Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

219 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      76
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      35
    • קדימה (שאול מופז)
      3
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      67
    • מרצ (זהבה גלאון)
      10
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      23
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      5
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל התפעלותך מהאקדמאים הפלשתינאים (ובאמת יש להתפעל מהזינוק בחינוך מאז 67 שלפניה - ביר זית בכספי ישראל - לא היו לימודים גבוהים, בהחלטה של חוסיין - בגדה) אין להם כל ייתרון יחסי בשום תחום ושוק. אפילו לא הערבי/מוסלמי. כלכלה של מדינה עם נתוני פלשתין צריכה להתבסס על מצוינות. זה שיש שם חצי תריסר מוכשרים לא מקרב אותם לתופעת הכלכלה שלנו/סינגפור/אירלנד ז"ל/פינלנד.

ייקח עוד דורות במדינה אפשרית גיאוגרפית ופוליטית (לא נראה באופק) עד שתהיה שם סביבה מתוקנת ,יציבה,לא מושחתת,לא יורה במשת"פים בלי משפט, לא ממנה "גנרלים" במשפחה .... מעודדת השקעות אותנטיות - לא פוליטיות, אם בכלל.

זה המנטליות , התרבות , הקנאות הדתית,הזלזול של דורות בחינוך והשכלה, הערצת הכח שזוכרת בערגה את ימי המאורים ומנסה לשוב לסלאחאדין, ה"רחוב" (באיזה עוד חברה המדיה מדברת על ה"רחוב "? - הידיים האדומות בחלון ממנו זרקו את החילים בראמאללה - בחברה תרבותית היה עורך מפרסם ?) .- לא היהודים.

ומזה 6 בני האריסטוקרטיה , חברי יוסי , יוצאי אוקספורד/הרווארד עם אזרחות בריטית/אמריקאית לא יוציאו אותם בין לילה.גם לא תוך 3 דורות, אם ממחר ידפיסו ספרי לימוד שמסבירים כמה טוב מזלם לחיות כשכני היהודים.

• תגובות 390
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קל מאוד לראות את הדברים בצורה כל כך חד צדדית בלי לדעת בכלל מה קורה בצד השני.

עם כל הקשיים שמערימים עליהם ראוובי קמה יותר טוב ויותר מהר ממודיעין הישראלית. תכנון התשתיות ברמה מאוד גבוהה עם דגש מאוד חזק על איכות ונטול שחיתות לפחות בתחום המים והביוב שאותו אני מכיר מאוד מקרוב (ההתנייה היחידה היא לא ציוד מההתנחלויות).

רמאללה עיר מערבית ומודרנית. להידבק לתמונות הזבלים עם הדם זה כמו להידבק לפסטיבל גולדשטיין, מסתנני קבר יוסף וכנופיות תג מחיר ולהגיד שכל ישראל כזו. אל תשכח שהמציאות הפלסטינאית הרבה יותר קשה מהמציאות שהצמיחה את גולדשטיין וחבריו.

ספריע הלימוד לא ישתנו מחר בבוקר לא אצלם ולא אצלנו (אני לא יודע אם אתה מודע לזה אבל מדינת ישראל לא היתה בדיוק מדבר לפני שהקמנו פה מדינה). זה תהליך והתהליך לא יתחיל כל עוד המלחמה נמשכת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ספציפית לגבי יאיר לפיד - בהשוואה בינו לבין ביבי וכמאמר הפתגם - זו נבלה וזו טריפה. מבחינה היגיינית ו-ווטרינרית, זה שהנבלה מונחת לעיני כל כבר מעל 15 שנה, הופך אותה לבלתי ראויה למאכל אדם ורקובה עמוק מבפנים.

טריפה, דווקא יצא לי לטעום כמה פעמים בחיי, יש כאלה טעימים לאללה ויש כאלה שלא ממש מוצאים חן בעיניי. עדיין - אם אוכל מהנבלה, אני יודע שאדפק ויש סיכויים לא רעים לגמור מתחת לפרחים. עם הטריפה - אפשר שאיהנה, אפשר שסתם אשאר עם תחושת שובע עד הארוחה הבאה (משהו כמו יום ראשון בבוקר אחרי החמין של שבת), אפשר גם שבאמת יהיה לי אותו קלקול קיבה (או גרוע מכך) שאקבל מהנבלה - אבל יש סיכוי כלשהו לתוצאה טובה יותר.

