Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

219 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      76
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      35
    • קדימה (שאול מופז)
      3
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      67
    • מרצ (זהבה גלאון)
      10
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      23
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      5
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 5 חודשים אם היינו הולכים לבחירות ביבי היה מנצח ללא מאמץ, היום הכול פתוח.

אני לא חושב שהייתה פעם מערכת בחירות כזו דינמית.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 390
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביבי ינצח כי יש לו את הגוש הגדול ביותר, אני לא רואה סחף לכיוון אחד שיכול להוריד אותו מכסאו.

כל רסיסי המפלגות האלו יובילו לבלגאן אטומי בהמשך, שאם תשאל אותי יגמר בגל עריקות ומיזוגים שייצור ליכוד ענק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אף אחד כאן לא התייחס ל"ארץ חדשה" של אלדד יניב? על פי תחקיר שראיתי, סרטוני המצע שלו מבוססים על שקרים שהוא בדה מליבו, וביניהם גם האשמות גורפות כלפי אהוד ברק ופמלייתו על העברת מעטפות, אחזקת מזוודות מלאות בסטיפות, עבירות מין (אאל"ט) וכו'. איך חשפו את השקרים? פשוט, הלכו ל"עדים" שעל הסיפורים שלהם מבוסס המצע, שאמרו כמעט בפה אחד שהדברים שנאמרו בכתבות, שיוחסו להם, לא נאמרו על ידם, ושהם בתהליכים משפטיים כנגד אותו אלדד יניב.

פורסם

אגב, יתכן שצריך סקר חדש, לאור הקולות של כחלון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אגב, יתכן שצריך סקר חדש, לאור הקולות של כחלון.

אם הוא הולך למפלגה אחרת שהיא לא שמאל / פותח חדשה מספיק טובה, קולות מ 5 הנפשות במשפחה שלי הוא כבר קיבל.

ואני בטוח שאנחנו לא היחידים שנצביע לו.

פורסם

אם אתם פותחים סקר חדש אשמח אם תוסיפו גם את "עם שלם" של ח"כ הרב חיים אמסלם... עם הצטרפות אלעזר שטרן וההתדיינות מול כחלון יש עוד ועוד אנשים שחושבים להצביע להם (בוודאי אם כחלון אכן ישתמש במפלגה כפלטפורמה). הייתי שמח לראות מה דעת חברי הפורום כלפיהם בסקר וכמו כן שתהיה לי אפשרות להצביע לה :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אם הוא הולך למפלגה אחרת שהיא לא שמאל / פותח חדשה מספיק טובה, קולות מ 5 הנפשות במשפחה שלי הוא כבר קיבל.

ואני בטוח שאנחנו לא היחידים שנצביע לו.

להצביע לכחלון זה בדיוק כמו להצביע לביבי.

אחרי הבחירות הוא יתחבר אליו בצרוף נדוניית המנדטים

שיביא ע"ח העבודה ולפיד.

פורסם

היו דיבורים על אמסלם+כחלון+שטרן במפלגה אחת.

את שטרן אישית אני לא אוהב, כחלון זוכה לאהדה רבה ואמסלם הוא דתי המחמד של כל החילונים, דיברו על כ-20 מנדטים בסקרים.

משכנתא זה קל

פורסם

מוקדם לפתוח סקר חדש. בנוסף מהלך של כחלון לא יבצע רעידת אדמה כמו של הליכוד ביתנו.

להצביע לכחלון זה להצביע לביבי, לא בא בחשבון.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
שמעתי שבניסיון לגייס למפלגתו כוכבים חדשים בעלי השפעה על אנשים רבים שאול מופז נסע לניו-יורק להיפגש עם סנדי.

חבל שהוא לא צלל מתחת לים, כדי להיפגש עם בובספוג

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אל תשכח שבדור ההורים שלנו, היו מתחתנים כבר בגילאי העשרים המוקדמות... שני בני הזוג עבדו וחיו בשכירות, לרוב בדירה קטנה, תוך שהם צוברים משכורות לאט לאט וחוסכים הון עצמי למשכנתא... לקראת סוף אותו עשור, כשהם התקרבו לשלושים, כבר היה להם מספיק כסף כדי לקחת אחת מהבנק בכוחות עצמם ולקנות דירה. היום "החיים מתחילים מאוחר יותר" ורק "מתחילים לחיות" בגילאים האלו, מתחתנים רק קרוב לגיל 30 וברוב המקרים רק אז מתחילים לצבור הון משותף. כי הרי בניגוד לפעם, היום זה כבר לא סטייל לגור אצל ההורים... בשנייה שסיימתי צבא וחזרתי לארץ מהטיול אני כבר צריך דירה משלי... כך שלרוב אף אחד מבני הזוג לא חשב על העתיד והכין מלכתחילה סכום שישמש אותו כשיגיע לגיל הזה וירצה להקים בית משלו. בניגוד לפעם, בו היה מצב שרוב הזוגות היו מתחילים לחסוך ביחד, ובגילאים צעירים יותר למטרה זו. כשצריך לכלכל את עצמך ממשכורת יחיד, ובנוסף "לחיות", סביר להניח שברוב המקרים לא ניתן יהיה לחסוך בגילאים האלו, לא סכום משמעותי בכל אופן. אני לא מדבר עליך ספציפית, אלא רק על המגמה הכללית... לא הכל אשמתו של ביבי... שזוג הורים "צעיר" בגילאי 28-9 שעד לפני שנתיים שלוש עוד טיילו בחו"ל לא יבכה שהוא לא יכול לקנות דירה בלי סיוע משמעותי של ההורים.

אתה כל כך צודק.

יש לי שלושה חברים שהתחתנו בשנה האחרונה, בני 28-30 לאף אחד מהם לא היה יותר מ 15 אלף ש"ח חיסכון ביחד, לאחר החתונה.

פשוט חוסר אחריות.

אבל זה לא בגללם, זה בגלל ביבי:roll:

פורסם
להצביע לכחלון זה בדיוק כמו להצביע לביבי.

אחרי הבחירות הוא יתחבר אליו בצרוף נדוניית המנדטים

שיביא ע"ח העבודה ולפיד.

השר היחיד שאני יכול להגיד שאני באמת מאמין ברצון שלו לשינוי טוב בשביל העם. כל השאר מבחינתי דיבורי סרק ( או שלפחות עוד לא הגיע משהו שאני מרגיש אותו בכיס ), אחרי הרפורמה בשוק הסלולר, אותי הוא קנה.

פורסם
אתה כל כך צודק.

יש לי שלושה חברים שהתחתנו בשנה האחרונה, בני 28-30 לאף אחד מהם לא היה יותר מ 15 אלף ש"ח חיסכון ביחד, לאחר החתונה.

פשוט חוסר אחריות.

אבל זה לא בגללם, זה בגלל ביבי:roll:

ואם לכל אחד היה 150 אלף שקל זה היה משנה הרבה?

עדיין בשביל להגיע לדירה סבירה במרכז הארץ צריך לעבוד כמו עבדים ולהתחייב למשכנתא של כ 20 שנה

פורסם

כשעלינו לארץ גרנו בכפר סבא, ההורים שלי עברו לפריפריה בגלל יוקר המחייה. קשה לי להבין איך אנשים משלמים את הסכומים ההזויים האלה על בתים.

דירה לא רעה בדימונה עולה בסביבות ה250-350 אלף שקל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...