Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

219 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      76
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      35
    • קדימה (שאול מופז)
      3
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      67
    • מרצ (זהבה גלאון)
      10
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      23
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      5
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

• תגובות 390
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה כל הליצנים שזרקו סיסמאות "תעברו לדרום" עכשיו?

הם צוחקים על המטומטמים שנשארו במרכז כדי לברוח מהטילים ולא הבינו שגם אם ישלמו פי 100 הטילים יגיעו אליהם.

אני מקווה שהמוח שלך מסוגל להבין שמצב ביטחוני הוא דבר דינאמי ומקום שהנום בטוח מחר יכול להפוך לגהינום. הרי איזור המרכז קרוב מאוד לשטחים ונמצא גם בטווח של החמאס מדרום והחיזבאללה מצפון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קודם כל נתתי את אופקים כדוגמא. המרחק ממנה לב"ש הוא 10 דקות וב"ש מספקת תעסוקה סבירה מאוד. ברור שלא מדובר על להתרחק ממקום העבודה ולהמשיך לנסוע אליו. גם לא צריך שני רכבים כי יש תחבורה נוחה מאוד לב"ש.

לגבי אבטלה, תבדיל בין מובטלים מאונס לבין מובטלים מבחירה. נסה למצוא היום עובדים פשוטים או עובדי צוארון כחול.

כשההפרש במשכנתא עומד על יותר מ 50% זה לא הולך ברגל ואנחנו חוזרים להתחלה. אם אין אז צריך להתפשר וזו לא שאלה של רצון אלא של אילוץ.

אם אתה לא רוצה אופקים גם באשקלון יש דירות 4 חדרים באיזורים נסבלים (מול התחנה המרכזית למשל. לא איזור יוקרתי אבל לא איזור של פשע) בסביבות ה 400K ש"ח. מכאן זה 45 דקות ברכב ועוד מעט יהיה פחות מחצי שעה ברכבת. כאן גם אחוזי הזכאים לבגרות גבוה משמעותית ונמצא כאן אחד מבתי הספר הטובים בארץ.

קוריוז: אני מלמד בבית הספר הזה והשנה הגענו ליותר מ90% זכאים לבגרות ואנחנו בשלישיה הראשונה בארץ ובאמת מדובר בבית ספר מעולה בקנה מידה ארצי.

אבל, ממה שאני רואה ומרגיש, תחבורתית אולי מתקרבים לתל אביב, אבל מבחינה תרבותית-מנטלית אשקלון עושה צעדים דווקא לכיוון בית שמש ולא לכיוון תל אביב. הרבה בגלל שאותם חב'רה טובים שאני ניתקל בהם יום-יום בשיעורים עוזבים את אשקלון בשלב כזה או אחר, ומי שנשאר זה (אנסח בעדינות) הנבערים\דתיים קיצוניים- משמע כול מיני חוזרי ומחזירי בתשובה\"ערסים" (כן לא חסר).

העניין הוא שבאמת יש גרעין טוב לעיר הזו, אבל הוא הולך ומצטמצם (לפי הרגשתי וידיעותיי המצומצמות) ומותיר את העיר לגורל לא טוב בכלל. תסתובב בעיר ותראה כמה מודעות ל"כנסי התעוררות" בכל פינה, וכמה "רבנים" צצים בכל חור.

זו לדעתי פשוט דוגמא קלאסית לעיר בפריפריה (לא יאומן חצי שעה מתל אביב אבל נחשב פריפריה רחוקה אפילו) שכוחות חזקים, נאורים ומשכילים- רובם הגדול צעירים אחרי צבא, עוזבים אותה. וכך העיר אט-אט הופכת לפריפריה המרוחקת פיזית חצי שעה מתל אביב, אך שנות אור מבחינה מחשבתית ומנטלית. אני מכיר ויודע היטב, שזו מחשבה שמטרידה רבים מתושבי אשקלון, וותיקים בעיקר אך גם צעירים רבים, שמרגישים שהעיר "חומקת להם מבין הידיים"

בסופו של דבר וזה לטעמי העיקר, מה שמרתיע במעבר לפריפריה זה לא המרחק הפיזי (שלפעמים הוא עשר דקות אך מאוד "פריפריה" ראה לוד לדוגמא) אלא המרחק התרבותי-מנטלי. זה מה שגורם לרבים לשלם 50% יותר משכנתא כאשר במעבר שלהם לפריפריה הם יכולים להביא את "המרכז" אתם, הרי בסופו של דבר "הכל אנשים".

