Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו חנה בחניה הפרטית שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אדון נסיעה איטית שלום

לאחר פנייה למשטרה נעניתי בזו הלשון: ״הוא לא עשה לך נזק נכון?״ כאשר נענינו שלא נעניתי בניפנןף פוליטיקלי קורקט. העירייה טענה שאין לה קשר לעניין. ועד הבית סירב לסייע בעזרת בעל הרכב וגם כן המשטרה ולמזלי באחד הבקרים תפסתי אותו והבנתי איפה גר האדון. נעניתי באיום אנאלי וארטופדי ולא בחלתי באמצעים כשרים ולגיטימיים על מנת להסדיר את העניין, שנמשך כמעט כמה חודשים.

כשאזלו כל האמצעים פניתי ללחמנייה.

אגב, את האמצעי הזה למדתי מהפורום בשרשור דומה לזה :)

(ממנהל פורום.,,. :) )

תלונה במשטרה הוגשה על ידי על האיומים. כלום לא קרה לא משנה כמה התעקשתי.

חסימת הרכב בצירוף מס׳ טלפון נגמרה בניפוץ הזגוגית והורדה לניוטרל והורדת בלם יד ו״נטרול החסימה״.

אולי לא הבנתי כמו שצריך, חסמת אותו ושמת מס' טלפון אז הוא שבר לך את החלון ודרדר את האוטו. מדובר כנראה בערס מתקדם.

לעומת זאת כשדחפת לו לחמנייה לאגזוז הוא נהייה ילד טוב והפסיק לחסום אותך. פתאום הוא הפך טלית שכולה תכלת והפסיק עם השטויות?

נשמע לי משונה כי בד"כ אחד שלא מפחד לשבור חלון של רכב + איומים אנאליים בטלפון יהנה מהאפשרות להסלים את המצב ויגרום נזק כבד יותר כנגד הלחמניה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חניות כאלה יש רק בארה"ב, גראז' פרטי עם בית פרטי וגינה. מה צריך יותר מזה?

להבדיל אלפי הבדלות מפה, שחניה זו מותרות, ובמחיר של חניה בת"א אפשר לקנות בית או שניים בארה"ב.

איזו מציאות מעוותת...

מי שיצא מהבועה התל-אביבית\הגוש דן-ית, יראה שבצפון ובדרום ישנם וילות ובתים פרטיים רבים וחניה בסגנון הזה נפוצה מאוד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כשאזלו כל האמצעים פניתי ללחמנייה.

.

יהנה מהאפשרות להסלים את המצב ויגרום נזק כבד יותר כנגד הלחמניה.

:-D:lol:

הלחמנייה הזו נשמעת כמו "שם קוד".

חכו שתשמעו את הסיפור שלי על "אדון שוקו".

Gn'f'R

פורסם

לא מדובר בדירה, אלא בבית פרטי וזה אכן בארץ :).

אני מחפש דירה בבתים בני 2-8 דירות, ובמרבית החדשים שבהם (פחות מ-20 שנה) יש חניה בסגנון זה, לפעמים (נדיר) אפילו מקום לשתי מכוניות.

אני גר ברב קומות (תוכנן ב-1994), יש חניון מקורה למרבית הדיירים יש חניה אחת ולמיוחסים (פנטהאוזים) שתי חניות "טורקיות". בבנינים שנבנים בסביבה יש דירות הזוכות לשתי חניות מקבילות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טורקיות זה המכשיר העילי הזה אה?

ליגת על.. מכשיר יקר הדבר הזה, בררתי בעבר, באיזור ה-50K ש"ח עבור השוק הפרטי (לבודד).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אולי לא הבנתי כמו שצריך, חסמת אותו ושמת מס' טלפון אז הוא שבר לך את החלון ודרדר את האוטו. מדובר כנראה בערס מתקדם.

