהיה בו שביב של תרבות, זיק של חיות. גבר החושך.

מתחזק ייצוג האל הקנאי, שוחרי המדון, שוחרי הטייקונים, שוחרי הוועדים.

רק אחד, כמעט לא מיוצג. האזרח הקטן השפוי, הנחמד.

אז אני תוהה, האם יש מפלגה שחרטה מזמן על דיגלה את זכויות האזרח? שחבריה מתהדרים בפעילות פרלמנטרית ולא פלילית?

כזו שמתייחסת למציאות ולא בורחת מימנה בסגנון ילדותי מתפנק כעלה ירוק?

כזו שלא תשלוט אך תשמר שפיות כלשהי?

אמממ.... בטח אין כזו מפלגה, אין לי כוח לבדוק. אלך להצביע לאיש עם הג'ל. הוא התשובה:

נעטוף מציאות קשה בקצת ג'ל ונבעט אותה לעזאזל.

זו התשובה לקנאות, גזענות, חמדנות: עשרה גרם שטחיות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...