הלוואי שתהייה הגירה הפוכה חזקה של אנשים איכותיים מהמרכז לפריפריה (ד"א זו משאלת לב של הרבה אשקלונים שאני מכיר) אבל בשביל זה צריך הרבה "אמצעי שכנוע" מהמדינה ובעיקר שינוי תדמיתי.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אני דווקא נתקל בתופעה הפוכה.

נכון שיש הרבה מודעות על כנסי התעוררות אבל אם תסתכל על שכונות כמו ברנע, נווה אילן ואפילו הבנייה החדשה בנווה הדרים תמצא שם אוכלוסייה צעירה, משכילה ואיכותית שחלק לא מבוטל ממנה הם מהגרים מבחוץ.

אני הגעתי לאשקלון ב96' מהמרכז והיום לא מוכן לחזור לשם כי איכות החיים פה הרבה יותר גבוהה ואישית אני אוהב את הפשטות של האנשים פה.

בית הספר שבו אתה מלמד איכותי בעיניי יותר בגלל האקלים שלו והערכים שהוא מנחיל. תעודות עם ציונים טובים זה יפה אבל להיות בן אדם בא הרבה קודם.

תן לי לנחש שאתה מלמד את אחד ממקצועות האומנות.

פורסם

אני שמח שאת חש בתופעה הפוכה זה מפיח תקווה ואני ממש מקווה שאני טועה, אולי ה"שלילי" פשוט בולט יותר (כמו תמיד).

אני מחנך ומלמד פילוסופיה, בדגש על פילוסופיה יהודית עם יציאות לפילוסופיה כללית. לדעתי אתה מדבר (או אני מדבר) על בית ספר אחר (אומנויות, נכון?), אם כך יש יותר מבית ספר איכותי אחד באשקלון. אני מלמד בעירוני א' וחלק מרכזי בבית הספר הזה הוא חינוך לערכים וחינוך ערכי, פועל יוצא מזה הם גם ציוני הבגרות.

כאן ניכנס המקצוע שאני מלמד- פשוט מלמד ערכים והומניזם: כל הערכים מכל הצדדים והמינים, כולל ערכים יהודיים שהתעוותו וקיבלו פרשנות קיצונית עם שנים אבל זה דיון אחר... והעיקר לחשוב, לחשוב, לחשוב.

שמרו על עצמכם (גם אני בקלחת) בימים טרופים אלו. יש אנשים שכל חייהם לא יראו ים, ויש כאלה שכל חייהם לא ידעו שקט ושלום. אני כבר לא יודע מה יותר גרוע.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

גם מקיף א מצויין ומחנך לערכים אבל כמקיף הוא פחות הומוגני (לטוב ולרע).

יש הרבה יותר משני בתי ספר טובים בעיר. פשוט שני אל בולטים מעל כולם גם ברמה הארצית.

לגבי התושבים, נסה לרכוש מנוי להיכל התרבות (תיאטרון או קונצרטים) ותראה מה גודל הביקוש. עד היום השקיעו בבנייה ופיתוח ועכשיו הגיע הזמן להכניס יותר תוכן. כיום כשצריכת תרבות היא דבר יקר ולא שווה לכל נפש הרשויות צריכות לעשות מאמץ ולהנגיש את התרבות לכולם.

פורסם
קוריוז: אני מלמד בבית הספר הזה והשנה הגענו ליותר מ90% זכאים לבגרות ואנחנו בשלישיה הראשונה בארץ ובאמת מדובר בבית ספר מעולה בקנה מידה ארצי.

