Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

219 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      76
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      35
    • קדימה (שאול מופז)
      3
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      67
    • מרצ (זהבה גלאון)
      10
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      23
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      5
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

פורסם
לא שנוי ולא נעליים. לאחר הבחירות יהיה כאן רע כפל כפליים.

אותה ממשלה, פחות או יותר. אך מליבתה- נזרק כל מי שהיה בו שביב של תרבות, זיק של חיות. גבר החושך.

דווקא בנקודה הזאת אני חש צורך לתקן אותך: זריקת כל מי שהיה בו שביב של תרבות וזיק של חיות היא היא השינוי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 390
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אגב, כמובן לעבודה אין בלעדיות על ועדים ובכלל, לא בטוח שמפלגות שולטות בועדים, אולי להיפך.

http://www.themarker.com/markerweek/1.1876732

מתחזק ייצוג האל הקנאי, שוחרי המדון, שוחרי הטייקונים, שוחרי הוועדים.

רק אחד, כמעט לא מיוצג. האזרח הקטן השפוי, הנחמד.

אז אני תוהה, האם יש מפלגה שחרטה מזמן על דיגלה את זכויות האזרח? שחבריה מתהדרים בפעילות פרלמנטרית ולא פלילית?

כזו שמתייחסת למציאות ולא בורחת מימנה בסגנון ילדותי מתפנק כעלה ירוק?

כזו שלא תשלוט אך תשמר שפיות כלשהי?

אמממ.... בטח אין כזו מפלגה, אין לי כוח לבדוק. אלך להצביע לאיש עם הג'ל. הוא התשובה:

נעטוף מציאות קשה בקצת ג'ל ונבעט אותה לעזאזל.

זו התשובה לקנאות, גזענות, חמדנות: עשרה גרם שטחיות.

אז מה כן - אתה נהנה לבנות לנו עתיד עם שוטים ועקרבים , והיכן האור ..

גם הצבעה לג'ל היא הצבעה (מחאה) נגד המצב הנוכחי , וככל שתהיה גדולה יותר , אולי יהיה שינוי .

עקרון הסדר המשטר והתקווה קובע המשכיות - לא מהפכה או שלילה גורפת .

מי המועמד שלך ומה הדרך , ולא צריך לספר לנו על המצב (ידוע לפי הפרופיל של תפוח האדמה , כי המצב בטטה )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני נהנה לבנות עתיד עם שוטים ועקרבים? אני רחבעם?

לא ממש. אני בסך הכל מתאר משהו שהוא מובן מאליו לכל מי שמוכן להקדיש מיספר דקות חשיבה[ואם לא, אז לקרוא את דבריו המפוכחים של שמר, ממליץ לקרוא למי שפיספס את שני הפוסטים שלו]

הג'ל אינו מחאה. הוא פוסטר של מחאה. זה דבר אחר.הרי ברור לך : הוא לא היה תחקירן או עתונאי רציני , אלא פובליציסט פופוליסט ויפיוף. מה גורם לכך לחשוב שכפוליטיקאי יהפוך את עורו? זה שהפסיק לצבוע שיער? כאביו לפניו, כן הוא ואולי אף פחות.

מה כן? כתבתי לך קודם: לא מי שעומד וצועק שינוי שינוי. מי שהוא באמת מפלגה למען זכויות האזרח ולא מהיום. כפי שכתבתי. לא מפלגת שלטון אך מעוז של פכחון.

פורסם
אני נהנה לבנות עתיד עם שוטים ועקרבים? אני רחבעם?

מה כן? כתבתי לך קודם: לא מי שעומד וצועק שינוי שינוי. מי שהוא באמת מפלגה למען זכויות האזרח ולא מהיום. כפי שכתבתי.

לא מפלגת שלטון אך מעוז של פכחון.

כן בדרכך , הכל שלילה גורפת ומהם הנתונים בבחירה שלך .

יאיר לפיד קופץ לביצה ומנסה , ואתה יורה במקלדת .

למעט - יוסי שריד אשר עבר והתנחל לטובה בקרית שמונה ואח"כ במשרד החינוך , לא ראיתי אורות ותומים מדרכם .

את הכספים של קרנות השמאל ותמיכות מדינות אירופה הממנות אותם , הם מפנים לתקיפת ישראל למימון הפגנות והטרדת כוחות הביטחון .

היכן הכסף וההשקעה בעניי עירך - האם הם התנחלו בעיירות פיתוח בעשור האחרון - הפנו לשם כספים שקבלו .

האם עזרו למיסכנים בהתנהלות נגד הביטוח הלאומי .

