Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

219 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      76
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      35
    • קדימה (שאול מופז)
      3
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      67
    • מרצ (זהבה גלאון)
      10
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      23
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      5
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

פורסם

ולכך חן, יש לי שני ציטוטים נהדרים:

"גם אם חמישים מיליון אומרים דבר טיפשי, עדיין טיפשי הוא"

"זה טבע אדם לחשוב בתבונה ולפעול באופן אבסורדי"

המשפטים האלו לטעמי, מציינים בצורה מדויקת את "אותו הציבור":

יש את ה"עדר", המצביע ה"גנטי", ה"עיוורים" וזו הסכנה הקיומית מהגדולות שיש לנו.

ויש את השאר שסובל, בוכה, מתלונן: חיים לא משהו, אני לא נמנמה עם אלה שנהנים מ"דרוג האשראי", אין לי בית, הרכב זז רק בספ"ש בגלל מחירי הדלק, כל קנייה קטנה בסופר של 20 מוצרים נגמרת ב500-600 ש"ח, לא יאומן מדינה פלסטינאית עברה באו"ם ע"י מי שהוא לא "פרטנר" (שווה להקשיב לאודי סגל ולפרשנותו בעניין), והרשימה עוד ארוכה.

הם מבינים שהמצב לא טוב ובטח לא ישתנה לטובתם (שזה לטובתנו) אם אותה הנהגה תישאר, אבל כשהם מגיעים לקלפי- אפילו שנישבעים שהפעם זה יהיה אחרת, הם מתכווצים ופועלים ב"אופן אבסורדי" שלא תואם כלל את מצבם ותחושתם.

*כמובן שיש את האידאולוגיים שמצביעים כך כי זה בנפשם ודמם, וזה מכובד ואפילו יפה, אבל זה היה מספיק לאולי 10 ח"כ ולא 70.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תגובות 390
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שניים שלושה דברים ששששמר שכח ועל הדרך תשובה לחן.

אני מסכים עם מה שנכתב, אבל: אין צורך בווזלין. חוזר: נו ווזלין.

כי יש ג'ל במקום וזלין. מהאיש שיחבור לביבי. זה שאביו חבר לשרון. יהיו גם הסברים, כלומר הוראות שימוש בג'ל.

כי מר כבוד ראש ממשלה, לא רק חיזק הרתעה וכלכלה. הוא בונה כאן תודעה: שחור הוא לבן, לבן הוא שחור. אנחנו על הר ולא בבור.

כאשר עתון אחד נגמר, ועתון הארץ נראה מיותר, ערוץ 10 די גוסס וערוץ 1 אפילו לא מפרכס, התקשורת פה די מתה וכך צמח פה משהו אחר: עתון לאדם הממהר, זה שאין לו זמן או כסף לשלם, אז הוא קורא שטויות ואז מתלהם. אליו יחבור גם מעריב ועוד מעט, לא נדע מה קורה מסביב.

מר נתניהו מאמין בתאוריית הטיפטוף: עזור דווקא לעשירים והכל יטפטף למטה, לכולם. הם יייצרו מקומות עבודה וצריכה.[ כמובן בפועל השקעות בח"ול, אך זה פרט קטן שנשכח]

גם אני כביבי, מאמין בטיפטוף: אם תשים זבל גבוה למעלה- יישפך על כל הגוף. ישחית את משרדי הממשלה, הצבא, בית המשפט והחינוך, ועד מהרה ייעלם לו הדכדוך: את הבוגרים מלמדים בתקשורת, את הצעירים בחינוך: חלק מהתכנים מרודדים , חלק ממש בהיפוך: האצל הקים המדינה, הלחי הריע. ההגנה סתם עמדה מן הצד והפריעה. הקבוצים גנבו, בן גוריון היה קומוניסט, שמעון פרס הצעיר היה פנקיסט.

