Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע מאזדה 3 ב 105000 ש"ח !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשלמה סיקסט , חדשה מהנילון 0 ק"מ + אגרות רישוי...

אם הם מציעים את הרכב חדש ב 105 , סביר להניח שהוא נרכש ב 95 במקסימום...

כמה כסף דלק מוטורס וכל היבואנים עושים על הציבור הרחב , מדהים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה חדש לך שהפרטיים מסבסדים את חברות הליסינג? כבר עשרות פעמים דובר כאן על העלויות האמיתיות של היבואנים לחברות הליסינג. הם מוכרים לליסינג מכוניות משפחתיות ב-30-40 אלף פחות ממחירן ללקוחות הפרטיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סובארו B4 2012 באלבר 145,000 ש"ח, אפס קילומטר, מסירה מיידית כולל רישוי וקודנית, הרוכש יהיה יד ראשונה ולא יד 2

מחירון רכב חדש 172,000 . סה"כ הנחה של 27,000 ש"ח ואגרת רישוי וקודנית זה עוד כ 3000 ש"ח

זה 30,000 מתחת למחירון, וזה רק בגלל שליימאנוצ'י קווטראי זובי מנכ"ל סובארו הייתה יומולדת? לא, זה כי יפאנאוטו חזירים והם ייחנקו עם כל המלאי שלהם עד שבאמת יפסידו את התחתונים.

במקום שמלכתחילה הם ילכו על רווח קטן יותר ווימכרו כמויות הם מושפלים ע"י חברות הליסינג שמכריחות אותם כל הזמן להעלות מחירים וכך לנפח את שווי הצי = שווי החברה שלהם מבחינה חשבונאית, וגם למכור אותם כמשומשות במחיר מופקע.

זו הנחה של כמעט 18 אחוז והיבואן עוד מרוויח = "חזרזיר אחד קטן הלך לשוק.."

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
סובארו B4 2012 באלבר 145,000 ש"ח, אפס קילומטר, מסירה מיידית כולל רישוי וקודנית, הרוכש יהיה יד ראשונה ולא יד 2

קשה לי להאמין (הרי אלבר לא יבואן של שוסבארו נכון ? ),שהרכב ישאר יד ראשונה.

חוץ מזה בחברות הליסינג ברוב המקרים מוכרים דגמים עם מינימום אבזור וגם בסוכנות הדגמים האלו זולים יותר מדגמים מאובזרים יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
קשה לי להאמין (הרי אלבר לא יבואן של שוסבארו נכון ? ),שהרכב ישאר יד ראשונה.

חוץ מזה בחברות הליסינג ברוב המקרים מוכרים דגמים עם מינימום אבזור וגם בסוכנות הדגמים האלו זולים יותר מדגמים מאובזרים יותר.

אין צורך להיות סקפטים - הפלא הזה קיים.

רוב חברות הליסינג עובדות עם יבואנים מסויימים באופן אינטסיבי יותר וחלק פחות. לדוגמה, באויס תוכל לקנות שברולט סוניק חדשה כשבפניך שתי אפשרויות:

-יד 0, אתה נרשם כיד ראשונה.

-יד 1, כשאתה נרשם יד שניה.

בצורה הזו משמשים סניפי חברת הליסינג כסוג של סוכנויות משנה. למה אני אומר "סוג"?

כי אי אפשר לשבת עליהם כמו על סוכנות מרכזית. יש דגם אחד - רוצה קח, לא רוצה אל תקח. גם מבחר הצבעים לרוב מצומצם.

כך היבואן לא מאבד את כוחו. אף אחד לא יבוא עוד מספר חודשים ויבקש את ההנחה שהיתה לפני חודשיים, מכיוון שלא הם אלו שסיפקו אותה. הנציג ישלח אותם לחברת הליסינג שבמקרה (או שלא) נגמר להם המלאי. ככה הם שורדים את המשבר, מבלי להשאיר עקבות לעתיד.

פורסם

מחירון רכב חדש 172,000 . סה"כ הנחה של 27,000 ש"ח ואגרת רישוי וקודנית זה עוד כ 3000 ש"ח

זה 30,000 מתחת למחירון, וזה רק בגלל שליימאנוצ'י קווטראי זובי מנכ"ל סובארו הייתה יומולדת? לא, זה כי יפאנאוטו חזירים והם ייחנקו עם כל המלאי שלהם עד שבאמת יפסידו את התחתונים.

אחלה מבצע. לצערי הם לא ייחנקו, למרות שמגיע להם (ולרוב האחרים).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...