האם הפגינו מול מינהל מקרקעי ישראל על מחירי הקרקעות בישראל .

הם מתמקדים בשלילה ולא בבניית עתיד - לא ראיתי אותם בונים דבר מלבד התרסה מריבות ושלילה .

אז זה העתיד שלנו משם - נְשִׂיאִים וְרוּחַ וְגֶשֶׁם אָיִן .

ראה דיון שפתחנו לפני יותר משנתיים וחצי - על דברים שנאמרו ב שנות ה 90 - כאשר סממני שמאל היו בשילטון .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=325730&highlight=%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%A0%D7%99%D7%9D

וראה שכתבתי אז -

כאשר לא מאמינים בכוחנו מבקשים מנהיג חזק , או נשברים ואומרים , לא נחמיר עם המושחתים כי אולי מחר זה יהיה אני :evil: וחבל .

סכום האנשים הטובים והרציניים במדינה שאני מכיר - עולה על סכום התוצאה הסופית של מראה והתנהלות המדינה .

אני לא חושב שמנהיג אחד הוא הפתרון - לדעתי , הייתי מקים מועצת נגידים , סנהדרין ,או בית לורדים קבוע .

עם 30 אנשים רציניים ,בני 65+ בוגרי כלל מערכות ניהול וחברה במשק - הכהונה תהיה לא מוגבלת כל עוד הם מתפקדים כהלכה .

הם יבחרו ויבחנו בפני בית המשפט העליון כמו שנבחרים עומדים לחיקור בקונגרס בארה"ב - יבדקו הצהרת עולמם

ואם יש נגדם תלונות ואו אינטרס במינוים .

המשכורת שלהם תהיה בסיסית מאוד + הוצאות - לא מנעמי שילטון .

הם יקבעו עתיד לחברה בישראל , ( יופיעו בפנייהם כל קבוצות החברה בישראל )

הם יקבעו את משכורות המנהלים וביחס למשכורות של העובדים שלהם.

הם יקבעו , את השקעת המדינה בחינוך ובפיתוח אזורי עדיפות לאומית .

הם יקבעו תמיכות בקבוצות לחץ - ערבים , דתיים , נכים , וכו' ושילובם בחברה .

ויש עוד -

ראש ממשלה והממשלה שתבחר תבצע את מדיניות בית הלורדים הנ"ל

וכך לא יווצר לחץ על המנהל , ראש הממשלה .

משרדי הממשלה וגופי השילטון ,לא יהיו חותמת גומי - יוגשו תלונות , ויאכף החוק במלואו .

פקידי ממשלה או גופים הצמודים אליה , יתנו הסברים למועצת הנגידים , ויש בסמכותה לדרוש גם לפטרם .

פקידי ממשלה וגופים הצמודים אליה , אשר סרחו בשוחד או ניגוד אינטרסים יועמדו לדין - ויוענשו בחומרה .

יש אפשרות ליצור סדר , דין , והתרעה - צריך לבדוק לאן אנו רוצים להגיע ..

( לפני כ 15 שנה , הייתה לי שיחה עם קבוצת קבלנים מהחשובים במשק , על עתיד המדינה , ופערי העוני והעושר

הם טענו כי הפרט קובע את גורלו , אני הסכמתי לכך - אך טענתי כי , עתיד הפרט הזה , תלוי גם בשאר הפרטים :idea:.

והצגתי את המצב אז בברזיל - עוני מול עושר - שוד בכבישים , לקיחת בני ערובה , פריצה והחזקת בני הבית בשבי במהלך שוד

הם צחקו - אתה מגזים .. ומאז שניים מהם נשדדו - ואנו רואים , כי כאשר אין עתיד ברור .. הפרט לא בדיוק קובע את גורלו )

כמובן שאין תשובות לכל - אבל יש מדיניות . הצהרת כוונות , ולפי הנתונים חברה מנהלת את דרכה ועתידה .

וברגע שחברה סוגדת לכסף בכל מחיר , בשקר , באינטרס שמור לי ואשמור לך .

יש שתי אפשרויות -

היום אתה על הסוס , מחר אני , ואז אתנקם בך על הכל..

או מהפכה - לא משחק במשחק מכור מראש ואשבור כלים - אני מחוץ לחברה , מותר לי לשדוד ולרצוח בשם ההישרדות שלי .

וגם אם כעת חלקנו חזקים - מי ערב לנו כי ילדינו יהיו חזקים בחברה עוד 10-20 שנה או הורינו .

סתם חומר למחשבה - מאחד שהוא די חזק אבל רואה הכל , :wink: ראה חתימה מטה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
כשהם יהיו בריבונות מלאה ומזויינים כראוי נוכל גם לזיין או.ם בקלות כל פעם שינסו לפגוע בנו.

