Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

219 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      76
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      35
    • קדימה (שאול מופז)
      3
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      67
    • מרצ (זהבה גלאון)
      10
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      23
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      5
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

פורסם
הפלסטינים החליטו "לשבור את הכלים" וקיבלו כגמולם.

אם היית אומר שבמקביל לתהליך המדיני ו/או המו"מ הפלסטינים החליטו על דעת עצמם לפנות לאו"ם - ניחא. העניין הוא שלא מתקיים שום תהליך מדיני ולכן הם החליטו לקחת את העניינים לידיים.

אני סבור שההצבעה של ישראל באו"ם נגד ההכרה בפלסטין כמדינה משקיפה היא החלטה אנטי ציונית. האם אנחנו מעוניינים שהפלסטינים ימשיכו לחיות בקרבנו? ברור שלא. והרי אם הם ימשיכו לחיות בקרבנו, הריבוי הטבעי שלהם יעשה את שלו ותוך לא הרבה שנים נאבד את הרוב היהודי של המדינה שלנו. אז תן להם מדינה שבה הם ינהלו את חייהם ושישאירו לנו את המדינה שלנו!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 390
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפלשתינאים לא קיבלו כגמולם. לשיטתו של חן ולצורך העניין אניח שהוא צודק, היינו בונים שם בכל אופן בשקט יחסי.

אבל ביבי הוא גבר: הוא יראה לנו הישראלים שהוא יודע להגיב. בדרך נחטוף על כך מכולם, כולל תומכינו.

האם זו הפעם הראשונה שלצורך מטרות פנימיות של תעמולה וגאווה, אנו מרחיקים מעלינו תומכים מבחוץ? ומבודדים עצמנו?

ומה היה בקדנציה הקודמת? ומה קרה במנהרת הכותל? מישהו נהרג שם? באמת?

לא חשוב לעשות. חשוב להראות.[בסוף גם לא נעשה, אך נשלם מחיר כאילו עשינו]

והתמיכה ברומני בארצות הברית? זה הימור סביר?

אדם שעושה פעולות כדי לצבור נקודות אישיות בארץ כאשר פעולות אלו גורמות לאיבוד נקודות במישור הבינלאומי, אינו מנהיג. האיש הוא מועמד מתמיד וכך הוא נוהג. גם כראש ממשלה אין לו ולא הייתה לו אחריות של ראש ממשלה., רק כוח ההרס של ראש ממשלה.

במבצע האחרון נפל דבר. גם הישראלים הבינו שהוא מבלף[ למרות שהגדיל ההימור בגיוס מילואים] כעת לא רק העולם יודע שהוא מבלף, אויבינו יודעים זאת ואפילו, אפילו אנו כבר יודעים זאת, כולל חלק ממצביעי הימין.

כלכלית וחברתית? לא איכפת לו דבר. רק ממחיר קואליציוני. רוב העם הוא בן ערובה בידי דרישות קואליציוניות.

הגיעו הדברים עד כדי כך שאפילו בעלי נטיות ימין מובהקות מתקשים לתמוך באדם כזה.

ובכל זאת יהיה ראש ממשלה, נכון כנראה. ומה זה מוכיח? מוכיח שאנו נדחקים לדרך ולפינה יותר ויותר צרה ומוצאים עצמנו מתגוננים: כולם אנטישמים, נגדנו. הבה נסתגר עוד ועוד. נצביע למישהו קיצוני יותר. כל צרותינו בגלל האויב החצוני. בסוף כולם יבינו צדקתנו. ביבי ילמד את הגויים הטיפשים עם תרשים. במישרד החוץ ישימו תורכי על כיסא קטן ויתנו לו לשתות קפה תורכי מכוס קטנה. בסוף כולם יתפכחו ויראו שאנו צודקים.

כל העולם יקרא ישראל היום ויבין את האמת.

מה להצביע? קשה. לו היה מועמד בעל סכוי שאינו ביבי, הגיוני היה להצביע לכל מי שאינו ביבי.

אם אתם ימניים לא קיצוניים? הצביעו לפיד, הוא ימני בהחלט.

אם אתם שמאל- מרכז, לפיד אינו האיש.

אם אתם דתיים, הצביעו כרצונכם והתפללו חזק.

אם תצביעו ביבי? זכותכם. אחריי הבחירות יהיה גרוע יותר. זכותכם.

פורסם

לא שאני רוצה להשוויץ, אבל:רשימת הישגים חלקית שבחלקית:

הקמתי מדינה פלשתינאית.

חיזקתי האהדה עבורה ובודדתי עוד את מדינת ישראל, כולל מתומכיה.

יצאתי למיבצע הרתעה וכעת תושבי המרכז מורתעים בנוסף לתושבי הדרום.

החלשתי נכונות לגיוס מילואים.

