Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

219 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      76
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      35
    • קדימה (שאול מופז)
      3
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      67
    • מרצ (זהבה גלאון)
      10
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      23
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      5
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תפסלו. זו תכנית הבראה עקיפה לגוש האירו. בעלי הון רבים יעבירו את חשבונותיהם לשוויץ, מגמה שתאזן את הכלכלה האירופאית, מה שיביא לסיומו של המשבר הכלכלי העולמי ויטיב גם עם מעמד הביניים בישראל. :wink:

יש רק בעיה אחת: שוויץ אינה חלק מגוש האירו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 390
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תוכל להסביר לי מההכוונה ב"לא הצעידה מספיק קדימה"? הצמיחה לא עלתה? לא נוספו מקומות עבודה? האבטלה לא הנמוכה ביותר בעשרות השנים האחרונות? אולי השקעה של 27 מילארד ש"ח בתשתיות לא מספיקה? זאת כאשר מדינות באירופה על סף פשיטת רגל (יוון לטעמי, הייתה צריכה כבר מזמן להכריז על פשיטת רגל אבל זה נושא לדיון נפרד) או "לא הצעידה מספיק קדימה" זה שלדפני ליף נגמר חוזה השכירות?

מה שאנשים לצערי לא מבינים זה שדברים רעים תמיד יהיו לומר וזה הכי קל. מה שצריך לעשות בנוסף זה להשוות לראשי ממשלה קודמים ולאלטרנטיבות אחרות שקיימות היום שלא לדבר על מצב במדינות אחרות.

יש גרעון גדול מאוד שעוד צפוי לגדול עקב הירידה בגביית המס, כך שלא ברור כמה מההשקעה בתשתית והצמיחה הם אמיתיים וכמה הם תוצרי לוואי לא ברי קיימא של מדיניות ההוצאות.

במינוסים, הנמלים לא פורקו והופרטו, היה הסכם כניעה מביש מול עובדי הרכבת תוך התעלמות מכל הבעיות התפעוליות והמבניות בה, גרעונות חברת החשמל רק גדלו, הוצאות הממשלה עלו, ובקדנציה הבאה נראה את המיסים עולים (אין ברירה). אף אחד לא נתן את דעתו על מחירי הדיור כשעוד היה אפשר, ועכשיו מאוחר מדי בשביל לטפל בהם בלי נזק היקפי עצום.

זה לא מספיק טוב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
שלי היחידה שלא מתביישת בזה שהיא סוציאליסטית, ולכן אצביע לה.

חבל שהיא לא מתאחדת עם לבני ולפיד בינתיים.

באיזו מתכונת בדיוק? נניח שהם רצים יחדיו, איך המניפסט הפוליטי שלהם יראה? הרי כמו שכתבת, שלי יחימוביץ' היא סוציאליסטית מובהקת, בעוד שלפיד לא בדיוק נופל תחת אותה ההגדרה. מישהו צריך לנווט את הספינה, והספינה של יחימוביץ' סוציאליסטית. ללבני אין סיבה לחזור כגלגל עזר - או שנותנים לה צ'אנס לקרב חוזר מול ביבי או שעדיף לה לא לחזור לזירה הפוליטית. לפיד? במגמת הכוכב העולה. אין סיבה שיסכים להתפשר מלכתחילה על המקום השני. כאמור, מכיוון שספינה לא יכולה להתנהל עם כמה קברניטים (להוציא ההכלאה הפוליטית שעשו בש"ס), אין סיכוי סביר לדעתי שהם יתאחדו מלכתחילה לפני הבחירות (יחימוביץ' ולפיד) במטרה להחליש את גוש ביברמן. אולי בדיעבד אחריהן הם ישתפו כוחות, וודאי, אך אז הבחירות כאמור יהיו מאחורינו.

יש רק בעיה אחת: שוויץ אינה חלק מגוש האירו.

נו, טוב :grin: (ותודה על התיקון דרך אגב)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
שלי היחידה שלא מתביישת בזה שהיא סוציאליסטית, ולכן אצביע לה.

חבל שהיא לא מתאחדת עם לבני ולפיד בינתיים.

רק שלא מספיק להיות סוציאליסט. צריך גם לדעת מה לעשות עם זה ואיך ליישם את זה נכון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מספר 2 ב "יש עתיד" הרב שי פירון. מה אתם חושבים על הצעד הזה?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

צעד נבון. מצד אחד, הוא כנראה יוריד את הסטיגמה האנטי-דתית שדבקה בלפיד, ומצד שני - יאפשר לו להשתמש בכישוריו של פירון, (כמובן בהנחה שיגיע לישיבה בממשלה) ע"מ לפעול למציאת פתרונות לבעיות במגזר החרדי, או לכל הפחות ינסה לגשר בין עולמו של לפיד לעולמם...

ולנושא המקורי -

578540_325004367597735_328530166_n.jpg

:-D

DOESN'T WORK HARD

פורסם
צעד נבון. מצד אחד, הוא כנראה יוריד את הסטיגמה האנטי-דתית שדבקה בלפיד, ומצד שני - יאפשר לו להשתמש בכישוריו של פירון, (כמובן בהנחה שיגיע לישיבה בממשלה) ע"מ לפעול למציאת פתרונות לבעיות במגזר החרדי, או לכל הפחות ינסה לגשר בין עולמו של לפיד לעולמם...