אבל, ממה שאני רואה ומרגיש, תחבורתית אולי מתקרבים לתל אביב, אבל מבחינה תרבותית-מנטלית אשקלון עושה צעדים דווקא לכיוון בית שמש ולא לכיוון תל אביב. הרבה בגלל שאותם חב'רה טובים שאני ניתקל בהם יום-יום בשיעורים עוזבים את אשקלון בשלב כזה או אחר, ומי שנשאר זה (אנסח בעדינות) הנבערים\דתיים קיצוניים- משמע כול מיני חוזרי ומחזירי בתשובה\"ערסים" (כן לא חסר).

העניין הוא שבאמת יש גרעין טוב לעיר הזו, אבל הוא הולך ומצטמצם (לפי הרגשתי וידיעותיי המצומצמות) ומותיר את העיר לגורל לא טוב בכלל. תסתובב בעיר ותראה כמה מודעות ל"כנסי התעוררות" בכל פינה, וכמה "רבנים" צצים בכל חור.

זו לדעתי פשוט דוגמא קלאסית לעיר בפריפריה (לא יאומן חצי שעה מתל אביב אבל נחשב פריפריה רחוקה אפילו) שכוחות חזקים, נאורים ומשכילים- רובם הגדול צעירים אחרי צבא, עוזבים אותה. וכך העיר אט-אט הופכת לפריפריה המרוחקת פיזית חצי שעה מתל אביב, אך שנות אור מבחינה מחשבתית ומנטלית. אני מכיר ויודע היטב, שזו מחשבה שמטרידה רבים מתושבי אשקלון, וותיקים בעיקר אך גם צעירים רבים, שמרגישים שהעיר "חומקת להם מבין הידיים"

בסופו של דבר וזה לטעמי העיקר, מה שמרתיע במעבר לפריפריה זה לא המרחק הפיזי (שלפעמים הוא עשר דקות אך מאוד "פריפריה" ראה לוד לדוגמא) אלא המרחק התרבותי-מנטלי. זה מה שגורם לרבים לשלם 50% יותר משכנתא כאשר במעבר שלהם לפריפריה הם יכולים להביא את "המרכז" אתם, הרי בסופו של דבר "הכל אנשים".

הלוואי שתהייה הגירה הפוכה חזקה של אנשים איכותיים מהמרכז לפריפריה (ד"א זו משאלת לב של הרבה אשקלונים שאני מכיר) אבל בשביל זה צריך הרבה "אמצעי שכנוע" מהמדינה ובעיקר שינוי תדמיתי.

דבר ראשון, תענוג לקרוא את תגובתך.

אני שמח שאנשים כמוך הם מורים ומחנכים בישראל, חבל שאין יותר מהסוג שלכם.

התופעה שציינת, היא לא תופעה "אשקלונית", אלה תופעה כלל ארצית.

מבלי להיכנס ליותר מידי פרטים, אני שייך למגזר הכפרי וחי במועצה מפורסמת ו"יוקרתית". כל מה שכתבת, נכון גם אלי וגם לגבי אזורים שאני מכיר בצפון ובמרכז.

האמת, חבל.

בנימה הומוריסטית משהו, לפני סיום, בכותרת השרשור רשום:

"תצביעו שוב" (למרות שהיה עדיף "הצביעו שוב" אבל אני ממש לא רוצה להיות טרחן).

חשבתי שבישראל יש רק שתי אוכלוסיות שמורשות להצביע מספר רב של פעמים: החרדים והערבים (כולל המתים שלהם) :lol:.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

רועי, בשבילך.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4313196,00.html

יותר ויותר אנשים עובדים מצטרפים למעגל העוני. תמשיכו להצביע לביבי וגם אתם תצטרפו למעגל המתרחב הזה :x.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אחרי קריאת השרשור הזה ושמיעת כל המועמדים, השתכנעתי להצביע לביבי.

