Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

219 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      76
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      35
    • קדימה (שאול מופז)
      3
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      67
    • מרצ (זהבה גלאון)
      10
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      23
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      5
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

• תגובות 390
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שאותי "מפתיע" זה שכולם מתלוננים פה (בפורום) בוקר וערב על ביבי שהרס את המדינה ושבגללו המצב הכלכלי כל כך רע, וכל מאיימים שביום הבחירות הם "יראו לו מזה", ועדיין, על פי מדגם קארספורום, ראש הממשלה הבא של מדינת ישראל הולך להיות ביבי.

מעניין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא אמרתי שזה יגרום לי להצביע לו \ שזה קונה לו קרדיט אצלי.

אני חולק עליך בנוגע לתמימות הבוחרים - לדעתי כעם אנחנו עדיין פראיירים מהבחינה הזו. ביבי לא מוכר שטיקים השקם לבקרים? מופז? ברק? כל אלו לא מזגזגים פוליטית, ויהיו מוכנים לעשות הכל כדי להמשיך לשבת על הכיסא?

הפוליטיקה שלנו כזו רקובה, שהנורמה היא שטיקים וספינים פוליטיים. אי לכך, לדעתי הרבה אנשים כן יפלו בפח הזה. ובגלל זה זה צעד נבון (כשנמדד מצד התדמית הפוליטית \ הספין אם תרצה) אחרי הכל, עצם זה שלפיד נתן לו את מספר 2 מראה שזה יותר "דתי מחמד" ייצוגי בעיניו מאשר שותף ריאלי בהתווית דרך התנועה. יש הרבה אנשים קרובים בהרבה ללפיד מבחינה אידיאולוגית שיכלו לסייע לו כ"יד ימינו" הפוליטי, אך כנראה שהוא סבר שהתדמית וייחסי הציבור שינבעו מהמהלך ישתלמו לו. בנוגע למה שכתבת על לפיד ספציפית ועתידה של מפלגתו, זו דעתי עליה ומסיבה זו איני מתכוון להצביע לו. הוא יודע לדבר יפה, אבל אין לו נסיון, יש לו יותר מדי אופטימיות, והוא אינו מודע למגבלות כוחו ולמידת עכירותה האמיתית של הפוליטיקה הישראלית. לאור כל אלו, גם במידה ויקבל קולות רבים ויגיע לכנסת צפוייה לו הפתעה ואכזבה גדולה, כשיגלה שהדברים לא זזים כי אומרים שמצד האמת הם היו צריכים לזוז, כי אמור להיות כאן יותר טוב. צריכים להזיז אותם, משמעו שצריכים משנה סדורה ותכנית עבודה, לא רק אידיאולוגיה יפה מבלי יכולת לנטוע לה שורשים במציאות. משם הדרך להתנדף פוליטית בבחירות הבאות קצרה מאוד.

לפיד לא אומר שום דבר מחייב, שום דבר שייסגור לו אופציות מימין הכי קיצוני לשמאל מהצרחנית. תמיד יוכל להביא ציטטות מחלקי נאומים שלו ,מנותקות מהקשר,שיוכחו שמאז ומעולם היה סופר ימני/סופר שמאלי/חבר מרכז.

אתה לא רואה שכך הוא בונה לו את הקאדר ,עד כמה שהסכים לגלות ?

למד מאבא. עו"ד ,פוליטיקאי (שהצליח זמנית לרכב על גלי שנאה שליבה) ועיתונאי.לא מהסבא שהיה מזן העיתונאים שכבר אין (חוץ מבן דור,קלמן,סג"ל ואולי סיגן ועוד 2-3).

פורסם

אותי מעניין כמה זמן יקח עד ש "יש עתיד" של לפיד תתפרק לרסיסי מפלגות, בדיוק כמו שהתפרקה ד"ש, מפלגת המרכז ושינוי לאחר פטירת טומי לפיד.

אין שום דבק אידיאולוגי שיחזיק אותם יחד, וזה המפתח לאריכות ימים בפוליטיקה.

יאמר לזכותו של לפיד שהוא קלט עד מהרה את הנזק האלקטוראלי שנגרם לו מצירופו של יעקב פרי לרשימה, ואט ואט הוא מתחיל לרדת בדירוג.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
למרות שאני חולק עם הדברים אני לא נכנס לגופם, אני רק שואל אם יש באישזהו מקום בעולם, בכל ההיסטוריה ממשלה שטיפלה בבעיות שמנית והגיעה להישגים הכלכליים שהממשלה הזו הגיעה?

אם כבר מדברים על ועדים היחידי שניסה לטפל בבעית הנמלים היה נתניהו ואת שלי אני לא רואה מטפלת בהם (ר' החיבור עם מר עיני).

זאת, כאשר לא שוכחים את המציאות הבטחונית שאף אחת מהדינות באירופה לא נתקלת בהם.

אני חושב שלפחות במובן הכלכלי נתניהו הוא הרע במיעטוט השוואה לאלטרנטיבות.