לעומת זאת כשדחפת לו לחמנייה לאגזוז הוא נהייה ילד טוב והפסיק לחסום אותך. פתאום הוא הפך טלית שכולה תכלת והפסיק עם השטויות?

נשמע לי משונה כי בד"כ אחד שלא מפחד לשבור חלון של רכב + איומים אנאליים בטלפון יהנה מהאפשרות להסלים את המצב ויגרום נזק כבד יותר כנגד הלחמניה.

לא. אתה כנראה מסיק מסקנות בין השורות כי לא אמרתי שזה עזר. מאז האירוע הוא לא חסם אותי יותר ולא ראיתי את רכבו יותר. פשוט הנחתי שהוא בכלא או נהרג בחיסול. :)

סה״כ סיפרתי את הסיפור.

פורסם

זה קרה גם בבניין שלנו, והרבה.

(אני חונה בחניה של אחת השכנות, אבל באישור כמובן בתיאום איתה).

בקיצור, החניה שלי היא אחת לפניי האחרונה, החניה האחרונה היא צפופה מאוד ובקושי אפשר להכנס משם לרכב, בקיצור, יום אחד מגיע לשם, ורואה את הרכב של השכן - חונה חצי במקום שלי, וחצי במקום שלו.

הרכב שלו נחסם אוטומטית, אחר כך הוא ירד לרכב, והתחיל להרים צעקות. אמרתי לו: "זו לא בעיה שלי שהמקום שלך צפוף, תחנה במקום שלך ותסתדר, לא במקום שלי", מאז - שקט ושלווה, אותו שכן לא חנה שם מאז, והדיירים הנוכחיים ללא רכב, ככה שיש לי חיים טובים, כשבצד אחד ההורים שלי חונים ובצד השני אף אחד :)

פעם אחת ראיתי פולו חונה לי בחניה אחריי שחזרתי מהעבודה, זה היה איזה 7 בערב. אוטומטית הרכב הזה נחסם כמובן. אני משלב את התיבה לP (זו עוד הייתה הגטס), ופתאום צץ בחור כלשהו משום מקום, ואומר לי: "רגע, הרכב שלי חונה פה, תן לי להזיז אותו", אמרתי לו: "זה נראה לך בסדר לחנות במקום של מישהו אחר בגלל שהוא לא נמצא?", הוא כמובן השתתק כמו דג (מה יש לו כבר להגיד להגנתו?) והזיז את הרכב, הוא מגיע לכאן מדי פעם, אבל חונה במקומות של אנשים אחרים או בחוץ.

אין מה לעשות, צריך לחנך אנשים בכוח, אכיפה על חוקים אין, אנשים שמים *** אחד על השני, אז אין מה לעשות.

אגב, שמעתי שהמקומות חניה לא רשומים בכלל בטאבו כשטח פרטי, אלא כשטח ציבורי, ככה שתאורטית כל אחד יכול לחנות. :roll:

צריך לציין שכל הסיפורים למעלה, או לפחות רובם, נובעים מהעובדה שיש את השכן התורן שנדפק לו השלט של השער, ומחליט לקלקל את השער, שום תיקון של השער לא מחזיק יותר מכמה שעות. כשאצלי השלט לא עבד הייתי חונה בחוץ או מבקש מההורים לפתוח, אולי אני מנומס מדי?

ככה זה, ישראלים. :?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא. אתה כנראה מסיק מסקנות בין השורות כי לא אמרתי שזה עזר. מאז האירוע הוא לא חסם אותי יותר ולא ראיתי את רכבו יותר. פשוט הנחתי שהוא בכלא או נהרג בחיסול. :)

סה״כ סיפרתי את הסיפור.

כל מה שאני אומר זה שלדעתי פתחת במלחמה עם האנשים הלא נכונים, זה הכל. (למרות שלפי התגובה השנייה שלך זה הוא שהתחיל)

למלחמה יש את החסרונות והיתרונות שלה אבל זה לא משהו שאני מוכן שהרכב שלי יספוג.