למה לי מראש לאכול שוב את בשר הנבלה ולהכניס את עצמי למיטת חולה? מתאים לבעלי מחשבות אובדניות, או לאוכלי פגרים.

לא לבעל חיים (שימו לב שלא התייחסתי אפילו ליצור חושב, שעל אחת כמה וכמה אמור להגיע למסקנה מה טוב לו) בעל מערכת עיכול מן השורה.

לפיד לא עשה עדיין שום דבר טוב מעבר להבטחות. ביבי כבר הבטיח הרים וגבעות ויצר לכולנו וואחד בור (שופכין).

ענייני ביטחון המדינה גם כך אינם בידי רו"המ, אלא בידי קבוצה בה חברים גם אנשי מקצוע בתחום (שהוא חלק מוביל בה, אבל ממש לא בלעדי) לא לפיד, לא לבני, לא נפתלי בנט ואפילו לא זהבה גלאון (כן, גם אני צחקתי) יחליטו לבדם על גורל המדינה ובוודאי לא ייתנו לה להתחסל (אם נהיה ריאליים, אובמה הוא זה שמחליט על צעדינו הבטחוניים/מלחמתיים בארבע השנים הקרובות), אבל בטחון אינו הדבר היחיד (ואף לא העיקרי) שצריך לעניין אותנו כאזרחי המדינה.

אם אפשר לחדד קצת בנוגע להודעה הזו, האם יש כאן רמז להצבעה לכיוון לפיד? או שלבסוף תצביע למפלגה מסויימת רק מתוך עקרון , כשאתה יודע שלא תהיה לה השפעה בין כה.

לשכנע למה לא ביברמן , לא צריך להתאמץ יותר מדי , ואני נוטה לכיוון נאוד ימיני בדעותי .

מנסה לחפש אלטרנטיבה אך היא איננה. עברתי על כל הדיון וזו עדיין הכותרת. מי המפלגה שמסוגלת לדגדג את המנגנון המשומן ששמר תיאר בהודעותיו, ומנגד תשאיר אותנו עם מדינה יהודית ביד ושקל בכיס.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

אז עדיף להצביע למי שיצר את המצב הזה ואנחנו יודעים שהוא נוכל\גנב\שקרן\קומבינטור או שנצביע למי שאנחנו מקווים שהוא בסדר והוא מבטיח שהוא ישנה משהו?

לא נראה לי שבטווח הארוך המדינה תשרוד את המצב הקיים שנוצר בשנים האחרונות, אז עדיף להסתכן עם לפיד, שלפחות לא אחראי לכל הבולשיט הזה.

עוד אופציה היא ללכת לכיוון עלה ירוק וכל זה אבל מצד אחד הם נחשבים לבדיחה ומצד שני אני לא חושב שיש להם אנשים מספיק רציניים בשביל להתמודד עם הבעיות שיש לשלטון במדינה הזאת.

(וההתמקדות עד היום בלגליזציה של סמים לא ממש עוזרת לקייס שלהם)

פורסם
לא נראה לי שבטווח הארוך המדינה תשרוד את המצב הקיים שנוצר בשנים האחרונות, אז עדיף להסתכן עם לפיד, שלפחות לא אחראי לכל הבולשיט הזה.

לדעתי הכי חשוב זה להבין שאחרי הבחירות במידה ולפיד (וכל האחרים שיגיעו לכנסת והממשלה) לא יקיים את מה שהבטיח ויקדם את המצע שלו הרי שאין סיבה להצביע לו שוב. צריך לתת להם הזדמנות אחת בלבד. כל עוד הם לא מקדמים את האינטרסים של העם למה שהעם ישאיר אותם בכסא.

לא להשאר מקובעים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לדעתי הכי חשוב זה להבין שאחרי הבחירות במידה ולפיד (וכל האחרים שיגיעו לכנסת והממשלה) לא יקיים את מה שהבטיח ויקדם את המצע שלו הרי שאין סיבה להצביע לו שוב. צריך לתת להם הזדמנות אחת בלבד. כל עוד הם לא מקדמים את האינטרסים של העם למה שהעם ישאיר אותם בכסא.

לא להשאר מקובעים.

אמיר ואתה חושב שבהיסטוריה הפוליטית לא היו מפלגות "משקפיים ורודות" בלי כל ניסיון פוליטי קודם, ושהמקים שלה היה ג'ובניק בצבא שלא סיים בגרות ואמור לייצג אותך בכנסת? עם דמות כמו שלו למישהו בכלל יש ספק ששעות השינה שלו לא יפגעו אחרי הכישלון הידוע מראש. זה דג שנכנס לשחות עם כרישים , לתת אגוזים למי שאין שיניים.