אם כבר הזכרת את עזה, פעם ירו עלינו טילים גם מלבנון. היום כבר לא. מי מונע מהם? אני אגיד לך. הלקח שהם למדו לפני שש שנים מונע מהם. אז נסראללה הכלב סיפר לכולם שהוא ניצח - אבל מי חי בבונקר?

איפכא מסתברא : במלחמה קונבנציונלית הערבים מפסידים, יש לפחות 5 דוגמאות כולל בתנאי פתיחה נוחים להם מאין כמותם.

כולכם צודקים, רק לדעתי קיימת בעייה "קטנה" אחת (ותקנו אותי אם אני טועה) - בלבנון, אחרי שמוטטו את הטרור, קמה ממשלה שנותת דין וחשבון לנעשה. בעזה בשונה מלבנון, חמאס הוא לא הממשלה. אבו מאזן והרשות הפלסטינית הם "הממשלה", בעוד שהחמאס הוא השולט בפועל ומולו יש בעיות. מי עמד באו"מ וקיבל במתנה הכרזה על מדינה? אבו-מאזן. לא איסמעיל הנייה או ראש אחר של החמאס, אבו-מאזן... כל עוד שקיימת הכפילות הזו, והחמאס הוא לא הנושא הבלעדי באחריות ברצועה - גם אם תהיה להם ריבונות בפול גז זה לא ישנה הרבה. עדיין אבו מאזן יוכל לבכות שהוא צריך שיעזרו לו - ולא שיכנסו ויחריבו לו את הרשות (או המדינה), ואומות העולם עדיין יאמינו לכך כמו פתיים. בדיוק כמו שקרה עכשיו. (אבו מאזן "המסכן" קיבל הכרזה על מדינה כצ'ופר על זה שאנחנו בסה"כ ניסינו להגן על עצמינו, FIFA משפצת אצטדיון עזתי שהיה סוג של מחסן נשק לכל השדים והרוחות :shock::shock:). עד שלא נצא מהמלכוד הפוליטי הזה, אני לא רואה דרך שבה הצבא המעולה שלנו יקבל את הפקודה לבצע את הדרוש ולהחזיר את השקט אחת ולתמיד (להזכירכם, אנחנו מסורסים מבחינה מדינית, זו סיטואציה יוצאת דופן ומלחמה קונבנציונלית לא בדיוק על הפרק.) במידה רבה כפילות האחריות הזו היא סוג של מבט מאקרו על כל התנהלותו של חמאס... מבחינה מדינית זה מתבטא בכך, ומבחינה צבאית זה מתבטא בירי מתוך בתי ספר ומתוך בתי אזרחים. כל עוד שלא נמצא דרך "להפשיט" אותם מכל הטריקים שלהם ולשאת באחריות ישירה על מעשיהם, שום דבר לא ישתנה. (ולהזכירכם, זה מתקדם בדיוק בכיוון ההפוך - כפי שכתבתי, אבו מאזן מקבל הכרה כמדינה, כשבפועל דבר לא השתנה, והוא פפיון של חמאס בכל הנוגע לשליטה ברצועה = הכפילות התעצמה)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

היי ליין מן. עניתי באריכות ובטעות נמחק לי. אענה בקצרה:

1 חלק מהמידע בידיך מבולבל ומבלבל. לא כל השמאל אותו הדבר ולא כל הימין.

2 מעניין שאתה מצפה ממיפלגה קטנה לעשות גדולות ונצורות. מה שאינך מצפה ממפלגות גדולות ומפלגות שלטון. האם זה רף ציפיות סביר ואם כן ממה הוא נובע? כי אתה מצפפה ממיפלגה מסוימת לרוץ בו זמנית לצפון, לדרום ולהפגין כשאחרים עסוקים בשוד הקופה הציבורית? שים לב לכך. צעירי המפלגה , אגב עושים. הם מעטים.

יוסי שריד לא התנחל ולא בדיוק בקריית שמונה.

אני לא יורה במקלדת כפי שאתה לא משפד אותה. מניין זה בא בכלל?

מתמקדים בשלילה? נו באמת. פשוט קרא מה שכתבת. לא סתם נעדרתי משרשור זה ועוד איעדר מימנו.

מה שכתבתי לך בפוסטים קודמים הוא לאור מה שאתה כתבת. אם טוב לך ביבי, זכותך המליאה להצביע עבורו. רוצה להצביע לג'ל? בסדר. תצביע. אתה עצמך יודע שהאיש לא רציני[חפש בפורום או בגוגל מה אמר עליו ב מיכאל בתיק תקשורת, סתם בשביל הכיף]

עדיין זכותך להצביע עבורו.