אחרי הכל, חיי השתפרו לאין ערוך מאז עלייתו לשלטון:

• · על הדלק (בערך 5.50 ש"ח לליטר ב-2009, מתנדנד סביב 8 היום, תלוי במצב הרוח) אני משלם רק עוד 500 ש"ח בחודש בממוצע. המחיר לחבית לא השתנה מהותית, אבל הבלו עלה (כן, אני יודע שהוא והמריונטה לפילוסופיה הורידו את "מרווח השיווק" של חברות הדלק, רק שאלה מצידן הורידו את ההנחה שאפשר היה לקבל. בקיצור – היום המאפיה (סליחה, הממשלה) היא השודדת העיקרית במחיר).

• · על המים (בערך 4 שקלים לצרכן לקוב ב-2009, כעשרה שקלים היום) אני משלם בממוצע עוד 300 ש"ח בחודש. אז מה אם כבר כעת הודיעו שמצב משק המים והכנרת טובים באופן יחסי? מה שעולה לא יירד, כי צריך להחזיק את תאגידי המים שהוקמו.

• · על החשמל אני משלם עוד כ-300 ש"ח בממוצע בחודש, כמובן שהיד עוד נטויה (כן, אני יודע שמעבר לדלקים שאינם גז מאוד יקרים, אבל בכ"ז - עליית המחירים היא תוצאה של מחדלי הניהול ובראשם ענייני הפנסיה של החברה. להזכירכם – חברה ממשלתית..).

• · במרכול ו/או בכל חנות – אני משלם בממוצע עוד 500 ש"ח לחודש על הקניות, כי גם אותן חברות מוציאות יותר על דלק, על מים, על חשמל וכו' – והן לא מעוניינות להקטין את רווחיהן, אז הן מגלגלות את ההתייקרויות עליי.

• · על כל אלה, אני משלם עוד מע"מ למדינתנו היקרה (תרתי משמע), רק שאני, כשכיר, לא יכול "להזדכות על המע"מ", אז עוד כמה מעות יוצאות מכיסי.

• · עוד לא דיברנו על עליית מחירים ממוצעת של ירקות/פירות/חלב וכו' – אליבא דממשלתו של הביבי, זה פשע להיות חקלאי בעל אדמות ומן הראוי לחסל כל תמיכה בחקלאות (לא מאמינים? בקרו במושב אחרי מושב ובדקו כמה חקלאים נשארו שם. במושבים היוקרתיים השתלטו מזמן נובורישים למיניהם שבונים לעצמם טירות מנקרות עיניים ובשאר יש סתם הזנחה ו/או מעבר לעסקים שכמעט כולם בלתי חוקיים).

• · שמעתם על "דמי שמירה" ? הידעתם שהיום כל רשות רשאית לזמבר את התושב בכ-1000 שקלים בשנה, רק כי המשטרה לא מסוגלת למנוע גניבות (ולא משנה שהמצאת אותם "דמי שמירה" עלתה בשיא האינתיפאדה ונועדה לכסות על הוצאות מוגברות בגלל הפיגועים)?

הידעתם שבג"צ פסל את הדבר (נעשה בניגוד לחוק) ואז הממשלה , במהלך בזק, שינתה את החוק? העיקר להמשיך

לחלוב... אני כבר משלם את הסכום הנ"ל. בקרוב אצלכם.

במקביל לגידול המבורך ברמת ההוצאות למחיה שלי, גם תחושת הבטחון (האישי והכללי) השתפרה בצורה יוצאת דופן:

• את הפשע ביבי (באמצעות שליחו במשרד לבטחון פנים, אהרונוביץ) מיגר לחלוטין. המשטרה הינה, מקץ פחות מארבע שנים, גוף יעיל להפליא שמונע עבירות מכל הסוגים ושוטריו מהווים דוגמה ומופת לכלל הציבור.