כל מדינות אירופה אחרי מלחה"ע הראשונה והשניה למשל, קוריאה, יפן, ארה"ב אחרי המשבר של 1929, שבדיה אחרי המשבר של שנות ה-90 וכו'. כל אלה היו משברים גדולים משמעותית מאלו שהממשלה הנוכחית התמודדה איתם.

מה שכן, אלה היו משברים שונים מאלו שיש היום.

היו גם משברים בעקבות השקעת ארופה בתשתית הרכבות של ארה"ב, השקעה של מדינות בגילוי היבשת החדשה, משבר בורסת הצבעונים וכו'.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
עדיין, השאלה היא מה ביבי היה צריך לעשות בשביל שתגיד שהוא ראש ממשלה טוב. לחתוך את המיסים בחצי? לבטל כליל את המיסוי על הדלק? חינוך חינם מהרחם ועד האוניברסיטה? דירות בחינם לחיילים משוחררים? מה אתה היית רוצה לראות, כמצביע?

במציאות של היום זוג צעיר לא יכול להרשות לעצמו לרכוש דירה.במציאות של היום לתדלק מיכל מלא שווה ערך ליומיים עבודה..למלא מקרר שווה ערך לכמעט שבוע עבודה,ואני חי לבד. תוסיפו לזה פאב פעם בשבוע,יציאה עם החברה לסרט,שכ"ד..ופאף הלכה כל המשכורת.

בתור סטודנט הגזירות של ביבי קרעו אותי.מצטער אבל ביבי הוא לא בחירה ראוייה מבחינתי,כלכלית הוא יפיל את המדינה.אתם חושבים שעכשיו המצב קשה? אני מאמין שהמצב עוד יחמיר,ביבי באופן ישיר פוגע בשכבות החלשות.

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אל תשכח שבדור ההורים שלנו, היו מתחתנים כבר בגילאי העשרים המוקדמות... שני בני הזוג עבדו וחיו בשכירות, לרוב בדירה קטנה, תוך שהם צוברים משכורות לאט לאט וחוסכים הון עצמי למשכנתא... לקראת סוף אותו עשור, כשהם התקרבו לשלושים, כבר היה להם מספיק כסף כדי לקחת אחת מהבנק בכוחות עצמם ולקנות דירה. היום "החיים מתחילים מאוחר יותר" ורק "מתחילים לחיות" בגילאים האלו, מתחתנים רק קרוב לגיל 30 וברוב המקרים רק אז מתחילים לצבור הון משותף. כי הרי בניגוד לפעם, היום זה כבר לא סטייל לגור אצל ההורים... בשנייה שסיימתי צבא וחזרתי לארץ מהטיול אני כבר צריך דירה משלי... כך שלרוב אף אחד מבני הזוג לא חשב על העתיד והכין מלכתחילה סכום שישמש אותו כשיגיע לגיל הזה וירצה להקים בית משלו. בניגוד לפעם, בו היה מצב שרוב הזוגות היו מתחילים לחסוך ביחד, ובגילאים צעירים יותר למטרה זו. כשצריך לכלכל את עצמך ממשכורת יחיד, ובנוסף "לחיות", סביר להניח שברוב המקרים לא ניתן יהיה לחסוך בגילאים האלו, לא סכום משמעותי בכל אופן. אני לא מדבר עליך ספציפית, אלא רק על המגמה הכללית... לא הכל אשמתו של ביבי... שזוג הורים "צעיר" בגילאי 28-9 שעד לפני שנתיים שלוש עוד טיילו בחו"ל לא יבכה שהוא לא יכול לקנות דירה בלי סיוע משמעותי של ההורים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אתה קצת טועה.

ב 82 כשההורים שלי מכרו את הגירה שלנו בר"ג כשעברנו לראשון היא נמכרה ב 50K$ ובסכום של 80K$ נרכשה וילה חדשה 250 מ"ר בנוי על מגרש של 300 מ"ר בגן נחום בראשון. היום יש דירות בסוכמים האלה?

תבדוק כמה משכורות עלתה דירה ממוצעת באיזור ממוצע וכמה היום. כמו כן תבדוק איזה אחוז מהשכר הממוצע היה נדרש למחיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ההתנהגות של שלי לא הייתה מביישת את הפוליטביורו. ככה שומרים על משבצת נקבת-האלפא ממתחרים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אתה קצת טועה.

ב 82 כשההורים שלי מכרו את הגירה שלנו בר"ג כשעברנו לראשון היא נמכרה ב 50K$ ובסכום של 80K$ נרכשה וילה חדשה 250 מ"ר בנוי על מגרש של 300 מ"ר בגן נחום בראשון. היום יש דירות בסוכמים האלה?

תבדוק כמה משכורות עלתה דירה ממוצעת באיזור ממוצע וכמה היום. כמו כן תבדוק איזה אחוז מהשכר הממוצע היה נדרש למחיה.