הכל נהרס. הכל היה חורבות, עד שעלה ביבי, ישר לבמות.

השמש זרחה והבוקר העיר. תהליך שלום אינו דבר סביר.

אנשים סבורים שבאמצעות איזה לחש, ביבי יכול לסובב את כל העולם בכחש. אבל לא, זה רק כישוף מקומי:כשההרדמה תפוג נבין שאינו זאב, רק כלב תחש.

כמובן אי אפשר בלי טיפת אקטואליה:באין תהליך מדיני, אף לא בכאילו. אחרים קובעים עובדות: מזל טוב ביבי, הקמת מדינה פלשתינאית.

השגת מה שלא עשו קודמיך ואתה גבור לאומי, נשאלת השאלה: של מי.

אז לסכום שמר, אם אתה קורא אז ככה:

אין צורך בוזלין כי יש ג'ל חילופי משומש מאיש תקשורת עם מתק שפתיים[לאחר המבצע הצטמק כפליים]

אין צורך בוזלין כי יש כאן דמיון מודרך. אנשים חושבים על זהב ויושבים בתוך פח.

לא צריך וזלין כי גם החנוך השתנה, גזענות ואמונות תפלות- לא כל כך נורא.

אמר מי שאמר שההויה[המציאות] קובעת את התודעה. דבר אחד הוא לא ידע: כמה קל לחרטט תודעה.

וכשזו התודעה ועמוקה היא הבורות, לא צריך וזלין. רק קורטוב של טיפשות.

שבת שלום.

פורסם

או כמו שאמר הנשיא פרס רק לפני שבועות מעטים בהקשר אחר: "בישראל יש הרבה אנשים נבונים ויש הרבה אנשים שחושבים אחרת. מה אני יכול לעשות? לפעמים בחיים אני מעדיף להיות במיעוט צודק מאשר ברוב".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
או כמו שאמר הנשיא פרס רק לפני שבועות מעטים בהקשר אחר: "בישראל יש הרבה אנשים נבונים ויש הרבה אנשים שחושבים אחרת. מה אני יכול לעשות? לפעמים בחיים אני מעדיף להיות במיעוט צודק מאשר ברוב".

לומר את זה בהקשר של פוליטיקה זה פשוט לומר שרק הדעה שלך נכונה. ככה מדברים אנשים שמנסים להצדיק הפסדים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כמובן אי אפשר בלי טיפת אקטואליה:באין תהליך מדיני, אף לא בכאילו. אחרים קובעים עובדות: מזל טוב ביבי, הקמת מדינה פלשתינאית.

השגת מה שלא עשו קודמיך ואתה גבור לאומי, נשאלת השאלה: של מי.

על גבי דבריו של שמר, המשפט הזה הוא בבחינת הגראנד פינאלה של השרשור :roll: כל הכבוד ביבי :evil:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הפלשתינים הכריזו על הקמת מדינה כבר כמה פעמים בעבר. ההצבעה הפעם הייתה על קבלה כמשקיפה באו"ם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זו הייתה כוונתי... הרבה פעמים הם ברברו לעצמם, אך הפעם זה לא היה ברבור - זו הייתה קבלת הכרה בינלאומית כמדינה. עזוב אותך משקיפה או לא, זו סמנטיקה שתשתנה דיי במהרה. יהיו לזה משמעויות נרחבות בעתיד... למשל, סגר ימי? לכאורה, ברגע שהם מוכרזים כמדינה, "מי אנחנו" שנסגור להם את הגישה לים? נכון שעדיין אין להם מומנטום למהלך כזה כי הם לא מדינה בפועל, אין להם גבולות ועוד כמה שטיקים משפטיים - אבל תהיה בטוח שלאט לאט הם יסחטו מאיתנו את כל תנאי המציאות שיאפשרו להם לבוא לקהילה הבינלאומית ולדרוש ממנה להואיל לכופף את ישראל ולהושיט לחמאס ווזלין. הרי ה"מנהיגים" שלנו כנראה קיבלו 0 באכפתיות כלפי המדינה \ 0 ביכולת ראיית הנולד \ 0 ביכולת קבלת החלטות ובעוד כמה דברים, כך שיוצא שבכל פעם אנחנו כמדינה נופלים לבור אחרי בור. מה בדיוק ימנע מהחמאס להמשיך לשחק איתנו משחקי חתול ועכבר כשכל פעם הוא תוקע אותנו ועובד עלינו, וכשהמערכה נגמרת הוא יוצא כשידו עליונה מעט יותר משהייתה לפני שנכנס אליה? אני לא מצליח לראות את חברי הכנסת היקרים שלנו עושים זאת... כשאין תכנון לעתיד, ויד ימין לא יודעת מה עושה יד שמאל, אי אפשר להתפלא שהגענו למצב הזה.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
אחרי קריאת השרשור הזה ושמיעת כל המועמדים, השתכנעתי להצביע לביבי.