אם כבר אז הבית היהודי, אבל גם שם מאוד קשה לי להאמין שכל האג'נדה הציונית תתממש, ולבסוף אולי תזיק לנו יותר מאש תועיל.

אז כשנשארים עם 2 אופציות, החרא של היום או מפלגה ימנית קיצונית שתנסה לחלק את הלחם שווה בין הפלגים הרבים, אז שוב אנחנו מגיעים ל"אין כניסה".

אולי מישהו יצליח להאיר את עיני העם הפשוט שלא מבין בפוליטיקה אבל יודע מתי מאכילים אותו בקש.

השתכנעתי שאני חייב להצביע , השכנעתי גם שלא אצביע לאף אחד עם אג'נדה שמאלנית, וגם לא "מרכז" (פשוט אסור במידנה שלנו להיות מרכז, כי כשחייבים לקבל החלטות שקשורות לעתיד הבטחוני שלנו לא ארצה שאדם שהיה ג'ובניק שלא החזיק נשק מימיו יישב בתשיעיה או בשלישיה ויהיה הקול שיכריע בין אם לתקוף או להיכנע לאו"ם).

עכשיו רק נותר לבחור בין ליכוד לבית היהודי

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

מאוד מעניין אותי להסתכל על העבר ולראות לאן הביאו אותנו נציגנו בכנסת. כשאני מסתכל אני רואה שהמצב רע.

מאוד לא מעניין אותי איזה מפלגות עם משקפיים ורודות הוקמו בעבר מהסיבה שזה העבר.

אותי מעניין העתיד, והתקווה היחידה שאני רואה היום היא לפיד. כל השאר אכזבו אותי (ואתכם).

ההבדל בין ימין ושמאל לא קיים מהסכמי אוסלו בערך. ורק עכשיו בתקופת הבחירות מנסים לבדל את המפלגות אז טוענים שזו הלכה ימינה מדי וההיא הלכה שמאלה מדי. בתכלס, "כולם מדברים על שלום אף אחד לא מדבר על צדק".

צדק למעמד הבינוני שתורם ולא מקבל.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אין לי בעיה שלפיד יהיה איזה שר לריסון התקשורת בארץ (כחלון 2), כך אף אחד לא יתאכזב

כן יש לי בעיה שהאיש הזה יהיה פקטור מרכזי בנושאים קריטיים (כלכלה/בטחון)

הוא לא תרם שום דבר למדינה, לא מבחינה אקדמאית, לא תודעתית ובטח שלא בהקרבת חייו למען המדינה.

הבן אדם הזה מייצג את כל מה שאני בז לו , אז סורי הוא לא האיש שלי.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
קל מאוד לראות את הדברים בצורה כל כך חד צדדית בלי לדעת בכלל מה קורה בצד השני.

עם כל הקשיים שמערימים עליהם ראוובי קמה יותר טוב ויותר מהר ממודיעין הישראלית. תכנון התשתיות ברמה מאוד גבוהה עם דגש מאוד חזק על איכות ונטול שחיתות לפחות בתחום המים והביוב שאותו אני מכיר מאוד מקרוב (ההתנייה היחידה היא לא ציוד מההתנחלויות).

רמאללה עיר מערבית ומודרנית. להידבק לתמונות הזבלים עם הדם זה כמו להידבק לפסטיבל גולדשטיין, מסתנני קבר יוסף וכנופיות תג מחיר ולהגיד שכל ישראל כזו. אל תשכח שהמציאות הפלסטינאית הרבה יותר קשה מהמציאות שהצמיחה את גולדשטיין וחבריו.

ספריע הלימוד לא ישתנו מחר בבוקר לא אצלם ולא אצלנו (אני לא יודע אם אתה מודע לזה אבל מדינת ישראל לא היתה בדיוק מדבר לפני שהקמנו פה מדינה). זה תהליך והתהליך לא יתחיל כל עוד המלחמה נמשכת.

לא סתרת כאן במילה אחת את דברי.

בנו עיר ? בדובאי בונים יותר. דובאי, שמתוקנת פי כמה מפלשתין, קרובה במשהו לכלכלה שתחזיק אותה בלי כספי הנפט שהשייחים משקיעים בראוותנות כדי לא להישחט ? ייאמר לזכותם שראייתם היתה מרחיקת ראות משל מובראק, קדאפי ואסד.