הבטחתי להוריד מיסים: יום יום אני יוזם קנס, מס או העלאה יצירתית

אני נותן לרשויות המקומיות לקחת יותר, גם מים

גם חשמל יקר, אל תערבבו במיים[ואל תשפכו דלק, זה יקר]

אני מרחיק מכאן צעירים משכילים שיש להם ברירה

אני תומך בחברות בינלאומיות במס- חשוב שהמשבר העולמי ייפתר.

אינני אוכף חוק על טייקונים או עבריינים. אלו ואלו מקדמים את הכלכלה.

אני מעביר כסף ובונה כבישים- כיום למתנחלים, בעתיד לערבים?

אני מעביר כספים לשאינם מתגייסים.

אך ממש מעדיף את שאינם ציונים.

אני מתחבר עם מיט רומני, סתם כדי להרגיז את אובמה, שיראה מי פה החזק.

אני עושה ככל שבידי נגד מישמצביע עבורי. הם ממילא בכיסי.

אני חובר לאדם שרחוק מדמוקרטיה, שרק לכאורה מתנגד לתאוקרטיה.

אני מזניח את הפריפריה.

אני עושה ככל שלאל ידי כדי להחליש לכידותנו האזרחית, לבודד אותנו ולחזק תחושת נרדפות

לאחר מכן אני עושה הכל כדי לבסס תחושות אלו.

מי אני? מה שמי? בעד מי אני פועל? האם באמת צריך אויב חיצוני כשיש אני אני ורק אני?

פורסם

פיספסתי משהו: הוא מספח שטחים. זה הולך עם החוק הבינלאומי או אנחנו מצפצפים על החוק ? על העולם? על ארצות הברית?

הוא משאיר את צהל בשטחים ומגביל מעבר לשטחם מארצות ערב. מה קורה בשטחים? מי שולט? הם אוהבים אותנו? אם נשפיל את אבו מאזן, נקבל במקומו מישהו מתון ונוח?

בקריאה מעמיקה יצוצו בעיות רבות, אני קורא כרגע קריאה רופפת ואומר לעצמי, למה לא בעצם?

גם לי יש רעיון: אכנס לחנות, אקח מה שמתחשק לי. אשלם אגורה, אשאיר חברים שלי בחנות שיקחו עוד סחורה כשתגיע וכולם יגידו לי תודה ויבקשו שאחזור גם מחר.

זה המנהיג מושך הקולות? תוכנית מצוינת. כדי למשוך מצביעים ותו לא. לא לנסות בבית.

נשמע ממש סטרילי. פעם בכמה זמן בא אדם עם רעיון מקסים להיבחר, סליחה ,לפתור בעיות.

אגב, ההתיישבות באיזורים מסוימים באמת גדולה מאוד ובכך יהיה צורך להתחשב.

סתם, התוכנית היא חסרת פגמים. כל מה שצריך הוא קצת עזרה אלוהית.

פורסם
לא שאני רוצה להשוויץ, אבל:רשימת הישגים חלקית שבחלקית:

הקמתי מדינה פלשתינאית.

חיזקתי האהדה עבורה ובודדתי עוד את מדינת ישראל, כולל מתומכיה.

יצאתי למיבצע הרתעה וכעת תושבי המרכז מורתעים בנוסף לתושבי הדרום.

החלשתי נכונות לגיוס מילואים.

הבטחתי להוריד מיסים: יום יום אני יוזם קנס, מס או העלאה יצירתית

אני נותן לרשויות המקומיות לקחת יותר, גם מים

גם חשמל יקר, אל תערבבו במיים[ואל תשפכו דלק, זה יקר]

אני מרחיק מכאן צעירים משכילים שיש להם ברירה

אני תומך בחברות בינלאומיות במס- חשוב שהמשבר העולמי ייפתר.

אינני אוכף חוק על טייקונים או עבריינים. אלו ואלו מקדמים את הכלכלה.

אני מעביר כסף ובונה כבישים- כיום למתנחלים, בעתיד לערבים?

אני מעביר כספים לשאינם מתגייסים.

אך ממש מעדיף את שאינם ציונים.

אני מתחבר עם מיט רומני, סתם כדי להרגיז את אובמה, שיראה מי פה החזק.

אני עושה ככל שבידי נגד מישמצביע עבורי. הם ממילא בכיסי.

אני חובר לאדם שרחוק מדמוקרטיה, שרק לכאורה מתנגד לתאוקרטיה.

אני מזניח את הפריפריה.

אני עושה ככל שלאל ידי כדי להחליש לכידותנו האזרחית, לבודד אותנו ולחזק תחושת נרדפות

לאחר מכן אני עושה הכל כדי לבסס תחושות אלו.

מי אני? מה שמי? בעד מי אני פועל? האם באמת צריך אויב חיצוני כשיש אני אני ורק אני?

חזק

פנדוב, דעתך על בנט?

אגב "אם אתם שמאל"=עבודה/יחימוביץ?

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

סלטה, נראה לי שפיספסת הודעתי האחרונה בנוגע לבנט. לטעמי- פתרונות פשטניים קונים בוחרים, לא פותרים בעיות. הוא טוב בלהיבחר. כמו ביבי. אגב, גם זאבי לא חשב לטרנספר, רק ידע שזה מוכר.