אחרי הכל, חיי השתפרו לאין ערוך מאז עלייתו לשלטון:

• · על הדלק (בערך 5.50 ש"ח לליטר ב-2009, מתנדנד סביב 8 היום, תלוי במצב הרוח) אני משלם רק עוד 500 ש"ח בחודש בממוצע. המחיר לחבית לא השתנה מהותית, אבל הבלו עלה (כן, אני יודע שהוא והמריונטה לפילוסופיה הורידו את "מרווח השיווק" של חברות הדלק, רק שאלה מצידן הורידו את ההנחה שאפשר היה לקבל. בקיצור – היום המאפיה (סליחה, הממשלה) היא השודדת העיקרית במחיר).

• · על המים (בערך 4 שקלים לצרכן לקוב ב-2009, כעשרה שקלים היום) אני משלם בממוצע עוד 300 ש"ח בחודש. אז מה אם כבר כעת הודיעו שמצב משק המים והכנרת טובים באופן יחסי? מה שעולה לא יירד, כי צריך להחזיק את תאגידי המים שהוקמו.

• · על החשמל אני משלם עוד כ-300 ש"ח בממוצע בחודש, כמובן שהיד עוד נטויה (כן, אני יודע שמעבר לדלקים שאינם גז מאוד יקרים, אבל בכ"ז - עליית המחירים היא תוצאה של מחדלי הניהול ובראשם ענייני הפנסיה של החברה. להזכירכם – חברה ממשלתית..).

• · במרכול ו/או בכל חנות – אני משלם בממוצע עוד 500 ש"ח לחודש על הקניות, כי גם אותן חברות מוציאות יותר על דלק, על מים, על חשמל וכו' – והן לא מעוניינות להקטין את רווחיהן, אז הן מגלגלות את ההתייקרויות עליי.

• · על כל אלה, אני משלם עוד מע"מ למדינתנו היקרה (תרתי משמע), רק שאני, כשכיר, לא יכול "להזדכות על המע"מ", אז עוד כמה מעות יוצאות מכיסי.

• · עוד לא דיברנו על עליית מחירים ממוצעת של ירקות/פירות/חלב וכו' – אליבא דממשלתו של הביבי, זה פשע להיות חקלאי בעל אדמות ומן הראוי לחסל כל תמיכה בחקלאות (לא מאמינים? בקרו במושב אחרי מושב ובדקו כמה חקלאים נשארו שם. במושבים היוקרתיים השתלטו מזמן נובורישים למיניהם שבונים לעצמם טירות מנקרות עיניים ובשאר יש סתם הזנחה ו/או מעבר לעסקים שכמעט כולם בלתי חוקיים).

• · שמעתם על "דמי שמירה" ? הידעתם שהיום כל רשות רשאית לזמבר את התושב בכ-1000 שקלים בשנה, רק כי המשטרה לא מסוגלת למנוע גניבות (ולא משנה שהמצאת אותם "דמי שמירה" עלתה בשיא האינתיפאדה ונועדה לכסות על הוצאות מוגברות בגלל הפיגועים)?