פלשתין מושתת כלכלית על שחיתות וקבצנות . מיתוס המלחמה ביהאוד עד הסוף לא ייפנה את מקומו למדינה מתוקנת מושכת משקיעים על בסיס קריטריונים אמיתיים של ייתרון יחסי. לנו יש ייתרון אחד שיוצר (בנתיים) פרסי נובל וכיפות ברזל - השאיפה של האמא היהודיה שהבן יילמד. אצלהם האמא שואפת שיהיה שהיד - מחר תשנה את זה ? לגבי תמונת הידיים פיקששת - לא דיברתי על השוחט, דיברתי על אוירת הסביבה שמאפשרת לעורך לשים בכותרת בלי שייגורש מהעיר.איזה עיתון ישראלי אפילו הארץ - פרסם אי פעם תמונות/מאמרים שמשבחים רוצחי ילדים ? הסביבה דומה ? לפחות 3 דורות .קשיים יש להם ? שיאמרו תודה שאנחנו ה"מקשים" על מפוצצי מפגרות כדי שייכפרו על הבושה שאנסו אותן ומעבירי פצצות מתחת ליולדות. שיאמרו תודה 1000 פעם ביום שלא האמריקאים (אני לא אומר פוטין) סובלים מהם.

פורסם
כשחייבים לקבל החלטות שקשורות לעתיד הבטחוני שלנו לא ארצה שאדם שהיה ג'ובניק שלא החזיק נשק מימיו יישב בתשיעיה או בשלישיה ויהיה הקול שיכריע בין אם לתקוף או להיכנע לאו"ם).

טוב שימי בן גוריון, לוי אשכול וגולדה חלפו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
יופי של תגובה רקח ביבי המלך לרגל קבלת פלסטין לאו"ם כמדינה משקיפה ברוב מוחץ: בניה בכל השטח שבין ירושלים למעלה אדומים.

כנראה שהתוכנית שלו היא להסית נגדנו גם את מיקרונזיה.

אולי מישהו ממצביעי הימין יוכל להסביר לי מדוע ישראל הצביעה באו"ם נגד ההחלטה הזאת?

מצביעי ימין יקרים! עדיין ממתין לתשובתכם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קבל תשובה.

השטח שבין ירושלים למעלה אדומים אמור להשאר בריבונות ישראלית בכל הסדר קבע עתידי, כחלק מגושי ההיתיישבות.

הנושא אף סוכם במתווה אולמרט - אבו מאזן, כך שלא ברור על מה המהומה.

הפלסטינים החליטו "לשבור את הכלים" וקיבלו כגמולם.

נגמרו ימי פרס-רבין שבהם עראפת ימ"ש היה משיג עוד ועוד מישראל תוך כדי הפעלת טרור.

67-68 המנדטים שיקבל המחנה הלאומי הם הוכחה מצויינת להצלחת תהליך אוסלו. :-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
טוב שימי בן גוריון, לוי אשכול וגולדה חלפו.

לפחות היתה להם אידיאולוגיה ברורה בנושא והם נתנו יד חופשית לצבא, פה לא ברור מה יעשה הבחור במידה ויקבל סמכויות.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
לפחות היתה להם אידיאולוגיה ברורה בנושא והם נתנו יד חופשית לצבא, פה לא ברור מה יעשה הבחור במידה ויקבל סמכויות.

לא תמיד. לוי אשכול לא היה ברור, וזה הדאיג אנשים לא מעט.

שלושתם החזיקו את הצבא קצר דווקא, עד לרמה של סף מרד גנרלים באחד המקרים.

נסיון צבאי הוא לא מדד למנהיגות מדינית, זו הנקודה שאני מנסה להעביר פה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מסכים

אבל במקרה הספציפי של לפיד, אני נוטה לשים על הנושא הזה יותר דגש , בעיקר כי אין עוד משהו להישען עליו אצל האיש הזה.

יש לו גם קבוצת אנטי בפייסבוק , עם קריקטורות שלא יביישו את ביברמן ויחימוביץ ביחד

http://www.facebook.com/Yair.Bagrut

ועוד בלוג נחמד של אריאל זילבר בנושא, "למי מצביעים"

http://nitalon.wordpress.com/2012/12/01/%D7%9E%D7%94-%D7%A0%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%9E%D7%94-%D7%A0%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%96%D7%9B%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%99/

ולמה לא באמצע

http://nitalon.wordpress.com/2012/10/20/%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%A6%D7%A2/

SEAT LEON TSI 1.2 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...