• כמובן שגם החיים כחובב נהיגה משופרים לאין ערוך. הכבישים בטוחים מאי פעם, הקנסות המגוחכים של פעם על מהירות כמעט שלא ניתנים, רמת הנהגים השתפרה וגם שר התחבורע דואג כמעט אך ורק לטובת הנהגים (בשאר הזמן הוא עשה סדר ברשות נמלי הים וברכבת ישראל, לתפארת מדינת ישראל).

• את "חמסטאן" הוא חיסל, בדיוק כפי שהבטיח. אף קטיושה/טיל לא נורו על ערי ישראל. בדרום ובוודאי במרכז. גם כשהיה רשרוש חשוד מכיוון עזה, הוא פקד בעוז על שר הבטחון ומייד צה"ל יצא למתקפת בזק לביעור 2 המחבלים האחרונים וצינור ההשקייה הבודד שנותר ברצועה והתחזה לטיל. הוא הוכיח כושר עמידה יוצא דופן אל מול הלחצים הבינלאומיים וצחק לנשיא ארה"ב בפרצוף (אחרי שכבר הראה לו "מה זה" במהלך הבחירות) תוך שהוא פועל באופן עצמאי ומצפצף על הלחיצה האימתנית של אובמה על איזור חלציו.

• מבחינה מדינית, מצבנו מעולם לא היה טוב יותר. את רספוטין (סליחה, ליברמן) מקבלים בסבר פנים יפות בכל מקום ויש לנו תמיכה כלל עולמית , עד כדי כך שאם הפלסטינים יחשבו אפילו לעשות תרגיל מדיני (כמו, נניח, לשנות את מעמדם באו"ם) הם יחטפו תבוסה ניצחת.

• ·כמובן שגם הכלכלה פורחת ויש לי בטחון מלא בכך שכשאגיע לגיל פנסיה, אוכל לשבת רגל על רגל ולהתרווח מפרי עמלי כל השנים. מן הסתם, גם ילדיי יוכלו להרשות לעצמם לקנות בתים יפים ומרווחים, שכן שר השיכון דאג לדירות מוזלות לכלל העם (בתנאי שה"עם" לובש מלבושים שחורים השאולים מיהודי פולין של המאה ה-17, גם אם מוצא אבותיהם מבצרה או קזבלנקה).

• כפיצוי על העבודה הקשה (13 ישיבות בשנה, לא כולל חופשות מחלה ונסיעות מחלקה ראשונה לחו"ל) הוא דאג להעלות לעצמו ולשאר המקורבים לצלחת את המשכורת בעזרת "הצמדה למדד". אשמח אם אקבל סידור דומה...

• בנוסף לכך ביבי פשוט הפסיק לחלוטין את ההקצבות לשטחים ולישיבות. הקשיבו לבכי התמרורים של שני המגזרים ותבינו שהם פשוט סובלים תחתיו (עזבו את זה שגם שטייניץ וגם ליצמן הודו בפה מלא שהם מקמבנים מאות מליונים ב"שושו", עזבו גם את זה שאני נוסע בשטחים כמעט באופן יומי ונתקע כל הזמן אחרי מערבלי בטון, משאיות מלאות חומרי בניין, טרקטורים וכו'. עזבו את זה שכמעט כל התנחלות שאני רואה גדלה פתאום פי 2 ויש בנייה חדשה (יש "גידול טבעי"...). סוף סוף כספי המיסים שלי (ושאר אלה שמשלמים על מחייתם במקום הזה) מגיעים חזרה אליי ואל משפחתי...

בקצרה, המצב פשוט מעולה והוא רק יהיה טוב יותר אחרי היבחרו, בעזרת השם, של המלך ביבי. הוא המועמד הכי טוב ורק הוא יצליח, אם רק תתנו לו, להמשיך במכירת החיסול שלנו ושל המדינה.

• הוא הרי הבטיח ל-40 מקורביו בליכוד ועוד 20 ב"ישראל ביתנו", 15 בש"ס, 10 ב"בית היהודי" ומן הסתם גם עוד 15 אנשי "יש עתיד", "עלה ירוק", "התנועה" וכיו"ב – כולם קיבלו הבטחה למשרת שר.