הידעתם שבג"צ פסל את הדבר (נעשה בניגוד לחוק) ואז הממשלה , במהלך בזק, שינתה את החוק? העיקר להמשיך

לחלוב... אני כבר משלם את הסכום הנ"ל. בקרוב אצלכם.

במקביל לגידול המבורך ברמת ההוצאות למחיה שלי, גם תחושת הבטחון (האישי והכללי) השתפרה בצורה יוצאת דופן:

• את הפשע ביבי (באמצעות שליחו במשרד לבטחון פנים, אהרונוביץ) מיגר לחלוטין. המשטרה הינה, מקץ פחות מארבע שנים, גוף יעיל להפליא שמונע עבירות מכל הסוגים ושוטריו מהווים דוגמה ומופת לכלל הציבור.

• כמובן שגם החיים כחובב נהיגה משופרים לאין ערוך. הכבישים בטוחים מאי פעם, הקנסות המגוחכים של פעם על מהירות כמעט שלא ניתנים, רמת הנהגים השתפרה וגם שר התחבורע דואג כמעט אך ורק לטובת הנהגים (בשאר הזמן הוא עשה סדר ברשות נמלי הים וברכבת ישראל, לתפארת מדינת ישראל).

• את "חמסטאן" הוא חיסל, בדיוק כפי שהבטיח. אף קטיושה/טיל לא נורו על ערי ישראל. בדרום ובוודאי במרכז. גם כשהיה רשרוש חשוד מכיוון עזה, הוא פקד בעוז על שר הבטחון ומייד צה"ל יצא למתקפת בזק לביעור 2 המחבלים האחרונים וצינור ההשקייה הבודד שנותר ברצועה והתחזה לטיל. הוא הוכיח כושר עמידה יוצא דופן אל מול הלחצים הבינלאומיים וצחק לנשיא ארה"ב בפרצוף (אחרי שכבר הראה לו "מה זה" במהלך הבחירות) תוך שהוא פועל באופן עצמאי ומצפצף על הלחיצה האימתנית של אובמה על איזור חלציו.

• מבחינה מדינית, מצבנו מעולם לא היה טוב יותר. את רספוטין (סליחה, ליברמן) מקבלים בסבר פנים יפות בכל מקום ויש לנו תמיכה כלל עולמית , עד כדי כך שאם הפלסטינים יחשבו אפילו לעשות תרגיל מדיני (כמו, נניח, לשנות את מעמדם באו"ם) הם יחטפו תבוסה ניצחת.

• ·כמובן שגם הכלכלה פורחת ויש לי בטחון מלא בכך שכשאגיע לגיל פנסיה, אוכל לשבת רגל על רגל ולהתרווח מפרי עמלי כל השנים. מן הסתם, גם ילדיי יוכלו להרשות לעצמם לקנות בתים יפים ומרווחים, שכן שר השיכון דאג לדירות מוזלות לכלל העם (בתנאי שה"עם" לובש מלבושים שחורים השאולים מיהודי פולין של המאה ה-17, גם אם מוצא אבותיהם מבצרה או קזבלנקה).

• כפיצוי על העבודה הקשה (13 ישיבות בשנה, לא כולל חופשות מחלה ונסיעות מחלקה ראשונה לחו"ל) הוא דאג להעלות לעצמו ולשאר המקורבים לצלחת את המשכורת בעזרת "הצמדה למדד". אשמח אם אקבל סידור דומה...