אין בדעתי לשנות מקצה לקצה דיעות של אדם על ידי כמה שורות בפורום מכוניות. פשוט, צלהבנתי מי שמצביע לפיד עשוי להיות פתוח לשמוע. לא חובה, ניפרד כידידים.

אשר לעניין השני. שמאל לא היה בשלטון מזמן אך איכשהוא הוא עדיין אשם בכל, מן כשרון יחודי שכזה. סלח לי, לא הלכתי לשרשור אך דבריך על הסנהדרין קראתי. מעניין ואפשר להתדיין. כמו כל רעיון יש בעיות יישום חריפות. כעקרון אתה מציע מריטוקרטיה ופחות דמוקטיה. מן שילוב שכזה. נדמה לי שזה לא על סדר היום כרגע אבל, אתה יכול לפתוח שרשור או להחיות השרשור ההוא.

אוף, התכוונתי לכתוב קצר. התעייפתי.

פורסם

,,,

אשר לעניין השני. שמאל לא היה בשלטון מזמן אך איכשהוא הוא עדיין אשם בכל, מן כשרון יחודי שכזה.

,,,, התעייפתי.

נכון , הוא מנסה להעביר אותנו בכוח את הכביש .

1.- חלקנו רוצה להשאר על המדרכה . (מסתובבים לתומנו עם רצועה של כלב - הגשש החיוור :lol: )

2.- חלקנו לא סומך על הליווי ועל מדריכי חציית הכביש של השמאל .

3.- רובנו רוצים לנהוג בימין , עם שהייה במרכז .. בדרך אשר עוזרת למשתמש הדרך ולא מסכנת אותנו יותר .

ואנו מבינים שהמצב בטטה - והאחראים על התנועה אשר בשלטון הנוכחי איבדו כיוון - אבל אנו רוצים לשהות בדרך/בארץ בבטחה .

ולא שיעלו עלינו גם כאשר אנו על המדרכה ..

לכן אם השמאל רוצה אותנו , שלא יעביר אותנו בכוח את הכביש , או לסלול דרך קיצור באיזור אשר עדיין לא רוצה להכיל אותנו -

ולא לספר לנו שכל הבעיות יסתדרו אם ננהג בנתיב השמאלי , המציאות מראה כי גם שם יש תאונות .

מי שרוצה אותנו , צריך להתאים את הדרך/ארץ לרוב משתמשי הדרך .( הם המתחזקים במיסייהם ובגופם את הארץ )

שישאיר אותנו בדרך ויסדר את הדרך/ארץ , בניית מחלפים , מעברי חציה ברורים , שמירה על הנתיבים .

וישאיר לנו מעות בכיס לדלק לרכב לקורת גג , לאוכל ולנשמה .

לכן כדאי לבחור ב דרך שיש בה אפשרות לעתיד טוב יותר - ולא שוב דרך ללא מוצא .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
דווקא בנקודה הזאת אני חש צורך לתקן אותך: זריקת כל מי שהיה בו שביב של תרבות וזיק של חיות היא היא השינוי.

תתעוררו.

שמאל =ליברליזם = תרבות.

ימין = שמרנות = חיות.

באירופה מסתכלים סביב ומתחילים לצאת מהשטות הזאת.

שנאת טומי לפיד (שלא כשולמית אלוני המעריכה את עמקות ספר הספרים ומכירה בתרומתו לחשיבה היהודית הייחודית,שם הכל בחבילת שנאה אחת - אמונה,דת ,דתיים וממסד דתי) גרמה,גורמת ותיגרום הרבה נזק,בשילוב העדפת "אור לגויים" על קיום של אהרון ברק.

פורסם
לשאלתך, אתה יכול להעתיק מה שבא לך. הבעיות שאני מזהה:

1. הבעיה העיקרית עם "משטרו" של ביבי היא ההליכה לכיוון מדינה פאשיסטית. עזבו לרגע את השימוש במילה הזו כקללה וקראו קצת על משמעותה. העמדת המדינה כערך עליון, מעל חיי הנתינים (אזרחים), מעל אלה שחורגים מזרם המחשבה המרכזי (של השלטון), מעל ערכים אחרים (בטחון קודם לחינוך, לדוגמה) וכו'. הוסיפו על כך את מכונת התעמולה המשומנת שמלווה את הדוצ'ה שלנו (מאז ומתמיד היו "עיתונאי חצר", ע"ע אורי דן עבור אריק שרון, עיתונאים שעבדו "בשירות" בן גוריון ועוד, אבל מעולם לא היה בישראל רו"מ שהיה לו עיתון משלו, טוקבקיסטים בשכר משלו, ואופרציית (דיס)אינפורמציה שלמה שכל מטרתה היא להשחיר את דמותו של היריב הפוליטי שמולו (החל ברבין, דרך פרס, אולמרט, שרון, לבני וכלה ביחימוביץ). תארו לכם ר"מ אחר שהיה עושה רק מעט מהדברים שביבי עשה (פירטתי בהודעה קודמת. בקצרה - מיסים, קפאון ובידוד מדיני, חולשה בטחונית וגרעון תקציבי עצום). הרי ביבי כבר היה זועק על "חמסטאן", על "סחרור כלכלי", על "הפקרות וחולשה מדינית" ומה לא. האיש הוא אשף בדיבורים ואימפוטנט במעשים. הקו הפאשיסטי ומכונת הפרופגנדה המשומנת הביאו כבר בהיסטוריה להפיכה מדמוקרטיה (חלשה, יש לציין) למפלצת.

בכל פעם שאני שומע את האדונים הנכבדים ביברמן ושטייניץ מדברים על "משילות", אני מקבל צמרמורת.

לשאלתו של חן, זה לא שלפני ביבי היה גן עדן - אבל הוא בהחלט משתדל להביא אותנו אל הגיהנום, בהצלחה לא מועטה.

2. כפי שכתבתי - המחדלים של ביבי יתנקמו בנו. לא רק שאנחנו משלמים יותר. אנחנו נשלם הרבה יותר. כלכלית, מדינית, פוליטית וכו'.

3. הטענה המגוחכת ש"מצבה הכלכלי של ישראל מעולם לא היה טוב יותר" היא מצג שווא. אני מכיר את טענות ה"אייפון, אספרסו ומכוניות חדשות". תרשו לי לתת לכם דוגמא ממדינה עלומה בשם אנגולה. אם ידעתם (ואם לא - בשביל זה אני כאן), עיר הבירה שלה היא כמעט היקרה בעולם. אחרי טוקיו ו...זהו. לשכור שם דירה סבירה (5 חדרים) עולה משהו כמו 12,000-15,000 דולר, וזה אחרי ירידה דרסטית בשנה האחרונה. במסעדה טובה אפשר להשאיר 300-500 דולר לאדם עבור ארוחה.

יש שם מכוניות שאתם יכולים רק לחלום עליהן וטלפונים חדישים שעולים שם בדולרים מה שאתם משלמים בשקלים.

לכאורה - מדינה עם רמת חיים גבוהה, אחרת לא היה מהיכן לשלם, לא?

החדשות העצובות - 80 אחוז מהתושבים מרוויחים דולרים ספורים ליום עבודה. התזונה שלהם מורכבת בעיקר מדייסה של שורש (ברחבי אפריקה קוראים לזה "מנדיוקה", אצלם זה "פונג' "). הם חיים בפחונים שהבדואים היו מתביישים בהם ונוסעים ברכבת או מוניות כמו סרדינים, רק בלי שמן.

20 האחוזים הנותרים, אלה שמחוברים לעטיני השלטון, חיים כמו מלכים (הם גם אלה שמשלמים בלי למצמץ). אין, חלילה , מעבר של כסף ורווחה ל-80 האחוזים האומללים.

אה, עוד דבר - מי שהעלה את מחירי הדיור והשירותים לשמיים הם הזרים. אלה שורצים בהמוניהם ומשלמים ממש טוב (ככה זה כשאתה קשור לתעשיית הנפט ו/או היהלומים. לא עושים חשבון לכמה אלפי דולרים עלובים).

למה זה קשור אלינו? תרשו לי להזכיר לכם את ההוא שדרס את לי זייתוני. את ההוא שיצא מהפרארי שלו כדי לכסח אנשים בדיזנגוף, ולהבדיל, את בעלי הפנטהאוזים על חוף הים בת"א, הרצליה, נתניה, בת ים, אשדוד ואפילו אשקלון.

בדקו ותמצאו שאחוז התושבים הזרים מביניהם גבוה באופן מעורר דאגה. מגיע לכאן הון ממדינות זרות, שמושך את מחירי הדיור (ודברים נוספים) למעלה ולרמה שאינה ברת השגה לרוב האוכלוסייה. גם אם לא נזכיר את העובדה שחלק לא קטן מהכסף הוא מזומנים שעוברים "כביסה" ונגיד שזה כסף חוקי (נניח שכל האוליגרכים, הצרפתים, האמריקאים וכל מיני טיפוסים שהמשטרה "שמה עליהם עין" למרות שהם צדיקים אוריגינל), הרי שעדיין - הקניות ורמת החיים הגבוהה היא מנת חלקה של שכבה דקה באופן מדאיג.