ככל הנראה זו תהיה הפעם הראשונה בה בממשלה יהיו יותר חברים מאשר בכנסת... את כולם אנו נממן.

• את ה"מבצע" המעולה שהוא יזם יחד עם צמד הליצנים שליווה אותו ל"חיסול הטרור מעזה" (כלומר את המכה הסופית לחמאס) נשלם כולנו בריבית דריבית (ולא משנה שאת הקרן האמריקאים משלמים. את זה אף אחד לא מספר לכם).

• את הגרעונות של חברת החשמל – אנחנו נשלם. לא חס וחלילה מישהו ייתן את ראשו.

• · כנ"ל גם המים. כרגע מצטברים עודפים. מישהו יצטרך לממן את "סילוקם"...

• · הפניית הכספים (הנוספת. אין לי שום בעיה שכל אזרח ואפילו תושב יקבל שירותים והקצבות מהמדינה, אבל שיהיה שוויון, כמובן בהינתן משקל למצב כלכלי אשר לא נובע מבחירה) להתנחלויות ולמגזר הדתי תימשך כמובן, ביתר שאת, על חשבוני ושכמותי.

• · מצבנו הפוליטי-מדיני רק יילך וישתבח. עד עכשיו יש רק את אובמה, הולנד, מרקל, קמרון, מונטי ועוד בערך כל ראש ממשלת מדינה מערבית שלא יכולים לסבול את הצמד ביברמן. עוד קצת מאמץ וגם פוטין ושאר העולם יגרמו לנו להיות מוקצים.

• כבר מפמפמים לנו שמחירי הדלק יעלו, הרי תחבורה ציבורית משובחת (כאלטרנטיבה לאוטו) כבר יש...

• · אסופת התמהונים/חסידי תורת הגזע שמרכיבים את מפלגות השלטון הולכת ומשתבחת. בקרוב נגיע רחוק.

(למען הסדר הטוב, אציין שגם המועמדים האחרים אינם נראים כמו "שמש העמים", אבל אחרי שבע שנים רעות (שתי הקדנציות של ראש ממשלתנו הנשגב אשר צפה, ראה, הפנים, הבין, ניהל ופעל למעננו), נראה שגם אם יושיבו בכסא רוה"מ דחליל שלא יעשה כלום, זה עדיף על חסר עמוד השדרה שנמצא שם היום ומתכופף לכל כיוון).

לכן – המלצה שלי – שימו "הליכוד ביתנו" בקלפי, והרבה וזלין ברקטום. לכולנו יהיה קל וחלק יותר.

פורסם

מילים כדורבנות, להדפיס ולשמור.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לכן – המלצה שלי – שימו "הליכוד ביתנו" בקלפי, והרבה וזלין ברקטום. לכולנו יהיה קל וחלק יותר.

כשאתה צודק - אתה מכאיב ,, :lol: - הכל נכון .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מתחשק לי לפרסם את דבריו של שמר על הקיר של ביבי בפייסבוק, אבל -

א. אני לא יודע למי לשייך את זה (לא נראה לי ששמר מקארספורום תופס :wink:), ואני לא רוצה "לקחת קרדיט" על כך בעצמי.

ב. אני לא יודע אם שמר מסכים...

מה אתה אומר שמר, אפשר לפרסם את הגיגיך על "קיר" ראש הממשלה בפייסבוק תחת הכותרת "דאגותיו של אזרח", או משהו בסגנון? נדמה לי שדבריך יעזרו להמון אנשים עם זכרון קצר להפליא.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אבל מצד שני, הציבור מעניק בסקרים 70 חברי כנסת לגוש הימין, מה שאומר שנתניהו משייט בקלילות לקדנציה הבאה, ומאחר ואנו חיים בדמוקרטיה, זה פשוט משקף את רצון הציבור.

לפי מה ששמר תיאר כאן, לפני בואו של נתניהו חיינו כאן בגן עדן והוא בא וחירב הכל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...