• בנוסף לכך ביבי פשוט הפסיק לחלוטין את ההקצבות לשטחים ולישיבות. הקשיבו לבכי התמרורים של שני המגזרים ותבינו שהם פשוט סובלים תחתיו (עזבו את זה שגם שטייניץ וגם ליצמן הודו בפה מלא שהם מקמבנים מאות מליונים ב"שושו", עזבו גם את זה שאני נוסע בשטחים כמעט באופן יומי ונתקע כל הזמן אחרי מערבלי בטון, משאיות מלאות חומרי בניין, טרקטורים וכו'. עזבו את זה שכמעט כל התנחלות שאני רואה גדלה פתאום פי 2 ויש בנייה חדשה (יש "גידול טבעי"...). סוף סוף כספי המיסים שלי (ושאר אלה שמשלמים על מחייתם במקום הזה) מגיעים חזרה אליי ואל משפחתי...

בקצרה, המצב פשוט מעולה והוא רק יהיה טוב יותר אחרי היבחרו, בעזרת השם, של המלך ביבי. הוא המועמד הכי טוב ורק הוא יצליח, אם רק תתנו לו, להמשיך במכירת החיסול שלנו ושל המדינה.

• הוא הרי הבטיח ל-40 מקורביו בליכוד ועוד 20 ב"ישראל ביתנו", 15 בש"ס, 10 ב"בית היהודי" ומן הסתם גם עוד 15 אנשי "יש עתיד", "עלה ירוק", "התנועה" וכיו"ב – כולם קיבלו הבטחה למשרת שר.

ככל הנראה זו תהיה הפעם הראשונה בה בממשלה יהיו יותר חברים מאשר בכנסת... את כולם אנו נממן.

• את ה"מבצע" המעולה שהוא יזם יחד עם צמד הליצנים שליווה אותו ל"חיסול הטרור מעזה" (כלומר את המכה הסופית לחמאס) נשלם כולנו בריבית דריבית (ולא משנה שאת הקרן האמריקאים משלמים. את זה אף אחד לא מספר לכם).

• את הגרעונות של חברת החשמל – אנחנו נשלם. לא חס וחלילה מישהו ייתן את ראשו.

• · כנ"ל גם המים. כרגע מצטברים עודפים. מישהו יצטרך לממן את "סילוקם"...

• · הפניית הכספים (הנוספת. אין לי שום בעיה שכל אזרח ואפילו תושב יקבל שירותים והקצבות מהמדינה, אבל שיהיה שוויון, כמובן בהינתן משקל למצב כלכלי אשר לא נובע מבחירה) להתנחלויות ולמגזר הדתי תימשך כמובן, ביתר שאת, על חשבוני ושכמותי.

• · מצבנו הפוליטי-מדיני רק יילך וישתבח. עד עכשיו יש רק את אובמה, הולנד, מרקל, קמרון, מונטי ועוד בערך כל ראש ממשלת מדינה מערבית שלא יכולים לסבול את הצמד ביברמן. עוד קצת מאמץ וגם פוטין ושאר העולם יגרמו לנו להיות מוקצים.

• כבר מפמפמים לנו שמחירי הדלק יעלו, הרי תחבורה ציבורית משובחת (כאלטרנטיבה לאוטו) כבר יש...

• · אסופת התמהונים/חסידי תורת הגזע שמרכיבים את מפלגות השלטון הולכת ומשתבחת. בקרוב נגיע רחוק.

(למען הסדר הטוב, אציין שגם המועמדים האחרים אינם נראים כמו "שמש העמים", אבל אחרי שבע שנים רעות (שתי הקדנציות של ראש ממשלתנו הנשגב אשר צפה, ראה, הפנים, הבין, ניהל ופעל למעננו), נראה שגם אם יושיבו בכסא רוה"מ דחליל שלא יעשה כלום, זה עדיף על חסר עמוד השדרה שנמצא שם היום ומתכופף לכל כיוון).

לכן – המלצה שלי – שימו "הליכוד ביתנו" בקלפי, והרבה וזלין ברקטום. לכולנו יהיה קל וחלק יותר.

אדיר !