לא מכיר יותר מדי את דעותיו. אשמח להתייחס לטקסט כתוב. אין לי כוח לראות ראיון.

יחימוביץ אומרת כמה דברים נכונים . אבל הועדים הועדים. לילה טוב.

עריכה:אני מבין שאנשים רואים את בנט כאיש ימין רציני ושפוי. אולי, לא יודע מספיק. אני אינני שוכח את שיוכו המפלגתי ולאיזה עוד יעדים מפלגתו מחויבת, איזה אוכלוסייה היא מייצגת, כמה מאפיינים של החינוך הממלכתי דתי ששמו מטעה: מאז הקמתו הוא חינוך מפלגתי מפד"לי. לא בכדי ש"ס ביקשו להם דבר דומה.

יש גוונים במחנה זה: בד"כ הדתי הולך עם הלאומי. לעיתים , בחלק ממחנה זה, כשיש ניגוד- הסמכות הדתית קודמת ללאומית ולדמוקרטית.

אדם חילוני דמוקרטי- אל לא לחזק מיפלגה כזו אלא... אלא אם הוא לא מבין מה שהוא עושה.

במקרה זה הוא פטור מאחריות למעשיו .

פורסם
מה דעתכם על היוזמה של נפתלי בנט בנוגע לסכסוך הישראלי-פלסטינאי?

http://www.myisrael.org.il/action/1352

דעתי היא שלפני שקראתי את התכנית שלו חשבתי שהוא קיצוני אבל חכם ועכשיו אתי חושב שהוא סתום או שהוא חושב שכל האחרים סתומים.

ועכשיו נעבור על הנקודות:

1. תושבי גוש דן לא יהיו מוגנים כהגדרתו אלא אם הוא מתכוון לספח גם את קלקיליה וטול כרם שלבד מכילות הרבה יותר מאותם 50,000 פלסטינאים שהוא מונה. מעבר לזה זה מתכון ליצירת מדינה דו לאומית בישראל.

2. ראה סעיף 1 ואל תטעה לחשוב שהם יהיו אסירי תודה וציונים גדולים. המועמד שלהם לכנסת יהיה רחוק מטיבי כמרחק ליברמן מגלאון.

3. אם זה כל כך פשוט אז בשביל מה בכלל לספח שטחיים? אפשר כבר היום להשקיע את הסכום הזה ולשחרר את החסמים. הרי ממילא גם עכשיו וגם בעתיד כולם ישתמשו באותה מערכת כבישים.

4. אם ממילא אתה מדבר על התנתקות מהם אז מה אכפת לך מי מגיע. אם אתךה מאמץ את תורת השלבים לפחות תחליט לאן אתה זורק אותם כי ליו"ש אין ים.

5. מצד שני במקומות בהם צה"ל לא נכנס לא השתלטו קיצוניים כשיצאנו אז אולי צריך פשוט לא להיכנס ולא להתערב בענייני הפנים? אל תשכח שגם היום המטריה הביטחונית היא של צה"ל.

6.ומצריים לא צריכה להסכים ל"העברת הנטל"?

7. מה מפריע לעשות את זה כבר עכשיו ומה הקשר לכל שאר ה"תכנית"?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עוד 3 אחוז להתייקרות במחירי המים. איזה כיף לחיות תחת משטרו של ביבי אה ?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4316155,00.html

נראה לי שמחר יצטרכו להקים סקר חדש עקב הסיום של רישום המפלגות והפיצולים החדשים שנוצרו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הסיכוי שהממשלה הבאה תהיה בראשות השמאל אפסי,

אחרי הראיון הזה,

החלטתי להצביע למישהו שהתחייב לנקות אורוות, עושה צרות מקצועי שידחוף לשקיפות מלאה מול האזרחים.

הוא לא יהיה רה"מ או משהו כזה, אבל יהיה כיף לחזות בראשי הקואליציה העתידית מתפתלים בכיסאותיהם.

sUEOpoEBXyc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רק דבר אחד לא הבנתי, מי זה הגרוזיני .

פורסם

שלום, שמי עמיר פרץ וברצוני לרשום פטנט:

הכנסתי כמה אנשים נאמנים לי בפריימריס של רשימת העבודה.

כעת אכניס עוד כמה ל"תנועה"[שם לא סתמי, בעל הצהרת כוונות ברורה].

לאחר הבחירות, אם יהיה נוח, חבריי מהעבודה יחברו אלי ב"תנועה" ויחזקו אותה.

הם גם יחזקו מעמדי עם מחנה גדול.

בהמשך אעשה לציפי, מה שהיה לה מופז.

אכן, בחירות מענינות בהתחשב בכך שהתוצאה הסופית ידועה: ביבי ראש ממשלה בראשות גוש ימין המחבר דתיים וחרדים לעולי רוסיה חילוניים המצביעים ליברמן משום מה. איך מסתדר אלי ישי עם חילוניים דוברי רוסית? זה כבר פטנט אחר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...