האדם הממוצע, במיוחד זה הצעיר - לא יוכל אפילו להגיע לנכס משלו בחיים, שלא לדבר על ילדיו.

4. הקלף העיקרי של ביברמן - החוסן הבטחוני, כביכול. המנהיג ה"חזק" מגלה שהמציאות מורכבת כאשר הוא מגיע למדרגה העליונה. רבין (להזכירכם, מח"ט בגיל צעיר ואיש צבא לאורך כל הדרך), בגין ("שתי גדות לירדן, זו שלנו זו גם כן"), שמיר ("לא תתפסו אותי חי !" ותודה למנשה נוי), שרון ("אבי ההתנחלויות", גנרל שתמיד דחף להכרעה צבאית, מפקד יח' 101), אולמרט (איש ליכוד כל ימיו) ועוד רבים אחרים, גילו שכאשר המדינה תלויה ברצון הטוב של מדינה אחרת (הדוד העשיר מאמריקה), האידאולוגיה שווה לתחת ומרווח התמרון של רוה"מ הוא מוגבל ביותר (ע"ע "עמוד ענן". דמיינו לעצמכם את ביבי, כראש האופוזיצה, נואם אחרי סיום עלוב כזה למבצע כמו עכשיו. הוא הרי היה מחסל את "חמאסטן" בהבל פה). כאן הפרופגנדה שוב משמיצה את יחימוביץ/לפיד/לבני או כל מועמד אחר.

בפועל - ביבי חלש בהרבה. הן בשל נטייתו להסתכסך עם כל העולם והן בשל חוסר עמוד שדרה. מרחב התמרון שלו מראש קטן מכ"א אחר, דווקא בשל ההצהרות הבומבסטיות שלו.

אבל בינינו, למי מהמעריצים העיוורים של ביבי איכפת? הם ישימו בקלפי פתק באופן עיוור, כי הוא "ראש הממשלה הכי טוב אי פעם" ואל תבלבלו אותם עם העובדות. זה רק השמאלנים מקנאים בו. אין כאן באמת אנשים רעבים ללחם, טילים כבר מזמן לא עפים על ערי הדרום וכל העולם אוהב אותנו.

תוך כמה שנים, הודעות כמו זו למעלה יהיו בכלל אסורות בחוק.

ואני?

בינתיים אני משוחח עם אשתי באופן יומיומי עם אשתי על מציאת מקום אחר, עם עתיד טוב יותר לילדינו (ולא שאני חי רע כרגע, תודה ששאלתם. אחרי 25 שנות עבודה רצופות ועם קצת מזל - אני חי חיי רווחה יחסית. עם זאת - כמה חודשי אבטלה בקלות יכולות לשנות מצב זה. מה שנקרא - "צף מעל המים"). היא עוד לא שוכנעה (בעיקר בגלל מרחק פיזי ממשפחה, וקצת פחד מלעשות ריסטרט), אבל אני עובד על זה. נכון, יש אנטישמיות גואה (יחסית) וגם אצל האחרים לא מלקקים דבש בכל מקום - אבל היי, יש מקומות בהם לאהוב מכוניות זה לא תיוג כ"מסוכן לציבור". לרצות לחיות חיים שלווים זה לא תיוג כ"סמולן מניאק ובוגד", לצאת לחופש של חודש בשנה וליהנות מהחיים לא הופך אותך ל"אוכל חינם" ולממן פרזיטים ממשכורתך (ולא משנה אם הם עבריינים שלא עבדו למחייתם יום אחד, שליחי האל עלי אדמות או אללה עלי 72 בתולות) הוא דבר שנעשה בהתנדבות, אם מתחשק לך (ולא מס נוסף, שמכניס לך את האלמנט אם תרצה או לא).

לו הייתי היום נטול מחויבות משפחתית, הייתם מוצאים אותי בטרמינל 3, עונה על שאלת "ארזת לבד"? בהנהון נמרץ, תוך נפנוף בכרטיס לכיוון אחד בלבד. אין לדעתי למדינה עתיד - וזה רק הופך ליותר גרוע. גם בצפון קוריאה יש אנשים שמשוכנעים שהם חיים במדינה נהדרת.

להתראות בשרשור הבא של "הבני -ז*&ות" העלו את מחיר הדלק ל-10 שקלים, לא נותנים לחיות !". עכשיו ההזדמנות שלכם לנסות למנוע את זה באופן הכי הולם שיש לדמוקרטיה להציע. אל תבואו לבכות בעוד חצי שנה.:idea:

מאחר וליין מן ואני סטינו לסימטה צדדית, מחזיר לרחוב הראשי.