אפשר להעביר במייל למפלגת העבודה, הם יכולים לקחת משם פנינים לקמפיין.

למרות שלצערי, אין שום דבר שיצליח לדחוף קצת שכל בעם שלנו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
זו הייתה כוונתי... הרבה פעמים הם ברברו לעצמם, אך הפעם זה לא היה ברבור - זו הייתה קבלת הכרה בינלאומית כמדינה. עזוב אותך משקיפה או לא, זו סמנטיקה שתשתנה דיי במהרה. יהיו לזה משמעויות נרחבות בעתיד... למשל, סגר ימי? לכאורה, ברגע שהם מוכרזים כמדינה, "מי אנחנו" שנסגור להם את הגישה לים? נכון שעדיין אין להם מומנטום למהלך כזה כי הם לא מדינה בפועל, אין להם גבולות ועוד כמה שטיקים משפטיים - אבל תהיה בטוח שלאט לאט הם יסחטו מאיתנו את כל תנאי המציאות שיאפשרו להם לבוא לקהילה הבינלאומית ולדרוש ממנה להואיל לכופף את ישראל ולהושיט לחמאס ווזלין. הרי ה"מנהיגים" שלנו כנראה קיבלו 0 באכפתיות כלפי המדינה \ 0 ביכולת ראיית הנולד \ 0 ביכולת קבלת החלטות ובעוד כמה דברים, כך שיוצא שבכל פעם אנחנו כמדינה נופלים לבור אחרי בור. מה בדיוק ימנע מהחמאס להמשיך לשחק איתנו משחקי חתול ועכבר כשכל פעם הוא תוקע אותנו ועובד עלינו, וכשהמערכה נגמרת הוא יוצא כשידו עליונה מעט יותר משהייתה לפני שנכנס אליה? אני לא מצליח לראות את חברי הכנסת היקרים שלנו עושים זאת... כשאין תכנון לעתיד, ויד ימין לא יודעת מה עושה יד שמאל, אי אפשר להתפלא שהגענו למצב הזה.

אני חושב שישראל היתה צריכה לתמוך בהחלטה וקרוא ליישום תכנית החלוקה לפי רוב באוכלוסיה. כך גושי ההתישבות יישארו בידינו תמורת המשולש וואדי ערה. מי שירצה להישאר בשטח המדינה יצטרך להיות נאמן לה ושווה חובות.

אם ננסה באמת להסתכל על כל הפארסה כאן מהצד נהיה חייבים להודות שיש משהו בדבריהם. הם לא ירד ים ולא ישראלים והם עובדה בשטח. אי אפשר להעלים אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נהג לילה, בהסכמה היו מגיעם ל... הסכמות, אך כעת נגלה שההתנחלויוות הן במדינה אחרת? מעניין.אולי יוכלו לבחור גם בבחירות כאן וגם שם.

טוב נו, לפחות הכלכלה בסדר ולא מעלים מיסים. נותנים פחות כסף לשלטון המקומי. שהוא יעלה מיסים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4313423,00.html

פורסם

צריך פשוט לנהל משא ומתן עם ביצים. כלומר, לפתוח מנקודה של מנצחים, לא מנקודה של "טוב, בואו ניקח את גבולות 1920 בתור רפרנס ונעבוד משם :roll: "

בכ"א, אני לא יודע כבר במי לבחור. לא הבנתי למה ביבי טרטר את כל המילואימניקים לחינם, ובסוף קיבלנו גם רקטות בת"א וירושלים :|

בנט לא עושה לי את זה, עוצמה לא תעבור את אחוז החסימה.