קצת... כמובן שמשתכללים לכך משתנים נוספים שמערימים קושי ברמה כזו או אחרת, אך לאור העובדה שכאמור המציאות התקשחה בעשורים האחרונים במובן הזה (בתחילת שנות התשעים כילד, הייתי קונה חצי מכולת בחמישה שקלים, היום זה בקושי מספיק לחבילת מסטיק), זה שצעירים רבים מוסיפים גפרורים למדורת ההישרדות הקיומית שלהם ע"י שהם מתעוררים בדקה ה90 לא בדיוק מיטיב עם מצבם. אולי המציאות קשוחה יותר, אך זוג שהתנהל חכם יוכל להרשות לעצמו לקנות דירה בכוחות עצמו. לא 250 מ"ר בראשון (לפחות לא מבלי להתאבד כלכלית), אבל אם הסטנדרטים יורדים מעט כך גם היעד יהפוך לריאלי יותר. זה לא שאי אפשר לקנות דירה, פשוט הרבה צעירים מסתכלים על דור ההורים שלהם ואומרים גם אני רוצה. גם אני רוצה לקנות דירה באותה קלות ובאותה איכות שהם קנו, מבלי לקחת בחשבון שהתקופה היא אחרת והמציאות השתנתה. אז זה לא שאי אפשר לקנות דירה. פשוט צריכים להתאמץ יותר משהתאמצו ההורים שלנו בכדי לרכוש את אותו הנכס... או להבדיל, פשוט להנמיך ציפיות. עם כל הכבוד לכל מוחי האוהלים של הקיץ שעבר, המציאות מכתיבה לנו את הכללים ולא אנחנו לה. קצת מצחיק לראות זוג צעיר עם אייפונים בכיס, עגלת תינוק שעולה 7000 שקל שסועדים במסעדה פעם בשבוע, יוצאים לסרט עוד פעם אחת, וגם יוצאים לשתות בירה בשישי בצהריים באיזה בית קפה פינתי מתפלאים שהם לא יכולים לרכוש דירה כמו שההורים שלהם רכשו, במקום לקבל את זה שהמציאות קשה ולצמצם הוצאות. מאידך, עדיין קיימת בעיית דיור קטסטרופלית, אני לא אומר שלא... גם באיזורי פריפרייה המצב הפך להיות שערורייתי מבחינת הפער בין המשכורת הממוצעת למחיר הדירה באיזור הממוצע כמו שאמרת

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
במציאות של היום זוג צעיר לא יכול להרשות לעצמו לרכוש דירה.במציאות של היום לתדלק מיכל מלא שווה ערך ליומיים עבודה..למלא מקרר שווה ערך לכמעט שבוע עבודה,ואני חי לבד. תוסיפו לזה פאב פעם בשבוע,יציאה עם החברה לסרט,שכ"ד..ופאף הלכה כל המשכורת.

בתור סטודנט הגזירות של ביבי קרעו אותי.מצטער אבל ביבי הוא לא בחירה ראוייה מבחינתי,כלכלית הוא יפיל את המדינה.אתם חושבים שעכשיו המצב קשה? אני מאמין שהמצב עוד יחמיר,ביבי באופן ישיר פוגע בשכבות החלשות.

נכון שיש בעיה, אבל מי שיפתור אותה הוא לא מי שיפזר עוד כסף (שאין למדינה), אלא מי שיעשה את הקיצוצים - ואידיאולוגית, זה רחוק מאוד מהמקום של שלי יחימוביץ'. אתה רוצה להצביע "לא ביבי", וזה בסדר, רק שים לב מה רוצים לעשות אלו שאתה בוחר במקום.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לנו הזקנים היום היה הרבה יותר קל מאשר לבנינו עכשיו. לקחנו הלוואת זוגות צעירים ממשלתית ,לא צמודה,אדמה ליוצאי צבא בפרוטות ובנינו בית 70 מ"ר במושב בסטנדרט נמוך (בלטות סוג ב עם פינות שבורות) . אחרי שנים של מדד דוהר וביטול אפסים לשקל ולש"ח,שלא נגעו בהחזר הנומינלי "חיסלנו" את הייתרה כשהתשלום החדשי נהיה 68 אגורות של ש"ח - פחות מעמלת השורה.

אבל זאת היתה התחלה לשיפורים. היום הילדים לא יכולים להתחיל.

פורסם
מה שאותי "מפתיע" זה שכולם מתלוננים פה (בפורום) בוקר וערב על ביבי שהרס את המדינה ושבגללו המצב הכלכלי כל כך רע, וכל מאיימים שביום הבחירות הם "יראו לו מזה", ועדיין, על פי מדגם קארספורום, ראש הממשלה הבא של מדינת ישראל הולך להיות ביבי.

מעניין.

קטנים, אבל עושים הרבה רעש.

http://www.youtube.com/watch?v=DosD8Dq8KMo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
ההתנהגות של שלי לא הייתה מביישת את הפוליטביורו. ככה שומרים על משבצת נקבת-האלפא ממתחרים.

מזכיר את מה שביבי עשה לח"כ מיקי איתן בוועידת הליכוד.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...