פורסם

ימין = שמרנות = חיות

עד התנערות הליכוד מהגורמים הליברליים שבו בפריימריז האחרונים הייתי אומר לך שאתה טועה.

גם שינוי, הייתה ליברלית בכל רמ״ח איבריה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שנאת טומי לפיד (שלא כשולמית אלוני המעריכה את עמקות ספר הספרים ומכירה בתרומתו לחשיבה היהודית הייחודית,שם הכל בחבילת שנאה אחת - אמונה,דת ,דתיים וממסד דתי) גרמה,גורמת ותיגרום הרבה נזק,בשילוב העדפת "אור לגויים" על קיום של אהרון ברק.

מכונת הפרופגנדה ממשיכה לעבוד.

כמות האנשים ב"שמאל/מרכז" (הגרשיים בכוונה, מי שמנווט, בכביש ובחיים, רק על פי תמרורים וחוקים, תוך התעלמות מהמצב הקיים בשטח - יגרום ו/או ייקלע לתאונה מתישהו) ששונאים את הדתיים באשר הם דתיים קטנה יותר מאלה שנמצאים ב"ימין" ושונאים, למשל, ערבים באשר הם ערבים. זה שפלוני מנכס לעצמו "אהבת הארץ" ומקטלג את עצמו כ"יותר ציוני" מאחד אחר שדרכו שונה, לא הופך אותו לאחד כזה באמת.

חוסר רצון להיכנע למנהיגי ומנהגי אותן כתות שניכסו לעצמן את הדת היהודית - לא אומר שנאת היהדות.

אחד חושב שהעיקר במכונית הוא שלא תתיש אותו בביקורים אינסופיים במוסך, שני יבכה שאותה מכונית שוברת לו את הגב, לכן יעדיף לשלם על אותה מכונית אך בדגם מפואר יותר עם כסאות אורטופדיים משובחים. שלישי, לעומת זאת - ימרר על היותה של המכונה אטרקטיבית לנהיגה כמו מקרר 4 דלתות וירוץ לקנות מכונית בעלת מוניטין אמינות מפוקפק, אבל שתעשה לו נעים באזור החלציים בכל כביש מתפתל.

מי יגיד לי מה נכון לקנות ומה לא? מה אם 80 אנשים יעדיפו את המקרר האמין ורק 20 את זו שגורמת להם (או לפחות נותנת להם לחשוב כך) הנאה? האם ה-80 צריכים לחייב את העשרים ליישר קו, או שמותר שיהיו גם כאלה וגם כאלה? כל עוד אותם עשרים נוסעים במכוניות שעומדות בתקנים מקובלים ואובייקטיביים ונוסעים בצורה שלא תסכן את חיי כל המאה - מה פתאום שיקבעו להם איזו מכונית לקנות?

ספציפית לגבי יאיר לפיד - בהשוואה בינו לבין ביבי וכמאמר הפתגם - זו נבלה וזו טריפה. מבחינה היגיינית ו-ווטרינרית, זה שהנבלה מונחת לעיני כל כבר מעל 15 שנה, הופך אותה לבלתי ראויה למאכל אדם ורקובה עמוק מבפנים.

טריפה, דווקא יצא לי לטעום כמה פעמים בחיי, יש כאלה טעימים לאללה ויש כאלה שלא ממש מוצאים חן בעיניי. עדיין - אם אוכל מהנבלה, אני יודע שאדפק ויש סיכויים לא רעים לגמור מתחת לפרחים. עם הטריפה - אפשר שאיהנה, אפשר שסתם אשאר עם תחושת שובע עד הארוחה הבאה (משהו כמו יום ראשון בבוקר אחרי החמין של שבת), אפשר גם שבאמת יהיה לי אותו קלקול קיבה (או גרוע מכך) שאקבל מהנבלה - אבל יש סיכוי כלשהו לתוצאה טובה יותר.

למה לי מראש לאכול שוב את בשר הנבלה ולהכניס את עצמי למיטת חולה? מתאים לבעלי מחשבות אובדניות, או לאוכלי פגרים.

לא לבעל חיים (שימו לב שלא התייחסתי אפילו ליצור חושב, שעל אחת כמה וכמה אמור להגיע למסקנה מה טוב לו) בעל מערכת עיכול מן השורה.

לפיד לא עשה עדיין שום דבר טוב מעבר להבטחות. ביבי כבר הבטיח הרים וגבעות ויצר לכולנו וואחד בור (שופכין).