הבעיה שלי היא, שאני תופס כרגע שני איומיים על המדינה, ואני לא יודע מי קריטי יותר: מצד אחד, יש את הסכנה האדומה עם יחימוביץ ושאר הקומוניסטים חובבי הועדים שלה, שיטיסו את המיסים הגבוהים ממילא לרמות הזויות לחלוטין תוך ריסוק הכלכלה, ומצד שני, יש את הפלשתינים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קייזר, אין סכנה אדומה[שמאוד מפחידה אותך] משתי סיבות:1 הועדים החזיריים ישארו כאלו עם ובלי יחימוביץ. אם יהיו כמה היבטים של מדינת רווחה הם היבטים שעימם אתה תסכים[למיטב זכרוני] 2ישכנע אותך יותר לדעת שעם עבודה ב17 או ב23 מנדטים אין לך מה לחשוש. ביבי יסתדר בלעדיהם. מיסים יעלו בלי קשר.

סכנת פלשתינאים: קיימת, ראינו כיצד ביבי מתמודד.

סכנה גדולה יותר שמימנה התעלמת והיא משותפת לנו, למרות הבדלי הדיעות: הסכנה שמבפנים- סכנה של מנהיגות עלובה, עטופה באנשים ברמה ירודה- קוגנטיבית ומוסרית.

מנהיגות שלא עושה- לא כלפי פנים ולא במדיניות חוץ. מגיבה ולא יוזמת- נגררת. כל כוחה בערפול התודעה: הצגת העלאת מס כהורדתו. מצב כלכלי רע כהצלחה, בעיות בטחוניות מחריפות וצניחה בהרתעה כהישג. העתון של השלטון עובד קשה.

לא יודע מה האלטרנטיבות שלך. לא קל לא לשפוים השמאל המתון ולא בימין המתון. בחר מישהו ישר.[כשתמצא תעדכן]

פורסם

אם ננסה באמת להסתכל על כל הפארסה כאן מהצד נהיה חייבים להודות שיש משהו בדבריהם. הם לא ירד ים ולא ישראלים והם עובדה בשטח. אי אפשר להעלים אותם.

זה מה שהכי מפליא אותי בהתנהלות הממשלה. התנהגותה משולה לשל בת יענה, או להבדיל לאדם שנופל מבניין בן 100 קומות וטוען שמצבו בסדר גמור מכיוון שעדיין לא פגע בקרקע. הערבים בעזה כאן, והם לא הולכים לשום מקום. במקום "להשתתף במשחק" ולהבטיח שישראל מנצחת בו עד כמה שניתן, "מנהיגינו" מעדיפים לשבת בשוליים, בעוד כמו שפנדוב כתב, בהיעדר כל תהליך מדיני (אפילו רק למראית עין) אחרים מכתיבים את תוצאותיו בעבורינו. וזה אף פעם לא יתאים לנו כמו חליפה שהיינו תופרים לעצמינו במשא ומתן. בסוף עוד נשמע דרישות מהאו"ם לחלק את ירושלים. הרי במדינת פלאשתין הם כבר הכירו, כמה זמן לדעתכם יעבור עד שהם יחשבו שמן הראוי שתהיה לה חצי בירה? אין דבר שמקרב את הפיצוץ הבלתי נמנע של חבית חומר הנפץ עליה אנו יושבים יותר מאשר ההתנהלות הבת-יענתית הזו.

בנימין נתניהו -

"לא תקום מדינה פלסטינית בלי הכרה במדינת ישראל כמדינת הלאום של העם היהודי, בלי הכרה בסיום הסכסוך ובלי הכרזה על סידורי ביטחון אמיתיים"
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=941042

הראש שלו עמוק בחול, הוא לא שם לב שאמש הכריזו על מדינה כזו. שטח כבר יש לה, הכרזה והכרה באו"ם כבר יש לה, אבל מבחינתו? עד שטנקים שדגל חמאס מוטבע עליהם לא צובאים על גבולותינו, מצבינו דבששש.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

הדעות שיחימוביץ מפרסמת מפחידות - במיוחד לאור ההתנגחויות שלה במגזר הפרטי ומנגד שקט מוחלט בכל הקשור לוועדים הגדולים בארץ.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...