ולנושא המקורי -

578540_325004367597735_328530166_n.jpg

:-D

כך אתה רואה את זה. אני רואה את זה כמפלט של הרב פירון מאיחוד המפדל לזרועות מניפולטור כמו אבא שלו. הבוחר היום לא נופל לטריקים ושטיקים כמו פעם. לפיד מדבר יפה כבר חודשים ועדיין לא אמר כלום . מישהו יודע מה יהיה הקו שלו ? עוד פעם מפלגת "דווקא" תמשוך מצביעי נגד שמחר ייראו שזרקו את קולם והיא תיעלם אחרי קדנציה שעשתה מהומה רבה על לא דבר.היו רציניות ממנה שלא זוכרים כבר, עם פיגורות שהציגו קרדיטים יותר רציניים מיופי,כושר דיבור והתחלת דוקטורט בלי תואר ראשון.אה, ואבא שידע לנצח בויכוחים ולא עשה דבר.

פורסם

לא אמרתי שזה יגרום לי להצביע לו \ שזה קונה לו קרדיט אצלי.

אני חולק עליך בנוגע לתמימות הבוחרים - לדעתי כעם אנחנו עדיין פראיירים מהבחינה הזו. ביבי לא מוכר שטיקים השקם לבקרים? מופז? ברק? כל אלו לא מזגזגים פוליטית, ויהיו מוכנים לעשות הכל כדי להמשיך לשבת על הכיסא?

הפוליטיקה שלנו כזו רקובה, שהנורמה היא שטיקים וספינים פוליטיים. אי לכך, לדעתי הרבה אנשים כן יפלו בפח הזה. ובגלל זה זה צעד נבון (כשנמדד מצד התדמית הפוליטית \ הספין אם תרצה) אחרי הכל, עצם זה שלפיד נתן לו את מספר 2 מראה שזה יותר "דתי מחמד" ייצוגי בעיניו מאשר שותף ריאלי בהתווית דרך התנועה. יש הרבה אנשים קרובים בהרבה ללפיד מבחינה אידיאולוגית שיכלו לסייע לו כ"יד ימינו" הפוליטי, אך כנראה שהוא סבר שהתדמית וייחסי הציבור שינבעו מהמהלך ישתלמו לו. בנוגע למה שכתבת על לפיד ספציפית ועתידה של מפלגתו, זו דעתי עליה ומסיבה זו איני מתכוון להצביע לו. הוא יודע לדבר יפה, אבל אין לו נסיון, יש לו יותר מדי אופטימיות, והוא אינו מודע למגבלות כוחו ולמידת עכירותה האמיתית של הפוליטיקה הישראלית. לאור כל אלו, גם במידה ויקבל קולות רבים ויגיע לכנסת צפוייה לו הפתעה ואכזבה גדולה, כשיגלה שהדברים לא זזים כי אומרים שמצד האמת הם היו צריכים לזוז, כי אמור להיות כאן יותר טוב. צריכים להזיז אותם, משמעו שצריכים משנה סדורה ותכנית עבודה, לא רק אידיאולוגיה יפה מבלי יכולת לנטוע לה שורשים במציאות. משם הדרך להתנדף פוליטית בבחירות הבאות קצרה מאוד.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
יש גרעון גדול מאוד שעוד צפוי לגדול עקב הירידה בגביית המס, כך שלא ברור כמה מההשקעה בתשתית והצמיחה הם אמיתיים וכמה הם תוצרי לוואי לא ברי קיימא של מדיניות ההוצאות.

במינוסים, הנמלים לא פורקו והופרטו, היה הסכם כניעה מביש מול עובדי הרכבת תוך התעלמות מכל הבעיות התפעוליות והמבניות בה, גרעונות חברת החשמל רק גדלו, הוצאות הממשלה עלו, ובקדנציה הבאה נראה את המיסים עולים (אין ברירה). אף אחד לא נתן את דעתו על מחירי הדיור כשעוד היה אפשר, ועכשיו מאוחר מדי בשביל לטפל בהם בלי נזק היקפי עצום.

זה לא מספיק טוב.

למרות שאני חולק עם הדברים אני לא נכנס לגופם, אני רק שואל אם יש באישזהו מקום בעולם, בכל ההיסטוריה ממשלה שטיפלה בבעיות שמנית והגיעה להישגים הכלכליים שהממשלה הזו הגיעה?

אם כבר מדברים על ועדים היחידי שניסה לטפל בבעית הנמלים היה נתניהו ואת שלי אני לא רואה מטפלת בהם (ר' החיבור עם מר עיני).

זאת, כאשר לא שוכחים את המציאות הבטחונית שאף אחת מהדינות באירופה לא נתקלת בהם.

אני חושב שלפחות במובן הכלכלי נתניהו הוא הרע במיעטוט השוואה לאלטרנטיבות.

פורסם

מצביעים הצבעת מחאה למפלגת נישה שאתה מזדהה עם הרעיות שלה למרות שהסיכוי שתעבור את אחוז החסימה קלוש. זו הסיבה שאם אחליט בסוף לא להצביע מרץ אצביע לאמסלם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תעשה מה שאני עושה ותצביע לרב אמסלם מלכתחילה. הרי מרצ (ואני לא מתכוון להצביע להם, לצורך העניין יכולתי לכתוב כאן כל דבר חוץ מליכוד-ביתנו, שגם להם אני לא מתכוון להצביע :wink:) לא ינצחו וירכיבו את הממשלה = אם בכלל יהיו בקואליציה, יקבלו בדיעבד את התיקים (או העצמות) שביבי וליברמן יואילו בטובם "לזרוק" להם. אז אם כולנו (היושבים על הגדר, אלו שרואים את טיבם הפחות של כל האפשרויות המונחות על השולחן) נצביע למפלגתו של הרב אמסלם (או כל מפלגת נישה אחרת שאחד מזדהה איתה לצורך העניין), אותן מפלגות כן יעברו את אחוז החסימה ויוכלו להוסיף את הנופח הייחודי שלהן לכנסת, ואולי, לשנות לטובה את פניה של המפה הפוליטית בממשלה הבאה, ולו במעט.

DOESN'T WORK HARD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...