ענייני ביטחון המדינה גם כך אינם בידי רו"המ, אלא בידי קבוצה בה חברים גם אנשי מקצוע בתחום (שהוא חלק מוביל בה, אבל ממש לא בלעדי) לא לפיד, לא לבני, לא נפתלי בנט ואפילו לא זהבה גלאון (כן, גם אני צחקתי) יחליטו לבדם על גורל המדינה ובוודאי לא ייתנו לה להתחסל (אם נהיה ריאליים, אובמה הוא זה שמחליט על צעדינו הבטחוניים/מלחמתיים בארבע השנים הקרובות), אבל בטחון אינו הדבר היחיד (ואף לא העיקרי) שצריך לעניין אותנו כאזרחי המדינה.

פורסם

יושבים לארוחת ערב שבת, משפחה מורחבת, דודים ובני דודים. וכמעט כולם מצביעים לביבי. אני מעלה את הנקודות שהעלה שמר בפוסט המדהים שלו והם בשלהם. אנשים אטומים לדעות של אחרים ולא מוכנים לראות את האור.

מ- 1948 עד 1973 שלטה פה השיטה הקומוניסטית שכולם מסכימים שנכשלה. מ-1973 אנחנו מגדלים פה טייקונים ששותים לכולנו את הדם בקשית. לא הגיע הזמן לשנות את השיטה ולייצר איזון בין שני השיטות?

חובה על ראש ממשלה שטובת העם תעמוד לנגד עיניו. מישהו יכול לומר שטובת העם עומדת מול עיני אי אילו מהנציגים שנבחרו עד היום?

והתשובה היא כמובן שלא אחרת יוקר המחייה היה הרבה יותר סביר ולא היה צריך להשתעבד לבנק ל-30 שנה על דירת 4 חדרים.

ראש ממשלה לא צריך להבין גם בביטחון גם בכלכלה גם ברפואה וכו'. ראש ממשלה מחזיק יועצים לשם כך. הוא מקבל את הדעות ותפקידו להחליט. אז מה לאנשים שאין ניסיון אין אפשרות להחליט? ואלה שיש להם ניסיון לאן הם הביאו אותנו? הביאו אותנו לעברי פי שחת.

כנראה שהמצב פה לא מספיק קשה למעמד הביניים ולעניים כי לא ניתן להסביר את הסקרים שבהם נראה כי ביבי שוב הולך להיות ראש ממשלה ולהנהיג שוב את המדיניות הפוגעת בחלשים ומטיבה עם החזקים. הוא הולך לחזק את המדיניות בה אנשים בריאים המסוגלים לעבוד יתפרנסו מביטוח לאומי כי הם עומדים בתקנים עקומים שלא שונו מקום המדינה. אנשים ימשיכו לקבל בתים על חשבון משלמי המיסים למרות שלא עבדו יום אחד בחייהם. אנשים ימשיכו לא לקחת אחריות על חייהם ויסתמכו על ביטוח לאומי וזה ממש לא משנה אם הם חרדים ערבים או סתם חילוניים שהחליטו שלמרות שהם לא מרוויחים משכורת מינימום הם עדיין צריכים 8 ילדים.

כנראה שנצטרך לחכות לסבב הבא של הבחירות 2016-2017. בא לי להקיא מהטיפשות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מסכים עם מרבית דבריך. אבל:

השלטון התחלף ב77.

מעולם לא היה כאן שיטה קומוניסטית. לעיתים אני מביע דעותיי. הפעם לא דיעה- עובדה.

יותר מזה, כשהיה קונפליקט בין יעד לאומי לסוציאליסטי אצל מפא"י. היא כמעט תמיד העדיפה את זה הלאומי.

כמובן, זה לא הפך אותה למושלמת. רחוק מכך.

אלו פריטי מידע בסיסיים.

אם מישהו מספר שהיה כאן קומוניזם או ספורי סבתא אחרים זו כבר דיסאינפורמציה מצידו. כבר אמרתי :ככל שהצבור יודע פחות, אפשר לרמות אותו יותר.

לגבי הבחירות הקרובות, אתה צודק. לגבי הבאות, לצערי אתה כנראה טועה. הסברתי מדוע בהודעה 224. אלו כבר לא עובדות אלא הערכות ובאשר להן, אני מקווה מאוד שאני טועה.

פורסם

זמן העריכה נגמר. כן אתה צודק 1977 ולא 1973 זה משנה משהו?

שיטה סוציאליסטית ולא קומוניזם זה משנה משהו?

העובדה היא שאתה עדיין לא מוכן להצביע למישהו אחר.

מה אמרתי לגבי הבחירות הבאות שאני כנראה טועה לגביו?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...