לדוגמה, אותו אדיוט יכול בתמורה ללחמניה לשפוך לך כפית סוכר למיכל הדלק רחמנא ליצלן, היה שווה את המריבה על החנייה? לא נראה לי. אני מקווה מאד בשבילך שהאדיוט הזה למד את הלקח ולא יחזור להטריד אותך, אבל מניסיון אנשים כאלה טפשים מכדי ללמוד בכזאת קלות. עד שמפגר כזה לא חוטף נזק שגורם לו לחשוב פעמיים הוא לא מפסיק.

אני לא מחפש להלחיץ או להפחיד אותך חס וחלילה ויש סיכוי גדול שנפלת על ערס צעצוע שלא יחזור לסורו, אבל בכל זאת רציתי להבהיר את עמדתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

העונש המושלם זה פשוט להזמין איזה מערבל בטון שנשאר לו קצת ספייר, ולהביא וואחד יציקה שתחסום את האוטו הגזלן.

אח"כ יושבים בצד ומחכים שהליצן יבוא, נראה לי אחד המצחיקים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
אני מחפש דירה בבתים בני 2-8 דירות, ובמרבית החדשים שבהם (פחות מ-20 שנה) יש חניה בסגנון זה, לפעמים (נדיר) אפילו מקום לשתי מכוניות.

אני גר ברב קומות (תוכנן ב-1994), יש חניון מקורה למרבית הדיירים יש חניה אחת ולמיוחסים (פנטהאוזים) שתי חניות "טורקיות". בבנינים שנבנים בסביבה יש דירות הזוכות לשתי חניות מקבילות.

אני הגבתי לשאלה על מקור התמונה, שהעלתי.

אני מודע לכך שקיימים היום לא מעט בניינים עם חניון תת קרקעי מרווח או מרווח פחות, לא חלקתי עלייך :). מהמקרים שאני מכיר וזה ממש לא הרבה, בדר"כ החנייה היא כפולה ובבניינים חדשים (לא ברמה של פרוייקט YOO בהכרח), מוצעות היום אפילו שלוש חניות תת קרקעיות.

התמונה שצירפתי, היא של וילה עם חניון תת קרקעי - מבחינתי, חניון תת קרקעי פרטי זה החלום, אבל אני מוכן "להסתפק" גם בגראז':wink:.

שורה תחתונה: בהחלט יש לאן לשאוף.

פורסם

בחניון תת קרקעי קיים עדיין הסיכון שידפקו אותך או יגרמו נזק מסויים לרכבך כיון שהחניה היא של הבניין ולכל אחד יש את הספוט

שלו.

כאשר החנייה היא בגראז' זו ההגנה המקסימלית - הרכב כלוא בשטח פרטי, סגור, בנוי ושלך בבלעדיות.

גם למכריי שיש להם בית פרטי (כמעט ואני לא מכיר אנשים עם בית פרטי) אין להם גראז'.

בניית גראז' היא לא בנייה אופיינית ונדירה בארץ.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני דיברתי על חנייה בבית פרטי.

בכל מקרה, מבניינים שגרים בהם חברים, החניות בדר"כ מחולקות בין עמודים לכל דירה, כך שהסיכוי להיפגע, הוא לא גדול במיוחד.

אל תבין אותי לא נכון, כל עוד המכונית בחוץ, תמיד יהיה קיים סיכוי לנזק. אם המכונית תפגע, אז זה כבר לא משנה מה היו הסיכויים לכך.

מאחזקת המכונית הראשונה, אני חולם על גראז' ולאורך כל הדרך, אנשים אומרים שלי שעם הזמן, אני אבין שזה שטויות. עכשיו, כמעט עשר שנים אחרי, אני עדיין חושב על זה וכנראה שכך גם יהיה עד שאני אשיג את מבוקשי.

• תוכן חדש...